PvP baraky - dvere, odlog sochy...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: PvP baraky - dvere, odlog sochy...

Příspěvek od Helloween »

Igelit píše:
Helloween píše: Pak by jste si sakra rozmysleli, jeslti modráka nebo to PK tam dotáhnout a zavřít.
Ty si vážně naprosto retardovanej nebo to jen hraješ? :?
Být Tebou, přestal bych tu kohokoliv urážet, pokud nevíš s kým máš tu čest....mám takový pocit, že by ti mamka měla nasekat na zadek.
Add Strigwyr: A tebe se to týká taky!
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Helloween píše:
Igelit píše:
Helloween píše: Pak by jste si sakra rozmysleli, jeslti modráka nebo to PK tam dotáhnout a zavřít.
Být Tebou, přestal bych tu kohokoliv urážet, pokud nevíš s kým máš tu čest....mám takový pocit, že by ti mamka měla nasekat na zadek.
a popelníček nechcete, pane řediteli?:)

Kód: Vybrat vše

Osobní řidič (26let,praxe 4roky).
Hledá práci v řízení automobilu, dodávky vnitro i po EU. Časově nezávislí. Možnost později rozšířit i na C,C+E.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Helloween píše:
Igelit píše:
Promiň, ale člověk, kterej tuhle větu zplodí a myslí to vážně, si to zaslouží.
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Helloween píše: Problém nastává, když to využívá někdo ve prospěch,kdy druhý v tomto případě tuto možnost nemůže uplatnit (pk skočí do gaty s 5 hp a modrej za ním nemůže a nemůže ani z baráku, což se stává jakýmsi znevýhodněním vůči druhí straně (může být použito i obráceně:modrák vs PK) je jedno z jaké strany))
Pak to není košér. Obecně bych v bezpravidlovým baráku gaty, odlog sošky, porty zrušil. Pak by jste si sakra rozmysleli, jeslti modráka nebo to PK tam dotáhnout a zavřít.
Nuz, v tom pripade by som ja navrhol zrusit GZ, pretoze to PK, co tam za tym modrakom vbehne, tam nemoze instatne odlognut, nema tam moznost gardit ( jedine tak seba ) a tym padom vlastne vznika pripad, ktory ty popisujes " když to využívá někdo ve prospěch,kdy druhý v tomto případě tuto možnost nemůže uplatnit "... Nikto ta nenuti liezt do toho baraku za tym zlym PK, tak tu teraz neplac
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Já nevím, ale mě to přijde taky nesmyslné.. Vetšinu času jsem sice hrál modráka, takže když by mě nějaká PK takto nalákala do baráčku (klidně naportili, to je věc, která se dá očekávat kdykoliv) a zabili, bylo by to podle mě všechno ok. Možná by mě to namíchlo, možná bych se zasmál tomu, jak mě pěkně vypekli.. Ale už by mě nic nedonutilo za nimi do toho baráku lézt znovu. Je to jen berlička pro blbce..
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Ackoliv mi to neni uplne prijemne musim souhlasit tady s panem soudruhem Onlym, ktery me tak casto nazval volem:)

DP je banda ubrecenych decek, ktery breci nad vsim a pri kazde prilezitosti. Proc tam teda neustale zabihate? Kdo vas nuti? a kdyz se vam to stane jednou, tak presne vidim ten dalsi scenar: Ress, reff do nejvetsich soc ekvipu a hura se nechat zase zavrit v domku a zabit a hned na to buuuu topik na foru. Bohuzel pristup GM je takovej, ze utiraji zadecek neschopnym a hazou klacky pod nohy tem kreativnim. A to jak v PvP tak v PvM. Napriklad u tohodle zabihani do domku a zabijeni nevidim nic prasackyho. Kazdej ma moznost vedet, co muze prijit a nikdo nikoho nenuti zabihat. Driv se zakladaly topiky o bezmala 10 strankach o situaci, kdy nekdo nekoho zabijel bugem nebo zpusobem pred kterym se nedalo adekvatne branit. Ale tohle je proste smesny. GM se zcela opravnene boji toho, ze diky tomuhle chovani jim budou odchazet hraci. Ale je to predevsim jejich vina, protoze zavedli tenhle postoj utirani zadecku. A hlavne je to porad dokola. Ono je lehci rict 5 lidem, co na neco prijdou, ze zavadime takovou zmenu a pokud se vam to nelibi dete si hrat jinam. Nez teda rict 15 linym, neschopnym a hloupym lidem: Prominte proti pravidlum tady nic neni, bud se prizpusobte nebo mate smolik..A ono se to kupodivu zacalo po letech tohodle arogantniho postoje projevovat. Staci se podivat na pocet online hracu. A to neni jen tim, ze se tady hadame o 15 let stare hre.
Naposledy upravil(a) Sir Artuhr dne 01 črc 2013 15:39, celkem upraveno 1 x.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Sir Artuhr píše: Bohuzel pristup GM je takovej, ze utiraji zadecek neschopnym a hazou klacky pod nohy tem kreativnim. A to jak v PvP tak v PvM. Napriklad u tohodle zabihani do domku a zabijeni nevidim nic prasackyho...
Artur normalne si ma prekvapil svojou recnickou schopnostou asi daco v tebe bude :) (velky + za odkaz Fairy)

Je to cista pravda s tym zabiehanim... neschopny sa utiera zadok a schopnym hadzu polena pod kolena.

Avsak, myslim si ze vidim na vsetky strany ako sa situacia ma a toto co robia GM robia asi preto, ze si chcu udrzat vacsinu hracov na servri...

to bude asi ta podstata... kedze je na DP vela slabych hracov, tak treba ich podporit lebo tvoria zaklad servru, a profici sak sa nejako maju tak s tazsimi podmienkami sa budu mat stale "lepsie" ako ta druha banda...

Mne osobne sa to utieranie zadockov nepaci... avsak vidim to aj z inych stran a chapem cinenie GMiek vzhladom na to ze pravdepodobne treba robit veci v prospech vacsiny tak nam (mensine = "PK "prasatam" ") ostava sa s tym len zmierit...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

moc resite , bezte radeji ven a nebudte zavislaci, proste bych vse jailoval za amoralni chovani a je klid, zneuziva se gata? nikdo je nenuti to delat, jail-. amoralni .... zneuzivani gard systemu to same.... proste to co je pod selskym rozumem , zadny vychcavani a bude vse v pohode...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Jsem se asi špatně vyjádřil, myslim to celý tak, že systém bezpravidlových domů je něco, co si "vydupali" staršní PvP skilleři, co se neuměli udržet naživu venku z domu a v jednom kuse zabíhali,nebo aspoň chípnout se ctí, nebo ta druha půlka, co nepochopila pravidlo o tom, že v zabíjení v domě je trestné. Z této příčiny se tady vleče tenhle topic. Takže první utření prdelí bylo PvPerů, aby netrávili většinu času v jailu.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

jestli tohle nekdo vydupal tak ja :)

v ramci systemoveho reseni problemu se zabihanim at tak ci onak ...

min prace pro nas. obecne bych co si hraci muzou vyresit mezi sebou at si resi a neni zasahovano z mist/do mist kam by nemelo jit normalne zasahovat. atd.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

menej prace nascriptit a umiestnit sochy, nez zajailovat par ludi a urobit z nich exemplarny priklad?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

si me nedobre pochopil ...
kazdopadne lepsi mit nescriptene neco co plati pro vsechny, nez poslouchat nake veci o kamaradicich co delaji tohle a jenom my sme potrestani.
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Samozřejmě chápu, že se dělají ústupky modrákům, co se týče třeba menší dobihatelnosti dungů, než dřív, ale co fakt nechápu je, proč se dělají i ústupky (sochy v bezpravidlácích) v pvp oblastech, kde se pohybují jen hráči, kteří o to PvP mají zájem.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Igelit píše:Samozřejmě chápu, že se dělají ústupky modrákům, co se týče třeba menší dobihatelnosti dungů, než dřív, ale co fakt nechápu je, proč se dělají i ústupky (sochy v bezpravidlácích) v pvp oblastech, kde se pohybují jen hráči, kteří o to PvP mají zájem.
protoze v pvp oblastech se lepe harvi.. co nechapes?:p ti to vysvetlim az dojedu, esli vas do te doby zase nesmazou.. :unibrow:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Igelit píše:Samozřejmě chápu, že se dělají ústupky modrákům, co se týče třeba menší dobihatelnosti dungů, než dřív, ale co fakt nechápu je, proč se dělají i ústupky (sochy v bezpravidlácích) v pvp oblastech, kde se pohybují jen hráči, kteří o to PvP mají zájem.
Ked mas o to PVP zaujem, tak ho hraj a nezabiehaj do baraku :)
Odpovědět