velmi mala pravdepodobnost ty nas KrestaneDudek píše:Možná v ostatní dny padají lidem, co nemají potřebu si pořád na něco stěžovat, a tak tady od nich nejsou posty.

velmi mala pravdepodobnost ty nas KrestaneDudek píše:Možná v ostatní dny padají lidem, co nemají potřebu si pořád na něco stěžovat, a tak tady od nich nejsou posty.
nuž to asi tažko! ked to skúšaš celý týžden a padne ti pár jedniček a dvojek,tak potom neviem v ktoré dni by to mohli byť.Dudek píše:Možná v ostatní dny padají lidem, co nemají potřebu si pořád na něco stěžovat, a tak tady od nich nejsou posty.
Jsem si naprosto jisty ze nikdo nechytal tak intenzivne jako ja - zavislak.Dudek píše:To si jako Vás pět ubrečenejch rybářů dělá naděje, že nikdo jinej nechytá?
prečo teda vyplákavaš o nás aký sme ubrečený,niekto vyplakáva kvôli postavám,pokladom atd. mi kvôli fishingu.zdá sa ti že by to bolo zakázané???nikdo ta nenutí si to čítať a ani odpovedať.ty si určite na DP zo všetkým spokojný a máš mimo jiné nad hlavou svätožiaru. ach jááááj.......Dudek píše:To si jako Vás pět ubrečenejch rybářů dělá naděje, že nikdo jinej nechytá?
No, se vším spokojenej nejsem, ta svatozář mě poslední dobou začíná tlačitThelvyn De Jojar píše:... zo všetkým spokojný a máš mimo jiné nad hlavou svätožiaru. ach jááááj.......
to je mimo mePheme píše:Mozna by z rybareni mohla padat pozvanka do dungu, co rikate?
tiež lovím cca na 80-ke,kedže blokli kamošov account kde som lovil na 100,a padlo mi v púriebehu 3 dní asi 15 mapek.2xlvl3 3xlvl2 a zvyšok jedničkycara píše:Ma ešte niekto okrem mna pocit, že pravdepodobnosť vylovenia mapky je podstatne menšia zo skillom 100 ako napriklad s 80tkou? Robim fishing už na druhej postave a zatiaľ mi to tak pripadá.
napodobneDami píše:Nechcem vyvolavat flame ale mam taky pocit ze tento stav je sposobeny generaciou rybarov ako som bol ja a par jedincov cca pred 4 5 rokmi.
Kto mal rozum a script spravil si krafta s nb bandanou a chodil fishovat. bola to pekna autonomna zalezitost po X nahodeniach sa npc posunulo o x policok. Po vytiahnuti potvory equip bandana , timer na 30 sekund a potom sa lovilo dalejtakto to clovek nechal vklude cez noc a isiel spat ( aj ked sa stavalo ze nieco klaklo a trebalo sa ist ressnut
No boli aj take pripady ze za celu noc ( cca 10) hodin som si nasiel rano 4 5 lvl 5 tiek zopar stvoriek a spustu nizsich lvl ov. Aj ked uz neviem ci sa da s jedom odsolovat si lvl 5 ku v dnesnej dobe ale clovek ked si dal za noc dve patky tak to bol celkom pekny mamon.ach jaj so slzou v dobrom spominam,akurat nikdy nepadol drot ani socha a to som tych patiek isiel asi 150 - 200 !!
dělat statistku z 30 hodin je asi tak, jako vybrat 3 auta na parkovišti o 300 místech a prohlásit že 2/3 všech aut mají značku škoda.Morgana De Sade píše: statistika za posledni týden.
Protokoll píše:dělat statistku z 30 hodin je asi tak, jako vybrat 3 auta na parkovišti o 300 místech a prohlásit že 2/3 všech aut mají značku škoda.Morgana De Sade píše: statistika za posledni týden.
#fail
osobně pokud se nic neměnilo.. tak cca každá 20. mapa je lvl3 a výš