Ranger
Re: Ranger
Co takhle zavest funkci nektere strelne zbrani (asi LC, tu muze nejvic rangu), ze by pri dvojkliku vyhodilo target a po zacileni by to hodilo emot neco jako *loading crossbow* a po treba 3 sec by na cil vystrelil, samozrejme asi s mensi dmg/sezralo by to x staminy/neumelo by to fizzovat spelly/nebo neco podobnyho. V pvp by to ranga snad ozivilo.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
LC muže stejně rangů jako Bow (oba můžou dvě specky)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Tak u shamana jsem moc pvp nepredpokladal. Tak jedine zas pres novej item, coz mi prijde zbytecny
kdyby to slo pres vypiti agility/greater agility rovnou z kade, tak by se vyuzival stary item, jen by se muselo nastavit aby to slo pit kazde 3 vterinyXan píše:Co takhle zavest funkci nektere strelne zbrani (asi LC, tu muze nejvic rangu), ze by pri dvojkliku vyhodilo target a po zacileni by to hodilo emot neco jako *loading crossbow* a po treba 3 sec by na cil vystrelil, samozrejme asi s mensi dmg/sezralo by to x staminy/neumelo by to fizzovat spelly/nebo neco podobnyho. V pvp by to ranga snad ozivilo.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
co keby sa proste ostrovi menili pri nasadeni zbrane ako destrovi. Myslim ze taky armor piercing do kazdej zbrane by ho vedel posunut v rebricku vyuzitelnosti...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Hmm to nezní vůbec špatně!!Shadowsong píše:co keby sa proste ostrovi menili pri nasadeni zbrane ako destrovi. Myslim ze taky armor piercing do kazdej zbrane by ho vedel posunut v rebricku vyuzitelnosti...
Jen se obávám že to stejně bude smeteno ze stolu.

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
lobing lvl9001 a spolu to dame! =]
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jo ostro zbraně to zní docela dobře.. třeba se nám tu i vyjádří nějaké gm 

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Divím se, že ostrové neprostestovali v době kdy se do high dungu netahal nikdo jiný než oni.
musím tě asi sklamat páč po zavedení specializací na rangera, ostro nebyl nikterak moc preferován, pořád byl do velkých dungů lepší druid.
Ono ty těžké dungy nejsou jen o tom že tam máš někoho na dálku, hra se vyvinula tak, že plechové nešlapou tak 70% pastí a i bez specek na wara byli pořád lepší. Ten ostro nic dobrého do velkého dungu nenabízí a pokud se nějak neupraví tak ani nenabídne.
Ano kdysi se preferovali rangerové páč mohli portit a tudíž nešlapali ty pasti jako warove/palové. ale i přesto se do toho dungu ti warové a palové brali, ale ostro šel teď úplně stranou když beru v potaz velké dungy.
Samozřejmě nechci tady tvrdit, že se vzít nemůže, ano může ale v takovém despu je to opravdu spíš na obtíž než pro pomoc.
Ono ty těžké dungy nejsou jen o tom že tam máš někoho na dálku, hra se vyvinula tak, že plechové nešlapou tak 70% pastí a i bez specek na wara byli pořád lepší. Ten ostro nic dobrého do velkého dungu nenabízí a pokud se nějak neupraví tak ani nenabídne.
Ano kdysi se preferovali rangerové páč mohli portit a tudíž nešlapali ty pasti jako warove/palové. ale i přesto se do toho dungu ti warové a palové brali, ale ostro šel teď úplně stranou když beru v potaz velké dungy.
Samozřejmě nechci tady tvrdit, že se vzít nemůže, ano může ale v takovém despu je to opravdu spíš na obtíž než pro pomoc.
Sympatizuji plně s tvým názorem, ač pesimista na možnou změnu protože GM apriori neakceptuji rozumné návrhy tak doufam aspoň v to portování u ostra, nechce se mi zde hledat jak mě před cca necelým rokem zde forum sjelo za to že jsem psal v podstatě totéž.Arianna píše:musím tě asi sklamat páč po zavedení specializací na rangera, ostro nebyl nikterak moc preferován, pořád byl do velkých dungů lepší druid.
Narážím na dobu po zavedení specek, ale před zrušení šlapání pastí buchnama
Abych ti pravdu rekl, tak tu dobu si matne pamatuju a s lidma s kteryma jsem hraval to tak nebylo. Stojim si za svym nazoremRainbow píše:Narážím na dobu po zavedení specek, ale před zrušení šlapání pastí buchnama
Má pravdu, skutečně po zavedení ranger specializací se neustále plakalo že druid je k ničemu a každej si musí udělat ostrostřelce.Arianna píše: Abych ti pravdu rekl, tak tu dobu si matne pamatuju a s lidma s kteryma jsem hraval to tak nebylo. Stojim si za svym nazorem
Tak je to asi možné, omlouvám se. Vycházel jsem z mylných vzpomínek neboť po zavedení specializací jsem okamžitě dělal druida. Ostra jsem dodělával až asi za rok.Ocroc píše:Má pravdu, skutečně po zavedení ranger specializací se neustále plakalo že druid je k ničemu a každej si musí udělat ostrostřelce.Arianna píše: Abych ti pravdu rekl, tak tu dobu si matne pamatuju a s lidma s kteryma jsem hraval to tak nebylo. Stojim si za svym nazorem
Ono totiž lidi nebudou nikdy spokojení u druida se brečelo protože neměl žádnou extra dmg, což je v pořádku protože u něj to kompenzují jiné abilitky.
Problém je u ostra který taky nemá nikterak žádnou dmg ale nemá ani žádné abilitky.
Vpodstatě mě to může být jedno, já tu teoreticky za toho ostra lobovat nemusím protože ho stejně skoro nehraju a vždycky si do toho despu zajdu radši druida.
A jěště jedna taková věc spista lidí které znám hrávali ranga a každý na druida nadával že je naprd. tak hráli ostrostřelce nebo shamany. Ale když si pak udělali druida uznali že je donrý
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevím kde se plakalo....první co bylo pro mě, tak Druid: Měl výhody port, para, blesk, vše z hlavy a možnost házet jednoho klamáka za druhým pod nohy.. To vše kompenzovalo HC a + skilly ze zbraně.Ocroc píše:Má pravdu, skutečně po zavedení ranger specializací se neustále plakalo že druid je k ničemu a každej si musí udělat ostrostřelce.Arianna píše: Abych ti pravdu rekl, tak tu dobu si matne pamatuju a s lidma s kteryma jsem hraval to tak nebylo. Stojim si za svym nazorem
Dobrej Druid dokáže v dosti obtížné situaci zachránit výpravu.....nejednou se mi to povedlo a to rozhodně nejsem skiller.
Podla mna co je najvacsi problem je to, ze vyuzitie ostrostrelca a shamana sa znizilo tym, ze buchny prestali slapat pasce ... ostrovi ako buchne/nebuchne ale bohuzial slapanie pasci ostalo. Preto sa ostrovia prestali brat do dungu, a vymenili sa za buchny (war, pal a v tom case este aj gangrel, co uz bohuzial tiez nie je teraz celkom pravda (ale to uz idem dost do OT)).
U mna je vysledok takyto: Odobrat ostrovi a shamanovi slapanie pasci, pri nejakej podmienke + trochu pozret na dmg elveniek (bud ju zvysit nejakou abilitkou, napriklad aj pouzitim stonu, alebo ju spravit pre ostra celkovo non fame, nebranim sa vobec ani kombinacii tychto dvoch).
Myslim si ale, ze az taky overboost by to nebol, a vyprava by sa este k tomu aj lepsie skladala, pretoze namiesto x moznosti buchien, ktore neslapu pasce, ake su teraz, by sa pocet navysili o 2.
Ide uz len o to, ci to GMka nezoberu ako moc preboost. Tak by sa kompetentni mohli vyjadrit.
U mna je vysledok takyto: Odobrat ostrovi a shamanovi slapanie pasci, pri nejakej podmienke + trochu pozret na dmg elveniek (bud ju zvysit nejakou abilitkou, napriklad aj pouzitim stonu, alebo ju spravit pre ostra celkovo non fame, nebranim sa vobec ani kombinacii tychto dvoch).
Myslim si ale, ze az taky overboost by to nebol, a vyprava by sa este k tomu aj lepsie skladala, pretoze namiesto x moznosti buchien, ktore neslapu pasce, ake su teraz, by sa pocet navysili o 2.
Ide uz len o to, ci to GMka nezoberu ako moc preboost. Tak by sa kompetentni mohli vyjadrit.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jako jedu ostra porad, a i když je to pvper... je to slabe :/ zvysil bych tomu dmg u zbrani třeba jen pro ostro. Vemte si ze ostro musi mit zbroj, zbran, v pvp kde nabehne mag a zacne nehacka se ostro necape cim ubeha ho harmem?
Vtipne kdyz bude stat dmg tech zbrani taky nestoji za moc :_( a pokad me zdani neklame byl delan na pvp ...

Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Já si jako první specku založil Ostrostřelce, ale po nějaký době mě proste přestal bavit a udělal jsem si z něj Druida. Časem jsem si dodělal druhýho ranga bez tamingu a udělal si z ne Ostra, ale od doby co mam Druida jsem ho lognu na dung, tak 3x do roka:)
Druid je naprosto super zábavný povolání, porty, klamáci, hůl na jendo mávnutí, para + další abilitky specialní hůl, portovací artefakt, který sice moc nevyužívám ale má je:). Na dmg si taky nemůžu stěžovat, když chci střilet, beru mystika, jinak bleskujš.
U toho Ostrostřelce by to chtělo prostě nějaký spestření, tam máš v ruce jen kuš a klikáš na založku:). Jestliže to má být dmg ranger, tak přidat nějaký užitečný efekty do zbraní (začal bych efektem dmg:p), aby to klikání na záložku mělo aspoň nějaký význam a jak už zde bylo zmíněno ten timer na port je příšernej a jako pán lesa a jeho omezení klamáků bez komentáře:)
Druid je naprosto super zábavný povolání, porty, klamáci, hůl na jendo mávnutí, para + další abilitky specialní hůl, portovací artefakt, který sice moc nevyužívám ale má je:). Na dmg si taky nemůžu stěžovat, když chci střilet, beru mystika, jinak bleskujš.
U toho Ostrostřelce by to chtělo prostě nějaký spestření, tam máš v ruce jen kuš a klikáš na založku:). Jestliže to má být dmg ranger, tak přidat nějaký užitečný efekty do zbraní (začal bych efektem dmg:p), aby to klikání na záložku mělo aspoň nějaký význam a jak už zde bylo zmíněno ten timer na port je příšernej a jako pán lesa a jeho omezení klamáků bez komentáře:)
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze sa zhodneme na prirovnami ze (by mal byt) ostro medzi ranged dmg ako destro medzi melee dmg. Rang mal vzdy skvelu moznost zvysit svoju vyuzitelnost v dungu tym ze bude piercovat armor a min ja som to bral ako velmi uzitocnu abilitu.
Co keby teda ostro menil zbrane ako destro s tym ze podla +ovosti sa zbrani prida aj patricny armor piercing? S tym ze tento efekt, ak by sa to dalo, by platil aj na elvenku.
Co keby teda ostro menil zbrane ako destro s tym ze podla +ovosti sa zbrani prida aj patricny armor piercing? S tym ze tento efekt, ak by sa to dalo, by platil aj na elvenku.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit