Přerozdělování postav? Doufám že ne!
Re: Přerozdělování postav? Doufám že ne!
Díky za odpověď.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Pri omezovani moznosti u ranga bych bral v potaz i to, ze i velmistrovi se muze s +5 lukem stat, ze se 3x za sebou netrefi, cemuz ani moc nerozumim, jak je to mozne..
No jo, u wara a castecne u palata to trosku opravuji robky a naramky, ale vis jak, tady se resi jak ranga orezat a ne posilitKatrin píše:Pri omezovani moznosti u ranga bych bral v potaz i to, ze i velmistrovi se muze s +5 lukem stat, ze se 3x za sebou netrefi, cemuz ani moc nerozumim, jak je to mozne..

Ja to samozrejme chapu, ze jde o orezani, ale at mi nekdo vysvetli, jak se ma clovek branit, kdyz POG je preboost a +5 slusne missuje. To mam behat s +9, abych nemusel utikat?Pheme píše:No jo, u wara a castecne u palata to trosku opravuji robky a naramky, ale vis jak, tady se resi jak ranga orezat a ne posilit![]()

je jedno jestli máš obyč luk, +5 nebo +9 ten miss je tam bo sphere a neuděláš s tím nic :px
Divny a me prislo ze s +9 to dela min..Big Bud píše:je jedno jestli máš obyč luk, +5 nebo +9 ten miss je tam bo sphere a neuděláš s tím nic :px
Protože asi dáváj zbraně bojovky?Katrin píše:Divny a me prislo ze s +9 to dela min..Big Bud píše:je jedno jestli máš obyč luk, +5 nebo +9 ten miss je tam bo sphere a neuděláš s tím nic :px
No ano samozrejme, ty + a elven ti zvednou archery a taktiku, ale je to porad malo na to, aby jsi nemel treba 3 krat po sobe miss
Upír mám miss asi tak sedmdesát procent, má stejný brnění jako ranger a nestojí od potvory půl obrazovky, o co vám proboha jde ? =)
Kelnor - Člen Spolku
souhlasím s tebou bratře!Kelnor píše:Upír mám miss asi tak sedmdesát procent, má stejný brnění jako ranger a nestojí od potvory půl obrazovky, o co vám proboha jde ? =)
Snazil sem se jen naznacit, ze to zas takovej prepich neni a o vampovi se vi, ze je smucka, tak bych ho jako priklad nepouzival..Kelnor píše:Upír mám miss asi tak sedmdesát procent, má stejný brnění jako ranger a nestojí od potvory půl obrazovky, o co vám proboha jde ? =)
Proč bys ho jako příklad nepoužíval ? To se v tom případě rovnou může zrušit =)
Kelnor - Člen Spolku
no může a nic, vůbec nic by se nestalo..:p
Oslabeni ranga planuje se.
Oslabeni Negra planuje se.
Rozdeleni povolani ? Jiste!
Oslabeni Negra planuje se.
Rozdeleni povolani ? Jiste!