Vampire

Odpovědět
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: Vampire

Příspěvek od Miki »

Anselmo píše:Ach, rozoberate hluposti... Bless vampovi?
Skorej sa zamerajte na to ako presvecit ze je potrebne znizit pocet nabiti na imunku.
Imunita v dost případech není potřeba. Neříkám ,že by se to nemohlo snížit. z těch 5/4 nabití bych to dal globálně na 3. Protože se v hodně dungách ta krev odebrala.

Add Tremer upír:Právě proto jsem přemýšlel nad Blessem. Skoro nikdo to nepoužívá a pro něj by to byl v PvE velkej skok. Jak v Morfu tak v Člověku.

-Brujah vampoj se taky přislibil +10 Healing , Žraní bandaží v člověku (to už má) , a s příchodem warovskejch specek , bojovky na 120. A eště má specialní item dýku , která je hodně slušná a ve výpravě si místo najde.

-Gangrel vampir: o něm ani nebudu mluvit. Super DMG , která je v momentální době zavíslá jenom na krvy.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ked som siel s tremerom dung v morfe, stacilo aby mi niekto raz za 15 minut nahodil bless a mal som hp 290-330 a manu som si drzal aspon na maxime a to som paroval a pogoval. explosion by mohol byt fajn ale s tym blessom si to moc nevychytal podla mna. ja by som to unho skor videl na dispel alebo nieco ako ijs len zo zvitku...

k imunke som sa uz vyjadril. ked nieje vsade potreba a ma to byt special abilita len na special prilezitosti tak ptm nech mam moznost ako pri kazdom stone morfe zrusit morf a dostat cast krvi naspat.
Naposledy upravil(a) Shadowsong dne 12.04.2012 13:24:43, celkem upraveno 1 x.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Miki píše:Imunita v dost případech není potřeba. Neříkám ,že by se to nemohlo snížit. z těch 5/4 nabití bych to dal globálně na 3. Protože se v hodně dungách ta krev odebrala...
Tak ale toto nie je spravne... Kedysi ked sa robila imunka, tak stala 1 nabitie samozrejme kto by vymyslal ine cislo, a podla obtiaznosti dungu sa tam dava krv s X-nabitiami... Ludia za toho vampa hlavne v gargach chodili low a medium dungy a do TOP dungov nebrali nic z toho... Ludia ho v PvP behali malo lebo bol slaby ale s krvou to nebolo az take tragicke...

-Urobili sa specky, 2 primarne na PVM a 1 na PVP... Ono a zase za toho tremera proste chodi dungy strasne malo ludi tak neviem preco by PvP postavu mali ovplyvnovat udalosti z PVM... Kedysi kazdy namamonil krv a teraz? Chudak nejaky pvper toho vampa ani nezakopne lebo proste kto chce PVP tak nebude po kazdej smrti dchodit dung... To by denne musel chodit 3 dungy... Ta fire imuna by mala byt pre PvP vampa samozrejmost aj v tom pohlade aka je to postava ze nie je silna a nikto ju nehra... Plechy sa hrali a "aby sa viac hrali v pvp" tak sa im pridali chainy (teoreticky aj lava bomby) a behaju sa este viac tak mi pride nekorektne uz nieco spravit pre toho tremera ale koli PvPcku nikto nebude proste to PVM chodit kazdy den... To si kazdy vytrenuje nieco ine a bude zase na vedlajsej ceste...

E:
Shadowsong píše: ja by som to unho skor videl na dispel alebo nieco ako ijs len zo zvitku...
Celkom zaujimavy napad... Stal by za to :)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Tremere nepotrebuje žiadny bless.. nepotrebuje to.. naviac to kúzlo potrebuje cesnak na to, aby bolo zakúzlené, čo je hlúposť.
Shadowsong píše: nic take ako nedostatok many ti nehrozi, a ik tiez moc nie ptz vacsinou mas hp okolo 300...
Neviem odkiaľ si na toto prišiel..

Čo tremere potrebuje je, aby sa reálne mohol dostať po nabitia krvi do nejakého dungeonu s tým, aby v tej výprave bol využiteľný. Morf je fajn, ale neskutočne missuje, čo z neho robí slabú dmg a častokrát sa v tom dungeone len tak zvezie popri ostatných. To že môže paru v morfe a blade spirita bežne v dungu človek nevyužije, nakoľko tam má prska, druida, clera alebo iné parovacie povolanie. Jedná sa mi o to, že brujah tej imunity potrebuje menej a má ju za 3 nabitia, Tremere je na nej dosť závislí a má ju ža 4 nabitia. Nemalo by to byť obrátené? Brujah klan je super.. Chýba mu len ten quest na healing +10 a bude bomba. Ale Tremere je bez nabití v imunite bohužiaľ moc slabý ako PvP, tak PvM..

A naviac, ešte keď človek nechce nosiť kryštál za 150k stále pri sebe, musí sa nechať zabiť, aby si ho mohol vytiahnuť z banky.. Proste tremere nemá reálnu šancu udržať si v kadi krv na normálne hranie..
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Shadowsong píše:ked som siel s tremerom dung v morfe, stacilo aby mi niekto raz za 15 minut nahodil bless a mal som hp 290-330 a manu som si drzal aspon na maxime a to som paroval a pogoval. explosion by mohol byt fajn ale s tym blessom si to moc nevychytal podla mna. ja by som to unho skor videl na dispel alebo nieco ako ijs len zo zvitku...

k imunke som sa uz vyjadril. ked nieje vsade potreba a ma to byt special abilita len na special prilezitosti tak ptm nech mam moznost ako pri kazdom stone morfe zrusit morf a dostat cast krvi naspat.
Songu Dispel už máš .... zkus nosit Lavabomby. A zrcadlo je výhoda prsků. A eště máš reflex.
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

ten heal by mel byt i pro tremera.... tremera sem behal a hral fakt dlouho z cehoz muzu krasne usoudit ze je akoratni... zadny posileni neni treba sak staci takovy jaky je.. v ty dyce nevidim takovy boost ma malo vyuziti
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Kandown píše:Tremere nepotrebuje žiadny bless.. nepotrebuje to.. naviac to kúzlo potrebuje cesnak na to, aby bolo zakúzlené, čo je hlúposť.
Shadowsong píše: nic take ako nedostatok many ti nehrozi, a ik tiez moc nie ptz vacsinou mas hp okolo 300...
Neviem odkiaľ si na toto prišiel..
prisiel som na to tak ze som hral tremera. ak neveris napis bidasovi, hravali sme spolu tremerov a bezne sme v morfe mali hp okolo 300
a to s upirmi a cesnakom je len vymysel cirkvi z doby temna a so silami a slabinami upirov to nema nic spolocne :oP
Miki píše:Songu Dispel už máš .... zkus nosit Lavabomby. A zrcadlo je výhoda prsků. A eště máš reflex.
ja som myslel ze bomby len zhadzuju steny, nie aj ortuju svetlo, staty a sumov. bless je zas vysada pala a klera a mas nastroje a ryby. vravis pridat explosion a o 5 minut mi radis aby som nosil bomby... rly no offense, len upozornujem na to ze mas malicke diery v argumentacii :p a podla mojich skusenosti by bless pre tremera v morfe bol trosku moc overpower, prave vzhladom na to ze by si sam dokazal jednoduchym kuzlom zabezpecit dost many na to aby mohol vysavat z morfu. ort by ho podla mna nijako extremne nezvyhodnil ale zrovna tremere by to vedel velmi pekne vyuzit ako v pvm, tak aj v pvp.

a samozrejme este raz a stale: zlacnit imunku/pridat stone humanovi normalny stone odmorf s vratenim casti krvi naspat :!: prosim O:]
how to play gangrel:
...
???
profit
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

No dobře normální dispel to není. Ale můžeš tím dispelnout Summy a zníčit stěny. Takže je to velice dobré.

Add:Tremer kouzlo Explosion doufám ,že projde. Protože to bude + do PvE.

Add:Tremer Bless. A není to snad ůčel , aby mohl kouzlit i v morfu ?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

mne ide len o to ze s blessom by mal prilis jednoduchy pristup ku manavampu z morfu. pri nastrojoch a rybach si obmedzeny pouzitiami, vahou, dostupnostou. ak nemas nastroje alebo ryby musis si zohnat pala alebo klera za zadok. s blessom by si to mal jednou klavesou a donekonecna bez obmedzenia...
a to ze bomby ortuju aj sumov som nevedel, za to mas moju vdaku. stale by si ale mal kuzlo na sumov pre pripady kam sa bomby nehodia, prip pre sitaciu "zabudol som" :p ale hlavne mi ide o tu peknu vyuzitelnost ortu aj v pvp...
how to play gangrel:
...
???
profit
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Klany Brujah a Tremer quest na stone Impa moc nevyužijí. Šlo by vyměnit po questu získaný krystal na něco co by jim rapidně snížilo spotřebu krve na imunitku v humanovi. Brujah třeba na 1 nabití a Tremere zdarma.
Popřípadě možnost v určitém poměru měnit horizite za nabití do imunity v humanovi.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Shadowsong píše: a to s upirmi a cesnakom je len vymysel cirkvi z doby temna a so silami a slabinami upirov to nema nic spolocne :oP
Cesnak je vymysel samotnych upirov, aby si ludia mysleli, ze ich cesnak pred nimi uchrani :)
Kazdopadne s tymi nabitiami vazne treba nieco spravit, urcite by som uvital pokles, co sa tyka potreby.
Odobrali ste krv v prilis mnoho dungoch, aby si vamp mohol hadzat imunku po kazdej smrti. Dokonca ani kazdej druhej.
A s tym, ze je to len bonus nesuhlasim, bola to odjakziva jedna z primarnych abilit a zaroven vyhoda, ktora pred ostatnymi charmi zvyhodnovala.
Na oplatku mu bola za to odobrana dmg v humanovi.
Navrhy su tu myslim celkom pekne, aj co sa tyka kuziel, uz len vybrat, ktory je najlepsi.
S tym tremerom treba fakt nieco robit.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Kód: Vybrat vše

[url]http://i41.tinypic.com/346nps5.jpg[/url]
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Kandown píše:

Kód: Vybrat vše

[url]http://i41.tinypic.com/346nps5.jpg[/url]
TO si zabil :oP
když už tak: http://i41.tinypic.com/346nps5.jpg
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

nejakym zaujimavym sposobom mi na songovi (id 0x001A0378) klesla taktika na 80 a na tejto urovni sa ocividne setla ako max. som brujah so splnenym questom troch bratov ale bez subclassu a rad sa hram s mystikom. je mozne ze by mi serpa alebo mystik nieco pokafrali na postave? skusal som samozrejme aj opravu statov a figu borovu pomohlo...
how to play gangrel:
...
???
profit
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Shadowsong píše:nejakym zaujimavym sposobom mi na songovi (id 0x001A0378) klesla taktika na 80 a na tejto urovni sa ocividne setla ako max. som brujah so splnenym questom troch bratov ale bez subclassu a rad sa hram s mystikom. je mozne ze by mi serpa alebo mystik nieco pokafrali na postave? skusal som samozrejme aj opravu statov a figu borovu pomohlo...
Jak se dostanu domu, tak to opravim. Jen pro jistotu mi tam napiš ještě page.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Qvido píše:
Shadowsong píše:nejakym zaujimavym sposobom mi na songovi (id 0x001A0378) klesla taktika na 80 a na tejto urovni sa ocividne setla ako max. som brujah so splnenym questom troch bratov ale bez subclassu a rad sa hram s mystikom. je mozne ze by mi serpa alebo mystik nieco pokafrali na postave? skusal som samozrejme aj opravu statov a figu borovu pomohlo...
Jak se dostanu domu, tak to opravim. Jen pro jistotu mi tam napiš ještě page.
stalo sa sucasne s odoslanim spravy na forum :wink:
dakujem
how to play gangrel:
...
???
profit
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

teraz ako som si precital ten post od rainbowa (ranger) tak som si spomenul ze som s kajom kedysi riesil rozlisenie upirskych mystikov podla klanov. co na to gm team?
how to play gangrel:
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Shadowsong píše:teraz ako som si precital ten post od rainbowa (ranger) tak som si spomenul ze som s kajom kedysi riesil rozlisenie upirskych mystikov podla klanov. co na to gm team?
To by bol super napad keby sa uz dali mystiky pouzit aj na PKcka aspon Vampovske... Vsak true vamp by mal byt v podstate PK(Zla potvora co hryzie do krku a zabija) tak by to prenho chcelo nejaky pouzitelny mystik :p
-tremer - nejake nove kuzla
-brujah - lepsi utok
-gangrel - netusim

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

no mystiky su posvatne predmety urcene na boj proti zlu, takze pochybujem ze by zrovna toto preslo. ale neboj sa, tiez som za to dlho loboval. aj vseobecne za moznost hrat rp pk upira v modrej guilde ( zasadne bez behania pvp a vsetkych tych top true uber mamon vyhod co pk maju ) a podobne veci.
no my sme sa vtedy bavili myslim o tom ze by brujah mal spearu - v zasade to iste ako shortka len obojruc, dmg zvysujuci sa podla fame a ten vysavajuci efekt obohateny o zhadzovanie karmy
tremere mal mat kryss ktory by sice nepridaval ziadne skilly, ale doplnal by pri hite manu (v malom mnozstve ofc)
a gangrel mal zas mat war fork ktory ho mal nejako zvyhodnit po stranke survivalibity. nepamatam uz presne ci to bolo sanie hp alebo regen alebo take nieco, ale myslim ze islo o parry a taktiku a maly regen hp
dnes su tie navrhy asi trosku outtimed ale ak by boli bohovia taky stedry, nechali sa inspirovat a nieco taketo zaviedli, bol by som velmo stastny... ^^

a este som si spomenul ze tie mystiky mala prerabat lady staff of blood v maze za poplatok a blood elixir napusteny krvou temneho (aka vstupenka na brujah. dark elixir sa vola ten item?) ale to je uz len detail...
how to play gangrel:
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Shadowsong píše:no mystiky su posvatne predmety urcene na boj proti zlu, takze pochybujem ze by zrovna toto preslo. ..

no my sme sa vtedy bavili myslim o tom ze by brujah mal spearu - v zasade to iste ako shortka len obojruc, dmg zvysujuci sa podla fame a ten vysavajuci efekt obohateny o zhadzovanie karmy
tremere mal mat kryss ktory by sice nepridaval ziadne skilly, ale doplnal by pri hite manu (v malom mnozstve ofc)...
Tak aspon vamp by si zasluzil mat "znesveteny" mystik :) ja nie som RP hrac tak...
Ten brujah mystik by nemusel byt zly... Avsak toho tremera ten kryss by mohol skorej pridavat magery a intelku aby nebol na buchanie ale skorej palicka na lepsie kuzla... 10 mgr 20 int a bolo by :) sice by mal velku magerku ale je to predsa tremer no :P ked uz si zaplatis drahy mystik do PvP nech za daco stoji...

Odpovědět