Blok ACC ?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

Posthuntere! Existuje i tlačítko, na kterém je napsáno EDIT.
[i]Jeden ringoš velí všetkým, devět lidí sváže, na pařbu je přivede, do temné garáže.[/i]
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Daiquiri píše:... nic me o te guilde nezajimalo...
To byl mozna ten problem!!!
Daiquiri píše:... bojuji o svuj account i kdyz bezvysledkove za cenu strapnovani, klidne...
Ovsem na spatne fronte bojujes a to ti to tolik lidi rika.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Daiquiri píše:
Petrkov píše:
Daiquiri píše:no, vis co, pro me je zajimave ze se o tom bavilo spousty modraku uz delsi dobu, ze spehujete duchem a okoukavate cizi mapy... takze je docela k smichu, ze to vi xyz jinych lidi a vy ne, navic smazat jen toho jednoho co to delal, kdyz z toho primy uzitek meli dalsi lidi, to by bylo jeste vice k smichu...
No řeknu ti jednu věc za bugování knightek smazali taky všechny i když za to mohl jeden nebo dva lidé a myslim si že bugování knightek není tak strašný jako to vaše prasení takže DELETE si zaloužíte
Prasili jsme v ramci pravidel, najdi mi kde je napsane ze se nesmi prasit? se prober prvni, potom neco pis
To víš v rámci pravidel jsou duchové logování map .... Tak jo ukaž mi to kde to máš povelený , ty chytráku. A nebreč tu
Daiquiri
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Daiquiri »

Petrkov píše:
Daiquiri píše:
Petrkov píše: No řeknu ti jednu věc za bugování knightek smazali taky všechny i když za to mohl jeden nebo dva lidé a myslim si že bugování knightek není tak strašný jako to vaše prasení takže DELETE si zaloužíte
Prasili jsme v ramci pravidel, najdi mi kde je napsane ze se nesmi prasit? se prober prvni, potom neco pis
To víš v rámci pravidel jsou duchové logování map .... Tak jo ukaž mi to kde to máš povelený , ty chytráku. A nebreč tu
A ukaz me kde to mas zakazany?, Brecim? ja jsem stebou spojeny pres webkameru? ani nevim, nebo ze bych psal v nejakym topicu smajlika z brekem to taky nevim ale udelam ti radost :'-( *daiquiri breci*, :)
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

hochu hochu...
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Daiquiri píše:
Petrkov píše:
Daiquiri píše: Prasili jsme v ramci pravidel, najdi mi kde je napsane ze se nesmi prasit? se prober prvni, potom neco pis
A ukaz me kde to mas zakazany?, Brecim? ja jsem stebou spojeny pres webkameru? ani nevim, nebo ze bych psal v nejakym topicu smajlika z brekem to taky nevim ale udelam ti radost :'-( *daiquiri breci*, :)
Hm ty chceš bejt vtipnej tak si posluž ale ty tvy keci aby tě nemazali si někam strč :twisted:
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Vse co jsem si o Gm toho shardu kdy myslel ... potvrzeno timto imba smazanim kovarny...
rofl.
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Lettlos
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lettlos »

Mrakoplas píše:Vse co jsem si o Gm toho shardu kdy myslel ... potvrzeno timto imba smazanim kovarny...
rofl.
Tvuj nazor na tohle tema lidi hodne zajima.
Seize the day or die regretting the time you lost
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Daiquiri píše:...o takovehle veci jsem se fakt nezajimal zajimal jsem se o to jak vydelat penize na compositku a jenom jsem slysel na teamspeaku ze mam refovat a nebo kdyz jsme behaly v pvp ...
No dobry, napada me hend nekolik prirovnani:
- vzal jsem 100k z banky protoze potrebuju na novy auto a to ze je to trestne to jsem nevedel, jen mi nekdo rekl ze v bance jsou korunky.
- pujcil sem si z banky 100k ale jaky maji urok to uz me nezajimalo
- hral jsem s lidma co pouzivali duchy (s jednim nevim) k zjistovani vyprav, nevedel jsem to, nezajimalo me to, bohuzel na DP si musis hlidat s kym mas tu cest. a jestli ti prislo norm, ze jste u kazde vypravy tak rychle a mate tak casto echo, tak nevim no, prvni trida ? :P imho
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Daiquiri píše:...kotel, kotel postů...
přemejšlel jsem, kterej Tvůj post quotnout...bylo by jich víc, k čemu bych Ti aj něco napsal...tak jenom tak nějako dohromady...vybral sis kamarády...s kamarády umíral, zabíjel, bojoval - tak tu nebreč a zachovej se jako chlap a jako kamarád a stůj s nima, když Vás smazali a nesnaž se tu špínu hodit na jednoho z Vás - to mi příjde ubohý...a smutný
zadalší...k těm pravidlům, kerýma se tu furt oháníš kolem dokola...říká Ti něco tohle: "Všichni hráči na serveru jsou POVINNI chovat se podle obecně zažitých pravidel slušného chování. Pokud toto nebudete respektovat, bude Vám okamžitě smazán account bez náhrady. " je to napsaný dokonce velkejma tučnejma písmenkama...
jakože jak se tu 1000x psalo...DP není shard, ke kerýmu by sis kupil kajsi návod a tam měl napsaný, co tu jak funguje a na konci měl : Postup při řešení problémů - když mě smažou, šup na forum a prudit tam tak dlouho, než mě vratěj acc a nejlíp aj s kompozitkou za ublížení, bo já nic neudělal...jak říkám...jak jsi tu psal něco o tom, že jste taky lidi...a o real životě....přestaň tu "brečet" a ztrapňovat se a zachovej se jako chlap a příjmi důsledky svých chyb a činů...
Lepší je bejt první v pekle než druhej v nebi
"Je lepší shořet, než vyhasnout"
Lahmia
Inkless
Inkless

Příspěvek od Lahmia »

Tak je jasný, že ta smazaná skládačka zamrzí, ješte když na ni harvil 5 let, ale jsou i horší věci.. Představ si, že by si třeba přišel o ruce nebo o oko nebo tak nějak.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

to Lahmia: vecna pravda!
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Lahmia píše:Tak je jasný, že ta smazaná skládačka zamrzí, ješte když na ni harvil 5 let, ale jsou i horší věci.. Představ si, že by si třeba přišel o ruce nebo o oko nebo tak nějak.
:)))))
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

Podle těch postů mi připadá, že by klidně tu ruku nebo oko kvůli svým accountům obětoval ....
[i]Jeden ringoš velí všetkým, devět lidí sváže, na pařbu je přivede, do temné garáže.[/i]
Arvin Salinas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arvin Salinas »

Xanthos píše:Podle těch postů mi připadá, že by klidně tu ruku nebo oko kvůli svým accountům obětoval ....
nech obetuje kompozitku v moj prospech, sa skusim potom prihovorit :pp
[b]EPITAPH[/b]

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

vymněním composinetku za nová játra
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Tequila
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tequila »

Bereg: Preco si kazdy mysli ze vsetky pojazdy boli na echo? Ved sme dungy obiehali stale dokola a sem tam sa stalo ze niekto zahlasil ze tam a tam je vyprava. Neisli sme zabijat ludi len na jeho vyzvanie, uz tu splietate kopec klamstiev a vymyslov. Najviac sa tu idu srdit ludia ktory o nas nic nevedia, len preto ze stale nevedia ustat to ze prisli o blood rocky.
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Tequila píše:.....
No to ja nevim co vsehcno jste pojeli, ja vas potkal tak 4 mozna 5x a z toho co si pamatuju tak 3x jste tam byli imho moc rychle a zbytek spis nahoda, jen jednou jsem zazil ze jste vypravu dke jsem byl ja dohaneli az v dungu. Takze takhle no.
Daiquiri
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Daiquiri »

neobetoval bych ani ruku ani oko, vubec nic, nema tu smysl neco psat, reknu konecny pravdivy verdikt a ten je takovy ze par dungu nam praskly modraci nektere dungy jsme odchytli podle zabitych hlidacu, nektere dungy nam rekl jeden nejmenovany clovek z guildy a my nevedely skama to vi, a spehoval duchem tohle je cely. Uz to nema smysl resit, ja sti stojim za timhle nazorem ktery je pravdivy a jestli tomu nekdo veri nebo ne? to uz je na nich. Me to akorat mrzi ze bez dukazu te proste deletnou aniz by si udelal neco proti pravidlum :)

2 bereg : ja bych si v bance nikdy nepujcoval ja si kupuji za hotove :)

konec tecka!
Lettlos
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lettlos »

Daiquiri píše: Me to akorat mrzi ze bez dukazu te proste deletnou...
Och ty to urcite vis nejlip, stejne jako my vsichni tady na foru, jake meli gmka dukazy... tohle tema je uz ponekud omilane porad dokola.
Seize the day or die regretting the time you lost
Odpovědět