Bizon píše: Ty bláho. A já do dnes žil v domnění, že PvP je hráč proti hráči
o čistém pvp sem nic nepsal já běhám normální dp pvp, tak to neházej na měBizon píše:jak všichni chtějí "čisté" PvP ( tzn. PvPer vs PvPer )
Bizon píše: Ty bláho. A já do dnes žil v domnění, že PvP je hráč proti hráči
o čistém pvp sem nic nepsal já běhám normální dp pvp, tak to neházej na měBizon píše:jak všichni chtějí "čisté" PvP ( tzn. PvPer vs PvPer )
Brekot predvadis tak leda ty. Kdyz ani nevis o co jde, tak se do toho neplet. Situace pro Pk nebo PvM se nikterak nemeni.Bizon píše:Brekot padl na úrodnou půdu. Profitovat na tom budou zase jen PK. A ty kecy o tom, jak všichni chtějí "čisté" PvP ( tzn. PvPer vs PvPer ) jsou k smíchu.
Zasloužilo by to lock.
By me zajmalo co je tech zbyvajicich 5%:))Ducky píše:Jako 95% PVM hrac hlasim, ze mi je to jedno :p Nemyslim si, ze by se kuli takove zmene nejak hrozne zacalo pojizdet.
frakce ale strasne to flaka !Sir Artuhr píše:By me zajmalo co je tech zbyvajicich 5%:))Ducky píše:Jako 95% PVM hrac hlasim, ze mi je to jedno :p Nemyslim si, ze by se kuli takove zmene nejak hrozne zacalo pojizdet.
ako behali sme len dako to prestalo bavitSir Artuhr píše:Tak doufam ze se Templari pochlapi a poradne rozjedou frakci:)
zacnes ratat fragy?Noncompet Ismentis píše:Pokud by se nezvedla aktivita O/Ch a nezustala tak i v prubehu mesicu, tak bych pauzu vratil!