Vampire

Odpovědět
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Nagash »

Ocroc píše:Počet nabití je nyní 5-10 za část. Byly posíleny všechny morfy, není tedy důvod aby Gangrel měl až 22 nabití když jsou dosti použitelné horizite a stone morfy.
To je podle mého nároru opravdu hodně hodně hodně hodně málo. Tzn za 3 smrti (ne výlehy) člověk vyhodi jednu část TOPka z okna. Myslim si že ten TOP morf ted ztratil význam, člověk si udělá stone impa a na topko už nebude muset nikdy sáhnout.

Chci se zeptat jak to vypadá s questem na stone Impa, je funkční není ? Z doslechu mám info, že je to zavřené, kdy se plánujou nějaké změny ? Bude se s tm něco dělat? Bude to tak "úchylné" jako předtím ?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Eso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eso »

Nymir píše:Tak to som ťa fakt nepochopil, myslel som že chceš fire imunku na gangrela,totiž nič o tom že by si chcel premeniť imunku kaď na gangrel kaď si nespomínal, inak nebude také podla mňa.A ten ress zvitok to som vravel o tom brujahovy, čo si spomínal že má skôr mínusy a že či sa s ním bude hýbať,tak si myslím že si ten zvitok zaslúži, nevidím dôvod prečo by bolo nežiadúce aby ho mal, keď ho má aj druid a ostrostrelec.

Edit: a ešte by si chcel aby bola NB tá kaď,jo?
Promiň, zapomněl jsem, že jsem se na Brujaha taky ptal, dávám si mínus a už tomu rozumim. Jinak ten ressvitek je takovej na hraně, bez něj toho moc neresneš, ale leckdo situaci nezachrání ani s nim (čili veme jich pět a dojdou mu, klasika :))
Nymir
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nymir »

Eso píše:
Nymir píše:Tak to som ťa fakt nepochopil, myslel som že chceš fire imunku na gangrela,totiž nič o tom že by si chcel premeniť imunku kaď na gangrel kaď si nespomínal, inak nebude také podla mňa.A ten ress zvitok to som vravel o tom brujahovy, čo si spomínal že má skôr mínusy a že či sa s ním bude hýbať,tak si myslím že si ten zvitok zaslúži, nevidím dôvod prečo by bolo nežiadúce aby ho mal, keď ho má aj druid a ostrostrelec.

Edit: a ešte by si chcel aby bola NB tá kaď,jo?
Promiň, zapomněl jsem, že jsem se na Brujaha taky ptal, dávám si mínus a už tomu rozumim. Jinak ten ressvitek je takovej na hraně, bez něj toho moc neresneš, ale leckdo situaci nezachrání ani s nim (čili veme jich pět a dojdou mu, klasika :))
Vieš lebo ja to vidím tak že brujah vamp je zosilnený human vamp, a human vamp bol pre mňa vždy mlátička, ktorá dokázala niečo viac ako len mlátiť, samozrejme ten dmg nič moc ale dokázal parovať, parafeldovať a vďaka ress zvitku efektívne ressovať...
Preto ma dosť mrzí, že tento ress zvitok bol brujahovy odobraný, znižuje to potom jeho schopnosť zachrániť (samozrejme nie úplne) výpravu, čo je škoda, lebo ho to potom tak trochu približuje ku gangrelovy ktorý je pre mňa "mlátička bez mozgu". To potom núti človeka uvažovať či si radšej nevybrať fakt tú mlátičku bez mozgu.

Týmto všetkým som chcel povedať, že súhlasím s tebou. S brujahom by sa malo pohnúť, podľa mňa by mu mal byť daný práve ten ress zvitok, aj keď sa isto nájde niekto kto so mnou nesúhlasí.........
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

S 75.0 magery lze ressovat víceméně úspěšně. Proto má také Brujah speciální efekt na kudličce, aby ho špatný pokus nezabil a mohl jich klidně zkusit více.
Smoking
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoking »

mam dotaz k te dyce, hidnu normalne a pak prehidnu kudlickou - ma nejaky timer like inviska? Kdyz do me neco boucha odhidne me to??
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Jen se chci zeptat, morfnul jsem za gangrela utocnej morf, nastavilo mi to inteligenci na 5. Nesla by ta inteligence nastavit na 10 ? Při 5 inteligenci nemohu teleportovat prez travel/rune booky atd..
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Aken píše:Jen se chci zeptat, morfnul jsem za gangrela utocnej morf, nastavilo mi to inteligenci na 5. Nesla by ta inteligence nastavit na 10 ? Při 5 inteligenci nemohu teleportovat prez travel/rune booky atd..
Gangrel by mel mit vyjimku, ze ho kop knihou stoji jen 5 many, nekde se to tu resilo.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

V tom pripade to nefunguje.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

5 inty se tu řešili a je to hlavně ne kvuli TB/RB ale kvůli spellu teleport, toto už se vyřešilo omezením pouze na svitek, nicméně asi není ani chtěné aby si moc nahazoval sám staty přes agility, takže jedině rakev, port přes klíček a pěšky...
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Ono stejne morfovat nejakej utocnej morf je uplne k nicemu. Kdyz morfnu stouna mam vetsi armor, dmg, 10int, fire imunku za polovicni cenu.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Mozem sa spytat preco mi u gangrela nejde zrat krvave bandy? Skusal som to v stone forme aj v top morfe. Dufam ze to nie je zamer, lebo je to jedna z prirodzenych abilit vampa. Ostatne povolanie maju salaty, vamp mal odjakziva krvave bandy.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Nymir
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nymir »

Kesemot píše:Mozem sa spytat preco mi u gangrela nejde zrat krvave bandy? Skusal som to v stone forme aj v top morfe. Dufam ze to nie je zamer, lebo je to jedna z prirodzenych abilit vampa. Ostatne povolanie maju salaty, vamp mal odjakziva krvave bandy.
a boli časy keď mohol aj šaláty, úprimne, human vamp by ich mohol mať.
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

a overboost byste nechtěli ? gangrel ma snad knížku ne ?
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Mě jdou bandy žrát bez problémů...
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Ahoj, mam jeden dotaz na všechny, morfnul sem u gangrela do elder morfu, umrel jsem a nasledne me to ressnulo do obraného morfu a ted nemůzu zadnym krystalem odmorfnou zkousel jsem elder, zelenej, gangrel i stoune krystal a nic se nedeje. Setkal se s tim nekdo ?
Majkedka
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majkedka »

Aken píše:Ahoj, mam jeden dotaz na všechny, morfnul sem u gangrela do elder morfu, umrel jsem a nasledne me to ressnulo do obraného morfu a ted nemůzu zadnym krystalem odmorfnou zkousel jsem elder, zelenej, gangrel i stoune krystal a nic se nedeje. Setkal se s tim nekdo ?
mas srovnany staty? trebas na 185/185? pac kdyz mas trebas 186/185 tak ti to nepude....
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Ano staty mam zarovnane tak jak maji byt. Ja jen nechápu proč mě to furt z toho top morfu po smrti ressuje do obraného morfu. Minule mi to opravilo gm a dnes se mi to stalo znova. Morfnu elder morf pak umru a ressne me to do obrannyho morfu a nemůžu nic, žádným krystalem nemůžu odmorfnout. Nevím kde se stala chyba, ale chtelo by s tím něco udělat. Dnes se mi stalo v dungu, že bylo potřeba ressnout mimo tělo a ejhle, z elderu me to resslo zase do jinyho morfu a nemohl jsem lotnou elder krystal z těla. Já osobně po těchto zkušenostech si už elder morf pořizovat nebudu. Stoji to spoustu peněz a dmg je srovnatelna se stoune. Takže pro mě stoune jasna volba.
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Já tedy používám jenom top morf. Do včerejška jsem si myslel, že po smrti dostanu vždy humana. Podle všeho mě to vrátilo do TOP morfu, ale už bez bonusů do skillů. Odmorfl jsem a vrátilo mi to 1 nabití. Je to takhle správně?
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Vitasho píše:Já tedy používám jenom top morf. Do včerejška jsem si myslel, že po smrti dostanu vždy humana. Podle všeho mě to vrátilo do TOP morfu, ale už bez bonusů do skillů. Odmorfl jsem a vrátilo mi to 1 nabití. Je to takhle správně?
To samé u stouna, občas tě to zvedne do humana občas do gargy. Pak je ještě možnost, že ti to schodí skilli nebo ti je nechá. S tim odmorfem je to stené, když odmorfnež z toho "posmrtného stone morfu bez skillu" vrátí ti to 6 nabití, stejně jako kdybys normálně odmorf.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Eso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eso »

Chtěl bych se zeptat jestli je v pořádku quest pro vampirske specializace, v druhé místnosti Tremere jsem nenašel cestu dál, tak jestli to tam funguje, dík..
Odpovědět