(Mini)Guildovní Hry 2013 spam

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: (Mini)Guildovní Hry 2013

Příspěvek od Balsamiko »

Hry už meli skončit, gaty na ne stale sou. Takže to si jako ted prvního když už hry podle pravidel nemaji bejt, muzou lidi stale zbírat body?
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Balsamiko píše:Hry už meli skončit, gaty na ne stale sou. Takže to si jako ted prvního když už hry podle pravidel nemaji bejt, muzou lidi stale zbírat body?
mozes ale pocitat sa asi nebudu :)
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

v to doufám :)
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Balsamiko píše:v to doufám :)
ste sli spat jako jo o pulnoci ? :)
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

King píše:
No jistě, poslední dung 7 minut před pulnoci hh
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Balsamiko píše:
King píše:
No jistě, poslední dung 7 minut před pulnoci hh
a neoficialni vysledek ? vy nebo oni
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

tezko rict, fakt si nedokazu troufnout to odhadnout
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

us by ste sem mohli napisat kolko mate us to nikto neovplivni
Trautenberg
Inkless
Inkless

Příspěvek od Trautenberg »

Tipuji to takto:

1. Harpagons (3478 b.)
2. Loved (2436 b.)
3. Kaceri (1875 b.)
.....
Acarus

Příspěvek od Acarus »

vysledky budou behem dneska. Ja jdu pomalu zpracovavat jednotlivce.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Trautenberg píše:Tipuji to takto:

1. Harpagons (3478 b.)
2. Loved (2436 b.)
3. Kaceri (1875 b.)
.....

Harpagoni
Loved
Magic Generation
Kaceri
Amonthia

Cisto moj odhad.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: (Mini)Guildovní Hry 2013 spam

Příspěvek od Balsamiko »

skoro ti to vyšlo :)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

No je pravda, ze toto by boli vysledky tak z pred 2 tyzdnov, s tym, ze by uz nikto nezbieral body. :D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

2 týdny zpátky, konkretne 15. září sme meli 1650 bodů. Tak si spočítej naše tempo :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

tak to je teda cim sa chvalit stat sa takym no-liferom :D este k tomu kvoli pixelom na mrtvom servri teda :) (ja som to zbieral necele 2 tyzdne po 4 dungy denne a na konci mi uz z toho preskakovalo, takze 20-30 dungov denne no...)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

Strigwyr píše:tak to je teda cim sa chvalit stat sa takym no-liferom :D este k tomu kvoli pixelom na mrtvom servri teda :) (ja som to zbieral necele 2 tyzdne po 4 dungy denne a na konci mi uz z toho preskakovalo, takze 20-30 dungov denne no...)

kdo mě zná tak ví že když mě nazveš no-lifer tak me fakt neurazíš, ono je to asi pravda no :D
Trautenberg
Inkless
Inkless

Příspěvek od Trautenberg »

Musím pogratulovat vítězi souteže, opravdu kvalitní výkon, je poznat, že umíte nejen hrát, ale i počítat :clap:

Samozřejmě uznání patří také Harpagons, neboť se jedná o guildu, která nemá téměř žádné zkušenosti s pvm na vyšší úrovni a zcela v ní chybí kvalitní hráči...proto považuji toto umístění za veliké překvapení her 8)
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:tak to je teda cim sa chvalit stat sa takym no-liferom :D este k tomu kvoli pixelom na mrtvom servri teda :) (ja som to zbieral necele 2 tyzdne po 4 dungy denne a na konci mi uz z toho preskakovalo, takze 20-30 dungov denne no...)
Tomu sa vravia slova zufalstva, kedze Harpagoni zaostavali v celku tesne a cele GH skoro viedli ;) ... A kvoli tym bodom vrazdili aj modrakov ... :)
IASC
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IASC »

Posty tohoto typu jsou, promin mi to, absolutne ubohe. Ty sam si kvuli "pixelum" stravil nekolik stovek(spise tisice) hodin hranim. A nyni hrajes stale kvuli pixelum jinou hru, o ktere si urcite myslis, ze je "ziva". Proto by me take zajimala tvoje definice "mrtve hry".

Dale, jak uz zde bylo psano, neskoncila guilda Harpagons tak daleko za guildou Loved. Nicmene tu od tebe nevidim zadné urazlive posty na jejich adresu. I z tohoto důvodu je tvuj post ubohy.

Nakonec bych chtel jeste dodat, ze ty vubec nevis, ci zasluha to byla, ze guilda Loved vyhrala. Myslim, ze muzu(bez toho abych nekoho urazil) rici, ze to byl kolektivni vykon pod vedenim aktivniho a kvalitniho guildmastera, jenz sel spravne vzorem vsem ostatnim clenum guildy. A kdyz rikam kolektivni, tak tim opravdu myslim, ze se podilelo vice lidi. Celkove tedy se ucastnilo asi 10 lidi. Proto v drtive vetsine pripadu nedoslo k zadnemu "no-lifu". Chodime do skol, do hospod, do prace, atp. To se ostatne ukaze, az bude vyhlasena individualni soutez, kde, i pres celkove vitezstvi nebude mit guilda Loved, s velkou pravdepodobnosti prevahu. Z toho bys mel, pokud se alespon trochu zamyslis, odvodit, ze pokud k nejakemu "No-lifu" v prubehu her doslo, doslo k nemu spise u jinych jedincu, nez u tech, jenz jsou cleny guildy Loved.

Myslim tedy, ze bude nejlepsi, kdyz se podobnych patetickych postu zdrzis, jelikoz si uz nekolikrat dokazal, ze nedokazes vzit v uvahu vsechny relevantni okolnosti.
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

IASC píše:
Posty tohoto typu jsou, promin mi to, absolutne ubohe. Ty sam si kvuli "pixelum" stravil nekolik stovek(spise tisice) hodin hranim. A nyni hrajes stale kvuli pixelum jinou hru, o ktere si urcite myslis, ze je "ziva". Proto by me take zajimala tvoje definice "mrtve hry".

Dale, jak uz zde bylo psano, neskoncila guilda Harpagons tak daleko za guildou Loved. Nicmene tu od tebe nevidim zadné urazlive posty na jejich adresu. I z tohoto důvodu je tvuj post ubohy.

Nakonec bych chtel jeste dodat, ze ty vubec nevis, ci zasluha to byla, ze guilda Loved vyhrala. Myslim, ze muzu(bez toho abych nekoho urazil) rici, ze to byl kolektivni vykon pod vedenim aktivniho a kvalitniho guildmastera, jenz sel spravne vzorem vsem ostatnim clenum guildy. A kdyz rikam kolektivni, tak tim opravdu myslim, ze se podilelo vice lidi. Celkove tedy se ucastnilo asi 10 lidi. Proto v drtive vetsine pripadu nedoslo k zadnemu "no-lifu". Chodime do skol, do hospod, do prace, atp. To se ostatne ukaze, az bude vyhlasena individualni soutez, kde, i pres celkove vitezstvi nebude mit guilda Loved, s velkou pravdepodobnosti prevahu. Z toho bys mel, pokud se alespon trochu zamyslis, odvodit, ze pokud k nejakemu "No-lifu" v prubehu her doslo, doslo k nemu spise u jinych jedincu, nez u tech, jenz jsou cleny guildy Loved.

Myslim tedy, ze bude nejlepsi, kdyz se podobnych patetickych postu zdrzis, jelikoz si uz nekolikrat dokazal, ze nedokazes vzit v uvahu vsechny relevantni okolnosti.
Amen....., krásně napsáno :wink:
Odpovědět