Ranger
Re: Ranger
ľudkovia chcel by som sa opýtať, ako to vlastne je momentálne s mountami - dajú sa niekde tamovať alebo sú len ako odmeny v dungoch alebo ako to? alebo je nebodaj niekde nejaký spawn?
moja armáda núbov zahŕňa - Ecki (vamp), Joneleth (necro), Nubik Obycajny (loladin), Astar (cleric), Katrina (craft), Silverblade (craft), Beregond (warr), Elliara (mage), Asminia (ranger). because I can... ICQ = 261129403, email = eckister@gmail.com
daju su spawnyJán Páleš píše:ľudkovia chcel by som sa opýtať, ako to vlastne je momentálne s mountami - dajú sa niekde tamovať alebo sú len ako odmeny v dungoch alebo ako to? alebo je nebodaj niekde nejaký spawn?
Hledej spawny, kde jsou spider nightmare, nightmare, animal guardian, ale v tmave hnedy barve, ne cerny. Po zabiti se na chvili objevi jezditko k tamnuti
jaaaaaj takto to je. a ja že prečo som pri prehľadaní vlastne celého severu nenašiel žiadne mounty, iba nightmary. -.- ok, tak musím vymyslieť, ako to zabiť s craftom bez equipu a specky...
spawn mounta je náhodný? aby som vedel, že či sa niekde "kotia" hlavne lamky alebo musím čakať kým dostanem na svetlo sveta rangerku a vytrénim jej taming... prípadne by som ešte vedel vytrénovať vampa, ten tiež má max level tamingu 60, čo na základné mounty môže postačiť. akurát nemám na ňom ešte stone garga .... bude pre max fame vampa nightmare iba veľký problém, alebo skôr neprekonateľný problém? 

moja armáda núbov zahŕňa - Ecki (vamp), Joneleth (necro), Nubik Obycajny (loladin), Astar (cleric), Katrina (craft), Silverblade (craft), Beregond (warr), Elliara (mage), Asminia (ranger). because I can... ICQ = 261129403, email = eckister@gmail.com
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
asi bude lepší vydělat harvem a jezdítka kupovat ...Ján Páleš píše:jaaaaaj takto to je. a ja že prečo som pri prehľadaní vlastne celého severu nenašiel žiadne mounty, iba nightmary. -.- ok, tak musím vymyslieť, ako to zabiť s craftom bez equipu a specky...spawn mounta je náhodný? aby som vedel, že či sa niekde "kotia" hlavne lamky alebo musím čakať kým dostanem na svetlo sveta rangerku a vytrénim jej taming... prípadne by som ešte vedel vytrénovať vampa, ten tiež má max level tamingu 60, čo na základné mounty môže postačiť. akurát nemám na ňom ešte stone garga .... bude pre max fame vampa nightmare iba veľký problém, alebo skôr neprekonateľný problém?

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Predem nepoznas, co za mounta ti vyskoci, az pozorovanim podle mista, spawny jsou pevny, po tydle zmene nema smysl hledat mounty za neranger chary
jj presne preto sa pýtam - keby sa to dalo poznať tak by som možno niečo vedel odhadnúť. takto to budem musieť skrátka zistiť, ale keď sú spawny pevné, tak to toho veľa zjednoduší. ^^
každopádne ďakujem krásne za rady! veľmi ste mi pomohli! ^^
každopádne ďakujem krásne za rady! veľmi ste mi pomohli! ^^
Používáte někdo mystickou kuš u Ostra? By mě zajímalo jestli má nějaký vliv poisn skill na mystika - mně se zdá, že ne.
Přijde mi, že kuš je vhodná leda pro druida, jinak k nevyužití...

Trinity píše:Používáte někdo mystickou kuš u Ostra? By mě zajímalo jestli má nějaký vliv poisn skill na mystika - mně se zdá, že ne.Přijde mi, že kuš je vhodná leda pro druida, jinak k nevyužití...
Ano má vliv zkus střilet s poisnom menším jak 30 uvidíme jak silnej dáš poison
Já mám nějakých 62 a nepřijde mi v tom nějakej velkej rozdíl. Spíš, že je to o náhodě právě...
je to znát, nerfovalo se to, ale jestli máš 0/základ a max těch 70, nebo kolik, je to znát
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Brána z cechovních portů do cechu rangerů háže před Tapita, kterej rád guardí všechno červený co vidí. Nešla by přemístit rovnou do cechu? Pro redkarmový shamany je to nepříjemný.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Co takle u shadow zbrani upravit moznost boostu elfi tetivou jako to je u silver? Bo takto sou jen a pouze na dve veci 8´)
hm????´)NANUK píše:Co takle u shadow zbrani upravit moznost boostu elfi tetivou jako to je u silver? Bo takto sou jen a pouze na dve veci 8´)
Čaute, mám otázku. Hral som tu pred rokmi. Je stále také utrpenie vytrénovať taming? Alebo sa to už trošku uľahčilo?