Warrior
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Warrior
Ja bych zmenu klidne uvital. A pokud se tak nestane, tak aspon dorovnat nejake skilly s temi zmenami. Protoze mi prijde zvlastni, aby sharpshooter mel o celych 15% taktiky vic nez war. Uz z proste logiky veci by mel mit nejvic clovek, co se zabyva od utleho veku valcenim.
Sniper se zase od útlého věku zabývá střelbou, kde je problém?
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Hm, sniper se zabyva prevazne a jen taktikou zalozenou utoku ze zalohy a na dlouhe vzdalenosti. Zatimco valecnik si k tomu pribira veskere bojove techniky boje na blizko, v uzavrenych prostorach, v mestske zastavbe, utoky z vody, utoky ze vduchu, atd... Tak treba vtom je problem, ze proste valecnik by tu taktiku mel mit nejvetsi bez debat 

Rampa McKvak píše: Tak treba vtom je problem, ze proste valecnik by tu taktiku mel mit nejvetsi bez debat :wink:
Alino píše: je to Dementna hlavo hrud co len seka seka seka
Jo, a proto existujou warové, co si uměj na solo zabít prakticky cokoliv .)Alino píše: ale k tematu war sa neda niak rozumne zmenit war je proste Tupa Mlaticka co stoji pri monstre a seka kim neumre on alebo monstrum war nema mat kuzla nic je to Dementna hlavo hrud co len seka seka seka
Kelnor - Člen Spolku
Kelnor píše:Jo, a proto existujou warové, co si uměj na solo zabít prakticky cokoliv .)Alino píše: ale k tematu war sa neda niak rozumne zmenit war je proste Tupa Mlaticka co stoji pri monstre a seka kim neumre on alebo monstrum war nema mat kuzla nic je to Dementna hlavo hrud co len seka seka seka
Pokud to jde otravit -) nebo provoknout s něčím jiným

-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
jen se rozepište, rád se jako warrior přiučím svému povolání "do dokonala" 

- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ver ze sou i takovi co to dokazou bez provoku a otraveni ...azachiel píše:Kelnor píše:Jo, a proto existujou warové, co si uměj na solo zabít prakticky cokoliv .)Alino píše: ale k tematu war sa neda niak rozumne zmenit war je proste Tupa Mlaticka co stoji pri monstre a seka kim neumre on alebo monstrum war nema mat kuzla nic je to Dementna hlavo hrud co len seka seka seka
Pokud to jde otravit -) nebo provoknout s něčím jiným
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Pokuď je baví pobíhat okolo potvory 15 minut, budiž jim to přáno.
To je vedlejší, tady jde prostě o to, že to neni jen stojací dmg ...
Kelnor - Člen Spolku
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
a potom to lagneeee a mozu vyhladavat pomoc u inych povolani :pKing píše:ver ze sou i takovi co to dokazou bez provoku a otraveni ...
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
chodte si dungy s vampirama, kdyz je war tak nanic a tak moc tupy, vy experti 

- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
no a to prece gm chteji uo neni singlJohny Matovic píše:a potom to lagneeee a mozu vyhladavat pomoc u inych povolani :pKing píše:ver ze sou i takovi co to dokazou bez provoku a otraveni ...

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Takže by v rámci ne-singl nešlo nastavit cartography u warra na lvl 1 mapy?King píše:no a to prece gm chteji uo neni singl

- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, toliko se toho uz ta dementni hlavohrud nasekala, ze proste musi vedet, jak a kdy nejlip uderit.. Takze nechapu, cos tim chtel rictWizzy píše:Rampa McKvak píše: Tak treba vtom je problem, ze proste valecnik by tu taktiku mel mit nejvetsi bez debatAlino píše: je to Dementna hlavo hrud co len seka seka seka

Chcel by som sa spýtať či sa upravila missovosť u wara? Lebo v poslednej dobe sa mi zda, že missuje nejako velmi často. Kedysi som mal za desp 19x missnutie a teraz mam cez 20 v strednom dungu ...
PS: ano mam naramok, max taktiku a všetky skilly

Imo koulovitost, mě se to zdá uplně normální a hlavně nevidim smysl něco měnit.Mihal píše:Chcel by som sa spýtať či sa upravila missovosť u wara? Lebo v poslednej dobe sa mi zda, že missuje nejako velmi často. Kedysi som mal za desp 19x missnutie a teraz mam cez 20 v strednom dungu ...
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
No... nějaka změna by byla dobrá war přece nemuže bejt stejnej ne li menší dmg jako pal rang.... od toho je to Warrior aby mel nejvedsi ránu nemuže se mu prece rovnat lucistnik nebo kluk co mlati a hraje si s magii co třeba nejaka specialni zbran.. nebo war ve smyslu tanka... nebo neco takoveho vsak to neni tezke to nejak pozvednout tento char.
Já sám mám jak rangera paladina tak Wara a musim priznat ze Warrior po zmenach na paladinovy rangerovy strácí já osobně pujdu do dungu radsi pala nebo ranga škoda no..
Já sám mám jak rangera paladina tak Wara a musim priznat ze Warrior po zmenach na paladinovy rangerovy strácí já osobně pujdu do dungu radsi pala nebo ranga škoda no..
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Warr specky ale ještě nejsou, třeba až budou, zas warr posílí. V čem má oproti těmto dvěma už teď navrch je konstituce. A ani s tím DMG tam nevidím žádné markantní rozdíly...Fedor1 píše:No... nějaka změna by byla dobrá war přece nemuže bejt stejnej ne li menší dmg jako pal rang.... od toho je to Warrior aby mel nejvedsi ránu nemuže se mu prece rovnat lucistnik nebo kluk co mlati a hraje si s magii co třeba nejaka specialni zbran.. nebo war ve smyslu tanka... nebo neco takoveho vsak to neni tezke to nejak pozvednout tento char.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Hunters are warriors... with bowsRetromancer píše:Warr specky ale ještě nejsou, třeba až budou, zas warr posílí. V čem má oproti těmto dvěma už teď navrch je konstituce. A ani s tím DMG tam nevidím žádné markantní rozdíly...Fedor1 píše:No... nějaka změna by byla dobrá war přece nemuže bejt stejnej ne li menší dmg jako pal rang.... od toho je to Warrior aby mel nejvedsi ránu nemuže se mu prece rovnat lucistnik nebo kluk co mlati a hraje si s magii co třeba nejaka specialni zbran.. nebo war ve smyslu tanka... nebo neco takoveho vsak to neni tezke to nejak pozvednout tento char.
Kdyby tu fungovalo naky agro tak muzes tvorit nakyho tanka, ale takle ti monstra utocej na co chtej ... a tak jako muze bejt naky rozdeleni alá dračí doupe tam myslim bylo neco jako šermíř atp, ale popravde sem rad ze aspon nejaky klasy zustaly pri starym.
A mel bych taky otazku pokud sem si nasadil hadry do naramku omylem a nemam dotrenene vsechny skilly a ani to v dohledne dobe neplanuji, je mozne si hadry znovu obehat?