Medvěd je poměrně pomalý zvíře když si to vezmeš....Valigar píše:.....
Proc to nejde v morfu do medi? Vzdit meda ma zakladni morf stejne jako jelen
Shaman
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Shaman
To je sice fakt ale tim padem to zrychlovatko uz nema smysl 

Rod Sacketts II píše:Valigar píše:.....
Medvěd je poměrně pomalý zvíře když si to vezmeš....
"I přes svůj mohutný vzhled je medvěd hnědý výborný běžec, který dokáže běžet i vyšší rychlostí než 45 km/h."
Jelen lesní 40 (kratkodobé maximum 78).
To len tak v rámci informácií z biológie

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
zrychlovátko bylo vždy jen pro jelena a smysl pořád má, v pvp je srna v základním morfu stále dost dobře využitelná a medvěd se používá i bez zrychlovátka
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
ak sa bavíme o PvP jeleňovi, tak to mi je jedno.. Ale v dungeon zóne (aspoň) by mohol mať jeleň zrychlovátko vo všetkých morfoch.. aspoň v dungeon zóne.. V opačnom prípade to zas do PvM bude takmer nepoužiteľné.. Rád som jeleňa hrával, ak chýbal v partii summoner.. teraz už radšej pôjdem humana ako jeleňa a tú rybu fakt asi už nikdy nezožerem.. :/
Nešlo by to spraviť aspoň na tú dungeon zónu aby to mohol vo všetkých morfoch? ak sa to teda rušilo kvôli PvP (čo aj tak nevieme určite). Ďakujem
Nešlo by to spraviť aspoň na tú dungeon zónu aby to mohol vo všetkých morfoch? ak sa to teda rušilo kvôli PvP (čo aj tak nevieme určite). Ďakujem
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
úprava asi nebyla dostatečná, stále běhá jelen ve formách se zrychlovátkem... 

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
áno, ale tú formu má na veľmi krátku dobu.. necelú minútu.. 

Dobrý večer, chtěl bych vyjádřit svůj protest proti oslabení shamanů. Většina rangerů, co znám, jsou shamani. Chápu jejich volbu. Vybrali si shamana pro jeho sílu, pois, výdrž, magické a klamákovací schopnosti. Jako druida mě shamani vždycky štvali. Mají všechno, co druid a spoustu dalších věcí navíc. Ikdyž záleží na formě, kterou morfnou.
Síla shamana byla velice dobře patrná a tím se projevovalo to, že i hráč, co ranga obvykle nehrál, si toho druida rád udělal. Oslabení tedy muselo přijít. O tom není pochyb.
Máme tu tři druhy specek.
Ostrostřelec má dobrý dmg, port jednou za minutu, cože není špatné, otrávené zbraně atd. Klamáka však může jen jednou za 6 vteřin.
Druid je v dungu na dmg výhodný asi jako jeptiška na prostituci, ale má spoustu jiných vychytávek a v neposlední řadě pauzu 2s na klamáka.
Shaman má všechno, ale záleží na volbě. Nikdy nemůže mít všechno najednou. Buď damage, pios/výdrž, nebo summy a klamáky, či šikovná kouzla.
Všimli jste si někdy té survivability grizzlyho v obranném morfu? To je sen. Klamák, klamák, summ, klamák, klamák a nic si ho skoro nevšimne. A když všimne, 140 armor je také znát.
Polar v soulshardu je taky super. nahážete si pár klamáků a dáte LSN na stojáka. Paráda. Jaký ranger si tohle může dovolit? Tak ho oslabíme, ať není tak OP
Nebudu kecat, taky jsem si udělal medvěda. Hrál jsem polara a grizzlyho a animal lore 100. Klamák za 6 sekund nebyl nic moc ve srovnání s ostatními. Pak jsem morfnul jelena v té summonerské formě a ejhle, animal lore 115 a od té doby až do dneška se nezměnila.
Nebyl tedy problém celou dobu jen v tom, že měl pořád pauzu na klamáka 2s jako druid, a to v jakémkoliv morfu?
Celou dobu jsem byl naštvaný, že jsou shamani tak silní a druidy chce v dungu málokdo. Jsem rád, že přišlo oslabení, ale takhle jsem si ho nepředstavoval. Proč berete shamanům jejich výhody? Stačí přece odstranit jen jeden bug. Pokud nejde nastavit zarovnání animal lore na 100 při každém odmorfu z jelena, Udělejte item, který po poklikání nastaví postavě animal lore na 100 a každého, koho chytíte se 115 animal lore v jiné formně, než je ten summicí jelen, zajailujte. Potom bude mít tahle postava zase smysl. Takhle jste jen nasrali spoustu lidí. Zdar
Síla shamana byla velice dobře patrná a tím se projevovalo to, že i hráč, co ranga obvykle nehrál, si toho druida rád udělal. Oslabení tedy muselo přijít. O tom není pochyb.
Máme tu tři druhy specek.
Ostrostřelec má dobrý dmg, port jednou za minutu, cože není špatné, otrávené zbraně atd. Klamáka však může jen jednou za 6 vteřin.
Druid je v dungu na dmg výhodný asi jako jeptiška na prostituci, ale má spoustu jiných vychytávek a v neposlední řadě pauzu 2s na klamáka.
Shaman má všechno, ale záleží na volbě. Nikdy nemůže mít všechno najednou. Buď damage, pios/výdrž, nebo summy a klamáky, či šikovná kouzla.
Všimli jste si někdy té survivability grizzlyho v obranném morfu? To je sen. Klamák, klamák, summ, klamák, klamák a nic si ho skoro nevšimne. A když všimne, 140 armor je také znát.
Polar v soulshardu je taky super. nahážete si pár klamáků a dáte LSN na stojáka. Paráda. Jaký ranger si tohle může dovolit? Tak ho oslabíme, ať není tak OP
Nebudu kecat, taky jsem si udělal medvěda. Hrál jsem polara a grizzlyho a animal lore 100. Klamák za 6 sekund nebyl nic moc ve srovnání s ostatními. Pak jsem morfnul jelena v té summonerské formě a ejhle, animal lore 115 a od té doby až do dneška se nezměnila.
Nebyl tedy problém celou dobu jen v tom, že měl pořád pauzu na klamáka 2s jako druid, a to v jakémkoliv morfu?
Celou dobu jsem byl naštvaný, že jsou shamani tak silní a druidy chce v dungu málokdo. Jsem rád, že přišlo oslabení, ale takhle jsem si ho nepředstavoval. Proč berete shamanům jejich výhody? Stačí přece odstranit jen jeden bug. Pokud nejde nastavit zarovnání animal lore na 100 při každém odmorfu z jelena, Udělejte item, který po poklikání nastaví postavě animal lore na 100 a každého, koho chytíte se 115 animal lore v jiné formně, než je ten summicí jelen, zajailujte. Potom bude mít tahle postava zase smysl. Takhle jste jen nasrali spoustu lidí. Zdar
-
- Book Snake
Ty si musel byt dobre bity na zakladke kamo.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Dobře, asi jsem to neměl tak rozepisovat. Řeknu to teda jinak. Nebylo by lepší odstranit jeden bug, díky čemuž by se specky vyrovnaly, místo toho, aby se hýbalo s nastavením celé postavy? Diky, končim
za 3hod chytání ryb jsem vytáhl 2 bílé ryby do morfu polara. To abych 1 den chytal ryby a 2 den si zašel Deceit. Jako pracující člověk nemam tolik času abych strávil 6hod denně na moři. A určitě mě hraní shamana nenadchne tím že z 80% budu na moři.
Cus, stari holubi se vraceji?:-D jako pracujici lid si ty rybky muzes koupit u npc ne? Jen asi stoji randal
Xane, ano o5 jsem to nainstaloval a lognul. Jediny co me zustalo jsou skilly tak za co si je mam koupit. Bílé ryby opravdu padaj malo.
Ty jsi stejně zvyklej chodit dungy i v zelenym morfu impa, tak můžeš v základnm morfu bejt pořád ne?:D Hele neříkám, že to je nastavený teď dobře, ale prostě už je to moc překombinovaný. Wamp morf se celkem dá teď i dřív to šlo, tím jeho systémem, ale Shaman už je naprd, brnění to nemá, je to přes morf itemy, těžko vymyslíš lepší system přísunu ryb, aby to bylo obdobně jako to má wamp. Tím, že dneska "milion" lidí afkuje na lodi a chytá, tak těch ryb na serveru asi bude dost, jen někomu hnijou v sekurce. A zvýšit drop? to zas máš morfy (= brnko+zbraň) v podstatě zadarmo a taky to není chtěný... Shamanův systém je na DP zbytečně složitej:)
Narážíš na wampa na mé první acc před 9 rukama ?Xan píše:Ty jsi stejně zvyklej chodit dungy i v zelenym morfu impa, tak můžeš v základnm morfu bejt pořád ne?:D Hele neříkám, že to je nastavený teď dobře, ale prostě už je to moc překombinovaný. Wamp morf se celkem dá teď i dřív to šlo, tím jeho systémem, ale Shaman už je naprd, brnění to nemá, je to přes morf itemy, těžko vymyslíš lepší system přísunu ryb, aby to bylo obdobně jako to má wamp. Tím, že dneska "milion" lidí afkuje na lodi a chytá, tak těch ryb na serveru asi bude dost, jen někomu hnijou v sekurce. A zvýšit drop? to zas máš morfy (= brnko+zbraň) v podstatě zadarmo a taky to není chtěný... Shamanův systém je na DP zbytečně složitej:)

Dyt to rikam, je to moc slozity a zdlouhavy a otravny. Drahy nevim, protoze to je tezko k posouzeni, war/pal má kevip za xy, ale nemusí o něj dlouho prijít a nemusí delsi dobu investovat do nej. Shaman kdyz si odhadne pocet ryb/morfu a neumíra, tak mu staci teoreticky míň než tomu warovi, v přepočtu na GP, ale zas i bez výlehu musí vždy minimálně remorfnout na bnovení nabití vyšších forem. Wamp je ideál, chceš pvm morf ekvip? V pořádku, vydunguj si ho, to je správná cesta, i kdyby měl točit decák. Ale opačnej přístup k Shamanovi, viz to, co jsi psal, mno je to tak trochu vtipny:) ale zas nemuzes chtít, aby o bylo zadarmo, kdyz to je dostupny afk formou....
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
v přepočtu na čas... Trvá sehnat Equip set, stejně tak trvá si nachytat ryby. Teď jsem nějakej měsíc nechytal ale možná máte jen blbou sphare za ty 4 hodinky co chytáte.
Od hráčů se ty ryby daj sehnat a určitě se najde dost lidí co prodaj za pěknou cenu ze svých zásob
Od hráčů se ty ryby daj sehnat a určitě se najde dost lidí co prodaj za pěknou cenu ze svých zásob
1-2k/kus som to kupoval ked som to hral aktivne
jo jo ja dnes videl 20K/KS uvařená na trhu

neuvarena podotikam zhananie mr na GS je peklo samo o sebeBee Ohan píše:jo jo ja dnes videl 20K/KS uvařená na trhu![]()
![]()
PS: uvarene biele 15-18k/kus co som kupoval
PS2: z vyvesky: Prodám: 24x Bílou Rybu na Shamana - Uvařenou 13k ks.