Vampire

Odpovědět
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Hajek II. »

No kdyz tady rika, ze po par vylehach si nema za co koupit krystal za 150k, tak co maj rikat ostatni?
Thelvyn
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thelvyn »

Hajek II. píše:To je tak strasny ze si musis koupit novej krystal za strasnou castku 150k! Kdyz uz umru s rangem ve vetsim dungu necham tam klidne ve vybave 1,5 mega. A prosimte jmenuj mne nejaky jiny povolani, ktery pri vylehu tam necha min jak vamp v morfu. Diky
No jo ... ale clovek ktery jde do dungu s vybavou za 1.5 mega ...,tak bych rekl ze nato ma :) ... brečet muze kazdy na vsechny strany ... ale jak rika kolega ... pokud ty GP mam , postavim se na trh a vyspamuji si vybavu ... kdyz uz si koupim keg za 150k stale potrebuji dojit nejaky dung abych si ho naplnil ... a pokud na ten morf nemam rezervu ... budu podle tady jednoho kolegy nepouzitelny ... protoze mam jen medium horizit morf :) ...

debaty o tomto jsou asi nyni zbytecné vzhledem k tomu, že v porosinci budou nejake upravy. uvidime jake upravy a pak muzeme budto vyskat nebo brecet ...
Smoking
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoking »

Hajek II. píše:To je tak strasny ze si musis koupit novej krystal za strasnou castku 150k! Kdyz uz umru s rangem ve vetsim dungu necham tam klidne ve vybave 1,5 mega. A prosimte jmenuj mne nejaky jiny povolani, ktery pri vylehu tam necha min jak vamp v morfu. Diky

Mno tak v tom případě, jen moje vamp kisska je dražší než tvoje vybava!!
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Von se tady bavil o gangrelovi a chozeni v morfu jak moc to je drahy na gp, tak se prosimte neplet nejakou kissku.
Thelvyn
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thelvyn »

Hajek II. píše:Von se tady bavil o gangrelovi a chozeni v morfu jak moc to je drahy na gp, tak se prosimte neplet nejakou kissku.
to spis byla reakce na to ze kdyz je clovek dokaze se taky vybavit za pěkny penizky .... :)
Smoking
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoking »

Tohle je neskutečný pořád se to tu řeší dokola ostatní povolání tu v topiku brečí jak je vamp levný povolání - když je tak super mega ubah levnej hrajte ho taky, co Vám v tom brání?? Už to prostě pochopte, že vamp umí prostě od všeho něco a skoro nic pořádně je to takovej universál postava a nikdy nebude mit dmg vara a nikdy nebude kouzlit jako nekro.. Jo je sice pravda, že equip ma dostupnější, ale aby za něco stál musí si ty dungy prostě odchodit pro krev, horozit etc.. to prostě ostatní povolani nemusi.. Taky záleží kdo prostě toho vampika chodí co sebou tahá...
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Smoking píše:Tohle je neskutečný pořád se to tu řeší dokola ostatní povolání tu v topiku brečí jak je vamp levný povolání - když je tak super mega ubah levnej hrajte ho taky, co Vám v tom brání?? Už to prostě pochopte, že vamp umí prostě od všeho něco a skoro nic pořádně je to takovej universál postava a nikdy nebude mit dmg vara a nikdy nebude kouzlit jako nekro.. Jo je sice pravda, že equip ma dostupnější, ale aby za něco stál musí si ty dungy prostě odchodit pro krev, horozit etc.. to prostě ostatní povolani nemusi.. Taky záleží kdo prostě toho vampika chodí co sebou tahá...
Prave vamp (gangrel) si tady stezoval, jak je to drahy ten vyleh, ze po par vylehach nema na krystal, nikdo si z ostatnich lidi nestezoval ze to ma levny. Jen jsem mu daval priklad, kolik stoji vyleh ostatni chary, kdyz mu prijde 150k moc. A vamp (gangre) si rozhodne v dmg warovi vyrovna, mozna je i lepsi.
Majkedka
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majkedka »

XD vamp je porad nejlevnejsi povolani i kdyz umru tak necham cca za 1,5m v dungu taky kdyz chodis v topu co tak stoji XD....
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Majkedka píše:XD vamp je porad nejlevnejsi povolani i kdyz umru tak necham cca za 1,5m v dungu taky kdyz chodis v topu co tak stoji XD....
tak do dungu bys mel chodit v takovym ekvilu aby az lehnes si tu nebrecel jak je to vsechno drahy si myslim :)
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Ten elder vampire morf je dobra věc, ale má to pár chyb. Při smrti sem přišel o morfovaci krystal a resser me resnul zpět do morfu. Tak sem si řekl, že zajdu udělat Brujah skočim ke godovi, že odmorfnu, nelze protože o krystal sem přišel a zelenym to nešlo. Umřel jsem a šel sem se resnout ke kříži. Opět mě to resslo do elder morfu. Chtěl sem jít do fire zabilo mě to a gate me dal nepusti, protoze nejsem v lidske podobě. Kopnu resnu se u křiže a zase mam Elder morf. Co s tím ?
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

za specku tremere mi jde nasadit nova chain coifa... stare casti nejdou
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Aken píše:Ten elder vampire morf je dobra věc, ale má to pár chyb. Při smrti sem přišel o morfovaci krystal a resser me resnul zpět do morfu. Tak sem si řekl, že zajdu udělat Brujah skočim ke godovi, že odmorfnu, nelze protože o krystal sem přišel a zelenym to nešlo. Umřel jsem a šel sem se resnout ke kříži. Opět mě to resslo do elder morfu. Chtěl sem jít do fire zabilo mě to a gate me dal nepusti, protoze nejsem v lidske podobě. Kopnu resnu se u křiže a zase mam Elder morf. Co s tím ?
To same jsem měla s obyč gangrel krystalem, posmrtny morf nešel změnit, dokud jsem neměla znovu gangrel krystal, ten je samozřejmě bez problémů dosažitelný, narozdíl od elder - to je dost problém.
Eset - DoHR
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Selmaja píše: To same jsem měla s obyč gangrel krystalem, posmrtny morf nešel změnit, dokud jsem neměla znovu gangrel krystal, ten je samozřejmě bez problémů dosažitelný, narozdíl od elder - to je dost problém.
Po smrti by to melo hazet tusim do nakeho morfu, kterej jde zrusit tim gangrel krystalem.
On je problem v tom, ze jakmile je clovek v morfu a ma po smrti jit do cloveka tak to pri save zbugne

if body = non human a obody human ( 190. 191 ) tak pri save obody=body a mate ten morf na kolik smrti chcete == to my nechceme aby ten dobrej morf byl za jedno morfnuti a hastala vista.

Proto Vas to dycky po smrti mrskne do nakyho jinyho morfu a zde je zase blbe davat pro vsechny stejne nake low morfy, kdyz uz jako teda je to nekdy drahe tak ci onak. Takze pak mate nejaky morf podle drahoty na stalo. Samo by se dalo nastavit neco ve smyslu if !body cloveka && body = obody -> udelej z nej cloveka podle pohlavi, ale je to podle me pak moc krute.
Majkedka
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majkedka »

Jediny co by bylo dobry udělat aby to ukazovali nabití toho spanku a kolik je a na jakej spanek je kolik potreba na anbiti pac nevedel kolikrat to jde hodit bo nehodit je naprdlajs :-)...
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Ahoj hlasim, že mi pořád buguje Wrestling na 105 % jsem vampír klanu gangrel. Id postavy 0B839F
Několikrát jsem psal page několikrát mi byl skill nahozen na správnou hodnotu ale pořád to skáče na 105 %. Dík za pomoc/odpověd
Momentálně mám skill správně na 110 %, píšu to sem jen, aby to projeo nějaké odpovědné Gm a popřípadě provedlo nějaký "bugfix"
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Acarus píše:
Selmaja píše: To same ...
Po smrti by to melo ..
Jen mě zarazilo, že nejde odmorfnout zeleným krystalem, pokud jsem si zašla koupit nový gangrel, normálně jsem odmorfla, ikdyž nebyl nabitý.
Eset - DoHR
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

2 Nagash: Gmka o tom ví, po morfu by se to mělo setovat, ale samo od sebe to může i padnout. Asi ještě nebyl čas na opravu, nebo ta oprava není tak lehká jak se zdá ;)
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Wilson píše:2 Nagash: Gmka o tom ví, po morfu by se to mělo setovat, ale samo od sebe to může i padnout. Asi ještě nebyl čas na opravu, nebo ta oprava není tak lehká jak se zdá ;)
Děkuju mocná studánko vědění. :)
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Leinad
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leinad »

Ahoj,
padol uz niekomu z vas blood ringmail gorget? Uz je to celkom dlho odkedy sa zaviedli, ale este som ho nevidel padnut z monstra. Je mozne ze by sa zabudol pridat do dropu?
Pain, DoHR
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Leinad píše:Ahoj,
padol uz niekomu z vas blood ringmail gorget? Uz je to celkom dlho odkedy sa zaviedli, ale este som ho nevidel padnut z monstra. Je mozne ze by sa zabudol pridat do dropu?
Mne padnul.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Odpovědět