Eso píše:Nymir píše:Tak to som ťa fakt nepochopil, myslel som že chceš fire imunku na gangrela,totiž nič o tom že by si chcel premeniť imunku kaď na gangrel kaď si nespomínal, inak nebude také podla mňa.A ten ress zvitok to som vravel o tom brujahovy, čo si spomínal že má skôr mínusy a že či sa s ním bude hýbať,tak si myslím že si ten zvitok zaslúži, nevidím dôvod prečo by bolo nežiadúce aby ho mal, keď ho má aj druid a ostrostrelec.
Edit: a ešte by si chcel aby bola NB tá kaď,jo?
Promiň, zapomněl jsem, že jsem se na Brujaha taky ptal, dávám si mínus a už tomu rozumim. Jinak ten ressvitek je takovej na hraně, bez něj toho moc neresneš, ale leckdo situaci nezachrání ani s nim (čili veme jich pět a dojdou mu, klasika
)
Vieš lebo ja to vidím tak že brujah vamp je zosilnený human vamp, a human vamp bol pre mňa vždy mlátička, ktorá dokázala niečo viac ako len mlátiť, samozrejme ten dmg nič moc ale dokázal parovať, parafeldovať a vďaka ress zvitku efektívne ressovať...
Preto ma dosť mrzí, že tento ress zvitok bol brujahovy odobraný, znižuje to potom jeho schopnosť zachrániť (samozrejme nie úplne) výpravu, čo je škoda, lebo ho to potom tak trochu približuje ku gangrelovy ktorý je pre mňa "mlátička bez mozgu". To potom núti človeka uvažovať či si radšej nevybrať fakt tú mlátičku bez mozgu.
Týmto všetkým som chcel povedať, že súhlasím s tebou. S brujahom by sa malo pohnúť, podľa mňa by mu mal byť daný práve ten ress zvitok, aj keď sa isto nájde niekto kto so mnou nesúhlasí.........