Kód: Vybrat vše
Dark Paradise si cení Vámi dosažených herních úspěchů, pomocí zdvojených disků zrcadlí data herního světa a provádí každodenní zálohy na externí lokalitu.
Kód: Vybrat vše
Dark Paradise si cení Vámi dosažených herních úspěchů, pomocí zdvojených disků zrcadlí data herního světa a provádí každodenní zálohy na externí lokalitu.
Ano nebyl, ale sam sem zazil kdy sme v A3 skocili do predposledni mistnosti po novych upravach a jen co nas to rozhazelo tak save sek po nem a lehli sme pac se nedalo nic delat.Smoce píše: ale nemam rad lidi co se brani GM kdyz nastane chyba po save a hromadne porazce...tys tam nevychcipal tak nemuzes rict ze to byli lagy
Safra gm uz nejsou lidi, ale konecne sme se dostali do veku kdy tuto fci vykonavaji stroje fungujici pouze v tabulkovych hodnotach? Uz sem se bal ze se tak pamatne chvile nedoziju, ale je to tady a driv nez sem cekal, slavme! Ale casem ty stroje naucime i premyslet mimo tabulkove hodnoty a to pak bude teprv zlaty vek lidtsva.Hunter píše:Inkvizitor Dan: Tady jde spíše snad o to, aby to adresovaní konečně akceptovali. Že konkrétně ztráty (=výlehy) způsobené lagy/savy/aj. se nedají řešit. Nedají hlavně proto, neboť takovou situaci je nesmírně obtížné definovat - kdy už začíná "a teď jako lehla jedna výprava na nějaký_problém". Co je nějaký_problém? Když vylehne jen půlka výpravy a po odlagu si to sami podělají - ale kdyby půlka na nějakou_chybu nelehla, tak to přežili -, tak kdo určí míru vlastního zavinění a právo na refund. Co když jedna výprava tu nějakou_chybu zvládne a řekne, že se to dalo - ale druhá nezvládne a tvrdí, že se to nedalo. A tak dále, a tak dále. Rozumíš mi Ivánku, kamaráde. No a vo vo vo votom to celý právě je. Proto je třeba nemíchat sem jiné věci, kterých se to ani_tak netýká.
Ari: Krásný citát. Souvislost diskutovaného problému s větou, která nám prostě oznamuje, že "se data zálohují na externí lokalitu" mi ale uniká. Úpřímně - není to solidní stavební kámen, na kterém lze postavit argumentaci. Nedoporučuji![]()
Aháá jakoze precist si i 2 stranky back, tak tam mam 2 posty ze mi bude stacit dyz mi gm napisou neco ve smyslu (uz to pisu potreti) "ano dyz budete mit priste obdobny problem, polibte si, nejsme tu od toho abysme resili vase problemy, ktere jste si zpusobili sami lognutim na tento server". Takze jo, me osobne by to bohate stacilo a proste bych presne vedel na cem propriste sem (ja vim, sem natvrdlej a musi se mi to solo napsat).Hunter píše:Ari: Áha, bude ji třeba zkopírovat a zapsat jen s jiným datem. Asi.
Jako bych to totiž viděl, to co ty tu navrhuješ - jednou to někdo poresuje podle "vlastního uvážení" a nejpozději do minutyapůl bude na foru 14 topiků o tom, "jakej to je kurňa saport ty vogo, proč jako když my jsme zhebli v 0415 na dlouhej save, tak nás jako nikdo neresnul". A tohle by se opakovalo minimálně KAŽDEJ výleh/resnutí. Je třeba se to snažit pochopit, nikoliv snažit se to nepochopit. Ale tak, každého výběr. Že.
Oni to ale už napsali. Přečti si GM posty zde + klidně znovu tu novinku. Já ofc chápu, že ty (abys byl uspokojen) nutně trváš na vlastní formulaci, kterou sis dvě stránky back vytáhl z paty, ale .. lejzátko si holt musíš koupit sám. Každopádně, minimálně přesně v té chvíli, kdy jste se dozvěděli, že vás nikdo neresne (jako ani nikoho jiného v podobné situaci), jsi byl obeznámen s tím na_čem_seš. A tedy to víš. Čeho si tedy stále žádáš? (To je řečnická. I například proto, neboť ti to nikdo sólo napsat nemusí.)Ari píše:Aháá jakoze precist si i 2 stranky back, tak tam mam 2 posty ze mi bude stacit dyz mi gm napisou neco ve smyslu (uz to pisu potreti) "ano dyz budete mit priste obdobny problem, polibte si, nejsme tu od toho abysme resili vase problemy, ktere jste si zpusobili sami lognutim na tento server". Takze jo, me osobne by to bohate stacilo a proste bych presne vedel na cem propriste sem (ja vim, sem natvrdlej a musi se mi to solo napsat).
No. A tohle je právě přesně to, co nejde. No a tenhle topik už čeká jen na to, až si tohle konečně uvědomíš. A nejen topik.Ari píše:Pokud by nekdo uz vystoupil s tim co jo a co ne (zadny obecne kecy, ale konkretni priklady), nebudu urcite sam kdo to oceni.
Mě až tak nejde o 1 výpravu .. kdyby se to stalo nám tak čert to vem kašlu na to .. ale když se to stane 4 vypravám tak to by resnout uz molo GM...Byotch píše:Ano nebyl, ale sam sem zazil kdy sme v A3 skocili do predposledni mistnosti po novych upravach a jen co nas to rozhazelo tak save sek po nem a lehli sme pac se nedalo nic delat.Smoce píše: ale nemam rad lidi co se brani GM kdyz nastane chyba po save a hromadne porazce...tys tam nevychcipal tak nemuzes rict ze to byli lagy
Vracel nam nekdo equip nebo sme zakladali breci topic ne. Ty furt nechapes ze jakmile tohle gm jednou udela tak to bude chtit kazdej a pokazdy a kdyz to gm neudela tak bude zas novy topic na foru o supportu a ja nevim cem vsem.
*muj podpis*Hunter píše:Že konkrétně ztráty (=výlehy) způsobené lagy/savy/aj. se nedají řešit. Nedají hlavně proto, neboť takovou situaci je nesmírně obtížné definovat - kdy už začíná "a teď jako lehla jedna výprava na nějaký_problém". Co je nějaký_problém? Když vylehne jen půlka výpravy a po odlagu si to sami podělají - ale kdyby půlka na nějakou_chybu nelehla, tak to přežili -, tak kdo určí míru vlastního zavinění a právo na refund. Co když jedna výprava tu nějakou_chybu zvládne a řekne, že se to dalo - ale druhá nezvládne a tvrdí, že se to nedalo. A tak dále, a tak dále. Rozumíš mi Ivánku, kamaráde. No a vo vo vo votom to celý právě je. Proto je třeba nemíchat sem jiné věci, kterých se to ani_tak netýká.