dungy vs pk

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Raynor píše:
Big Bud píše:
Raynor píše:někdy mam pocit že jsou ti modráci poněkud paranoidni :p já dunguju poměrně dost a pk porostě nepotkávám...
Když si to napsal poprvé, bral sem to jako vtip.. Podruhé už mi to příjde, že máš nějakou inteligenční poruchu...
proč?
asi preto, že jediné aktívne PK ste vy + 3 ludia z LAWu ?
clear brainwashing
dNb prezents
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Legend Of Pain píše:
Raynor píše:
Big Bud píše: Když si to napsal poprvé, bral sem to jako vtip.. Podruhé už mi to příjde, že máš nějakou inteligenční poruchu...
proč?
asi preto, že jediné aktívne PK ste vy + 3 ludia z LAWu ?
Tu nebyly jiné guildy za ty roky co tu hraju?

To se modráci nedokážou sami vypořádat s 10ti aktivními pk?
Proč když tu bylo aktivních pk guild 5 tak modráci neplakali?
Správce charity válečníků
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Raynor píše: Proč když tu bylo aktivních pk guild 5 tak modráci neplakali?
Protože nehráli?
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Myth píše:
Raynor píše: Proč když tu bylo aktivních pk guild 5 tak modráci neplakali?
Protože nehráli?
když píšu o aktivních guildách tam myslím samzřejmě ty co nehráli :D
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

no ano, když byli aktivní tak, se hned modrý dungaři rozbrečeli, tohle už je děsný. Asi po 50 se opakující téma.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Prafotr Morava píše:no ano, když byli aktivní tak, se hned modrý dungaři rozbrečeli, tohle už je děsný. Asi po 50 se opakující téma.
Konečně někdo kdo obdivuje mojí odhodlanost a neúnavnost :p
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

mě to zatím ještě baví :P

to Raynor: myslel sem modráky ;)

každopádně už bych mě nebral vážně, melu z hladu :P
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Myth píše:mě to zatím ještě baví :P

to Raynor: myslel sem modráky ;)

každopádně už bych mě nebral vážně, melu z hladu :P
Já sipamatuju že když jsem začínal tak sem všude někoho potkával modráky i pk tak mi nepovídej že lidi nehráli
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Raynor píše:Já sipamatuju že když jsem začínal tak sem všude někoho potkával modráky i pk tak mi nepovídej že lidi nehráli
Já třeba ne no. Sem přesně ten typ co když potkal jedno pk u vesperu na Reaprech(příklad!) tak tam už nikdy nevkročil :wink:

A prezentuju svůj pohled, takže mi pak neříkej, že všichni nejsou jako já, to je mi jasný.

Ale po 4 letech se z té nemoci začínám pomalu dostávat :lol:
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Raynor píše:
Prafotr Morava píše:no ano, když byli aktivní tak, se hned modrý dungaři rozbrečeli, tohle už je děsný. Asi po 50 se opakující téma.
Konečně někdo kdo obdivuje mojí odhodlanost a neúnavnost :p
No obdivuje je dost silné slovo ale ano souhlasím v tomhle s tebou i když pk nevlastním, ale dokážu si taky polejt hlavu a uznat, že za většiny pojezdů atd si můžu sám i když za poslední 4 roky jsem byl pojetý jen jednou :) a to proto, že nikdo netrackoval, nehlídal a pěkně sme se na začátku ploužili, prostě je to jako v realitě mistra zloděje sice neodhalíš, ale většina zlodějů využije jen lidskou hloupost...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Prafotr Morava píše: Konečně někdo kdo obdivuje mojí odhodlanost a neúnavnost :p
No obdivuje je dost silné slovo ale ano souhlasím v tomhle s tebou i když pk nevlastním, ale dokážu si taky polejt hlavu a uznat, že za většiny pojezdů atd si můžu sám i když za poslední 4 roky jsem byl pojetý jen jednou :) a to proto, že nikdo netrackoval, nehlídal a pěkně sme se na začátku ploužili, prostě je to jako v realitě mistra zloděje sice neodhalíš, ale většina zlodějů využije jen lidskou hloupost...[/quote]
máš bod ;)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Erik Nighelt píše:
Prafotr Morava píše: Konečně někdo kdo obdivuje mojí odhodlanost a neúnavnost :p
No obdivuje je dost silné slovo ale ano souhlasím v tomhle s tebou i když pk nevlastním, ale dokážu si taky polejt hlavu a uznat, že za většiny pojezdů atd si můžu sám i když za poslední 4 roky jsem byl pojetý jen jednou :) a to proto, že nikdo netrackoval, nehlídal a pěkně sme se na začátku ploužili, prostě je to jako v realitě mistra zloděje sice neodhalíš, ale většina zlodějů využije jen lidskou hloupost...
máš bod ;)[/quote]a ty neumis quotovat :p
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Raynor píše:a ty neumis quotovat :p
Hlavne ze ty jo :D
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: dungy vs pk

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Apocalyptos píše: když hrajeme na tom shardu, kde se nepodporují pk...... i na dále podporovat pk.
Rofl :D

Zdravim chlapci a devcata, dlouho jsem tu nebyl bo parim Fallout, ale vidim ze forum stale zije vtipnymi topiky. Veru krasnej plac, asi zas lognu nekdy pk, ve falloutu sou s tema pojezdama vsichni moc smireny :D
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Re: dungy vs pk

Příspěvek od Baltik »

Inkvizitor Dan píše: Zdravim chlapci a devcata, dlouho jsem tu nebyl bo parim Fallout, ale vidim ze forum stale zije vtipnymi topiky. Veru krasnej plac, asi zas lognu nekdy pk, ve falloutu sou s tema pojezdama vsichni moc smireny :D
Vsak s tim PKckem jeste chvilku vydrz, dostanes sanci se ukazat co v nem je :)
srbqf
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Když sem běhal ještě v Tlupě (tráva byla zelenější, šak to znáte :)), bylo 4-5 pojezdů denně taková norma. Neberu v potaz, že dřív hrálo hodně lidí. Byli sme v té době jediná gilda, která pojížděla v dungu. Bylo nás aktivních tak 6 lidí proti drtvé většině modráků na DP a přesto 95% (ok, střílím tou hlavy) pojezdů bylo úspěšných. Když sme lehli my, tak to byla fakt vyjímka.
Vždy se na foru brečelo, jak je to nefér a taky vždy modří dostali tu stejnou odpověď - můžou si zato sami. Podmínky k opatřením proti pk měli úplně stejné jako dneska - tracking tu byl vždy, hlídač u dungeonu, předskokani atd. atd. PK to měli sakra jednodušší
- fenomén pojezdů nebyl tak známý jako dnes
- pk měli přístupný hythloth portem
- deceit portem
- kratší resp hlídačů
- fungovalo inkognito = zabíjelo se ve městech
- byla menší mapa (míň dungů) = menší rozptyl, kde modráky hledat
-apod.

Nikdy se ze svých chyb modráci nepoučili, dělali furt ty a ty samý chyby, zakládili topicy na foru a řvali jak je to nefér.
Až v poslední době si všímám, že pár gild jakoby začalo používat mozek a začínají se PK, vcelku úspěšně bránit. A to jim trvalo nějaký 3 roky, než zjistili, že jo, ono to fakt je asi jejich chyba a že se skutečně jde proti PK poměrně snadno chránit.
Když berete ohled na minulost, tak mi tu prosím nevykládejte, jak to máte strašně moc a moc těžký a spíš hledejte chybu u sebe. :roll:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

dvoják, smazat, dík :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Miky Mora píše:Když sem běhal ještě v Tlupě (tráva byla zelenější, šak to znáte :)), bylo 4-5 pojezdů denně taková norma. Neberu v potaz, že dřív hrálo hodně lidí. Byli sme v té době jediná gilda, která pojížděla v dungu. Bylo nás aktivních tak 6 lidí proti drtvé většině modráků na DP a přesto 95% (ok, střílím tou hlavy) pojezdů bylo úspěšných. Když sme lehli my, tak to byla fakt vyjímka.
Vždy se na foru brečelo, jak je to nefér a taky vždy modří dostali tu stejnou odpověď - můžou si zato sami. Podmínky k opatřením proti pk měli úplně stejné jako dneska - tracking tu byl vždy, hlídač u dungeonu, předskokani atd. atd. PK to měli sakra jednodušší
- fenomén pojezdů nebyl tak známý jako dnes
- pk měli přístupný hythloth portem
- deceit portem
- kratší resp hlídačů
- fungovalo inkognito = zabíjelo se ve městech
- byla menší mapa (míň dungů) = menší rozptyl, kde modráky hledat
-apod.

Nikdy se ze svých chyb modráci nepoučili, dělali furt ty a ty samý chyby, zakládili topicy na foru a řvali jak je to nefér.
Až v poslední době si všímám, že pár gild jakoby začalo používat mozek a začínají se PK, vcelku úspěšně bránit. A to jim trvalo nějaký 3 roky, než zjistili, že jo, ono to fakt je asi jejich chyba a že se skutečně jde proti PK poměrně snadno chránit.
Když berete ohled na minulost, tak mi tu prosím nevykládejte, jak to máte strašně moc a moc těžký a spíš hledejte chybu u sebe. :roll:
No vidis a kdyz by fungovalo to co rikas tak by jsi uz konecne z dp na trvalo vypadl, zadnej uspesnej pojezd a pvm te nebavi
Vzdyt ses prosim tebe rad, ze to tady je jak to je, modrocervenej paskvil, praskani, behem chvilky prohlidlou vetsinu dungu....co by se stalo, kdyz by jsi nemohl prodat nakradene veci, kdyz by to od zlodeje nikdo nechtel?
Kdyz by te opravdu brali jako vyvrhele, zmetka co zabiji a okrada, pisnes nekomu na icq a wilzn ti odpovi, hele jako sharte kamo di do zadku....nehrozi no :wink:
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Nemyslím si že se ty věci z pojezdů prodávají :p
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »