Pride

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Prudom

Re: Pride

Příspěvek od Prudom »

Je smutné, že při jákékoliv změně tady brečíš jak je to špatné.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Prudom píše:Je smutné, že při jákékoliv změně tady brečíš jak je to špatné.
nevím angel spiriti byly doménou despice a ty mínosti na to jsou i uspůsobeny že bojojvat se tam dá bojovat i když mág umře navíc tam neskáčou pasti jako hell beast nebo adamanta či LD ...

ono ztěžovat dungy je hezké ale chce to nějak rozumně
Prudom

Příspěvek od Prudom »

Empair píše:
nevím angel spiriti byly doménou despice a ty mínosti na to jsou i uspůsobeny že bojojvat se tam dá bojovat i když mág umře navíc tam neskáčou pasti jako hell beast nebo adamanta či LD ...

Pořád to rozumné je, hold si budete muset vymyslet jinou taktiku jak se stim poprat. Nerozumné beru, když něco prostě nejde, ale né hned tady fňukat jak je to smutné a nerozumné, ale to je asi hold moderní.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Prudom píše:
Empair píše:

Pořád to rozumné je, hold si budete muset vymyslet jinou taktiku jak se stim poprat. Nerozumné beru, když něco prostě nejde, ale né hned tady fňukat jak je to smutné a nerozumné, ale to je asi hold moderní.
si trochu vedle my to došli i tím tvým spiritem jen říkám, že to v té mísnoti nesmysl ... zrovna když už v mínosti ten angl je chce ji mít na to uspůsobenou, ne zdá se mi to lehký prdnu tam agela a uvidím zda to dají i s tím ... jo dali jsme to ale pokud by tam vyskočila nějaká špatná past pokillíto to všechyn nezávisle na skillu nebo taktice a to prostě nemá smysl

v depech v mínostech s angelem máš většinou možnost skovávat se za staticky nebo utéct z jeho dosahu ...

jinak promiň, že se snažím poradit ale přidat do dungu angela není prostě změna to je pro mě kravina
Prudom

Příspěvek od Prudom »

Já vím, že jste to dali. Jen ti říkám, že pokud nebudeš chtít umírat, tak to zkusíš i jinak než jak říkáš, že byste umřeli, kdyby skočila jiná past a nebrečet hned po prvním projití jak je to skandální.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Prudom píše:Já vím, že jste to dali. Jen ti říkám, že pokud nebudeš chtít umírat, tak to zkusíš i jinak než jak říkáš, že byste umřeli, kdyby skočila jiná past a nebrečet hned po prvním projití jak je to skandální.
nejde o to že by to nešlo a nebo že by nešla změnit taktika ... ale terazky to projdutí je jenom o štěstí ... skáčkou ti tam z pastí Extra moby pokud si vyšlápneš jen trochu moc silnou kobinaci umřeš bo v té mínstnoti není záchrany ... já sem o tom dost přemýšlel to že jsme to prošli bylo velké štěstí. Mluvíš o jiné taktice ale tam není místo pro moc velkou fantazii ... je to pride nejdou tam klamáci port ze svitku ani jednítka, pack si odshrinkneš jen na odpočívadle. V tom dungu máš možnosti ořezané na minimum ... jediné co by se dalo změnit je sestava lidí ale ani ti to ve výsledku moc nepomůže ...

Prošel sem hodně ruzně nastavených míností a některé jsou nastavené opravdu nesmyslně ale vesměs se jednalo o nějaký despice 4-5 kde, už se prostě taková obtížnost očekává. Nevím zda z pekla chceš dělat dung pro 1 guildu.
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Je smutne ,ze pozorujes vypravy jak to chodia top dungy a potom robis zmeny na taktiky ( pridat pascu na miesto odkade sato zabija alebo podobne lebo nic ine nedokazes , sprav normalnu upravu ktora by bola rozumna preverila by nieco ine nez mnozstvo ludi alebo nahodu )...
Prudom

Příspěvek od Prudom »

Pánové pořád je to jen váš pohled. Pokud něco docházíte s pokladem tak neremcáte, pokud něco docházíte a máte malé poklady tak už remcáte, udělala se změna v říší s Ancient Ghostem umřela výprava a zase bylo všechno špatně, nedalo se ressovat v jedné z místností v despu dvojce zase bylo všechno špatně. Docházeli jste pořád despy a proto byly malé poklady a zase to bylo špatně. A jen o štěstí a množství lidí to neni.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Prudom píše:A jen o štěstí a množství lidí to neni.
to říkáš špatně ... nemělo by být ale díky nektrým změnám je a proto si stěžujeme
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

OT: Empe už se ti někdy stalo, že bys věřil někomu jinymu něž sobě? Nebo ne třeba věřil, ale byl ochoten přijmout jeho názor? Nebo jsi tady ten jedinný superdokonalý?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Dudek píše:OT: Empe už se ti někdy stalo, že bys věřil někomu jinymu něž sobě? Nebo ne třeba věřil, ale byl ochoten přijmout jeho názor? Nebo jsi tady ten jedinný superdokonalý?
souví to s tématem topiku?
na to si založ téma v někde v diskuzi :) třeba proč všichni nenavidíme empa
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Ked uz tu vsetci tak krasne placete aj ja by som sa chcel vyplakat na ramienko :(.JAK JE MOZNE ZE JEZISKO NENEHAL POKLAD V PRIDE?!!!!
mischel
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mischel »

Asi jsme zlobili :cry:
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

To bude asi tím, že nikdo jinej krom GP tyhle těžký dungy nechodí. Já osobně hraju v guildě MC je tam pár dobrejch lidí, ale tak velkou skupinu na peklo nebo despa 4 nesložíme a jsem rád, že mě Emp sem tam pozve na dung. A jak se tu oháníš argumentama, že když je nějaká změna tak hned brečíme.. příklad toho despu 2 otevře se to po úpravách, výprava to dojde a za týden je místnost změněná bez jakéhokoliv upozornění. Desp a Pride už tak chodí jen pár lidí tak to pořád nesmyslně upravuj a nedoplňujte poklady a za chvíli tam nebude chodit nikdo. On by člověk možná snesl tyhle nesmyslný úpravy, kdyby tomu aspoň ten výdělek z dungu odpovídal. To že tam celá výprava může nechat equip za XY mega a konečnej výdělek za 8 hodin dungovaní bez pokladu je na hlavu 100k mi nepříjde jako přiměřeně nastavené. 100k vydělám na solo za 30 minut hraní, ale asi to tak má být. Proto tu teď hraje 80lidí ne 250 jako před rokem, protože GMs dělají jen dobré úpravy a my jen brečíme.
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Eliska píše:Miluju tohle přepočítávní equipu kolik by jsme tam mohli nechat/kolik od tam vyneseme. Necheš přijít s trošku lepším argumentem, tohle už tak trošku out.
A tu písničku o tom jak jsou vlastně hráči jsou utlačovaný..To snad jen wilsnovo /care
Jasný ty hraješ pro zábavu... tak vždy když půjdeš dung a budeš mít poklad tak ho můžeš rozdat mezi nás fňukálky, když ti to nevadí. Možná out, ale pravda. Tak mi vysvětli proč guilda dojde dung a hned další týden je tam změna ? Proč se takhle neměníjou všechny dungy, když je někdo dojde.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Jako to je vrchol, jestli nás tady nechcete, tak to jde udělat i jinak! Opravdu nenalézám slova, kerými bych popsal prázdnou truhlu.. No prostě byla prázdná...už není..nabrečel jsem do ní... Ježíšek neexistuje ani na ultimě :(

To Aken: Hochu ty si tu hraješ s ohněm... Ty si tu už neškrkneš jak GP s Raxikem...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Robin de Martis píše:Jako to je vrchol, jestli nás tady nechcete, tak to jde udělat i jinak! Opravdu nenalézám slova, kerými bych popsal prázdnou truhlu.. No prostě byla prázdná...už není..nabrečel jsem do ní... Ježíšek neexistuje ani na ultimě :(

To Aken: Hochu ty si tu hraješ s ohněm... Ty si tu už neškrkneš jak GP s Raxikem...
Na co si hraješ ? Komu tu vyhrožuješ ? Já jsem tu napsal otevřeně svůj názor na věc. To že se ti nelíbí za to já nemůžu.

To Elisha: Pokud je v dungu něco špatně nastavené tak to beru to se opravit musí. Ale to, že někdo dojde dung svojí taktikou neporuší žádná pravidla shárdu a někomu se to nelíbí to pro mě není důvod dělat změny v nastavení dungu.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Aken píše:
Robin de Martis píše:Jako to je vrchol, jestli nás tady nechcete, tak to jde udělat i jinak! Opravdu nenalézám slova, kerými bych popsal prázdnou truhlu.. No prostě byla prázdná...už není..nabrečel jsem do ní... Ježíšek neexistuje ani na ultimě :(

Na co si hraješ ? Komu tu vyhrožuješ ? Já jsem tu napsal otevřeně svůj názor na věc. To že se ti nelíbí za to já nemůžu.

To Elisha: Pokud je v dungu něco špatně nastavené tak to beru to se opravit musí. Ale to, že někdo dojde dung svojí taktikou neporuší žádná pravidla shárdu a někomu se to nelíbí to pro mě není důvod dělat změny v nastavení dungu.
Kdo sem? Na co si hraju? Na nic.. mám to napsané v podpisu...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Robin de Martis píše:
Aken píše:

Kdo sem? Na co si hraju? Na nic.. mám to napsané v podpisu...
Tak to se omlouvám nevěděl jsem, že ti to tu patří. To se pak ani nedivím, že ti nevadí, když nejsou poklady v dungu. Ty si je zajistíš určitě jiným způsobem.
Naposledy upravil(a) Aken dne 26 pro 2010 11:39, celkem upraveno 1 x.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

4 Robin a Eliška: Mě se libí jak jste neuvěřitelně nad věcí :) rád bych viděl vaše ksichtíky potom co by se to stalo vám :) ... ono se mohc hezky o tom mluví, když se to děje někomu jinému.

dungování bez odměny postrádá smysl, klidně si hrejte na natvdlé dutohlávky a posměvavé pepíčky ale je to tak
PS: já vim, že vy hrate pro zábavu a tak chápu, že každý týden dete na HB a rozdáte tam svůj majetek NBíkům ... to je kráný blábol :)
Odpovědět