Zodpovednost Guildy za cleny.
uplne cele jsem to necetl, ale dost na to, abych si udelal obrazek.
Nemela by nahodou platit presumpce neviny? Tzn kdyz muj (neexistujici) bratr vykrade banku, zavrou mne, rodice a vsechny ostatni, protoze prece jsme jedna krev a muzeme za to? Je to naprosta blbost, zavrit postavy kteri tam byli, ano. Zavrit vsechny postavy lidi ktere tam byli? Pokud je chcete opravdu potrestat, ano. Zavrit nekoho kdo s nema nema nic spolecneho, a nemohl nijak ovlivnit to co se stalo? He? A to plati uplne stejne, i pokud nekdo z nich prasil opakovane. Fakt nemuzu nest odpovednost za jejich ciny.
Tzn ted kdyz nekdo v guilde neco udela, musime ho bud vyhodit, protoze by to nahodou mohl nekdy udelat znova (je jedno ze to byl nejaky zkrat), a nebo odejit, protoze kdyby to nahodou udelal znova, budu za to potrestany.
Paranoia.
PS: Asi se mnou budete souhlasit, mame jedny z nejdrsnejsich prijimacich podminek na DP. a stejne nas cas od casu nekdy z clenu/adeptu/uchazecu vykrade, napraska atp. Lidi se proste proklepnout pres net takhle dukladne nedaji.
Nemela by nahodou platit presumpce neviny? Tzn kdyz muj (neexistujici) bratr vykrade banku, zavrou mne, rodice a vsechny ostatni, protoze prece jsme jedna krev a muzeme za to? Je to naprosta blbost, zavrit postavy kteri tam byli, ano. Zavrit vsechny postavy lidi ktere tam byli? Pokud je chcete opravdu potrestat, ano. Zavrit nekoho kdo s nema nema nic spolecneho, a nemohl nijak ovlivnit to co se stalo? He? A to plati uplne stejne, i pokud nekdo z nich prasil opakovane. Fakt nemuzu nest odpovednost za jejich ciny.
Tzn ted kdyz nekdo v guilde neco udela, musime ho bud vyhodit, protoze by to nahodou mohl nekdy udelat znova (je jedno ze to byl nejaky zkrat), a nebo odejit, protoze kdyby to nahodou udelal znova, budu za to potrestany.
Paranoia.
PS: Asi se mnou budete souhlasit, mame jedny z nejdrsnejsich prijimacich podminek na DP. a stejne nas cas od casu nekdy z clenu/adeptu/uchazecu vykrade, napraska atp. Lidi se proste proklepnout pres net takhle dukladne nedaji.
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Plně souhlasím s Mikeem ... Acare,tohle je totální blbost co jsi zavedlMikee píše:uplne cele jsem to necetl, ale dost na to, abych si udelal obrazek.
Paranoia.

e: Zajímalo by mě,kde jsi se nechal ispirovat kolektivním potrestáním...Nic jinýho než fašismus mě nenapadá...sorry

Poslední dva posty mi mluví z duše.
Pheme: co to meleš? "ten trest je ok,e používat ho stejně skoro nebudem, tak se nebojte" HE?
Dost lidí si tu prostě neuvědomuje, že problém není v odsouzení prasatek z Crusader, ale v kolektivní vině...
Pheme: co to meleš? "ten trest je ok,e používat ho stejně skoro nebudem, tak se nebojte" HE?
Dost lidí si tu prostě neuvědomuje, že problém není v odsouzení prasatek z Crusader, ale v kolektivní vině...
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
no trest je moc.. lidi co za to nemohli by nemeli byt trestani..
ale nadruhou stranu maji tam dobry prasata teda
ale nadruhou stranu maji tam dobry prasata teda

Naposledy upravil(a) Night Storm dne 31.10.2009 11:03:36, celkem upraveno 1 x.
Asi mas delsi cestu od toho co ctes k mozku, tak ti to reknu jeste jednouPlague píše:Poslední dva posty mi mluví z duše.
Hraji zde lide kteri soustavne porusuji pravidla, kdo je vezme do gildy i kdyz to o nich vi muze byt klidny, protoze trestat se budou jen ti, co ty lumparny delaji
Ale co to takhle udelat jinak, at na tyhle porusovace pravidel tlaci ti kteri s nima hraji....utopie...a co at na ne tlaci protoze budou mit strach, ze budou zahrnuti do kolektivniho trestu, protoze mlcky prihlizi porusovani pravidel lidi s kterymi hraji
Hmm.. Mno, chceme-li tak tlačme,ale dávejme pozor, abychom nevytlačili něco většího než zvládneme spláchnout.Pheme píše: Asi mas delsi cestu od toho co ctes k mozku, tak ti to reknu jeste jednou
Hraji zde lide kteri soustavne porusuji pravidla, kdo je vezme do gildy i kdyz to o nich vi muze byt klidny, protoze trestat se budou jen ti, co ty lumparny delaji
Ale co to takhle udelat jinak, at na tyhle porusovace pravidel tlaci ti kteri s nima hraji....utopie...a co at na ne tlaci protoze budou mit strach, ze budou zahrnuti do kolektivniho trestu, protoze mlcky prihlizi porusovani pravidel lidi s kterymi hraji
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Konečně normální názor...Mikee píše:uplne cele jsem to necetl, ale dost na to, abych si udelal obrazek.
Paranoia.

Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Castian píše:Ten prohresek "Napomahani PK, prudic. *None*" v skutocnosti nebylo napomahani pk, byl to ress na dualu, co ho pravdaze neospravedlnuje ale je to docela rozdil. Zbytek prohresku jsou prohresky dvou lidi. Support pk v Ilshenaru - PK dostalo ress protoze si neuvedomili ze to je misto kde se ressovat pk nemuze, taky je to neospravedlnuje ale nebyli si v tom momente vedomi toho ressu. Pravdaze, tohle se neda obhajit jsou to prohresky ale treba guilda crusaders se distancovala od toho co delaji jeji clenove v pvp..Ducky píše:
Spolupráce s vrahy. Pro upozornění -10k karmy. Acarus
Napomahani pk. 10 killu a 1000 logu. *None*
Napomáhání pk v Cove, 300 logu. Příště to bude víc. *None*
Support pk v Ilshenaru. 1000 logů. *Redd*
Napomahani PK, prudic. *None*

- Hoghar
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Vse uz tu zaznelo, a tak se jen take pridam s nazorem, ze nove zavedene "pravidlo" je nesmyslne.
Kdyz si udelam fiktivni postavu a fiktivni ICQ, pridam se coby slusny a vzdy ochotny hrac do slusne gildy a pak zacnu prasit, tak pozaviraji GM i ty ostatni slusne hrace slusne gildy? Hm, hm.
S timto novym pravidlem bych se fakt bal vubec nekoho prijmat, ze si proste vzdy nekdo a nekdy najde duvod, proc se zbavit me a mych kamaradu z guildy kdyz nebudu mezi temi momentalne oblibenymi a v prizni.
Vse se da resit individualne, ale pausalne na vsechny hruby pytel? To neomluvi ani ta kouzelna veticka, ze se da napsat na ICQ GM, kdo nebyl mezi temi spatnymi.
Kdyz si udelam fiktivni postavu a fiktivni ICQ, pridam se coby slusny a vzdy ochotny hrac do slusne gildy a pak zacnu prasit, tak pozaviraji GM i ty ostatni slusne hrace slusne gildy? Hm, hm.
S timto novym pravidlem bych se fakt bal vubec nekoho prijmat, ze si proste vzdy nekdo a nekdy najde duvod, proc se zbavit me a mych kamaradu z guildy kdyz nebudu mezi temi momentalne oblibenymi a v prizni.
Vse se da resit individualne, ale pausalne na vsechny hruby pytel? To neomluvi ani ta kouzelna veticka, ze se da napsat na ICQ GM, kdo nebyl mezi temi spatnymi.
Hoghar, Divine Hefaistos (CoNT)
Elminster (Chaos Warriors)
Elminster (Chaos Warriors)
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
A byl ten človek potrestan i za dual ?Karolilinecka píše:Castian píše:Ten prohresek "Napomahani PK, prudic. *None*" v skutocnosti nebylo napomahani pk, byl to ress na dualu, co ho pravdaze neospravedlnuje ale je to docela rozdil. Zbytek prohresku jsou prohresky dvou lidi. Support pk v Ilshenaru - PK dostalo ress protoze si neuvedomili ze to je misto kde se ressovat pk nemuze, taky je to neospravedlnuje ale nebyli si v tom momente vedomi toho ressu. Pravdaze, tohle se neda obhajit jsou to prohresky ale treba guilda crusaders se distancovala od toho co delaji jeji clenove v pvp..Ducky píše:
Spolupráce s vrahy. Pro upozornění -10k karmy. Acarus
Napomahani pk. 10 killu a 1000 logu. *None*
Napomáhání pk v Cove, 300 logu. Příště to bude víc. *None*
Support pk v Ilshenaru. 1000 logů. *Redd*
Napomahani PK, prudic. *None*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neexistující stranka
- Ian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Co to tu jako resite?
Byl to prohresek? Byl.
Byl to ojedinely prohresek? Ne bylo jich vic. (viz prvni veta postu)
Pomohli tedy predchozi individualni tresty? Ne, nepomohli.
Ten kdo s tím nemá nic společné, může s tím něco udělat? Ano, může se obhájit u GM.
Add trest pro celou guildu: Asi stale nekteri nechapou, ze za např. vyjimecne prohreseni jednoho, dvou lidi z guildy, nepujdou sekat vsichni.

Byl to prohresek? Byl.
Byl to ojedinely prohresek? Ne bylo jich vic. (viz prvni veta postu)
Pomohli tedy predchozi individualni tresty? Ne, nepomohli.
Ten kdo s tím nemá nic společné, může s tím něco udělat? Ano, může se obhájit u GM.
Add trest pro celou guildu: Asi stale nekteri nechapou, ze za např. vyjimecne prohreseni jednoho, dvou lidi z guildy, nepujdou sekat vsichni.
Naposledy upravil(a) Ian dne 31.10.2009 14:07:27, celkem upraveno 1 x.
zeleninový taveňák je největší zlo na Zemi!!
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nu. Tak.
Je zajímavé sledovat, jak lidé zásadně nepříchází s těmi nejhoršími možnými scénáři, ale zásadně s těmi katastrofálními, apokalyptickými, hýřícími desítkou smazaných guild kvůli jednomu afk prohřešku, vizemi šíleného GM, s krví podlitýma očima, který jen čeká na sebemenší provinění, aby do té doby naprosto slušnou guildu poslal do horoucích pekel včetně lidí, kteří teprve myslí na to, že by se k ní mohli připojit.
Kolektivní vina - budiž, v určité míře, určitém rozsahu. V minulosti se nejednou stalo, že ač ve skupince bugovalo pár lidí, trest dostali nakonec všichni - jednoduše za nenahlášení bugu. Jejich reptání, že přece nebudou donášet na kamaráda jim může sloužit ke cti - ale pak ať se chovají stejně soudržně se skupinou, když se rozdávají tresty.
(Můžeme argumentovat reálem, jistě. V tom případě mám pro vás informaci. Zabití člověka je trestné. Týrání zvířat je trestné.
Čímž chci říci, že téměř jakákoliv srovnání s reálem jsou směšná a neopodstatněná)
Totiž - osobně se mi tresty na úrovni celých guild nelíbí a i kdyby to teoreticky mohlo vést guildmastery / adeptmastery a vlastně celé členstvo, aby si dávali větší pozor, koho mezi sebe berou, tak je to dle mne prostě trest hodně přestřelený. Ale přece nemůžete myslet vážně to, co tady píšete - jedním prasícím člověkem, který pohřbí super guildu a že tedy bude bezpečnější do guildy nikoho nepřijímat. Přečtěte si, prosím, poslední posty Redda. A pak ještě jednou. Člověk ovládající umění pochopení psaného textu snad potom nemůže vyplodit takové bulvární příspěvky (ano, chybí jenom mnohem více vykřičníků a více křiklavých barev), jaké jsou tady k vidění.
Tak - prosím.
Je zajímavé sledovat, jak lidé zásadně nepříchází s těmi nejhoršími možnými scénáři, ale zásadně s těmi katastrofálními, apokalyptickými, hýřícími desítkou smazaných guild kvůli jednomu afk prohřešku, vizemi šíleného GM, s krví podlitýma očima, který jen čeká na sebemenší provinění, aby do té doby naprosto slušnou guildu poslal do horoucích pekel včetně lidí, kteří teprve myslí na to, že by se k ní mohli připojit.
Kolektivní vina - budiž, v určité míře, určitém rozsahu. V minulosti se nejednou stalo, že ač ve skupince bugovalo pár lidí, trest dostali nakonec všichni - jednoduše za nenahlášení bugu. Jejich reptání, že přece nebudou donášet na kamaráda jim může sloužit ke cti - ale pak ať se chovají stejně soudržně se skupinou, když se rozdávají tresty.
(Můžeme argumentovat reálem, jistě. V tom případě mám pro vás informaci. Zabití člověka je trestné. Týrání zvířat je trestné.

Čímž chci říci, že téměř jakákoliv srovnání s reálem jsou směšná a neopodstatněná)
Totiž - osobně se mi tresty na úrovni celých guild nelíbí a i kdyby to teoreticky mohlo vést guildmastery / adeptmastery a vlastně celé členstvo, aby si dávali větší pozor, koho mezi sebe berou, tak je to dle mne prostě trest hodně přestřelený. Ale přece nemůžete myslet vážně to, co tady píšete - jedním prasícím člověkem, který pohřbí super guildu a že tedy bude bezpečnější do guildy nikoho nepřijímat. Přečtěte si, prosím, poslední posty Redda. A pak ještě jednou. Člověk ovládající umění pochopení psaného textu snad potom nemůže vyplodit takové bulvární příspěvky (ano, chybí jenom mnohem více vykřičníků a více křiklavých barev), jaké jsou tady k vidění.
Tak - prosím.
post++;
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
sme tam vsichni, logy i killy mame vsichni, asi to nechapes ty. Myslis, ze akarus ted odpusti prohresek 90% lidi kterym ho udelil, pretoze s tym nemaji co docineni a ani predhozi prohresky se icn netykali? No to pochybuji..Ian píše:Add trest pro celou guildu: Asi stale nekteri nechapou, ze za např. vyjimecne prohreseni jednoho, dvou lidi z guildy, nepujdou sekat vsichni.
Prohresky o napomahani pk z minulosti byli prave prohresky dvou lidi z guildy.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Ian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Neminim spekulovat, kolika lidem to promine. Ale jak jsem psal, verim ze lide, co s tim nemaji co docineni, budou ocisteni (napr. neaktivni hraci etc.).Castian píše:sme tam vsichni, logy i killy mame vsichni, asi to nechapes ty. Myslis, ze akarus ted odpusti prohresek 90% lidi kterym ho udelil, pretoze s tym nemaji co docineni a ani predhozi prohresky se icn netykali? No to pochybuji..
Castian píše: Prohresky o napomahani pk z minulosti byli prave prohresky dvou lidi z guildy.
Ian píše:Add trest pro celou guildu: Asi stale nekteri nechapou, ze za např. vyjimecne prohreseni jednoho, dvou lidi z guildy, nepujdou sekat vsichni.
zeleninový taveňák je největší zlo na Zemi!!
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
to Myth: vis ono se jen valice malo konkretnich veci a situaci pise do pravidel.. ano, me by se to taky vic libilo kdyby bylo definovane skoro vse ale asi to tak nejde..
jen tak letmo pripomenu .. pred par dny pred Cove se hodil nakej boss.. nikde zadna zprava o kvestu, nic. Umrelo tam pk. Du tam, lootnu prvni item a sem stone.. nasledne mi gm smazalo telo. Oduvodnil to stylem "to vam vsechno musim psat, to nepoznate sami ze se nesmi lootit" ... proste sem mel smolik, ac sem s tim nesouhlasil.. jo kdyby me zmrazil a sebral mi telo az po te co by oznamil ze jde o kvest je to jina.. ale takhle to uz chodi. Navic to byl jen jeden silnej mob - coz podle me neni kvest.. takze ani nechapu proc by se nemelo lootit.. kdyz par dnu pred tim nez to bylo v Cove bylo i neco podobneho na HB a tam to byla klasicka pvp zona.. to byla aspon sranda..
jen tak letmo pripomenu .. pred par dny pred Cove se hodil nakej boss.. nikde zadna zprava o kvestu, nic. Umrelo tam pk. Du tam, lootnu prvni item a sem stone.. nasledne mi gm smazalo telo. Oduvodnil to stylem "to vam vsechno musim psat, to nepoznate sami ze se nesmi lootit" ... proste sem mel smolik, ac sem s tim nesouhlasil.. jo kdyby me zmrazil a sebral mi telo az po te co by oznamil ze jde o kvest je to jina.. ale takhle to uz chodi. Navic to byl jen jeden silnej mob - coz podle me neni kvest.. takze ani nechapu proc by se nemelo lootit.. kdyz par dnu pred tim nez to bylo v Cove bylo i neco podobneho na HB a tam to byla klasicka pvp zona.. to byla aspon sranda..
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ano pises pravdu, porad nechapu kde sem se provinil kdyz si zadny nolooting nevyhlasil. Mel by ses tu starou skolu rychle odnaucit. A to telo je mi potom teda zahada.. asijako dneska mi emptycontainer vylootil jenom regy a brneni zmizelo s telem, protoze sem na nem asi stal.. a to sem si myslel ze to zmizne az pri 0 items a ne s black rock kompletem v mrtvole :p spravna vychytavka