a zrovna přes rc nevyděláváš jen ti to pokryje část té zábavy a nabídne další možnosti /roby, koně.. /
Lépe čti, psal jsem pouze o spotřebák na průběh kvestu, ne aby mi to zůstalo i po eventu..Vorlon píše:mam pocit, ze to ma bejt o zabave, ne o vydelku...
nb golthian způsobí že RC bude ještě méně.. teď za frag pk to nedává vubec /alespon co jsem koukal na stoun po pár zabitých/ a za frakci minimum + nb štít nelotneš..Vorlon píše:Je to stazeny dost, to jako jo, ale porad se mi vic nelibi ty nb golthiany, to je takove, nevim no
Když nění loot z mobů a poklad, je pvm velká zábavaDucky píše:haha, kdyz se neda lootit, tak je pvp nuda. Tak to si zabil :p
Bohužel, není to klasické pvp, bo nemáš rc za štít a ref z hráče...Vorlon píše:je to klasicke pvp, vylepsene o tu moznost, ze neumiras, ze za to neco dostanes a ze vis, ze se tam slezou lidi... prodelecne nebo ne? to ti tu nikdo resit nebude
je to malo no, ale nechci tu brecet :ppErik Nighelt píše:spíš bych věnoval těm RC, kterých je díky nb štítu a rapidnímu snížení bodů za fragy dost málo pro aktivně hrající - nebo to ostatním nepřijde a jste s tim spokojený ? esli jo tak cajk, esli ne nebojte se vyňadřit se