on je iba lenivý :pSikulka píše:co takto pre to aj daco spravit v tomto pripade tamovat?
Jazditka
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jazditka
Ja tamujem hodne vela moc a to som do tej skatule nehodil ani jedneho klamaka, takze si myslim, ze je vse v poradku!Wilson píše:on je iba lenivý :pSikulka píše:co takto pre to aj daco spravit v tomto pripade tamovat?
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Takže každýmu, protože okolo toho se tak nějak mimodungovní pvp točíStrigwyr píše:...ale kto zabieha/vybieha, nadava, prudi, beha iba v presile tak hk mu dam za to aky je...

Zase sa menili respy jezditok ? alebo wetcher zacal tamovat ze som uz 3 dni nikde nevidel jezditko
Jeste dneska sem videl, takze mas asi smulu. I kdyz u jednoho spawnu mam taky podezreni na presun :/
Ja osobně jezdítka kupoval vždy i když mám ranga s tamingem. Klamáky nějaké mám, ale nevím proč bych je měl dávat do nějaké truhly, když z toho nic nemám. Příklad někdo dá 1000 klamáků do truhly, zavede se novej resp na, kterej časem bude chodit xy lidí aniž by dali klamáky do truhly. Co třeba zavést něco ve stylu dám x klamáků dostanu y jezdítek.
super napad ale co by ztoho mali gmka ze kazdy by zacla vsetko tamovat + miesat shrinky ?:P nic )Aken píše:Ja osobně jezdítka kupoval vždy i když mám ranga s tamingem. Klamáky nějaké mám, ale nevím proč bych je měl dávat do nějaké truhly, když z toho nic nemám. Příklad někdo dá 1000 klamáků do truhly, zavede se novej resp na, kterej časem bude chodit xy lidí aniž by dali klamáky do truhly. Co třeba zavést něco ve stylu dám x klamáků dostanu y jezdítek.
Tak proč se nesmažou všechny klamaky na dp a je to. Těch pár klamáků na dung si člověk natamuje za chvili.
a co bych mel ja z toho, ze bych michal shrinky, tamoval klamaky a potom abych na respu, ktery by /teoreticky/ byl diky me nepotkal ani kopytko? Tak za to mi to vazne nestoji. Jestli mam jako hrac davat klamaky ze sveho, chci za to mit neco pro sebe. I za cenu toho ze bych tech klamaku na jeden resp mel dat vic. Ale to abych tamhle vyblil do sekurky 2k klamaku a pri stesti mel z toho jedno jezditko mesicne, to se GM vazne povedloIllidan píše: super napad ale co by ztoho mali gmka ze kazdy by zacla vsetko tamovat + miesat shrinky ?:P nic )

gm neslo o to ze je spousty klamaku, slo jim o to ze je spousty jezditek, takze tenhle tah byl vazne uzasnyAken píše:Tak proč se nesmažou všechny klamaky na dp a je to. Těch pár klamáků na dung si člověk natamuje za chvili.

Legie (navzdy!!)
Mne to pride tak ze 3 mesiace trenujem taming a potom si toho kona musim este pomaly o 4 rano tamnut lebo je nas milion na par spawnov tj ffakt sux ...a uz ani o 4 rano tam ten kon neni tak to je ...
A do toho se ještě vloží pár chytrej hlav, a vymyslí nesmyslné shrinkování jezdítek, aniž by ti někdo dal dmg
Prostě na hlavu... Vivala Summon!

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Kolik je na Dp shrinknutých jezdítek celkem? :p To by mě opravdu zajmalo 

Správce charity válečníků
Třeba už tam ten kůň není a nebo taky ne a jsou aktivní tameři.Illidan píše:Mne to pride tak ze 3 mesiace trenujem taming a potom si toho kona musim este pomaly o 4 rano tamnut lebo je nas milion na par spawnov tj ffakt sux ...a uz ani o 4 rano tam ten kon neni tak to je ...
Někde se to tu psalo, tak hledej šmudlo.Raynor píše:Kolik je na Dp shrinknutých jezdítek celkem? :p To by mě opravdu zajmalo
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Když ti dělá problém normálně reagovat, piš to alespoň tak, aby to dávalo smysl...Qvido píše:Třeba už tam ten kůň není a nebo taky ne a jsou aktivní tameři.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nevím co na to není k nepochopení....Prafotr Morava píše:Když ti dělá problém normálně reagovat, piš to alespoň tak, aby to dávalo smysl...Qvido píše:Třeba už tam ten kůň není a nebo taky ne a jsou aktivní tameři.
Koně už nenajdeš, tak jako dřív., Resspawny jsou jinde, jsou hlídaný.... Na to vše odpověděl stručně a jasně...
Uz 2x mohl byt pridan novy spawn mimo dosavadni system. Nikdo nemel chut participovat i kdyz mel moznost vedet presny misto spawnu.
Mozna driv by nekdo sel vyhodit klamaky do dungu za moznost vedet jako prvni souradnice spawnu, ale dnes asi ne
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Takže to, že je tu mín hráčů všechny opravňuje k tomu být iba lenivý a čekat až jim všechno Gm nahažou pod nos...Pheme píše:Mozna driv by nekdo sel vyhodit klamaky do dungu za moznost vedet jako prvni souradnice spawnu, ale dnes asi ne
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
A preco by to mali robit? Vyhodit xyz klamakov, parkrat si to tamnu, pak to najdu tameri ako ja a uz to tam viac nenajde, ak to nebude kempit 2 hodinyRobin de Martis píše:Takže to, že je tu mín hráčů všechny opravňuje k tomu být iba lenivý a čekat až jim všechno Gm nahažou pod nos...Pheme píše:Mozna driv by nekdo sel vyhodit klamaky do dungu za moznost vedet jako prvni souradnice spawnu, ale dnes asi ne

Mno, ne každej má permanentně online 5 kamarádů co s ním v horizontu cca 1-2h (pak už je třeba pozdě) je schopno jít FDD a nést stovky klamáků do truhly..Acarus píše:Uz 2x mohl byt pridan novy spawn mimo dosavadni system. Nikdo nemel chut participovat i kdyz mel moznost vedet presny misto spawnu.
Já tomuhle systému na snižování jezdítek na shardu, za pomocí tamování stovek klamáků moc nefandím, ale když už to MUSÍ být a je to nepochybně strašně efektivní