Jak to citam tak to citam.. umieram stoho
100k je z despu dost.. nebudem tu menovat ake eqvipy su potrebne a co riskujeme.. videl som tam nato rozne reakcie..
Takze kolko si myslite ze spotrebuje taky rang klamakou za d3? 300/400 pre ludi co stim nemaju skusenost
takze ked budeme pocitat na vase trhove ceny.. je to 500x 300.. ak pocitam spravne tak je to 150k...
nebudem radsej pocitat znicene wariorske mystiky ktore sa rozpadaju niekedy v hojnom pocte..
takze ked tak pocitam.. sme v dungu 3-9hodin a bez pokladu ak zarobime tich skor zmienovanych 100k tak sme vlastne zarobily nie?:)
mna osobne male dungy uz nebavia.. odsudte ma zato prosim..
ludia co maju mamon.. tiez ich odsudte.. ved su to spiny co nic ine nerobia iba mamonia... (real ludia si tiez zasluzia odsudit.. tiez maju niektory urcite viac penazi ako vy.. povedzte im to ako vam to strasne vadi ze dokazaly nieco viac ako vy.. ze si dokazaly v realnom svete zarobit peniaze...) ale ked tak premyslam... neni to to iste? mi sme vlastne cisto teoreticky dokazaly zarobit viac virualnich penazi... neni to rovnaka zavist? tosom troska prehnal tak sa zato ospravedlnujem...
keby ste sa radej troska snazily a spravily nam konkurenciu v dungoch.. tak si myslim ze by sme stoho boly vsetci radsej.. jak vy tak mi.. nejsme ti za koho nas pokladate a nemame problem stim niekomu pomoct.. ale teras ma aj tak nepochopite.. skuste sa nato pozret s triezvou myslou.. starate sa viac oto co robime mi jak oto co mozte dokazat vy.. neni to troska patetcke?
som si isty ze vam to nezmeni ani s casti pohlad na nas .. nehrajeme tu samy, ale mi si to uvedomujeme... myslite si ze ste jediny kto niekomu nieco dal.. ale aj v tom sa pletiete.. ale nepotrebujeme to vyhadzovat na forko.. nejde pri dobrom skutku a nieco ine ako vytahovanie sa pred druhymi? mozno sa pletiem, ale mna to tak rodicia ucily..
nemierim tento post na ziadnu konkretnu osobu ci osoby.. ale ak sa v tom poste najdete tak sa zamyslite.. dakujem