Mage
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
diskuse na dane tema zde24.04.2007 17:43
2. fáze revize summonů
Vážení hráči,
v průběhu dnešního večera dojde k zavedení již dávno avizované druhé fáze revize summonů. V této novince vám přiblížíme jak vše bude probíhat.
Po nahrání změn na server ztratí všechna povolání schopnost čarovat. Není však důvod panikařit. Tuto schopnost během okamžiku získáte zpátky. Jediné co pro to musíte udělat, je pokusit se zakouzlit libovolné kouzlo. Toto musí udělat všechna povolání a všechny rasy našeho světa. Bez vyjímky. (U craftů se vyskytl malý problém, bude opraveno.) To zinicializuje veškeré změny a provede následující:
1) Každému hráči který nemá questbook jeden přidělí. Toto bude oznámeno hláškou "Questbook vydan."
2) Každému hráči vymění starý typ batůžku za nový, který informuje o ukončení akce. Toto bude oznámeno hláškou "Upgradovan batuzek."
3) Každému hráči bude umožněno standardně čarovat dle pravidel. Toto bude oznámeno hláškou "Magie povolena."
Tím bude celý proces ukončen a vy se budete moci vrátit ke svým herním aktivitám.
Za zmínku stojí ještě jedna podstatná věc. Při pokusu o vykouzlení kouzla které iniciuje změnu nic neuspěchejte. Normálně zakouzlete kouzlo (nevykouzlí se) a počkejte několik vteřin. Pokud byste hned kouzlili další a další kouzla, trošku vám to zbugne a budete pak moci čarovat mnohem méně summonů než ostatní. Takže zakouzlit kouzlo, počkat 5s a pak už můžete normálně hrát.
Co je náplní 2. fáze revize summonů?
Je to velmi jednoduché. Nyní bude jistým způsobem omezeno maximální množství aktuálně vykouzlených summonů. Tento počet závisí na povolání. Pokud sumona fizznete, počítá se jako vyvolaný a své místo dalším summonům uvolní postupem času v řádu minut.
Co dál je třeba říci?
Celá změna, ač poměrně "malá" z hráčského pohledu, byla poměrně velkým zásahem do skript a proto bude následujících 14 dní (nebo do do odvolání) vyhlášen žlutý bezpečnostní stav serveru. To znamená, že je zvýšené riziko návratu save k času zavedení změn (viz. Scriptové Novinky).
Opět ovšem není třeba panikařit. Věříme, že nic takového nebude třeba a že žádné problémy nenastanou. Abychom vás ale ke hře motivovali, je možné, že se v průběhu těchto 14 dní budou v dungeonech objevovat o něco málo větší poklady a i monstra u sebe budou občas nosit něco víc.
V souvislosti s tím bychom vás chtěli poprosit o report jakýchkoliv anomálií spojených s druhou fází revize. A na co si tedy dávat pozor?
1) Na extrémně zvýšené lagy.
2) Na nemožnost vyvolat žádného summona, i když jste si naprosto jisti že žádného summona vyvolaného nemáte (a to ani nikde zapomenutého apod.). Je třeba mít na paměti skutečnost, že i fizz se počítá jako "vyvolaný summon" a chvíli trvá než tento imaginární summon zmizí.
3) Na hlášku "Summon Magic Iniciated". Pokud se vám zobrazí při pokusu o vykouzlení summona, je třeba kontaktovat GM.
V případě že zaznamenáte nějaký z těchto problémů, kontaktujte prosím GM buď formou page nebo přes fórum. V případě bodu 2) a 3) je nejlépe kontaktovat GM Triglava, buď formou page nebo na ICQ (viz. Kontakty).
*GM Team*
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja to tedy upresnim :p V nabidce pri vyrobe neni, krejcovskou pannu muze vyuzivat pouze kraft a kraft nemuze predelavat linkle veci. Refashion tools je myslim jen na plate veci, ale nezkousela jsem.Alassea píše:lasko musis si udelat zenskou kdyz ji vyrabisMara z Acoma píše:Slo by udelat, aby se dala predelavat kompozitka na zenskou? Uz jsem s tim par lidi videla, ale nejak mi to nejde, tak nevim..
Show is over motherlovers!
BugerePetysek píše:Ja jsem totiz uz za crafta kompozitku predelaval, sice je to nejakej patek z5 ...
Kód: Vybrat vše
IF ((<SRC.TARG.LINK>!=<SRC.SERIAL>) && (<SRC.TARG.LINK>!=04fffffff))
SRC.MESSAGE Tato roba neni tvoje!
RETURN 1
ENDIF
srbqf
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
To je craftský problém, ne mágovský.Legend Of Pain píše:magická kovová róba mi nejde prerobiť na ženskú, chyba vo mne ? keď to nejde, tak by to ísť mohlo, pretože ja som žena !
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... &start=420
- Legend Of Pain
- Pencil Master
mňa ale nezaújma aký je to problém, hoc nech je aj globálny. Ja chcem ženské kovovky aj si ich vydupem!Mesmeric píše:To je craftský problém, ne mágovský.Legend Of Pain píše:magická kovová róba mi nejde prerobiť na ženskú, chyba vo mne ? keď to nejde, tak by to ísť mohlo, pretože ja som žena !
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... &start=420
pls pls pls pls je to nefér a ja som RP žena ktorá má čo ukazovať