Vampire

Odpovědět
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Re: Vampire

Příspěvek od Selmaja »

Hajek II. píše:Jde jen v humanovi, zadny item co vim na michani v morfu neni. Jestli se neco planuje do budoucna netusim:)
Upřesním - bohužel trenit se musí v humanovi, ale pokud už máš 100, tak jde v morfu míchat cokoliv na GM mortaru.
Eset - DoHR
Bellzebub
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bellzebub »

Selmaja píše:
Hajek II. píše:Jde jen v humanovi, zadny item co vim na michani v morfu neni. Jestli se neco planuje do budoucna netusim:)
Upřesním - bohužel trenit se musí v humanovi, ale pokud už máš 100, tak jde v morfu míchat cokoliv na GM mortaru.
Výborně to jsem chtěl slyšet od začátku :clap: díky
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Po přechodu na gangrel klan buguje skill Wrestling a Tactics. Zůstane na původních 100.

Bylo by hrozně fajn kdyby gangrel mohl zapisovat do gangrel knihy i v morfu.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Nagash píše:Po přechodu na gangrel klan buguje skill Wrestling a Tactics. Zůstane na původních 100.

Bylo by hrozně fajn kdyby gangrel mohl zapisovat do gangrel knihy i v morfu.
Tak mě to taktiku dalo, ale wrest mi přidalo jen 5.

A myslím si, že pokud se spáry můžeš psát svitky, tak by mohla být i tato možnost, ale asi to je taky trochu závislé na inteligenci, nebo ne? A pak když mohu psát, proč nemohu bez odmorfu kopat horizit? Ale spíš než o psaní do knihy, bych chtěla požádat naše GM, zda by se nezamysleli nad tím, přidat do všech dungů horizity a krev, mrzelo mě minule, když jsem šla třeba všechny Quagmire, nebo Ankh a nebylo tam ani jedno, vždyť v lehkém dungu by mohlo být jen jedno či dvě nabití a low horizit. A Quagmire3 by loužička krve s pár nabitími určitě ozdobila, ten konec není zas tak jednoduchý, že by se dalo říct, že je to tam nezaslouženě.
Eset - DoHR
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Tak je to celkem nedostatkové zboží pro vampa ty horizity/krev. Nějaké dungy nemají jedno některé nemají druhé. Ty kde je horizit tak se ho nevyplatí kopat pokud to není high a tam ještě beztak někde vychcípá vamp a morfovat znova třeba ke konci dungu a pak kopat horizit (i když jde o high) celkem vadí. Ještě je fajn jak jsou horizity v půlce dungu a pak vamp musí tahat tu těžkou rudu po zbytek cesty.

Hlavní věc co se mi na tom nelíbí je, že ostatní povolání můžou kopat v dole, farmit povrch krakeny, lsn, dready, LaLy, uplně cokoliv pro výdělek na equip včetně chození dungů (magic coiny, loot z potvor, každý lokáč má + zbran a + brnění). Jde to totiž koupit za gp. Vamp prostě tu krev a horizit najde jen a jen na konci dungeonů a to ještě s tím že když má specializaci(kde je použitelný i při nějaké té smrti) a chce morfovat a nosí krystal sebou tak o tyhle cenné nabití přijde když výprava vylehá (cena skoro 300k kád a krystal to je tak leda z těžkého dungu s pokladem).

Není to lobbing můj main char je necro, ale jsou to hlavní věci co omezují vampa v morfu i když je na to specializace tak ani ta nemůže kopat horizit v morfu, ressovat v morfu svitkem a mít nějakou výhodu při výlehu ... Než aby se specializovalo na ty věci co nejdou koupit - horizit/krev. Mělo se zavést něco takového, že například vamp při morfu "vysaje magii" z + zbraně a podle toho má dmg například... nebo něco v tomhle duchu. Musel by ty zbraně tahat sebou (a přijít o ně jak někde s výpravou zařve) a nebyl by tak odkázaný na dost špatně sehnatelný horizit a krev i při aktivním dungování... ale tohle je jen můj názor možná ne stejný pro všechny. Byla by to moje agenda :)
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

S nastavením gangrela jsem spokojen. Horizitů je dost, krve taky a navíc tu máte krystal z topka, kde k morfu nepotřebujete ani jedno. Kniha není vůbec potřeba, ztratil jsem ji krátce po zavedení specializace.
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Vitasho píše:S nastavením gangrela jsem spokojen. Horizitů je dost, krve taky a navíc tu máte krystal z topka, kde k morfu nepotřebujete ani jedno. Kniha není vůbec potřeba, ztratil jsem ji krátce po zavedení specializace.
No tak to já tedy ne. Krystal z topka má jen 18 nabití a část stojí zhruba mega, to je dost, navíc zrovna moc často v pokladu není, možná ho má nějaký letitý hráč, ale já hraju 2 roky a za tu dobu jsem ho viděla v pokladu 2x. Např v Blood dungu bych ho čekala vždy a ono prdlajs. Dál, když se lehne (a určo to už zažil každý z nás) tak abych mohla zase morfnout gangrela musím:
1. koupit nový krystal a káď a to si nestěžuju že to stojí 275k, 2. jít dung a nabít si káď (např FDD 7, cove 5, řeka 15, blood 25 nabití), 3. dojít cech a přelít, 4. dojít cech a mít horizit a peníze a přelitou káď a pak nabiju krystal. Když vezmu 15 nabití (kapek krve) v kádi, je z něj 7 nabití do gangrel krystalu a z něj jde jen 3x morfnout útočný morf.
Chjo asi se dám na tremera. Ne ne ne - buchna je gangrel úžasná, proto ho miluju.
Naposledy upravil(a) Selmaja dne 29.11.2011 17:23:13, celkem upraveno 1 x.
Eset - DoHR
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Raziel píše:Tak je to celkem nedostatkové zboží pro vampa ty horizity/krev. Nějaké dungy nemají jedno některé nemají druhé. Ty kde je horizit tak se ho nevyplatí kopat pokud to není high a tam ještě beztak někde vychcípá vamp a morfovat znova třeba ke konci dungu a pak kopat horizit (i když jde o high) celkem vadí. Ještě je fajn jak jsou horizity v půlce dungu a pak vamp musí tahat tu těžkou rudu po zbytek cesty.

Hlavní věc co se mi na tom nelíbí je, že ostatní povolání můžou kopat v dole, farmit povrch krakeny, lsn, dready, LaLy, uplně cokoliv pro výdělek na equip včetně chození dungů (magic coiny, loot z potvor, každý lokáč má + zbran a + brnění). Jde to totiž koupit za gp. Vamp prostě tu krev a horizit najde jen a jen na konci dungeonů a to ještě s tím že když má specializaci(kde je použitelný i při nějaké té smrti) a chce morfovat a nosí krystal sebou tak o tyhle cenné nabití přijde když výprava vylehá (cena skoro 300k kád a krystal to je tak leda z těžkého dungu s pokladem).

Není to lobbing můj main char je necro, ale jsou to hlavní věci co omezují vampa v morfu i když je na to specializace tak ani ta nemůže kopat horizit v morfu, ressovat v morfu svitkem a mít nějakou výhodu při výlehu ... Než aby se specializovalo na ty věci co nejdou koupit - horizit/krev. Mělo se zavést něco takového, že například vamp při morfu "vysaje magii" z + zbraně a podle toho má dmg například... nebo něco v tomhle duchu. Musel by ty zbraně tahat sebou (a přijít o ně jak někde s výpravou zařve) a nebyl by tak odkázaný na dost špatně sehnatelný horizit a krev i při aktivním dungování... ale tohle je jen můj názor možná ne stejný pro všechny. Byla by to moje agenda :)
No na to tahání si beru (když nezapomenu) pack koně, ale prostě mi ve spoustě dungů chybí horizity a krev, a cucat něco ze zbraní nepotřebuju, stačila by mi možnost "drápnout" si horizit i v morfu a mít ho v každém dungu, protože je fakt, že ostatní zbraně padaj z potvor po světě i mimo dungy a to u krve a horizitu není.
Eset - DoHR
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Vampírské specializace budou během prosince lehce posíleny, o možnosti kopat horizit v morphu se také uvažuje (Gangrel).
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Ocroc píše:Vampírské specializace budou během prosince lehce posíleny, o možnosti kopat horizit v morphu se také uvažuje (Gangrel).
Super, těším se bude to vánoční dárek.
Eset - DoHR
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Selmaja píše:
Vitasho píše:S nastavením gangrela jsem spokojen. Horizitů je dost, krve taky a navíc tu máte krystal z topka, kde k morfu nepotřebujete ani jedno. Kniha není vůbec potřeba, ztratil jsem ji krátce po zavedení specializace.
No tak to já tedy ne. Krystal z topka má jen 18 nabití a část stojí zhruba mega, to je dost, navíc zrovna moc často v pokladu není, možná ho má nějaký letitý hráč, ale já hraju 2 roky a za tu dobu jsem ho viděla v pokladu 2x. Např v Blood dungu bych ho čekala vždy a ono prdlajs. Dál, když se lehne (a určo to už zažil každý z nás) tak abych mohla zase morfnout gangrela musím:
1. koupit nový krystal a káď a to si nestěžuju že to stojí 275k, 2. jít dung a nabít si káď (např FDD 7, cove 5, řeka 15, blood 25 nabití), 3. dojít cech a přelít, 4. dojít cech a mít horizit a peníze a přelitou káď a pak nabiju krystal. Když vezmu 15 nabití (kapek krve) v kádi, je z něj 7 nabití do gangrel krystalu a z něj jde jen 3x morfnout útočný morf.
Chjo asi se dám na tremera. Ne ne ne - buchna je gangrel úžasná, proto ho miluju.
buuuuu ake je to strasne cele to nastavenie je uplne nanic ...
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Sikulka píše:
Selmaja píše:
buuuuu ake je to strasne cele to nastavenie je uplne nanic ...
Tak tohle jsi nepochopil, to nebyl pláč nad nastavením, ale zkonstatování kvůli absenci krve a horizitů v některých dungách a rekapitulace jak to vypadá pro ty, kteří vampa nehrají (nebo nemají gangrela)- konkrétně třeba pro Raziela, který se zapojil do diskuze přesto, že hraje mága. Nepodsouvej mi, že je něco na nic, pokud dobře čteš, vidíš, že tohle jsem nenapsala, nechápu proč tu bečíš, místo nějakých konkrétních postřehů, či nápadu bečet umí každá ovce, zkus sem napsat nějaký nápad, radu či něco konstruktivního.
Eset - DoHR
Thelvyn
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thelvyn »

Ocroc píše:Vampírské specializace budou během prosince lehce posíleny, o možnosti kopat horizit v morphu se také uvažuje (Gangrel).
Ahoj, ja třeba začal hrát po dlouhé době, klany byly kdysi ale jen jako možnost nosit robu, jinak vlastně nic. Momentální uprava je zajímava, vamp byl bzdycky buchna ... proto bych volil gangrela, nicméně když vidím, kolik toho vamp necha v dungu pri vylehu ... ani se mi do toho nechce.

Kdysi se brecelo, že vamp když umře nepřijde skoro o nic, nyní to je zase naopak ...
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

jak casto v dungu vylehas? Predpokladam, ze ti jde o nabiti.
gangrela kuprikladu morfuju do stona, k nemu potrebuju poze stone nb krystal.
gangrelovu kad mam hned nekolikrat a az se priblizi urcity pocet nabiti vezmu novou a krev beru do ni, kdybych nahodou umrel mel neco v zaloze.
Gangreluv krystal neni treba nabijet na nejaky horentni pocet nabiti.

Timhle si vytvarim zasoby pro pripad vylehu, aby to tolik nebolelo.
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Skuhry píše:jak casto v dungu vylehas? Predpokladam, ze ti jde o nabiti.
gangrela kuprikladu morfuju do stona, k nemu potrebuju poze stone nb krystal.
gangrelovu kad mam hned nekolikrat a az se priblizi urcity pocet nabiti vezmu novou a krev beru do ni, kdybych nahodou umrel mel neco v zaloze.
Gangreluv krystal neni treba nabijet na nejaky horentni pocet nabiti.

Timhle si vytvarim zasoby pro pripad vylehu, aby to tolik nebolelo.
Zajímavá myšlenka s těma zásobama, a ten výleh dva roky nic a pak smůla a v jednom týdnu třikrát :-)
Eset - DoHR
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Skuhry píše:...

Tohle vyjádření sedí od člena guildy, která vyloženě zakazuje chodit s vampem těžší dungy, protože je podle vás k ničemu a neměl by vylízat z deceitu a podobných... Fakt sorry ale tohle jsem musel napsat, hned při prvním pohovoru na icq jsi psal že nemáte vampy rádi a do dungů je neberete, tvoje slova...

Nicméně se tady nemluví jen o výlehu, ale hlavně o smrti nebo dojití dungu ve stone morfu kdy i bez smrti z toho nic/skoro nic nemáš. Při výlehu nemáš možnost si snadno pořídit equip za gp. Prázdný krystal za 150k ti moc nepomůže...

Ještě další věc ... třeba proti tomu jak je stone a morfy pro vampa drahé a těžké na sehnání a udržení, tak imunka pro vampa v člověku je vlastně zadarmo, tam se nedá mluvit ani o nějaké ceně. Myslím že bych mohl s vampem po každém resskillu nahodit imunku a stejně bych jich měl více než dost... si říkám proč vlastně se na to dělala kád když se mohla dát vampovi stone imunka za quest nastálo s tímhle nastavením(pro ty co neví tak 1 nabití krve=1 imunka, pro stone morf je to 10:1+lord+horizite). Je to velké zvýhodnění vampů kteří se hrají v humanovi(tzn krom gangrela).
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Raziel píše: Tohle vyjádření sedí od člena guildy, která vyloženě zakazuje chodit s vampem těžší dungy, protože je podle vás k ničemu a neměl by vylízat z deceitu a podobných... Fakt sorry ale tohle jsem musel napsat, hned při prvním pohovoru na icq jsi psal že nemáte vampy rádi a do dungů je neberete, tvoje slova...
To je takove to nepochopeni vubec niceho:)
Bylo to mysleno uplne v jine rovine nez tady ted zmijes, reagovat na to uz nebudu, bylo by to uplne zbytecne.
Za cloveka co umira, chodi v medium horizitu a chce do vetsiho dungu jsou proste jine "lepsi" alternativy co se tyce napr povolani.

Jen jsem chtel nastinit par moznosti jak eliminovat vyleh a ztratu nabiti, nekomu komu to muze treba pomoct. Nic vic, nic min.
Vamp je hodne specificky povolani, na equip nepotrebujes penize, ale odchozene dungy, beru to proste tak jak to je.
Thelvyn
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thelvyn »

Skuhry píše: Za cloveka co umira, chodi v medium horizitu a chce do vetsiho dungu jsou proste jine "lepsi" alternativy co se tyce napr povolani.

Jen jsem chtel nastinit par moznosti jak eliminovat vyleh a ztratu nabiti, nekomu komu to muze treba pomoct. Nic vic, nic min.
Vamp je hodne specificky povolani, na equip nepotrebujes penize, ale odchozene dungy, beru to proste tak jak to je.
No nejhorsi je to ze penize potrebujes . potrebujes jak penize, tak dungy protoze ty veci nejsou zadarmo, kad stoji 150k gp... a pokud parkrat lehnes, tak se stane ze na ni proste nemas, pokud nemas nejakou jinou postavu která ti na ni vydela. protoze jak rikas ... Vampa v medium horizitu do dungu nepotrebujes ...

jak rikam pred X lety se resilo ze vamp je levny ... ale nic moc ... obevil se stone ..., zpocatku zdarma za quest ... pohoda .... konecne neco udelal, potom prisly klany ... horizit temna krev a razem vamp neni nejlevnejsi povolani ...
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

To je tak strasny ze si musis koupit novej krystal za strasnou castku 150k! Kdyz uz umru s rangem ve vetsim dungu necham tam klidne ve vybave 1,5 mega. A prosimte jmenuj mne nejaky jiny povolani, ktery pri vylehu tam necha min jak vamp v morfu. Diky
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Jde o to, že vamp toho tam nenechá třeba až tak moc vyjádřeno GP, ale když to tam nechá nemůže skočit na trh a spamovat, že koupí phoenix komplet musí si to zase oběhat v dungach.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Odpovědět