Já si osobně myslím, že úbytek není způsobený hrama jako je wowko, které se s uo absolutně nedá srovnávat.
Je to prostě tím, že se na dp vůbec nic neděje, žádné novinky...
Já bych řekl, že na DP se něco děje. Chudaci PK odchází, protože jsou zaváděna opatření, která jim stěžují život. Chudáci Modří zas odchází, protože je pořád prasí PK. Podobně ve vztahu O/Ch
Takže k čemu tu určitě dochází, je morální úpadek. Kdysi, když jsem hrával za crafta a kopal jsem v nechráněných dolech ( v dobách, kdy chráněný důl ještě existoval ) bylo možné, že jste potkali Pk, které vás nezabilo, pokecalo s váma a šlo, sám jsem takových případů zažil docela dost. Dnes se vám něco takového nemůže stát. ( Opět osobní zkušenost ) Přiběhne PK, dá vám kill, pak res kill a nakonec horse kill, řekne že jste lama, vylotí vás a uteče. Ano, pravda, to se stávalo i d říve, ale pořád tu bylo dost slušných lidí, což se dnes už nedá říci. Chtěl jsem tím naznačit, že znám i pár bývalích hráču, kteří přestali hrát právě kůli současně, neustále se zhoršující úrovni osazenstva DP.
Přidání harv zon opravdu další lidi nepřiláká, jelikož to asi nebude první věc, která je bude zajímat.
Prokopání se tím nb dolem bude pro opravdu nb hráče asi opravdu teror, když jsem kopal svou první postavu, taky jsem to dělal způsobem: dvojklik na krumpáč, klik na zem... jó ty starý časy... a vzhledem k tomu, že dnes tam člověk kope sám, je to takové deprimující... takže asi zrušit...
Pak by se mohly trochu aktualizovat stránky, a třeba v "základy>začátečníci" by mohlo být pár slov o asistu a o yoku + plus odkazy které jsou v "server>odkazy" ... a třeba tyk o tom, že funguje ( jestli tomu teda tak je ) nějaká charita, kam se mohou noví hráči obracet pro pomoc, a nejen materiální... o něco takového se tu, tuším, hrdině pokoušel Mir.