*To se mi libí* omg pojebany FB !!!!Martini píše:Driv moch bejt clovek pysnej, ze hral za O/CH a behal s lidma jako byli Nait, Xamien, Schatus, Marcus, Voodoo, Mao, Eleshar... a spousta dalsich. A muj respekt meli nejen za svuj herni skill, ale i za to jak se chovali. To dneska uz asi nehrozi . Ted bejt v O/CH je pomalu ostuda jak to tak vidim![]()
Nejsi ty z VIRu ze toho o pvp tolik vis ? :ppRobin de Martis píše:Jsem hrdý, že jsem z Hated a mužu prasit!
Hlavně, že nejvíce brečí PKčka, že jim není co lotnout, ale . že 95% má skladačku 150 regů a 10 lahví je taky odvaz, který všechny zvedne ze židlí! Tady máš ty svoje +5tky který nosí...
To, že jsem z VIRu znamená, že pvp neběhám? ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?Lucky píše:Nejsi ty z VIRu ze toho o pvp tolik vis ? :ppRobin de Martis píše:Jsem hrdý, že jsem z Hated a mužu prasit!
Hlavně, že nejvíce brečí PKčka, že jim není co lotnout, ale . že 95% má skladačku 150 regů a 10 lahví je taky odvaz, který všechny zvedne ze židlí! Tady máš ty svoje +5tky který nosí...
Ty asi nemas moc šajn o tom co znamena pojem prasit vit .[
Mluvime porat o frakci jo? Ja jen abych se neztracel v debate, protoze ja o ni mluvil.
Ale jinak jo no.
Podle toho co tu pises tak jo no.Robin de Martis píše:To, že jsem z VIRu znamená, že pvp neběhám? ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?Lucky píše:Nejsi ty z VIRu ze toho o pvp tolik vis ? :ppRobin de Martis píše:Jsem hrdý, že jsem z Hated a mužu prasit!
Mluvime porat o frakci jo? Ja jen abych se neztracel v debate, protoze ja o ni mluvil.
Ale jinak jo no.
Ty jsi PvP bůh, že?Lucky píše:Podle toho co tu pises tak jo no.Robin de Martis píše:To, že jsem z VIRu znamená, že pvp neběhám? ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?Lucky píše: Nejsi ty z VIRu ze toho o pvp tolik vis ? :pp
Ale jinak jo no.
To, že si z VIRu rozhodně nemusí nutně znamenat, že pvp neběháš. Znamená to pouze to, že se s tebou nemá cenu o pvp bavit. Tje celé.Robin de Martis píše:To, že jsem z VIRu znamená, že pvp neběhám? ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?
Ale jo, viráci PvP běhají. Teda hlavně když mají artefaktyRobin de Martis píše: To, že jsem z VIRu znamená, že pvp neběhám? ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Ne to je Wallace, to jsi zase trosku v jinem soudku ale kdyz bys byl tak hodny mohl bys mi mozna odpovedet na tech mich par veciRobin de Martis píše:
Ty jsi PvP bůh, že?
tjn to klikal este bimbo dedecka ,v meste mel tam gh i bimbac, jak dobehlo 10 V.I.R. a par blu kazdy vir snad artefakt a kastili jen z gz =) to bylo panecku pvp a vybehli jen kdyz nekdo dal paru a vratila se o tisicero zrcadel , ten clerda byl mocnej =) , vazne zajimave pvp to bylo =)Miky Mora píše: Ale jo, viráci PvP běhají. Teda hlavně když mají artefakty![]()
že jsem těch Artefaktů měl...Miky Mora píše:Ale jo, viráci PvP běhají. Teda hlavně když mají artefaktyRobin de Martis píše: To, že jsem z VIRu znamená, že pvp neběhám? ááha...nějaké jiné novinky pro mě máš?![]()
A pak je úplně nejlepší, když začne na foru nějakej jedinec (třeba někdo jako ty) moralizovat o PvP. To se pak vždy nejvíc nasmějeme (aspoň teda já).
Někdo neumí třeba oddělit frakci od PK, ale pochybuji, že takových je něják moc. BHW neumí oddělit chování ve frakci od prasení za modré zase. Jejich fanatický pohled na PK je až úplně udivující a jediné co z nich vyleze na forum, je to, že "pravidla to nezakazují", a že "v O/CH bojích tohle neděláme a proti PK můžeme dělat co chceme", akorát si nikdo z nich neuvědomuje, že být Chaos neznamená bojovat proti Orderům, ale znamená to chovat se jako frakční hráč, jako člověk sloužící ideálům Lorda Blackthorna. To nedělá ani jeden z nich. Zbabělé utíkání z boje pomocí gate, která nešla zrušit (opět "pravidla to nezakazují"), následovala změna fungování gate. Běhání v resskách, ironech a s nelotovatelnou frakční zbraní, následuje změna v lotovatelnosti reward věcí, sic prý to nebylo jen kvůli nim (děkuji za zrakvení frakčních výhod), odlogy v buxu u baráků, guardění u těch samých baráků (opět "pravidla O/CH tohle nezakazují"), následuej ořezání GZ u baráků. By mě zajímalo co příjde příště. Zbytek serveru možná věří těm jejich báchorkám a tom, jak jediní tady chrání modráky atd. Jediné co já vidím, je jak ničí frakci. Ať si běhají za neutrály, klidně jenom v resskách a iron zbraních, je to úplně jedno, ale ať už nejsou frakce a neničí to co z ní zbylo.Pheme píše:Muj osobni nazor
Kdyz uvidim bhw tak to je pro me temer jedina zaruka ze vsech tech frakce hracu tady, ze nebudou zachvili pk
Ale vy ste urcite jiny tohle by ste nikdy ani omylem neudelali, ze
Treba ne, treba umite oddelit sve pk od svych frakcnich, ale nikdo pro me nejste tak spolehlivej jako bhw
Jen by me zajimalo co presne vam na bhw vadi
Ty reci, porusujou pravidla, neni jim co ukrast
Porusujou pravidla v ramci boju O/Ch ?
Nebo zde hajite zajem pk komunity (neni jim co ukrast, gardi, odlogovavaji) ?
Bhw sou pro me jediny lidi u kterejch vim na ktere jsou strane
Jsem přece ředitel zeměkoule, ale když už dle Mikiho moralizuju, tak já běhám pouze s artefaktem...Sir Artuhr píše:Rikas: Jsem celej vir.. jo:p??
Zakazují to obecná pravidla ale je to tam v množném čísle tak že za jeden by se nemělo nic dítMesmeric píše: odlogy v buxu u baráků, guardění u těch samých baráků (opět "pravidla O/CH tohle nezakazují")
Perfektně si nás vystihlPheme píše:Muj osobni nazor
Kdyz uvidim bhw tak to je pro me temer jedina zaruka ze vsech tech frakce hracu tady, ze nebudou zachvili pk
Ale vy ste urcite jiny tohle by ste nikdy ani omylem neudelali, ze
Treba ne, treba umite oddelit sve pk od svych frakcnich, ale nikdo pro me nejste tak spolehlivej jako bhw
Jen by me zajimalo co presne vam na bhw vadi
Ty reci, porusujou pravidla, neni jim co ukrast
Porusujou pravidla v ramci boju O/Ch ?
Nebo zde hajite zajem pk komunity (neni jim co ukrast, gardi, odlogovavaji) ?
Bhw sou pro me jediny lidi u kterejch vim na ktere jsou strane
Aha. VIR jsem v pvp viděl naposled Aknah s artefaktem a s 10 parama. Já vím, po tomhle počinu ste zcela jistě nabytí zkušenostma a o PvP už musíte hodně vědět.Robin de Martis píše:Jsem přece ředitel zeměkoule, ale když už dle Mikiho moralizuju, tak já běhám pouze s artefaktem...Sir Artuhr píše:Rikas: Jsem celej vir.. jo:p??
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..