Vampire
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vampire
Chcel by som poprosit gm team, ci by sa mi nemohol nejako vyjadrit ku dnesnej cene imunky.
Podla mna je tato sucasna cena extremne premrstena. Pre niekoho kto chodi top dungeony s xx nabitiami to mozno je unesitelne. Ja som hral svojho main vampa nejake 4 roky. Zostalo mi na nom 300 nabiti v imunke aj v stone krystale. Po dvoch tyzdnoch hrania mam v imunke nabiti 200...
Teoreticky: dve hodiny hram aktivne pvp. Nejake tie smrti, nejake tie vyhry. Vysledkom je ze musim stravit cely zvysok dna chodenim dungeonov aby som vykompenzoval tu stratu. Co sa mi podari len ked stihnem tych dungeonov aspon 5 a v ziadnom z nich neumriem. Ak sa pritrafi nejaka ta smrt v dungu tak som uz len cisto stratovy.
Snazil som sa na toto forum postovat aspon z vacsiny rozumne, k veci a nejako schopne argumentovat. Teraz tu vsak musim skutocne nariekat. Hram brujaha bez subclassu, ale so splnenym questom troch bratov. To znamena ze nemam vyhody subclassu, ale aj tak musim platit zdrazenu imunku. Keby sa opat urobilo nieco ako stary brujah dungeon len pre upirov kde by sa dali nabrat nejake tie nabitia, mozno by sa to dalo zvladnut. Takto je to ale fakt na hlavu postavene.
Prosim, gm team, nenicte uz tu postavu este viac. To ze ste jej zobrali takmer cele rp pozadie ktore tu za tie roky mala, to beriem ako cenu za to ze sa z toho stal po hratelnej stranke omnoho zaujimavejsia postava. Neberte mi ale prosim aj hranie za humana. Za cele tie roky 95% mojho hrania za upira bolo v ludskej forme, pretoze keby som chcel hrat primitivnu mlaticku tak hram warriora (<-berte s nadsazkou). Sucasna situacia ma ale nuti hrat bud bez imunky, alebo v morfe. Akonahle sa snazim vyuzivat stone human formu, na krvi som extremne stratovy. Podla mna cena za pouzitie imunky - 2 nabitia krvi by bola optimalna.
Tymto by som rad vyzval aj inych upirov aby sa vyjadrili. Apelujem samozrejme najma na tych co preferuju ludsku formu, idealne co sa aj zapajaju do pvp. Aky mate na sucasnu situaciu nazor? Ako sa vam dari udrziavat si hladinu krvi?
Podla mna je tato sucasna cena extremne premrstena. Pre niekoho kto chodi top dungeony s xx nabitiami to mozno je unesitelne. Ja som hral svojho main vampa nejake 4 roky. Zostalo mi na nom 300 nabiti v imunke aj v stone krystale. Po dvoch tyzdnoch hrania mam v imunke nabiti 200...
Teoreticky: dve hodiny hram aktivne pvp. Nejake tie smrti, nejake tie vyhry. Vysledkom je ze musim stravit cely zvysok dna chodenim dungeonov aby som vykompenzoval tu stratu. Co sa mi podari len ked stihnem tych dungeonov aspon 5 a v ziadnom z nich neumriem. Ak sa pritrafi nejaka ta smrt v dungu tak som uz len cisto stratovy.
Snazil som sa na toto forum postovat aspon z vacsiny rozumne, k veci a nejako schopne argumentovat. Teraz tu vsak musim skutocne nariekat. Hram brujaha bez subclassu, ale so splnenym questom troch bratov. To znamena ze nemam vyhody subclassu, ale aj tak musim platit zdrazenu imunku. Keby sa opat urobilo nieco ako stary brujah dungeon len pre upirov kde by sa dali nabrat nejake tie nabitia, mozno by sa to dalo zvladnut. Takto je to ale fakt na hlavu postavene.
Prosim, gm team, nenicte uz tu postavu este viac. To ze ste jej zobrali takmer cele rp pozadie ktore tu za tie roky mala, to beriem ako cenu za to ze sa z toho stal po hratelnej stranke omnoho zaujimavejsia postava. Neberte mi ale prosim aj hranie za humana. Za cele tie roky 95% mojho hrania za upira bolo v ludskej forme, pretoze keby som chcel hrat primitivnu mlaticku tak hram warriora (<-berte s nadsazkou). Sucasna situacia ma ale nuti hrat bud bez imunky, alebo v morfe. Akonahle sa snazim vyuzivat stone human formu, na krvi som extremne stratovy. Podla mna cena za pouzitie imunky - 2 nabitia krvi by bola optimalna.
Tymto by som rad vyzval aj inych upirov aby sa vyjadrili. Apelujem samozrejme najma na tych co preferuju ludsku formu, idealne co sa aj zapajaju do pvp. Aky mate na sucasnu situaciu nazor? Ako sa vam dari udrziavat si hladinu krvi?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Stotožnujem sa s tvojim návrhom.
2 nabitia by bolo idealne číslo (aspon pre brujahov a tremerov). Obič vampom by som nechal sučasné nastavenie, nech majú motiváciu do specky.
Treba si uvedomiť aj to že vamp sa nevie preboostit ako war, pal, shaman a v tom dungu ho dost vela veci vie dat na IK. A ak sa toto par krat stane tak su tie dungeony neekonomické chodit v cloveku.
Čiže nás to núti hrať v stonovi. Ktorého aj ked nemáme rad (hovorim za seba!) musíme vydržat.
A ešte netreba zabúdať na často potrebné remorfy a tak.
2 nabitia by bolo idealne číslo (aspon pre brujahov a tremerov). Obič vampom by som nechal sučasné nastavenie, nech majú motiváciu do specky.
Treba si uvedomiť aj to že vamp sa nevie preboostit ako war, pal, shaman a v tom dungu ho dost vela veci vie dat na IK. A ak sa toto par krat stane tak su tie dungeony neekonomické chodit v cloveku.
Čiže nás to núti hrať v stonovi. Ktorého aj ked nemáme rad (hovorim za seba!) musíme vydržat.
A ešte netreba zabúdať na často potrebné remorfy a tak.
Som úplne za zlacnenie imunity.. Hrám Tremere aj Brujah vampíra a príde tá imunita vážne drahá.. Na jednej strane je to u tremere obrovská výhoda v pvp, keď má fire imunitu a blesky (+ svitky na pog), ale určite by som uvažoval o zlacnení imunity o 1 body u tremere aj u brujah, tzv brujah 2 nabitia a tremere 3 nabitia. Tremere si vážne zaslúži tú imunitu drahšiu nakoľko v pvp je to dosť cítiť, ale brujah je zas mainly (aspoň ja to tak chápem) pvm a tam sa občas dosť umiera.
Na druhej strane je ale pravda, že koľko krát sa s tým dá hrať aj bez tej imunity. Brujah nepotrebuje do každého dungu imunitu, tremere však keď tú imunitu zapnutú má, musí si ju nejak zrušiť, aby mohol pohnúť klanovým kryštálom, keď chce ísť rozumne pvm. Takže v podstate príde o 8 nabití do fire imunity, keď chce ísť dung. Zrušenie nastávajúcich 4 nabití + po odmorfe z morfu nahodenie imunity 4 nabitia.
Navrhoval by som napríklad pri morfe do klanového morfu, aby sa vrátila 1/2 nabití do stone imunity. Týkalo by sa to čiste klanových morfov a umožnil by som hýbať brujahovi a tremerovi s klanovými kryštálmi keď majú fire imunitu, alebo nejak nastaviť aspoň nech si ju môžu zrušiť a tiež by im to vrátilo 1/2 nabití napríklad.
Na druhej strane je ale pravda, že koľko krát sa s tým dá hrať aj bez tej imunity. Brujah nepotrebuje do každého dungu imunitu, tremere však keď tú imunitu zapnutú má, musí si ju nejak zrušiť, aby mohol pohnúť klanovým kryštálom, keď chce ísť rozumne pvm. Takže v podstate príde o 8 nabití do fire imunity, keď chce ísť dung. Zrušenie nastávajúcich 4 nabití + po odmorfe z morfu nahodenie imunity 4 nabitia.
Navrhoval by som napríklad pri morfe do klanového morfu, aby sa vrátila 1/2 nabití do stone imunity. Týkalo by sa to čiste klanových morfov a umožnil by som hýbať brujahovi a tremerovi s klanovými kryštálmi keď majú fire imunitu, alebo nejak nastaviť aspoň nech si ju môžu zrušiť a tiež by im to vrátilo 1/2 nabití napríklad.
S tymto si dovolim nesuhlasit. Vies, ked sa robili specky, u vampa si mal jasne sa rozhodnut ci chces PVM gargu, PVM humana alebo PVP tremera...Kandown píše:ale určite by som uvažoval o zlacnení imunity o 1 body u tremere aj u brujah, tzv brujah 2 nabitia a tremere 3 nabitia. Tremere si vážne zaslúži tú imunitu drahšiu nakoľko v pvp je to dosť cítiť, ale brujah je zas mainly (aspoň ja to tak chápem) pvm a tam sa občas dosť umiera.
Cize s brujahom chodis hlavne PVM pretoze do pvp su lepsie chary cize krvi mas dost, a niekto kto si urobi tremera chce ho primarne iba na PVP a garga je len kozmeticka vec... V pvp zomres kazdy den... A komu by sa chcelo kazdy den ist dung? Vamp je najslabsia postava cize ten tremer vzhladom na to ze vobec nie je hracmi planovany do PVM by som mu dal imunku na 1 alebo zadarmo nabiti...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Tu zas výhradne nesúhlasím ja.. Mám odskúšané, že ten tremere je v PvP veľmi silný, keď ma KVF imunitu.. Samozrejme, že by mi padlo vhod, keby bol za 1 nabitie (zdarma určite nie), ale to mi príde málo a k balancu by to určite nepomohlo.. behať PvP s KVF imunitou je luxus, ktorý ma len vampír a warrior (po splnení questu a s obmedzeniami). Takisto nesúhlasím s tým, že vampír je najslabšie povolanie v hreStrigwyr píše:A komu by sa chcelo kazdy den ist dung? Vamp je najslabsia postava cize ten tremer vzhladom na to ze vobec nie je hracmi planovany do PVM by som mu dal imunku na 1 alebo zadarmo nabiti...

Mám otázku ono nejede hrát PvP/PvM za human vampira bez fire imunity? Nebo už jste tolik navyklí, že bez fire imunity neuděláte ani krok? Protože v tom případě není chyba v nastavení, ale ve Vás.
Tak vamp tremer na to ze je to skoro pure pvp postava tak ho nikto nebeha... A asi si pvp nebehal dost alebo proti komu si ho behal tak sa spytamKandown píše:Mám odskúšané, že ten tremere je v PvP veľmi silný, keď ma KVF imunitu.. Samozrejme, že by mi padlo vhod, keby bol za 1 nabitie (zdarma určite nie), ale to mi príde málo a k balancu by to určite nepomohlo.. behať PvP s KVF imunitou je luxus, ktorý ma len vampír a warrior (po splnení questu a s obmedzeniami). Takisto nesúhlasím s tým, že vampír je najslabšie povolanie v hreStrigwyr píše:...Každé povolanie má svoje využitie niekde...

-Preco asi kazdy hrava wara/pala/klera/maga/nekra? Vampa nikto lebo je naozaj slaby... Mam to odpozorovane proste ked ho jeden paruje druhy POGuje tak ma smolu, alebo ked ho mlati war tak padne behom chvile...
-Vravim, ze aj keby bola imunka zadarmo, neviem stale ci by bol vobec vamp atraktivny do PvP(tremer)... Takze neobmedzenou imunkou by som u tremera iba zacal... potom este Q na +10 healing a mozme sa bavit o tom ze zacne byt balancovany vzhladom na ostatne povolania
E:
Ta vampirska imunita povodne nebola zalozena pre to, ze by bol vamp super a este by potreboval zosilit, ale pre to, ze bol vzdy najslabsie povolanie... Keby nemal imunku tak to uz fakt by ho nikto ani nerobil... Dostane 3 KVF so 110hp zakladom a 75 healom a nema sancu...Qvido píše: Mám otázku ono nejede hrát PvP/PvM za human vampira bez fire imunity? Nebo už jste tolik navyklí, že bez fire imunity neuděláte ani krok? Protože v tom případě není chyba v nastavení, ale ve Vás.
Teraz je sice tremer fajn, ale zase svojou univerzalnostou a narocnostou na equip ho proste nebude nikto behat a este nie koli tomu ze po kazdom vylahu co sa v pvp umiera kazdy den ze musi ist dung... Proste je to skoda nechat dobru postavu odlozenu bokom len koli zdrazenej imunite... Aj s imunitou je vamp slaby.. tak urobit ju zadarmo je minimum...
E2: radsej refnem maga za 50k ako vampa za 250k a nemusim ist po kazdej smrti dung a este je ten mag silnejsi

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
zrovna vcera vecer sme sli ankh. pri dmku som dostal ik a odvtedy do konca dungu som si imunitu nenahodil. vzhladom na to ze u avatara nieje krv som za cely dung prisiel o 4 nabitia krvi a polku dungu som hral bez imunity. ak ma jedna zo zakladnych abilit human upira na priemernej urovni byt taka draha ze ju mozem pomaly rovno trashnut, potom som za to aby bolo kazde srdiecko na 1 pouzitie, aby sa nekrozvitky dali pouzit len raz za pol hodinu, aby hulky na morf do draka a demona mali max 2 nabitia, aby mal paladin iba jednu supinu za dung, aby warrior mohol prehodit medzi zbranami len raz za desat minut atd atd...Qvido píše:Mám otázku ono nejede hrát PvP/PvM za human vampira bez fire imunity? Nebo už jste tolik navyklí, že bez fire imunity neuděláte ani krok? Protože v tom případě není chyba v nastavení, ale ve Vás.
vy ma momentalne nutite dlhodobo nevyuzivat fire imunitu, ak nechcem prist o vsetky nabitia do mesiaca. naco potom ta imunka je? kazdemu bolo jasne ze je to dost silne na to aby to bolo len za gp a kad s krvou. prave preto sme snad ale robili novy tazky quest na imunku, nie? nestaci vam? dobre, zdrazte imunku. ale na unosnu mieru preboha! to je asi ako ked dal none do bloodu 23 nabiti krvi na koniec. jednym slovom: prehnane.
predpokladam ze gm team stale pouziva axis. gmkovat sa da aj bez neho tak si ho skuste zapnut raz denne na 5 minut a zvysok robit rucne a uvidite asi ako dobre sa hra mne. hrajte tak dva tyzdne a bude sa citit tak ako ja- sklamany a mozno trochu znechuteny.
svojho casu som behal tremera. behal som ho casto a hral som s nim aj pvm. silny v morfe, silny v humanovi, ale ked som cely vecer behal pvp tak mi aj s cenou 1 nabitie za stone humana celkom dost klesala hladina krvi v kadi. a to som tiez nebehal uplne vzdy s tou imunkou a snazil som sa setrit si krv. odkedy som teraz zacal viac chodit dungy (tzn zacal som aj umierat a sledovat ako mi klesaju nabitia) uz napr ani nepremyslam nad frakciou.
ak ste taky tvrdohlavy, ze pri vami zkazenej postave argumentujete chybou v nas, tak to si len pockam kym mi klesne krv o dalsiu stovku a zas sa rozlucime. upir ma bavi najviac ale z tychto vasich inovacii aby clovek dostal migrenu...
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Zajímavé jak se tvé názory mění podle toho do kterého topicu píšeš. Jak čtu tvé příspěvky, tak už ani nevím, za co vlastně brečíš, když se nikdy nedržíš jednoho názoru. Opravdu se divím, že ještě nemáš ban na forum.Strigwyr píše: ...
Fire imunka nemá být žádná samozřejmost. Je to jen bonus, který má své využíti v podobě jaké je. Argumentovat, že je charater bez ní slabý to pro mě není argument. To, že imunitu nezapínáš v Ankhu to si můžeš jen gratulovat, protože ve vetšině dungeonů jí aktivovanou mít nemusíš. To, že ztratíš 100 nabití týdně, co k tomu říct využívej ji lépe a s rozvahou.
A výhružky, že pokud ti klesne krev ještě o 100 bodu se s náma rozloučíš jsou pádným argumentem ke změně.
Neříkám, že se nemůže stát, že se zlevní, ale mě osobně přijde nastavení optimální.
A výhružky, že pokud ti klesne krev ještě o 100 bodu se s náma rozloučíš jsou pádným argumentem ke změně.
Neříkám, že se nemůže stát, že se zlevní, ale mě osobně přijde nastavení optimální.
Pokiaľ sa nezlacní fire imunita, aspoň to nastavte prosím tak, aby bolo možné hýbať s klanovým kryštálom počas fire imunity. Respektíve nejakú možnosť, aby sa tá fireimunita dala zrušiť a vrátila 1/2 nabití (napríklad opätovným použitím na postavu). To zas nie je až taký vážny lobing, ktorý by zmenil systém, či?
Qvido, ale tu nejde o samozrejmost... Tu ide o to ze ten vamp(tremer) je proste slaby a nikto ho nebeha a ked plechy behali tak sa im dali vylepsenia este k tomu... To ze vamp je najslabsia postava momentalne je vidiet jeho ucastou v PvP(do ktoreho bol primarne urobeny) a ani v pvm nic moc...Qvido píše:Fire imunka nemá být žádná samozřejmost. Je to jen bonus, který má své využíti v podobě jaké je. Argumentovat, že je charater bez ní slabý to pro mě není argument. To, že imunitu nezapínáš v Ankhu to si můžeš jen gratulovat, protože ve vetšině dungeonů jí aktivovanou mít nemusíš. To, že ztratíš 100 nabití týdně, co k tomu říct využívej ji lépe a s rozvahou.
-Ono ide o to, ze kazda postava by mala byt rovnako silna a ten vamp jasne zaostava...
Priklad - ked musis dungovat koli fire imunke aby si bol ako-tak pvp schopny, tak to ako keby za PALA ak chces nasadit +10 skill naramok musis prejst nejaky dung... Cize kazda smrt ti ho zhodi a az po dungu si ho mozes nahodit... To je presne to iste...
-A nastavenie sa robilo lebo vampovia ked stala imunka 1 nabitie si tej krvi vzdy zbierali viac a viac a nevidim dovod preco PvP tremer ktory nema zaujem chodit dungy koli tomu musi trpiet... Vsak je tu vidno ze ho kazdy nebeha no... A to uz dlhu dobu... Ako vravim aby sa aspon trochu zacal behat a vyrovnal sa ostatnym povolaniam neobmedzena fire imunka aspon u tremera musi byt... A este vamp potrebuje naozaj aj dobry equip aby vobec bol schopny nieco spravit...
Ja vampa zatial nemam ale s imunkou a questom na 10% healu by som si ho uz spravil a aj ho hral... A aj s takymi vymozenostami nebude lepsi nez war/pal...
E: Mne je uz poriadne zle na pomyslenie, ze budem musiet zajst shame a TK a este urobit ten Q, a nebodaj este Q na healing uffff to som z toho hotovy, a nie to este kazdy den chodit dung to naozaj dakujem aby som si mohol zahrat slabu postavu a este kazdy den dungovat

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
thief ty si tu nehral cele tie roky alebo co? upir vzdy bol postava ktora je znacne obmedzena ale ludia ktory na to maju a urobia si questy si mozu ten char posunut o "level" vyssie abilitami ktore tato postava potom ma. to ze ste zo viac-menej-specialnej postavy urobili overpowered masaker a potom ste museli zacat hadzat klady pod nohy a pristrihavat drapky to podla mna nieje moc spravne. a ja sa nikomu nevyhrazam, to si ma zle pochopil. ja som sa tym len snazil naznacit ze ked clovek co tu (dajme tomu ze)5 rokov hra z 90% len upira hovori taketo veci tak je mozne ze nieco nieje v poriadku aj z vasej strany. mozno by som sa dokazal stotoznit s tym ze fire imunita nebude abilita na neustale nosenie ale len pre urcite prilezitosti. ale nech mam potom moznost si ju vypnut a dostat aspon 2 nabitia zo 4 naspat. stone krystal tak funguje: morf ma stoji 10 nabiti, ale vdaka tomu ze mam moznost 6 z toho dostat naspat si mozem korigovat vykon a spotrebu krvi...
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Přidejte Tremer - upírovi kouzlo "Bless". za cenu kouzla Aggility.
Má to být všestraný bojovník a být zaměřený více na magii.
Proto bych mu dal kouzla na víc.
Eplosion - nadstavba fireball
Blesk - stávajcí tremer upír vlastní.
Bless - a sebrat kouzlo aggility.
Akorát nevím jak to RP vyžehlit. Protože Bless je svaté kouzlo. A upír je můž ve stinu , který žízní po krvy. :ú).
Imunitu bych malinko zlevnil. Ale rozhodně to nevracet na původní hodnoty 1 nabiti.....3 nabiti - morf
Proto bych mu dal kouzla na víc.
Eplosion - nadstavba fireball
Blesk - stávajcí tremer upír vlastní.
Akorát nevím jak to RP vyžehlit. Protože Bless je svaté kouzlo. A upír je můž ve stinu , který žízní po krvy. :ú).
Imunitu bych malinko zlevnil. Ale rozhodně to nevracet na původní hodnoty 1 nabiti.....3 nabiti - morf
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
co chces dnes riesit s upirom a rp?Miki píše:Akorát nevím jak to RP vyžehlit.

how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Ano tremer je vsestranny ale zase si treba uvedomit jeho primarny ciel... Tremer je skoro pure charakter na PvP... Jasne ze sa s nim da PVM tak ako s gangrelom pvp, ale ten bless no neviem... Podla mna keby uz ten bless tak rychly cast ako kuzla z 1alebo 2 cast kruhu lebo v pvp je dolezita rychlost... Cize ten bless by som tomu nezobral... Skorej mu dat aj bless a ponechat agilitu to by bolo myslim naozaj dobre...Miki píše:Přidejte Tremer - upírovi kouzlo "Bless". za cenu kouzla Aggility.
Tremer upír , je dělany v momentální podobě pouze do PvP , což je podle mě chyba tvůrců. Tím ,že by se mu místo aggility dal Bless. Tak by se hodně oslabil v PvP , ale dost by se posílil v PvM/E. A já jednoznačně jsem pro PvE/M.Strigwyr píše:Ano tremer je vsestranny ale zase si treba uvedomit jeho primarny ciel... Tremer je skoro pure charakter na PvP... Jasne ze sa s nim da PVM tak ako s gangrelom pvp, ale ten bless no neviem... Podla mna keby uz ten bless tak rychly cast ako kuzla z 1alebo 2 cast kruhu lebo v pvp je dolezita rychlost... Cize ten bless by som tomu nezobral... Skorej mu dat aj bless a ponechat agilitu to by bolo myslim naozaj dobre...Miki píše:Přidejte Tremer - upírovi kouzlo "Bless". za cenu kouzla Aggility.
Navrhuji sebrat Tremer Upíroj Agillity za cenu přidání Blessu.
Aspon by to kouzlo Bless , měla využití , takhle ho používájí pouze Teutoni. A všichni ostatní STR.
E:ked tak nad tym rozmyslam, tak musim povedat ze ten bless by vobec nebol zly...Miki píše:...Strigwyr píše:...Miki píše:Přidejte Tremer - upírovi kouzlo "Bless". za cenu kouzla Aggility.

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
miki a napadlo ti aj ze s tym blessom by mal tremere hoc aj v morfe prakticky infinite hp a mana pool? vdaka blessu by si sam dokazal dvihnut int a akonahle das prvy manavamp tak si za vodou. nic take ako nedostatok many ti nehrozi, a ik tiez moc nie ptz vacsinou mas hp okolo 300...
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Ach, rozoberate hluposti... Bless vampovi?
Skorej sa zamerajte na to ako presvecit ze je potrebne znizit pocet nabiti na imunku.
Skorej sa zamerajte na to ako presvecit ze je potrebne znizit pocet nabiti na imunku.