Blok ACC ?
To víš v rámci pravidel jsou duchové logování map .... Tak jo ukaž mi to kde to máš povelený , ty chytráku. A nebreč tuDaiquiri píše:Prasili jsme v ramci pravidel, najdi mi kde je napsane ze se nesmi prasit? se prober prvni, potom neco pisPetrkov píše:No řeknu ti jednu věc za bugování knightek smazali taky všechny i když za to mohl jeden nebo dva lidé a myslim si že bugování knightek není tak strašný jako to vaše prasení takže DELETE si zaloužíteDaiquiri píše:no, vis co, pro me je zajimave ze se o tom bavilo spousty modraku uz delsi dobu, ze spehujete duchem a okoukavate cizi mapy... takze je docela k smichu, ze to vi xyz jinych lidi a vy ne, navic smazat jen toho jednoho co to delal, kdyz z toho primy uzitek meli dalsi lidi, to by bylo jeste vice k smichu...
A ukaz me kde to mas zakazany?, Brecim? ja jsem stebou spojeny pres webkameru? ani nevim, nebo ze bych psal v nejakym topicu smajlika z brekem to taky nevim ale udelam ti radost :'-( *daiquiri breci*,Petrkov píše:To víš v rámci pravidel jsou duchové logování map .... Tak jo ukaž mi to kde to máš povelený , ty chytráku. A nebreč tuDaiquiri píše:Prasili jsme v ramci pravidel, najdi mi kde je napsane ze se nesmi prasit? se prober prvni, potom neco pisPetrkov píše: No řeknu ti jednu věc za bugování knightek smazali taky všechny i když za to mohl jeden nebo dva lidé a myslim si že bugování knightek není tak strašný jako to vaše prasení takže DELETE si zaloužíte
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Hm ty chceš bejt vtipnej tak si posluž ale ty tvy keci aby tě nemazali si někam strčDaiquiri píše:A ukaz me kde to mas zakazany?, Brecim? ja jsem stebou spojeny pres webkameru? ani nevim, nebo ze bych psal v nejakym topicu smajlika z brekem to taky nevim ale udelam ti radost :'-( *daiquiri breci*,Petrkov píše:To víš v rámci pravidel jsou duchové logování map .... Tak jo ukaž mi to kde to máš povelený , ty chytráku. A nebreč tuDaiquiri píše: Prasili jsme v ramci pravidel, najdi mi kde je napsane ze se nesmi prasit? se prober prvni, potom neco pis
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
No dobry, napada me hend nekolik prirovnani:Daiquiri píše:...o takovehle veci jsem se fakt nezajimal zajimal jsem se o to jak vydelat penize na compositku a jenom jsem slysel na teamspeaku ze mam refovat a nebo kdyz jsme behaly v pvp ...
- vzal jsem 100k z banky protoze potrebuju na novy auto a to ze je to trestne to jsem nevedel, jen mi nekdo rekl ze v bance jsou korunky.
- pujcil sem si z banky 100k ale jaky maji urok to uz me nezajimalo
- hral jsem s lidma co pouzivali duchy (s jednim nevim) k zjistovani vyprav, nevedel jsem to, nezajimalo me to, bohuzel na DP si musis hlidat s kym mas tu cest. a jestli ti prislo norm, ze jste u kazde vypravy tak rychle a mate tak casto echo, tak nevim no, prvni trida ? imho
přemejšlel jsem, kterej Tvůj post quotnout...bylo by jich víc, k čemu bych Ti aj něco napsal...tak jenom tak nějako dohromady...vybral sis kamarády...s kamarády umíral, zabíjel, bojoval - tak tu nebreč a zachovej se jako chlap a jako kamarád a stůj s nima, když Vás smazali a nesnaž se tu špínu hodit na jednoho z Vás - to mi příjde ubohý...a smutnýDaiquiri píše:...kotel, kotel postů...
zadalší...k těm pravidlům, kerýma se tu furt oháníš kolem dokola...říká Ti něco tohle: "Všichni hráči na serveru jsou POVINNI chovat se podle obecně zažitých pravidel slušného chování. Pokud toto nebudete respektovat, bude Vám okamžitě smazán account bez náhrady. " je to napsaný dokonce velkejma tučnejma písmenkama...
jakože jak se tu 1000x psalo...DP není shard, ke kerýmu by sis kupil kajsi návod a tam měl napsaný, co tu jak funguje a na konci měl : Postup při řešení problémů - když mě smažou, šup na forum a prudit tam tak dlouho, než mě vratěj acc a nejlíp aj s kompozitkou za ublížení, bo já nic neudělal...jak říkám...jak jsi tu psal něco o tom, že jste taky lidi...a o real životě....přestaň tu "brečet" a ztrapňovat se a zachovej se jako chlap a příjmi důsledky svých chyb a činů...
Lepší je bejt první v pekle než druhej v nebi
"Je lepší shořet, než vyhasnout"
"Je lepší shořet, než vyhasnout"
- Arvin Salinas
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
nech obetuje kompozitku v moj prospech, sa skusim potom prihovorit :ppXanthos píše:Podle těch postů mi připadá, že by klidně tu ruku nebo oko kvůli svým accountům obětoval ....
[b]EPITAPH[/b]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Bereg: Preco si kazdy mysli ze vsetky pojazdy boli na echo? Ved sme dungy obiehali stale dokola a sem tam sa stalo ze niekto zahlasil ze tam a tam je vyprava. Neisli sme zabijat ludi len na jeho vyzvanie, uz tu splietate kopec klamstiev a vymyslov. Najviac sa tu idu srdit ludia ktory o nas nic nevedia, len preto ze stale nevedia ustat to ze prisli o blood rocky.
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
neobetoval bych ani ruku ani oko, vubec nic, nema tu smysl neco psat, reknu konecny pravdivy verdikt a ten je takovy ze par dungu nam praskly modraci nektere dungy jsme odchytli podle zabitych hlidacu, nektere dungy nam rekl jeden nejmenovany clovek z guildy a my nevedely skama to vi, a spehoval duchem tohle je cely. Uz to nema smysl resit, ja sti stojim za timhle nazorem ktery je pravdivy a jestli tomu nekdo veri nebo ne? to uz je na nich. Me to akorat mrzi ze bez dukazu te proste deletnou aniz by si udelal neco proti pravidlum
2 bereg : ja bych si v bance nikdy nepujcoval ja si kupuji za hotove
konec tecka!
2 bereg : ja bych si v bance nikdy nepujcoval ja si kupuji za hotove
konec tecka!