dungy vs pk

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

dobra dobra, zadny pk, nikdy zadny veci neprodalo a vystaci si s tim, co si nakrade. prominte:(
howgh
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Inkvizitor Dan píše:neni mi jasne co je komu do toho co delaj pk s nakradenym equipem. Je jejich, tudiz si muzou vase byvale +1 pitchforky cpat vzajemne do zadku a uspokojovat se tim a nikomu do toho nic neni.

Nechapu ani trochu lidi co jdou hrat na shard kde pk existuji ( uz jen tento fakt je preci zcela jasne voditko k tomu, ze jsou tu asi chteni a clovek s nimi musi pocitat) a pak tady svinej forum temahle topikama a jsou schopny napsat neco ve stylu : '' Kdyz jsme na tom shardu, kde se nepodporuji pk'' .
Pochopte uz konecne po tech letech jednu vec. Pk je soucast hry, pro nekoho mozna otravna a nezabavna, ale stejne tak bych si mohl stezovat ja na arachy v despu, protoze je povazuju za otravny a nezabavny. A svini tady nekdo kazdou chvily forum stiznostma na neco takovyho? Ne, protoze je to soucast hry a kazdej normalni clovek to chape. Tak proc je to tu neustale plny ignorantu co se nejsou schopny smirit s existenci pk? Jedinej duvod pro to vidim, ze proste nejsou schopny prenest pres svoje nadute ego, ze jim jejich equip sebral nekdo, kdo to umi lip klikat. Osobne mi to prijde smesne, protoze pro me vzdy byla mensi potupa chcipnout na inteligentniho nepritele, nez na stupidni AI mobu a par scriptu ve hre z doby ledovy.
Proste pokud vas sjede pk v ramci pravidel,Je to jen a jen a 1000x jen VASE chyba a neschopnost. To nastaveni opravdnu neni spatne udelane protoze se jim podarilo vas dostat a Gm jsou schopni a vzdycky byli objektivne zhodnotit aktivitu pk a udelat patricne opatreni i bez vaseho stupidniho a bezpredmetnyho brekotu tady.
Chce to klid, zhluboka dychat, pocitat...mozna i nepsat
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Pheme píše: Chce to klid, zhluboka dychat, pocitat...mozna i nepsat
Náhodou má pravdu a to je (byl) převážně PvM hráč. Měli byse spíš uklidnit modráci.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Hezký na těhlech topikách je to, že si stačí přečíst název topiku a člověk ví o čem to je a ani to nemusí číst aby věděl které osoby v daném topiku vystupují..:) stačil osi přečíst jeden topik když sem začínal a mám to najetý do konce života DP :P
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Erik Nighelt píše:Hezký na těhlech topikách je to, že si stačí přečíst název topiku a člověk ví o čem to je a ani to nemusí číst aby věděl které osoby v daném topiku vystupují..:) stačil osi přečíst jeden topik když sem začínal a mám to najetý do konce života DP :P
Pochybuju, ze si cetl, co napsal autor topicu
Ale i tak je hezky, ze mas jasno
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Pheme píše:
Erik Nighelt píše:Hezký na těhlech topikách je to, že si stačí přečíst název topiku a člověk ví o čem to je a ani to nemusí číst aby věděl které osoby v daném topiku vystupují..:) stačil osi přečíst jeden topik když sem začínal a mám to najetý do konce života DP :P
možná nevim co napsal autor topiku /prvního postu/ ale spoluautoři vytvářející tuhle niť jsou mi jasný ;)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

No v kazdem pripade: Mam to locknout, nebo dat do Pokecu?
srbqf
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Locknout, na vzájemný urážení máme spoustu jinejch topiců.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Erik Nighelt píše:
Pheme píše:
možná nevim co napsal autor topiku /prvního postu/ ale spoluautoři vytvářející tuhle niť jsou mi jasný ;)
Autor si stezuje na cas respawnu hlidacu, mirne ho prekvapilo, ze je pk dokazali dobehnout
Dostal vysvetleni, ze cas respawnu je od do a je nahodny. Takze funkce zabranit pk dobehnout vypravu je u nej zamerne jen castecna
A nasledovalo nekolik vysvetleni jak zabranit, aby ho pk v dungu dobehlo a okradlo. Asi je potreba je pripominat, protoze jsou to velice jednoducha a pritom efektivni opatreni a ne vzdy se pouzivaji
Mezitim je nekolik zbytecnych slov a vet, ktere musis umet vynechat..ano i ty moje
Ale jak rikas, mrknes a uz mas jasno
Zamčeno