Suhlasim. Vadilo vam to, ze sa odtargetovava jezditkami x krat za minutu.
Po zmene ... Odtargetovava sa x krat za minutu. Teraz nehovorim o sebe, vy sami ste to pisali, ja som to napriklad nikdy na vlastne oci nevidel.
Trochu mi to nejde do hlavy, a pride mi to iba ako rosada. Cela tato diskusia. Navrhli ste aby ludia vymysleli obmedzenie na to, aby sa nedotargetovavalo z hidu jezditkom.
Ludia tu dali x moznych aj nemoznych navrhov, ako by sa tomu dalo zabranit. A vysledok je taky, ze ked clovek zide z jezditka pri bandeni, fizne mu to badnu, ked zide z jezditka pri prerabani wire, fizne mu string atd. atd ...
Otazka na ktoru uz asi vsetci dopredu vieme odpoved znie: Vazne vam vadil odtarget z hidu, alebo ste proste chceli zamedzit tomu, aby si clovek jezditkom pomohol pri krizovke?
Imma keep it real with ya. Casho(Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
No prerabam tak casto denne wire, ze to me asi vadi nejvic:p Jezis nejaky prerabani wire je uplne bezpredmetny resit. Proste dvakrat za zivot, co budes predelavat wire si kone nakrmis:p
Spis jde o to ruseni naprahu v PvP, fiz bandeni, solovani za wara {war je cim dal tim vic jen a jen tupa nudna mlaticka) apod. vyse vyjmenovane jevy.
Jezis to som myslel ako srandu, je jasne ze nebudem zosadat z kona pri prerabani wire
S tym warom suhlasim no, clovek si velakrat pomohol tym, ze zosadol z kona, ked sa nanho prisera otocila a grupa ju mala v bloku. Hlavne v situaciach, ked to vacsinou znamenalo odvratenie IKcka.
A este jedna zavazna vec, ze ked to spravi destro, tak si pocka hodinu na to, aby konecne buchol
Imma keep it real with ya. Casho(Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Hm tak samozřejmě je škoda zmiňovat, že v PvP se bchny propadly nechci říct kam, protože blok v PvP za buchyn je nutnost i na blby 1 vs 1 a je třeba hned bouchat a ne znova napřahovat.
A v PvM? teď jsem si to zkoušel s lsn a fakt děs, opět to akorát donutí hráče harvit/solovat za prsky, protože za buchnu to přestává mít smysl. Možná se vám nezdálo sesedání a nasedání krásný, ale byla to supr šance, jak si za buchnu solo sundat npc co dávají ik nebo ik na 2 rany. Teď jste fakt lidi donutili na to jít tupě harvit jen za prsky, což už se zavedením feny je fakt pro děti od tří let.
Už před úpravou mi přišlo, že i touhle taktikou se dá dost přijít o jezdítka, ať už tím, že to člověku občas nevyšlo a nebo tím, že si zapomněl nebo nestihl z jezditka sesednout a nasednotu doma a při save mu zmizelo...
No tohle pravidlo je pro destroyeri kritický....když už uděláte teda specky, za kterýma si stojíte a přes to nejede vlak, tak po chvíli zjistíte, že ste to posrali
a místo aby jste to přiznali, tak raději zamažete stopy tím, že zavedete tohle pravidlo?Pro Destroyera, který má snad stohodinovej nápřah je smrtící... No Váš přístup se mi fakt líbí. x let to tu nikdo neřešil, ale jakmile začali specky fungovat, lidi se s tím naučili hrát, tak proč jim nezk....t to hraní žejo?
Zajímalo by mě, kdo tohle vymyslel.....asi ty Ocrocu že? Protože se to zase nedotklo jedinýho charu.....(ano víme všichni) wampa.
Ma mrzi celkom dost, ze tu vy ako GMka vynakladate cas snahy zadarmo, a proste neda sa nic ine nez hejtovat...
Proste mi to pride tak, ze nedomyslate vsetky veci... Snazite sa viest server urcitym smerom, no proste to chapem... Lenze je tu vela hracov co proste maju vacsie skusenosti ako cely GM team ci uz v oblasti PVM tak aj PVP a taky hraci vedia kompletne domysliet dopad na pvp a pvm aky to bude mat a je to doslova horor...
(Ja osobne sa zriekam akehokolvek CV PVP, pokial sa tato zmena nevrati do normalu a uz nikdy to cv pvp ani nenalognem ak tato zmena bude pretrvavat.)
Najvhodnejsi pristup bude, ked pred takymito znacnymi zmenami date vediet celej komunite o co pojde, aby si vedel kazdy hrac spravit obraz o tom ako to dopadne nanho, a v tomto pripade by tu hned kazdy spomenul urcite veci koli ktorym sa tu hejtuje... Jednoducho zmeny ktore su pre 100% hracov zle, by sa robit nemali... Radsej vymyslite nove NPC do dungu, nejaky "Horse Eater" ked pred nim zosadnete hned vam zozere jazditko...
spravny pristup bol ten, ked sa zavadzali specky na warov - dali sa na forum navrhy a hraci to okomentovali tak ako okomentovali a vacsina ludi je spokojnych a tak to ma byt...
Za me jen, jestli to vymyslel hoax tak i kdyz nerad opet musim uznat, ze mu to mysli
Strigwyr píše: Lenze je tu vela hracov co proste maju vacsie skusenosti ako cely GM team ci uz v oblasti PVM tak aj PVP a taky hraci vedia kompletne domysliet dopad na pvp a pvm aky to bude mat a je to doslova horor...
Teď jsou rychlý zbraně nutnost, aby člověk nepocítil tu změnu, šel jsem si zabít lsn za guarda. Chvíli mi samozřejmě trvalo, proč to napřahuje tak dlouho. Ale je to teď fakt opruz. Ano jde to, ale s pomalejšíma zbraněma to natahuje dobu zabití o dost, já fakt naivně doufal, že se něco upraví, aby měly buchny lepší šanci na podobné potvory oproti prskům, ale tohle je opět anti buchna úprava. Doteď me to hodně bavilo si solo za buchnu zabíjet najty, lsn apod, i silnější monstra. A to i před změnou byla celkem šance na smrt/ik/smrt jezďa... teď fakt radši na vše s nekrem a čau babi
Acarus píše:tak tedka by me zajimalo, kde bude mit war, cokoliv na koni se solovani natolik velky problem, ze to nemuze dat ? Konkretni misto.
Zkousel sem si jen tak z hecu neco zabit za wara a ono to svete div se jde porad stejne, jen to chce vic umu asi a nebo rychlou zbran.
Problem s pvp = misty na povrchu, bude podroben jeste diskuzi.
Jinak jde kazdopadne selhani gm teamu v natlaku velmi silne lobby upiru vsezabijecu, shamanu nesmrtelnych a werewolfu neprekonatelnych.
Tady mozna jde o to ze nikdy neni a ani nebude problem zabit LSN, najtu, titana apod. na velkem prostranstvi. Tady jde spis o to ze kdyz to mas zabijet na malem prostoru napriklad 10x10 za pala/wara uz ten problem bez seslezani z jezditek problem muze nastat. Nebot je fakt luxusni kdyz te lsn 2x za sekundu kousne a druhe kousnuti je bez naprahu.
Strasne sa smejem jak tu Gm zalozia diskusiu na navrhy hracov jak vyriesit problem kedy hrac zosadal a nasadal xy krat za minutu a "bugoval" tym target monstra a pritom to cele bolo len o tom ze gm zase chceli zmenit uplne nieco ine a nemali ani tu odvahu to povedat rovno ale radsej zalozia topik o niecom uplne inom co touto zmenou absolutne nijak nevyriesili hlavne ze vacsinu navrhov a podobne pomaly odignorovali :DD a najlepsie na tom je ze im to vsetko stale tolerujete
Zase raz Gj Gm zase ste znacne obmedzili hracsku schopnost riesit rozne situacie roznymi sposobmi... Ked chcete aby sa chodilo v zostave cler prsk a 50 warov kde ked umre cler a prsk umru a kopnu vsetci tak to napiste rovno
vaša schopnosť definovať/riešiť problémy je nulová. Definovať problém a v ramci riešenia sa tohto problému nedotknúť je vážne umenie. Ba dokonca riešenim ešte niečo uplne ine urobit je myslim nonsens. Asi by ste mali zvažiť, kde je vaša hranica citlivosti.
Táto zmena obmedzila dmg úplne. War si nemôžu ist harvit nic velke, pretoze ak dostanu ranu, tak sa bandi hrozne dlho a tudis je harw nudny, zdlhavy, neefektivny a nevyplati sa. To radsej ak si chce zarobit moze ist kopat. Ale to ho prestane bavit takze si da pauzu od UO a v buducnosti sa mozno vrati alebo si zalozi inu postavu, prska/gangrela. Takze o par mesiacov tu budu behat len prskovia a gangreli, podla toho budu vyzerat aj dungy. Jeden prsk, ak bude velky dung tak klerik a zvyšok gangreli. Potom budete riesit zas gangrela, ze je preboost a budete upravovat jeho aby ho nehral kazdy a aby sa vyuzívali aj ine povolania ako ste teraz robili zmeny u ostra a tremera .... Má to logiku? Nie aby ste nastavili všetky povolania na podobnú úroveň a dali im možnosti, vy im možnosti uberate a zvyhodnujete niektore povolania.
Acarus: uz dlhsie som neharvil takze neviem ti presne povedat, ale neviem preco vam vadilo, ze si dmg dokazala nieco zabit, ked ovela efektivnejsie to bolo vzdy s prskom a dokonca aj bezpečnejsie aj rychlejsie .... Okrem toho, ked som harvil som denne prisiel tak o 2 jazditka pretoze staci vypadok pingu, lag, ... a jazditko bolo mrtve, otravene a to nehovorim o savoch ... takze jazditka mi myzli velmi rychlo ... A mam si zobrat rychlejsiu zbran? Ved vy ste z destro zbrani urobili haly, takze aku rychlejsiu zbran si mam zobrat napr. na titana, ktory ma ar? A je normalne aby destro nevyuzival svoj dmg, ked je to jeho JEDINA vyhoda?
Podme si porovnat takeho destra(D) a gangrela(G), čo su mlatičky s priblizne rovnakym dmgom:
DMG: gangrel ma vacsi dmg ako destro, teda okrem extra velkeho ar ako su ady a pod.
SCHOPNOST PREZIT: gangrel hidne vzdy, velky stealth, vysoky ar, imunita na kvf, rezisty na flusy, dark rabitov, ... War obcas hidne a otvara sampanske, ak urobi krok v hide, pre istotu píše page, ar ma max tak 80 ak ma stit, kvf imunita mu bola zobrana(aj ked v nej nemal ar ziadny, takze sa neda porovnavat s vampom), flusy a dark rabity obcas smrtelne.
OSTATNE: gangrel moze resovat, destro nie. G klamaky 150hp velmi rychlo, D klamaky 20 hp 1x za minutu. Equip neporovnatelne drahsi oproti G, ktoremu morfy velmi casto buguju takze aj 20 smrti a o nic neprisiel. Jazditko D 15k, G neviem, tak 1k MC (4k gp?). D kasti sipku, gangrel dalsich xyz veci. D ma zaklad 207hp s GSkom, G 260hp s gskom. D môže GC, G nemôze GC, G ma vacsi healing ako D....G si vysoluje xyz dungov, destro ledva nejake 2 ...
Vidí tu niekto niekde vyvazenost? A dokonca sa vampovi teraz pridalo aj svetlo .... Povedal som, ze si novu postavu nebudem uz zakladat ale po tomto je z destra obycajna mlaticka ktorej stacia 3 makra. Folow last status, atacklast a prepnutie war. Sorry, to nie je moc zabavne. Berem to ako nejaku FB hru, kde musis kliknut 2x za minutu inak si môžeš na nete robit co chces. Ja si napriklad budem trenit toho gangrela.
gangrel VS destro = ten gangrel je neporovnatelne lepsi... Avsak, len je tu jeden obmedzujuci faktor gangrela, ze nesmie umierat...
Nepochybne, v dungoch kde gangrel neumiera (destard, dragon city, pridecko atd...) je gangrel milion krat lepsi...
Avsak tazko sa zobere do nejakeho D4 gangrel ale to je jeho asi jedina nevyhoda...
Co sa tyka nenormalnej upravy jazditka tak no-comment fakt... 80% Warov, si pri solovani nezosadavalo z jazda... avsak touto upravou lepsi hraci prisli o realizaciu skillu co znamena ze sa to stala zase trapnejsia hra pre wara...
ked teda funguje ten dismount, tak sa to neda jednoducho tak spravit, ze pokial sa pouzije dismount za 2 sekundy viac ako 1 krat, tak zozere majitelovi 10 stamky namiesto toho blbeho rusenia vsetkych akcii? A aj to by som dal toto iba na dung zonu kedze v pvp praca s jazditkom je jeden z najtazsich hernych skillov co dokaze tak 10% hracov s tym poriadne narabat a momentalnou upravou je to zase menej skill-klikacka...
A perlicka na zaver - sranda, ze o ostrovi sa pise xyz hodin ze je nepouzitelny co dokazuje aj jeho ucast v dungoch, ale ono perfektny uber overpower gangrel sa o nom napise 1 topik a uz dostane vela mocnych vylepseni (kopanie horizitu, svetlo, krv, morfy...............)
Fajn ze ostro dostal DMG, vyzera ze uz by nemusel byt tak zly ak som tu dmg dobre sledoval... ale tym by to malo len zacat, dalej dat port zvitok na 2s, mozno lepsie klamaky kedze je to rang a rychlejsi timer...
A myslite na to, ze dobre vybalancovane charaktery budu vtedy, ked clovek co vlastni +-5 DMG postav (pal, gangrel, destro, ostro, ...) tak ked ide dung nevie si vybrat co je lepsie/horsie, kde teraz je to viacmenej jasne co si zobrat (destro/gangrel)
Myslím že tohle stačilo napsat jednoduše, jak sem to popsal já....
Všichni víme kdo je ocroc a za co hraje a jaká je jeho primární postava....
Tím se ještě brutálně zvýhodnil gangrel....
Někdo, kdo je vejš, než on by se měl na to podívat a uznat, že tohle není košér.
Velká gratulace.....zanedlouho bude běhat jen samej gangrel.....
Jinak ještě jedna věc.....netvrdil si tu ocrocu náááhodou, že se nějak ošetřit nasedání a sesedání z koně nedá? A ejhle, najednou to do skriptu de.
Ty si opravdu myslíš o ......
Vidím, že tu fakt nemá smysl cokoliv řešit, dávat návrhy, protože si stejně o nás o hráčích myslíš, že jsme ču.....i a ty jsi bůh.
Mihal píše:Podme si porovnat takeho destra(D) a gangrela(G), čo su mlatičky s priblizne rovnakym dmgom:
DMG: gangrel ma vacsi dmg ako destro, teda okrem extra velkeho ar ako su ady a pod.
SCHOPNOST PREZIT: gangrel hidne vzdy, velky stealth, vysoky ar, imunita na kvf, rezisty na flusy, dark rabitov, ... War obcas hidne a otvara sampanske, ak urobi krok v hide, pre istotu píše page, ar ma max tak 80 ak ma stit, kvf imunita mu bola zobrana(aj ked v nej nemal ar ziadny, takze sa neda porovnavat s vampom), flusy a dark rabity obcas smrtelne.
OSTATNE: gangrel moze resovat, destro nie. G klamaky 150hp velmi rychlo, D klamaky 20 hp 1x za minutu. Equip neporovnatelne drahsi oproti G, ktoremu morfy velmi casto buguju takze aj 20 smrti a o nic neprisiel. Jazditko D 15k, G neviem, tak 1k MC (4k gp?). D kasti sipku, gangrel dalsich xyz veci. D ma zaklad 207hp s GSkom, G 260hp s gskom. D môže GC, G nemôze GC, G ma vacsi healing ako D....G si vysoluje xyz dungov, destro ledva nejake 2 ...
Vidí tu niekto niekde vyvazenost? A dokonca sa vampovi teraz pridalo aj svetlo .... Povedal som, ze si novu postavu nebudem uz zakladat ale po tomto je z destra obycajna mlaticka ktorej stacia 3 makra. Folow last status, atacklast a prepnutie war. Sorry, to nie je moc zabavne. Berem to ako nejaku FB hru, kde musis kliknut 2x za minutu inak si môžeš na nete robit co chces. Ja si napriklad budem trenit toho gangrela.
No vzhledem k tomu ze je to dmg char a dmg char tak to srovnavat lze, ale kazdy ma sve pro a proti coz je fajn.
-To ze se destrovi vzal medailon e dle meho pouze diky pvp coz byla celkem hloupost.
-To ze gangrel dostal kopani horizitu v blbem stone morfu je dalsi blbost (ktera se dle meho za chvili zase zrusi) pac budou mit vsichni miliony horizitu / jak tady nekteri psali tato vyhrada pokud by mela vubec jit tak pouze v top morfu
-warrior (destro) i kdyz je to char celkem o nicem porad ma mystika a porad bude mit sve misto ve vyprave, vec druha samozrejme je jaka to bude za neho zabava protoze je to ted postava jak psal mihal o 4 hotkeyich, za kterou nikoho nebude bavit zabijet ani LSN na solo.
-Acar tady napise ze mate pouzivat rychle zbrane, tak mi rposim te vysvetli jak dlouho ti pak bude trvat(bez poisnu) zabit takoveho balika ktery si vycinka manu hned a bouchnout te mu trva minutu s tim ze dostanes ranu klidne za 250.
Pisete tady neco ve stylu ze vam vadilo jak si war/pal zabijel potvory a ze si byl schopny toho zabit spoustu a i vysolovat. Ted me jen tak napada kdy vam to zacne vadit i u prsku a nechate jim max 2 sumy
velka cast vyznamnych uprav jako padani sten u flusu, stackovani sten apod. byli k necemu a meli i logiku a nijak moc to neovlivnilo tu hru, ale to co jste udelali s tema jezditkama a ruseni jakekoliv akce je proste blbost, s kterou jste neosetrili absolutne nic
a na zaver by me teda jeste zajimalo-> kdyz se tato diskuze zakladala psali jste o tom ze vam vadi ze nekdo v hidu 40x sleze a naleze na jezdo. Jaka skupina a kde to teda delala