Rampa McKvak píše:tak mi rekni duvod, za co bych mel na svuj narod byt dnes hrdy? (krom historie, piva, drivejsich sportovnich uspechu). Dyt delame ostudu vsude, kam vlezem. Se smichem si na nas ukazuje uz cela Evropa a ma nas jen za prachproste vysiraky, hasterivce a zlodejicky. Na to mam byt hrdy? Dyt i ten lev by blil, kdyby videl, jak to tady dnes mame. Jediny, na co jsem do urcite miry hrdy, je cinnost nasich soldatu v misich - kde si je kazdy pochvaluje. Jenze, to se mi zas otevira kudla v kapse z onech "hrdych" cechacku, co je nazyvaji zoldaky...
Kamarat ty to mas neake pomiesane. Si hrdy na ludi ktory chodia na vojnove misie (nie mierove to fakt nie su) a ochranuju zaujmy cudzich statov, co mi pride teda trosku chore pretoze toto skutocne su zoldaci.Ja myslim ze mas byt na co hrdy. Mate nadherne hlavne mesto,nadherne zeny, MUDREHO(a toto myslim vazne) prezidenta,najlepsie pivo na svete,Historiu plnu slavnych kralov ( Premysl otakar II,Karol IV,Vaclav neviem kolkaty :p)atd atd. Ja som slovak a som na to tiez hrdy. Sice mame dokopy akurat tak pekne zeny a skarede hlavne mesto ,ale som hrdy na to ze tu vlastne sme ;p,ze nas nespapalo Madarsko aj ked nas je len 5m a podobne.
Ale poviem ti na co by som skutocne hrdy nebol.Nebol by som hrdy na to byt americanom tomu ver......Ako Slovak v chudobnom policajnom state sa citim este celkom dobre.
a s tim chovanim ma podla mna mrak pravdu :p
fakt ked chces byt tak "civilizovany" nemal by si urazat cele forum .. Pretoze to je cesta do rumunska a nie do pokrocilej "civilizacie" ;p