Jazditka

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Illidan
Book Snake
Book Snake

Re: Jazditka

Příspěvek od Illidan »

Preco sa tie kone/lamy nemozu respovat na normalnych spamoch zvierat ?Ak tie spamy najde borec co to obieha 24 hodin denne jak to ma najst druhy clovek ?
Neplanuje sa niaky miny dung pre ranga kde by na konci mohol tamnut kona ? alebo nieco podobne ?
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Ne, kdo má těch hrozně moc koní a lam je asi tajné. Můžem vědět TOP ten, na koho se můžem obrátit, s těmi stovkami lam a koní? :idea:
Ať víme, komu vynadat za to, že chudáci GM museli zrušit respy?

(A ano, toto je tzv. brečící příspěvek, :cry: takže ať žije flame! :twisted: )
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Rád bych s vámi žil v pohádce, že je to kvuli tomu, že je moc koní a lam, ale nák to ke mě ještě furt nepřišlo...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Bylo by pěkné, kdyby se neoběvovaly Pack Koně/Lamy, ale aby se musely 'Vycvičit' určitě by to zlepšilo pohyb ekonomiky a člověk si vybere jestli by chtěl Pack koně a nebo zrovna teď potřebuje jezdítko.
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Ano prosim, zruste packy. Ted jsou levnejsi nez jezditka. Po této upravě by měli stejnou hodnotu, možná větší než jezdítka.

= víc gp pro mě :unibrow:

PS: mě se poštestí najít na respu jezdítko jen od 23h-8h :-) jinak je to kvalitne vytamovane :-)
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Illidan píše:Preco sa tie kone/lamy nemozu respovat na normalnych spamoch zvierat ?Ak tie spamy najde borec co to obieha 24 hodin denne jak to ma najst druhy clovek ?
Neplanuje sa niaky miny dung pre ranga kde by na konci mohol tamnut kona ? alebo nieco podobne ?
Neplánuje, ale možná se pár respů obyč koní/lam přidá do dungeonu/minidungeonů.
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

Tak jaká se situace? Kdy budou vráceny respy?
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Jelikož truhla s klamákama zeje prázdnotou, tak nový respy zatím neplánuji.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Qvido píše:Jelikož truhla s klamákama zeje prázdnotou, tak nový respy zatím neplánuji.
A ked uz sa urobil ten kompromis, ze sa jazditka koli animal guardianom tazsie tamuju, nedal by sa aspon vratit z5 pocet ich respov? Vsetci na to doplatili, a nedoplatila na to guilda ktora za to moze - amonthka co mala snad 50% vsetkych jazditok... Jazditka uz predtym boli drahe samozrejme sa zabudlo na PvP hracov kde 3 hk denne su v poriadku. V PVM tazko niekto ma taku spotrebu jazditok... Za posledne 2 tyzdne som stratil na jazditkach 500k to je uz proste situacia ktora chce riesenia... Aj by som pomohol "do tej truhly" drbnut nejake klamaky ale ziadne nemam, a to ze za to nemozem vlastne tak ma to najviac postihlo...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Za to, že neumíš hrát a neustále přicházíš o jezdítka nikdo nemůže. Mimochodem kde jsi vzal informaci, že 50% jezdítek má Amonthia?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

co takto pre to aj daco spravit v tomto pripade tamovat?
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Prafotr Morava píše:Za to, že neumíš hrát a neustále přicházíš o jezdítka nikdo nemůže. Mimochodem kde jsi vzal informaci, že 50% jezdítek má Amonthia?
76,8% presne, podla najpresnejsich odhadov poprednych odbornikov na danu problematiku...
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Strigwyr píše: Jazditka uz predtym boli drahe samozrejme sa zabudlo na PvP hracov kde 3 hk denne su v poriadku. V PVM tazko niekto ma taku spotrebu jazditok... Za posledne 2 tyzdne som stratil na jazditkach 500k to je uz proste situacia ktora chce riesenia...
Nepomohlo by třeba se začít chovat "lépe" a přestat dávat HK? Jo aha, nešlo ......toto není mířeno jen na PK :wink:
Legie (navzdy!!)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mianek píše:
Strigwyr píše: Jazditka uz predtym boli drahe samozrejme sa zabudlo na PvP hracov kde 3 hk denne su v poriadku. V PVM tazko niekto ma taku spotrebu jazditok... Za posledne 2 tyzdne som stratil na jazditkach 500k to je uz proste situacia ktora chce riesenia...
Nepomohlo by třeba se začít chovat "lépe" a přestat dávat HK? Jo aha, nešlo ......toto není mířeno jen na PK :wink:
Ja osobne HK nedavam pokial mi nejaky typek neda hk/rk alebo nenadava... Cize musim to vracat 99% ludom ale ja som nikdy nezacal :p

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strigwyr píše:
Mianek píše:
Ja osobne HK nedavam pokial mi nejaky typek neda hk/rk alebo nenadava... Cize musim to vracat 99% ludom ale ja som nikdy nezacal :p
Ale no tak....mě si potkal jednou v PvP, sundal si mě, sebral si mi i krvavý bandy a zabil si mi ocloka :-) Takže takový žvásty si nechcej od cesty Ego :D
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Vždy mi zvedne ego zabít 20k...
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

a kde jsou vůbec ty respy chráněné animal guardiany? tam kde byly respy dřív?

Jak to bude dál? Kdyby teď někdo hodil "milion" klamáku do bedny, co by se dělo? Vrátilo by se vše do původního stavu, nebo by se zřídily respy nové na neznámých místech s guardiany??
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Agramon píše:by se zřídily respy nové na neznámých místech s guardiany
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Helloween píše:Ale no tak....mě si potkal jednou v PvP, sundal si mě, sebral si mi i krvavý bandy a zabil si mi ocloka :-) Takže takový žvásty si nechcej od cesty Ego :D
OT: Tak krvave bandy a potiony nelotim :) a je to mozne aj ked ja nemusim k radosti davat hk - ale kto zabieha/vybieha, nadava, prudi, beha iba v presile tak hk mu dam za to aky je... Ked niekto vybehne sam hned normal pvp tak i hk nedavam :p

Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Strigwyr píše:
Helloween píše:Ale no tak....mě si potkal jednou v PvP, sundal si mě, sebral si mi i krvavý bandy a zabil si mi ocloka :-) Takže takový žvásty si nechcej od cesty Ego :D
OT: Tak krvave bandy a potiony nelotim :) a je to mozne aj ked ja nemusim k radosti davat hk - ale kto zabieha/vybieha, nadava, prudi, beha iba v presile tak hk mu dam za to aky je... Ked niekto vybehne sam hned normal pvp tak i hk nedavam :p
Chvála ti! O jak si milosrdný náš pane..
Odpovědět