ja uz ho mel dvakrat v pokladeEdail píše:Povidej mi o tom prosím. A jak jsi na to přišel?Castian píše:ice vikingy najdes iba v polkadoch aj to nie v hocijakych

Myslis ten quest o kterem se zminuje npc u cechu paladinu?Orion píše:Tak se mi zdá, že paladinský kvest je jako procházkou hb nad britem...Pořád stejný a pořád lehký...Docela bych byl rád, kdybyste ho trošku předělali, ať ho nemám projítý za 15 minut...(víc monster/mín Banhsee:p)Dík za odpověď některého z gm
Big Bud píše:mno jenomze pro paladina je to trosku vic nez pro wariora hadry... aneb zkus si zajit dung s 90 sw :pppZoldak píše:Jo mohlo by se urobit obtížnější ať to nemá každý paladin....něco aby se ukazal i skill hráče
presne taaaak, chod tam v shadow brnku.Pheme píše:treba zmenou vybavyOrion píše:Tak se mi zdá, že paladinský kvest je jako procházkou hb nad britem...Pořád stejný a pořád lehký...Docela bych byl rád, kdybyste ho trošku předělali, ať ho nemám projítý za 15 minut...(víc monster/mín Banhsee:p)Dík za odpověď některého z gm
Treba kazdy neni tak vyborny hrac