Nejlepsi PvPeri

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

Driv moch bejt clovek pysnej, ze hral za O/CH a behal s lidma jako byli Nait, Xamien, Schatus, Marcus, Voodoo, Mao, Eleshar... a spousta dalsich. A muj respekt meli nejen za svuj herni skill, ale i za to jak se chovali. To dneska uz asi nehrozi . Ted bejt v O/CH je pomalu ostuda jak to tak vidim :-P :twisted:
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Tik Tak
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tik Tak »

*hrabe*
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Martini píše:Driv moch bejt clovek pysnej, ze hral za O/CH a behal s lidma jako byli Nait, Xamien, Schatus, Marcus, Voodoo, Mao, Eleshar... a spousta dalsich. A muj respekt meli nejen za svuj herni skill, ale i za to jak se chovali. To dneska uz asi nehrozi . Ted bejt v O/CH je pomalu ostuda jak to tak vidim :-P :twisted:
*To se mi libí* omg pojebany FB !!!! :lol:
jinak souhlas
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Muj osobni nazor
Kdyz uvidim bhw tak to je pro me temer jedina zaruka ze vsech tech frakce hracu tady, ze nebudou zachvili pk
Ale vy ste urcite jiny tohle by ste nikdy ani omylem neudelali, ze
Treba ne, treba umite oddelit sve pk od svych frakcnich, ale nikdo pro me nejste tak spolehlivej jako bhw
Jen by me zajimalo co presne vam na bhw vadi
Ty reci, porusujou pravidla, neni jim co ukrast
Porusujou pravidla v ramci boju O/Ch ?
Nebo zde hajite zajem pk komunity (neni jim co ukrast, gardi, odlogovavaji) ?
Bhw sou pro me jediny lidi u kterejch vim na ktere jsou strane
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Jsem hrdý, že jsem z Hated a mužu prasit!
Hlavně, že nejvíce brečí PKčka, že jim není co lotnout, ale . že 95% má skladačku 150 regů a 10 lahví je taky odvaz, který všechny zvedne ze židlí! Tady máš ty svoje +5tky který nosí...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Robin de Martis píše:Jsem hrdý, že jsem z Hated a mužu prasit!
Hlavně, že nejvíce brečí PKčka, že jim není co lotnout, ale . že 95% má skladačku 150 regů a 10 lahví je taky odvaz, který všechny zvedne ze židlí! Tady máš ty svoje +5tky který nosí...
Nejsi ty z VIRu ze toho o pvp tolik vis ? :pp
Ty asi nemas moc šajn o tom co znamena pojem prasit vit .[
Mluvime porat o frakci jo? Ja jen abych se neztracel v debate, protoze ja o ni mluvil.
Ale jinak jo no.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Lucky píše:
Mluvime porat o frakci jo? Ja jen abych se neztracel v debate, protoze ja o ni mluvil.
Ale jinak jo no.
To, že jsem z VIRu znamená, že pvp neběhám? ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Robin de Martis píše:
Lucky píše:
Ale jinak jo no.
To, že jsem z VIRu znamená, že pvp neběhám? ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?
Podle toho co tu pises tak jo no.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Lucky píše:
Robin de Martis píše:
Lucky píše: Nejsi ty z VIRu ze toho o pvp tolik vis ? :pp
Ale jinak jo no.
Podle toho co tu pises tak jo no.
Ty jsi PvP bůh, že?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Robin de Martis píše:To, že jsem z VIRu znamená, že pvp neběhám? ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?
To, že si z VIRu rozhodně nemusí nutně znamenat, že pvp neběháš. Znamená to pouze to, že se s tebou nemá cenu o pvp bavit. Tje celé.

A naučte se, že není třeba pětinásobnej vnořenej půlstránkovej quote, když oodpovídáte na jednu větu. Oba.
Nexios
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Robin de Martis píše: To, že jsem z VIRu znamená, že pvp neběhám? ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?
Ale jo, viráci PvP běhají. Teda hlavně když mají artefakty :lol:

A pak je úplně nejlepší, když začne na foru nějakej jedinec (třeba někdo jako ty) moralizovat o PvP. To se pak vždy nejvíc nasmějeme (aspoň teda já). :roll:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Robin de Martis píše:
Ty jsi PvP bůh, že?
Ne to je Wallace, to jsi zase trosku v jinem soudku ale kdyz bys byl tak hodny mohl bys mi mozna odpovedet na tech mich par veci
Jakoze jetli teda bys mi mohl upresnit co znamena prasit, a taky jestli se porad bavim o Ch vs bhw.

2Huntah: pravdu diš, shame on me .(
Hated

Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Miky Mora píše: Ale jo, viráci PvP běhají. Teda hlavně když mají artefakty :lol:
tjn to klikal este bimbo dedecka ,v meste mel tam gh i bimbac, jak dobehlo 10 V.I.R. a par blu kazdy vir snad artefakt a kastili jen z gz =) to bylo panecku pvp a vybehli jen kdyz nekdo dal paru a vratila se o tisicero zrcadel , ten clerda byl mocnej =) , vazne zajimave pvp to bylo =)
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Miky Mora píše:
Robin de Martis píše: To, že jsem z VIRu znamená, že pvp neběhám? ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?
Ale jo, viráci PvP běhají. Teda hlavně když mají artefakty :lol:

A pak je úplně nejlepší, když začne na foru nějakej jedinec (třeba někdo jako ty) moralizovat o PvP. To se pak vždy nejvíc nasmějeme (aspoň teda já). :roll:
že jsem těch Artefaktů měl...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Rikas: Jsem celej vir.. jo:p??
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Pheme píše:Muj osobni nazor
Kdyz uvidim bhw tak to je pro me temer jedina zaruka ze vsech tech frakce hracu tady, ze nebudou zachvili pk
Treba ne, treba umite oddelit sve pk od svych frakcnich, ale nikdo pro me nejste tak spolehlivej jako bhw
Někdo neumí třeba oddělit frakci od PK, ale pochybuji, že takových je něják moc. BHW neumí oddělit chování ve frakci od prasení za modré zase. Jejich fanatický pohled na PK je až úplně udivující a jediné co z nich vyleze na forum, je to, že "pravidla to nezakazují", a že "v O/CH bojích tohle neděláme a proti PK můžeme dělat co chceme", akorát si nikdo z nich neuvědomuje, že být Chaos neznamená bojovat proti Orderům, ale znamená to chovat se jako frakční hráč, jako člověk sloužící ideálům Lorda Blackthorna. To nedělá ani jeden z nich. Zbabělé utíkání z boje pomocí gate, která nešla zrušit (opět "pravidla to nezakazují"), následovala změna fungování gate. Běhání v resskách, ironech a s nelotovatelnou frakční zbraní, následuje změna v lotovatelnosti reward věcí, sic prý to nebylo jen kvůli nim (děkuji za zrakvení frakčních výhod), odlogy v buxu u baráků, guardění u těch samých baráků (opět "pravidla O/CH tohle nezakazují"), následuej ořezání GZ u baráků. By mě zajímalo co příjde příště. Zbytek serveru možná věří těm jejich báchorkám a tom, jak jediní tady chrání modráky atd. Jediné co já vidím, je jak ničí frakci. Ať si běhají za neutrály, klidně jenom v resskách a iron zbraních, je to úplně jedno, ale ať už nejsou frakce a neničí to co z ní zbylo.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Sir Artuhr píše:Rikas: Jsem celej vir.. jo:p??
Jsem přece ředitel zeměkoule, ale když už dle Mikiho moralizuju, tak já běhám pouze s artefaktem...
Tik Tak
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tik Tak »

Mesmeric píše: odlogy v buxu u baráků, guardění u těch samých baráků (opět "pravidla O/CH tohle nezakazují")
Zakazují to obecná pravidla ale je to tam v množném čísle tak že za jeden by se nemělo nic dít :-P O/Ch pravidla to upravují namíru pro boj O/Ch

A zde se ukazuje že ty běháš možná tak na vývěšku s mamonem co nalotili kolegové s Hated (nalinkované itemy apod.) protože už je to nějaký pátek co se v Buxu kolem baráků zrušili GZtko...
Pheme píše:Muj osobni nazor
Perfektně si nás vystihl :P

A k tomu hájení zájmu PK komunity...
Tos taky vystihl dobře, drtivá většina CH a O hráčů (kromě nás :P) pochopitelně PK má tudíž si nějakou tu světlejší cestičku dláždit musí :)
Naposledy upravil(a) Tik Tak dne 29.01.2010 13:42:17, celkem upraveno 1 x.
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Robin de Martis píše:
Sir Artuhr píše:Rikas: Jsem celej vir.. jo:p??
Jsem přece ředitel zeměkoule, ale když už dle Mikiho moralizuju, tak já běhám pouze s artefaktem...
Aha. VIR jsem v pvp viděl naposled Aknah s artefaktem a s 10 parama. Já vím, po tomhle počinu ste zcela jistě nabytí zkušenostma a o PvP už musíte hodně vědět.

Jo a málem bych zapomněl, že běhá skiller Mihal za Danaketha, to by bylo ode mne mrzuté ho tady nezmínit. :x
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Sem nevěděl, že máme novou členku...
Odpovědět