Vampire

Odpovědět
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Pepik píše:Pravděpodobně to nebude jen o hlavních skillech (štít - parrying, mace - macefighting) - někde musí být fligna, protože mwl mace jsem zkoušel nasadit asi od 75 a šlo to, a clerdovi s max ne...
fame si měl?
Pepik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepik »

NS: přečti si můj post znovu a pak postuj...

Pro úplnost dodám, že s palem běhám s mwl mace od asi 75 skillu (dřív jsem ho snad taky nasadil, ale kdo si to má pamatovat), kámošův cler ho taky může nosit, ale asi to nebude záviset jen na macefightingu. Hranice fame je od ~5-6k... Ten cler, kterej to zkoušel byl lord, mf max...

Prostě k tomu bude muset být ještě nějaký jiný skill na určitý úrovni...
Naposledy upravil(a) Pepik dne 16.01.2008 19:42:54, celkem upraveno 1 x.
podpis v rozporu s pravidly fora :D
Ralf

Příspěvek od Ralf »

NK je kdo? mám nepříjemnej pocit že to bylo mířený na mě...
a myslim že o fame ses nezmiňoval :) možná sem se překouk, v tom případě moje chyba
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Pepik píše:Ten cler, kterej to zkoušel byl lord, mf max...
to se mi zda hodne divny.. :) ale asi sem tak ubah ze mam naky skill ktery na to je potreba a ani o tom nevim.. 8)

kdyz uz teda ta debata.. tak by se mohlo nekam na web hodit jaky skilly na to potreba.. skladacky maj taky svoje tabulky na skilly a i omezeni na famu tam je napsany.. i ostatni zbrane to maj.. tak by se tam mohla hodit stranka i o magic wooden vecech :wink:
Pepik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepik »

Night Storm píše:to se mi zda hodne divny.. :) ale asi sem tak ubah ze mam naky skill ktery na to je potreba a ani o tom nevim.. 8)

kdyz uz teda ta debata.. tak by se mohlo nekam na web hodit jaky skilly na to potreba.. skladacky maj taky svoje tabulky na skilly a i omezeni na famu tam je napsany.. i ostatni zbrane to maj.. tak by se tam mohla hodit stranka i o magic wooden vecech :wink:
No, to právě nevím. Kdybych věděl, co na to přesně potřeba, tak se tu nebudu vypisovat na fóru... A to, že ta stránka neexistuje znamená pouze dvě věci: 1. nikdo ji ještě nenapsal, nebo 2. nikdo (čti GM) ji nikdy nenapíše (protože není záměrem, aby bylo přesně jasný, proč někdo něco nasadí, a někdo ne...)

Prostě testovat a zkoušet...

Megie: ne, nebylo to na tebe, (Silver here :D). Ostatně - o tý fame je to jasný, myslím, že jsi byl u toho, když jsem se dostal poprvý k mwl, a s tou katanou jsem přece jen chvilku chodil, než se rozpadla. A NK mělo být NS - opraveno...
podpis v rozporu s pravidly fora :D
Largon Skraja
Inkless
Inkless

Příspěvek od Largon Skraja »

Jestli mohu mít dotaz, účastí v klanech (tedy získání členství a šerp/plášťů), je to spojeno s RP nebo to je jen + ke skillu? Doufám v to prní. (tím rp myslím vytvoření struktury jednotlivých klanů s vůdci a pár upíry s funkcemi okolo"zapojení rivality atd.". Samozřejmně by to vycházelo převážně z aktivit jednotlivých hráčů. Nevím jestli to tak je nebo ne (ale spíš ne, protože bych si toho všiml). Nebo pokud to není, jestli by GM pomohly k vytvoření nějaké podobné společnosti "hlavně ustanovení pravidel, žádné bonusy a další hovadinky, jen trochu ošperkovat RP". Děkuji za odpověď
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Largon Skraja píše:Jestli mohu mít dotaz, účastí v klanech (tedy získání členství a šerp/plášťů), je to spojeno s RP nebo to je jen + ke skillu? Doufám v to prní. (tím rp myslím vytvoření struktury jednotlivých klanů s vůdci a pár upíry s funkcemi okolo"zapojení rivality atd.". Samozřejmně by to vycházelo převážně z aktivit jednotlivých hráčů. Nevím jestli to tak je nebo ne (ale spíš ne, protože bych si toho všiml). Nebo pokud to není, jestli by GM pomohly k vytvoření nějaké podobné společnosti "hlavně ustanovení pravidel, žádné bonusy a další hovadinky, jen trochu ošperkovat RP". Děkuji za odpověď
System klanu primo k takovym aktivitam vybizi - a pri vymsleni klanu jsem s necim takovym do budoucna pocital. Uz tim, ze kazdy klan ma ve sve sekci rakvi specialni vnitrni hrobku pro elity klanu. Ze strany GM to nijak neorganizujeme, ale samozrejme se nijak nebranim hracskym aktivitam nebo navrhum a jsem ochoten je podporit.

Nevim ale jestli by byl mezi hraci o takove veci zjem.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Zdravávím vás Bratři a Sestry,
mám problém se svojí fire imunitou,nechce mě nabít svojí temnou sílou :(,když poklikam na ni a na sebe,tak mi to napíše " musíš být v člověku a plně vyléčený" ale to jsem mam 130/130 hp :(
Prosím vás o radu
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

DarthKnight píše:Zdravávím vás Bratři a Sestry,
mám problém se svojí fire imunitou,nechce mě nabít svojí temnou sílou :(,když poklikam na ni a na sebe,tak mi to napíše " musíš být v člověku a plně vyléčený" ale to jsem mam 130/130 hp :(
Prosím vás o radu
to znamena ze uz ji mas mozna ...
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Wilson píše:
Prosím vás o radu
I to je možná,možná sem si jí nahodil pod vlivem omamné látky a nepamatuju si to :),ale remorf stači :)
Dante
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dante »

DarthKnight píše:
Wilson píše:
Prosím vás o radu
I to je možná,možná sem si jí nahodil pod vlivem omamné látky a nepamatuju si to :),ale remorf stači :)
alebo na seba pouzi Animal Lore
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Pokud si dobre vzpominam, tak stejne mi to delalo, kdyz jsem mel nepromenenou krev temneho. Mozan by stalo za to, pokud je to technicky mozne (nekteremu script gm se bude chtit), ty hlasky odlisit.
Bez podpisu
Largon Skraja
Inkless
Inkless

Jinak, jestli mužu mít otázku. Gunnar pro mne léta byl srdeční záležitost. Když už jsme si ho znovu vydupali do cechu, mohl by i prodávat nějakou tu lahvinku? Ono se to tam blbě zahrává RP, když sedíte za barem a máte vlastní pití a on né a né nic prodat....
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

pokial viem gunnar v cechu vampikov svoju ulohu co sa tyka RP zohrava, sice je pravda ze by nejaky ten chlast niekedy predat mohol :)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

aspon tu klasicku bloody mary pre tazke rana... (:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Largon Skraja
Inkless
Inkless

Ještě taková třešnička na dortu. Když si upravim karmu na True Upíra a chci znovu úpravu provédst, tak autor již znaven prací se omylem upsal a před námi kane hláška: Již máš karmu odpovídající pravému Vampýrovi - čímž nás zařadil do příbuzných slov od vyjmenovaného slova pýr, což se mi teda nelíbí :twisted:
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Gunnar opraven. Skript zmenit nemuzu, ber to tak ze upir je tvrdak :wink:
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Tohle už se jednou snad na forku řešilo, buď to máš od slova vampire, nebo českého pýr - upýr.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Deacon Frost píše:Tohle už se jednou snad na forku řešilo, buď to máš od slova vampire, nebo českého pýr - upýr.
Upýr? :) To nema s cestinou nic spolecneho. Mozna by se dalo uvazovat o slove netopyr jako pribuznem (nicmene piseme s mekkym i, takze asi tam to odvozovani spis nebude). Jinak pujde u vampyr(e) spis o odvozovani z jazyku jako rustina, prapuvod mozna v jedne forme slova z praslovanstiny tusim.
Naposledy upravil(a) Raegann dne 31.01.2008 11:31:11, celkem upraveno 1 x.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

http://cs.wikipedia.org/wiki/Up%C3%ADr_ ... v%C3%BD%29

Podle Wikipedie existuje vampyr. Vampira to nenaslo, naopak vampirismus existuje ale vampyrismus ne.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...