fame si měl?Pepik píše:Pravděpodobně to nebude jen o hlavních skillech (štít - parrying, mace - macefighting) - někde musí být fligna, protože mwl mace jsem zkoušel nasadit asi od 75 a šlo to, a clerdovi s max ne...
Vampire
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
NS: přečti si můj post znovu a pak postuj...
Pro úplnost dodám, že s palem běhám s mwl mace od asi 75 skillu (dřív jsem ho snad taky nasadil, ale kdo si to má pamatovat), kámošův cler ho taky může nosit, ale asi to nebude záviset jen na macefightingu. Hranice fame je od ~5-6k... Ten cler, kterej to zkoušel byl lord, mf max...
Prostě k tomu bude muset být ještě nějaký jiný skill na určitý úrovni...
Pro úplnost dodám, že s palem běhám s mwl mace od asi 75 skillu (dřív jsem ho snad taky nasadil, ale kdo si to má pamatovat), kámošův cler ho taky může nosit, ale asi to nebude záviset jen na macefightingu. Hranice fame je od ~5-6k... Ten cler, kterej to zkoušel byl lord, mf max...
Prostě k tomu bude muset být ještě nějaký jiný skill na určitý úrovni...
Naposledy upravil(a) Pepik dne 16.01.2008 19:42:54, celkem upraveno 1 x.
podpis v rozporu s pravidly fora :D
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
to se mi zda hodne divny..Pepik píše:Ten cler, kterej to zkoušel byl lord, mf max...

kdyz uz teda ta debata.. tak by se mohlo nekam na web hodit jaky skilly na to potreba.. skladacky maj taky svoje tabulky na skilly a i omezeni na famu tam je napsany.. i ostatni zbrane to maj.. tak by se tam mohla hodit stranka i o magic wooden vecech

- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No, to právě nevím. Kdybych věděl, co na to přesně potřeba, tak se tu nebudu vypisovat na fóru... A to, že ta stránka neexistuje znamená pouze dvě věci: 1. nikdo ji ještě nenapsal, nebo 2. nikdo (čti GM) ji nikdy nenapíše (protože není záměrem, aby bylo přesně jasný, proč někdo něco nasadí, a někdo ne...)Night Storm píše:to se mi zda hodne divny..ale asi sem tak ubah ze mam naky skill ktery na to je potreba a ani o tom nevim..
kdyz uz teda ta debata.. tak by se mohlo nekam na web hodit jaky skilly na to potreba.. skladacky maj taky svoje tabulky na skilly a i omezeni na famu tam je napsany.. i ostatni zbrane to maj.. tak by se tam mohla hodit stranka i o magic wooden vecech
Prostě testovat a zkoušet...
Megie: ne, nebylo to na tebe, (Silver here

podpis v rozporu s pravidly fora :D
- Largon Skraja
- Inkless
Jestli mohu mít dotaz, účastí v klanech (tedy získání členství a šerp/plášťů), je to spojeno s RP nebo to je jen + ke skillu? Doufám v to prní. (tím rp myslím vytvoření struktury jednotlivých klanů s vůdci a pár upíry s funkcemi okolo"zapojení rivality atd.". Samozřejmně by to vycházelo převážně z aktivit jednotlivých hráčů. Nevím jestli to tak je nebo ne (ale spíš ne, protože bych si toho všiml). Nebo pokud to není, jestli by GM pomohly k vytvoření nějaké podobné společnosti "hlavně ustanovení pravidel, žádné bonusy a další hovadinky, jen trochu ošperkovat RP". Děkuji za odpověď
System klanu primo k takovym aktivitam vybizi - a pri vymsleni klanu jsem s necim takovym do budoucna pocital. Uz tim, ze kazdy klan ma ve sve sekci rakvi specialni vnitrni hrobku pro elity klanu. Ze strany GM to nijak neorganizujeme, ale samozrejme se nijak nebranim hracskym aktivitam nebo navrhum a jsem ochoten je podporit.Largon Skraja píše:Jestli mohu mít dotaz, účastí v klanech (tedy získání členství a šerp/plášťů), je to spojeno s RP nebo to je jen + ke skillu? Doufám v to prní. (tím rp myslím vytvoření struktury jednotlivých klanů s vůdci a pár upíry s funkcemi okolo"zapojení rivality atd.". Samozřejmně by to vycházelo převážně z aktivit jednotlivých hráčů. Nevím jestli to tak je nebo ne (ale spíš ne, protože bych si toho všiml). Nebo pokud to není, jestli by GM pomohly k vytvoření nějaké podobné společnosti "hlavně ustanovení pravidel, žádné bonusy a další hovadinky, jen trochu ošperkovat RP". Děkuji za odpověď
Nevim ale jestli by byl mezi hraci o takove veci zjem.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
I to je možná,možná sem si jí nahodil pod vlivem omamné látky a nepamatuju si toWilson píše:to znamena ze uz ji mas mozna ...DarthKnight píše:Zdravávím vás Bratři a Sestry,
mám problém se svojí fire imunitou,nechce mě nabít svojí temnou sílou,když poklikam na ni a na sebe,tak mi to napíše " musíš být v člověku a plně vyléčený" ale to jsem mam 130/130 hp
Prosím vás o radu

alebo na seba pouzi Animal LoreDarthKnight píše:I to je možná,možná sem si jí nahodil pod vlivem omamné látky a nepamatuju si toWilson píše:to znamena ze uz ji mas mozna ...DarthKnight píše:Zdravávím vás Bratři a Sestry,
mám problém se svojí fire imunitou,nechce mě nabít svojí temnou sílou,když poklikam na ni a na sebe,tak mi to napíše " musíš být v člověku a plně vyléčený" ale to jsem mam 130/130 hp
Prosím vás o radu,ale remorf stači
- Largon Skraja
- Inkless
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Largon Skraja
- Inkless
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Upýr?Deacon Frost píše:Tohle už se jednou snad na forku řešilo, buď to máš od slova vampire, nebo českého pýr - upýr.

Naposledy upravil(a) Raegann dne 31.01.2008 11:31:11, celkem upraveno 1 x.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
http://cs.wikipedia.org/wiki/Up%C3%ADr_ ... v%C3%BD%29
Podle Wikipedie existuje vampyr. Vampira to nenaslo, naopak vampirismus existuje ale vampyrismus ne.
Podle Wikipedie existuje vampyr. Vampira to nenaslo, naopak vampirismus existuje ale vampyrismus ne.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...