K tomu co psala por pěšáky Carolyn-
z nádru sice dvojkou jet můžete,ale momentálně na starku nedojedete
(sice slibujou, že to přítí týden bude ok, ale vzhledem k tomu,že teprv vytrhávají koleje...).
Zatím je jediná možnost- šalina č.2/9 a přestup na zastávce Jugoslávská na x3 nebo bus č. 45
Hah, už to vidím, hmm...drobná komplikace. Doplním do prvního postu.
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Pšá. Tiskárnu nebo tužku a papír má každej. A moje číslo asi bohužel taky a já si to kupodivu pamatuju docela dobře. Už si ani nepletu pětku s dvojkou. ;p
Navíc jsem vám nakreslila moc hezké plánky, hihi.
to mas vpoho,to mas kousek :p ja jedu v patek rano z ceskejch budejic sockou az na misto :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Mara z Acoma píše:Nekdo s volnym mistem v aute, kdo by jel ze Zlina nebo nejak podobne by asi nebyl co? ;p Asi uz mi definitivne odpadl odvoz..
Luk pojede pravděpodobně ten den ze Zlína, zkus mu napsat. Místa bychom měli mít dost, pokud ti nevadí, že po jízdě v autě budeš mít všude psí chlupy ;p
Carolyn píše:
Luk pojede pravděpodobně ten den ze Zlína, zkus mu napsat. Místa bychom měli mít dost, pokud ti nevadí, že po jízdě v autě budeš mít všude psí chlupy ;p
Tak to je super, napisu a nejak se k vam vecpu.. Psi chlupy mi nevadi, jen jsem premyslela, ze vezmu krysu s sebou, myslis, ze by Aslan obstal proti me bojovne potkanici Iris? ;p
Mara z Acoma píše: Asi uz mi definitivne odpadl odvoz..
Jojo, vypada to ze odvoz i ma ucast definitivne padla... jelikoz by me letos kvuli me financni situaci nezachranili ani vsechny prazdne lahvace Ernata s Onlym, tak se nezucastnim nejspise... I kdyz jeste nehazim flintu do zita, clovek nikdy nevi
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Neco takoveho jsem myslela... Moc lidi me nezna... Ale hranicarka a tamerka od LD. To uz by par lidem mohlo neco rict. JInak blazniva holka, co ma rada srandu a novy lidi...
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Jacquelline píše:Neco takoveho jsem myslela... Moc lidi me nezna... Ale hranicarka a tamerka od LD. To uz by par lidem mohlo neco rict. JInak blazniva holka, co ma rada srandu a novy lidi...
a si pekna? :p
[b]EPITAPH[/b]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]