Boj o město
Re: Boj o město
A co si myslite o napade priposobovat mesto o ktore sa bude bojovat poctu hracov? Tie kratke vzdialenosti medzi kvotami v buxu sa mi vobec nepacili..
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jen takovy dotaz, nebylo by mozne pridat gate vlastnost setnout barvu rob lidem, ktery ji projdou na tu rejr O a rejr CH? Po poklikani na reward stone by se samozrejme barva resetla (vratila do puvodniho stavu)
Jde mi o to ze spousta lidi tam bere cobovky a nekdy je problem se tam orientovat rychle, k cemuz by ta frakcni barva mela primarne slouzit.
Mozne?Nemozne?Chtene? Nazory na to?
Jde mi o to ze spousta lidi tam bere cobovky a nekdy je problem se tam orientovat rychle, k cemuz by ta frakcni barva mela primarne slouzit.

Natruc si nevemu robuLucky píše:Jen takovy dotaz, nebylo by mozne pridat gate vlastnost setnout barvu rob lidem, ktery ji projdou na tu rejr O a rejr CH? Po poklikani na reward stone by se samozrejme barva resetla (vratila do puvodniho stavu)

natruc sem si vzal +5 platy !
edit: jo a jelikoz se uz pocitaj fragy, tak sme juru kategoricky zamitli
edit: jo a jelikoz se uz pocitaj fragy, tak sme juru kategoricky zamitli

z tohoto by mi rupl chuj http://postimg.org/image/jse9rkx0v/ , nerikam, aby se to zakazalo, nebo neco s tim delalo, jen ze by mi z toho rupl chuj. jsem rad, ze to ted vite :p
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Sokujici, bylo jich min aj este si dovolili zasumit jednu kotu ze 4 :p Ale co jsem tam tak pobihal tak tam nejdriv byly cerveny sumy, nevis ciste nahodou proc zmizely?:p
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
náhodou docela dobrej nápad
jen při té frekvenci kleriků taková trochu rychlokvaška - tam pak přiběhl tušim Jammal nebo kdo s VAO :p
tak příště no..:p

jaj ony byly 4?Lucky píše:jednu kotu ze 4

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Jojo presne na tyhle summy pak pribehl Jammal s VAO 
Hoši chchcel by som Vás požiadať, aby ste toto fórum nevyužívali na internú debatu (cermi a Lucky :p) ale na návrhy, postrehy a podobne.. dík

Hoši chchcel by som Vás požiadať, aby ste toto fórum nevyužívali na internú debatu (cermi a Lucky :p) ale na návrhy, postrehy a podobne.. dík

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
hahaha ten pan s tema sumama kolem koty u me vyhral zlateho bludistaka sympatie:DD
Jen jedna technicka ke smrtim ve frakcnim boji. Pokud tam budu za vampa, prijdu po smrti o morf jako obvykle?
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Podle me ano, vzhledem k tomu, ze prichazis i o fame.
Jen dodam, ze bych konecne chtel videt tb kde se nebude gardit plz plz plz
Ja bych toho chtělLucky píše:Podle me ano, vzhledem k tomu, ze prichazis i o fame.

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Doufam, ze se dnes uvidime v hojnem poctu:)
Jak je to se zbranema, max do +21
Co u teutona , zaklad zbrane je +21, to ze ten char ma schopnost zdvojeni je tedy problem?
Co u teutona , zaklad zbrane je +21, to ze ten char ma schopnost zdvojeni je tedy problem?
já bych to jako problém neviděl, takhle by si mohl brát jen max +10 a je znevýhodněnej oproti ostatním. +21 základ zbraně si myslím je ok, co s tím pak udělá danej char je už věc herního nastavení, je to přeci jen jeho obdoba oboruček
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Pratele dekuji vam za dnesni TB. Dnes to bylo opravdu hodne akcni a zabavne a taky vyrovnane. Obe strany hraly dobre i kdyz jsme to zaslouzene nakonec utrhli pro nas:D
Co me ale vylozene teda sere, ze nekteri jedinci nejsou schopni lognou ani tsko ani mapu. Mapa je dokonce v pravidlech. Kdyz ne TSKO, tak aspon prosim tu mapu. Tem co nechodi na forum, to proste do priste nejak sdelte. Nevim jak u chaosu, ale dnes u orderu bylo na mape 5 lidi z 12ti 13ti?
Co me ale vylozene teda sere, ze nekteri jedinci nejsou schopni lognou ani tsko ani mapu. Mapa je dokonce v pravidlech. Kdyz ne TSKO, tak aspon prosim tu mapu. Tem co nechodi na forum, to proste do priste nejak sdelte. Nevim jak u chaosu, ale dnes u orderu bylo na mape 5 lidi z 12ti 13ti?
Naposledy upravil(a) Sir Artuhr dne 13.05.2014 20:59:26, celkem upraveno 1 x.
Díky že jste mě na questu lootli, když to buglo a spadlo mi tělo. Taky si nalootím až se to stane vám :p
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
No a to uz vubec nechapu tohle. Bohuzel kvalitu techto PvP Battlu srazeji nedonoseni jedinci a znechucuji to ostatnim.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Vidim to stejně, zbran je +21, to že je po nasazení 42 je jen abka teutonaXan píše:já bych to jako problém neviděl, takhle by si mohl brát jen max +10 a je znevýhodněnej oproti ostatním. +21 základ zbraně si myslím je ok, co s tím pak udělá danej char je už věc herního nastavení, je to přeci jen jeho obdoba oboruček
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
OT- si se probral dobre, po takovy dobe reagovat na muj post, co takhle prijit i na TB?:-)