Vampire
Re: Vampire
Nenarazim na to jestli je nekdo lepsi hrac nez druhy, jen me zajimalo podle ceho se nastavuje obtiznost
Vetsina z tech par lidi, ktere na dp znam samozrejme tyhle questy nepovazuje ani v nejmensim za narocne a ani ja (kterej vi mimochodem prd a nejvic me odrazuje znova chystat vybavu, at je jak chce, pro vetsinu z vas zanedbatelna) netvrdim, ze je neco potreba zlehcovat
Tohle uz bych sem nepsal, ale pro vysvetleni jsem se rozhodl, ze ano(takze bych poprosil o smazani vseho, co jsem napsal, az bude mit chut a cas ten zodpovedny)
Vetsina z tech par lidi, ktere na dp znam samozrejme tyhle questy nepovazuje ani v nejmensim za narocne a ani ja (kterej vi mimochodem prd a nejvic me odrazuje znova chystat vybavu, at je jak chce, pro vetsinu z vas zanedbatelna) netvrdim, ze je neco potreba zlehcovat
Tohle uz bych sem nepsal, ale pro vysvetleni jsem se rozhodl, ze ano(takze bych poprosil o smazani vseho, co jsem napsal, az bude mit chut a cas ten zodpovedny)
Chcel by som sa spýtať ohľadom dýky ukrytého vraha, ktorú má Brujah k dispozícii. Tá dýka je nejak nastavená, že nejde použiť na nejaké monstra alebo ako je to vlastne? Nenašiel som o tom žiadne bližšie info ale pár krát mi to nešlo použiť už.. Ďakujem za odpoveď
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No pokud vim tak timer ne nezdelsoval je to stale 60 minut i po zmene
timer tam neni ne? imo co si pamatuju tak to bylo nejak ze musis bejt v hidu, nikdo na cili nesmel trenit poisoning a nesmel mit nikoho v targetu
Máš pravdu wizzy.. Ďakujem za pomoc.
Mam dotaz... Zkoušel jsem ten klanový quest. Nestihl jsem to dát, vyhodilo mě to ven a zůstaly mi v batohu questovni predmety z gangrela a brujahu. Nevíte jak se jich zbavit? Pohnout s tím nejde.
ID postavy: 0x001F37E8
ID postavy: 0x001F37E8
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
nezbavuj se toho kdyz tam pujdes priste tak ti staci udelat jen tremere 

- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
ja sem myslel timer u brujahuWizzy píše:timer tam neni ne? imo co si pamatuju tak to bylo nejak ze musis bejt v hidu, nikdo na cili nesmel trenit poisoning a nesmel mit nikoho v targetu
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
spis aby ho vamp mohl kopnout v morfu 

pod to bych se i podepsal... kolikrat wampovi nestoji za to odmorfnout a to je skoda...Edward Cullen píše:spis aby ho vamp mohl kopnout v morfu
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Co tak vacsiu sancu na viacej horazitu pri 100 miningu u wampa ?
Illidan píše:Co tak vacsiu sancu na viacej horazitu pri 100 miningu u wampa ?
Tak to asi neprojde

BTW. pokud ti ho bude moct nakopat (myslim horozit) nějaký jiný povolání nepotřebuješ odmorf ne? :p
Jiný povolání krom vampa horozit nenakope 

Of course, pravě proto tady lobuju, aby mohlo kopat horozit i jiný povolání než jen vamp ..Atalia píše:Jiný povolání krom vampa horozit nenakope

To by byl zas přebytek horozitů, kdyby si každý člen výpravy mohl kopnout horozit
jako taky by se mi líbilo nemuset odmorfovávat kvůli kopnut 

Myslim, že kdyby se ta možnost dala vlkovi, bastetovi a tomu morfovacimu rangovi, že by to zase takovej přebytek nebyl .)Atalia píše:To by byl zas přebytek horozitů, kdyby si každý člen výpravy mohl kopnout horozitjako taky by se mi líbilo nemuset odmorfovávat kvůli kopnut
Nedalo by sa napriklad vymysliet nejaky kvest na vampa pre krumpac ktory by sa dal pouzit aj v morfe? Mam gangrela a ked v dungu neni nad 10 nabiti krvy tak ani neodmorfujem aby som kopol horizite lebo je to strata nabiti do stony.
Dik za odpoved
Dik za odpoved
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Odmorfuvaj cez stone krystal...Kesemot píše:Nedalo by sa napriklad vymysliet nejaky kvest na vampa pre krumpac ktory by sa dal pouzit aj v morfe? Mam gangrela a ked v dungu neni nad 10 nabiti krvy tak ani neodmorfujem aby som kopol horizite lebo je to strata nabiti do stony.
Dik za odpoved
aj ked mozno je to uz ine :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
A myslis ze cez aky odmorfovavam? Nehram vampira prvy den...Aj tie 4 nabitia mi pride skoda, ked by sa to dalo upravit nejakym kvestom na krumpac, ktory by sa dal pouzit aj v morfe.
Imma keep it real with ya.