To jen vzpominam s tim scriptem na reakce lidi, kdyz se o te nulove durabce craft robky debatovalo a psali tam jeden z argumentu, ze snad nikdo neni takova lama, aby nemel script na jeji sundaniKing píše:na co vsecko ty nepotrebuejs skripty to me udivuje mas i skript ktery ti hlasi ze si opustil gz a at se urchylene vratis ?
Fire
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
j presne to sem chtel taky napsat.. jedinej vysledek toho je, ze nosim u sebe jeste jednu obycejnou robu.. akorat je teda vyhoda, ze kdyz chci znechutit nakymu craftovi co nedava pozor hru.. omylem si do nej bouhcnu za ucelem zniceni jeho roby za 300k :D:DDeacon Frost píše:Postrádá mi smysl v tom snižování durability u kraftích rób.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Účelem snížení durability craftích rob je přece přesvědčit hráčskou obec, že gm se nikdy nemýlí. A proč se vlastně nesníží durabilita i u ostatních rob?
Mě osobně to přijde jako dost hloupý nápad, protože jsou lidé, kteří chtějí hrát pure crafta a připadá jim zbytečně složité žádat úplně cizí lidi, aby jim svěřil drahou robku s dosti nejistým výsledkem...
Jestli teda někomu tak strašně vadí, že nemůže někomu zmizet craft roba, dá se udělat trvanlivost jako třeba třeba u artefaktů - zatímco artefakt může zmizet v řádu dnů, tak roba by mohla zmizet v řádu měsíců :p.
Mě osobně to přijde jako dost hloupý nápad, protože jsou lidé, kteří chtějí hrát pure crafta a připadá jim zbytečně složité žádat úplně cizí lidi, aby jim svěřil drahou robku s dosti nejistým výsledkem...
Jestli teda někomu tak strašně vadí, že nemůže někomu zmizet craft roba, dá se udělat trvanlivost jako třeba třeba u artefaktů - zatímco artefakt může zmizet v řádu dnů, tak roba by mohla zmizet v řádu měsíců :p.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ostatně nechápal jsem ani ten princip ve Fanatiku, kde to durabku snížilo a posléze mělo navýšit, ale v tom dungu toho nechápu vícero.
Možná to bude tím, že mám dneska psavou a rýpavou, tak se půjdu raději realizovat od PC a jak říkal Bob Marley.....
Možná to bude tím, že mám dneska psavou a rýpavou, tak se půjdu raději realizovat od PC a jak říkal Bob Marley.....
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsi ve fire na harvu cobbu a mas za 2 tydny 3 tak se me to libi(a aby te to nastvalo jeste vic, znam jednoho ktery je tam harvi pokazde, kdyz tam je a za tech maximalne 5 dnu si jich posledne odnesl 6)Stich píše:a aj padanie cobbov by sa mohli upravit za 2 tyzdne naharvit 3cobby sa mi zda byt malo
A k wilznovy: Nerekl bych, ze drop tourmalinu je tak strasne desnej, ale ten fiz je fakt srandovni, jednou napoprve a priste 9 pokusu a nic, takze ano vzhledem k fizu je ve fire ziskani tourmalinu casove velmi narocne
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
jednou na 6 pokusu, tentokrat 8 a zatim porad nic :pPheme píše: A k wilznovy: Nerekl bych, ze drop tourmalinu je tak strasne desnej, ale ten fiz je fakt srandovni, jednou napoprve a priste 9 pokusu a nic, takze ano vzhledem k fizu je ve fire ziskani tourmalinu casove velmi narocne
Jinak cob bych do toho nepletl, precijen silver kladivko - cobovka je rozdil no :p
Edit: tak precejen na 9tej pokus se povedlo :p
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nefizlo co, silver kladivko?Stich píše:ja som to myslel tak ze ked paladin tam nemoze mat naramok tak aspon cobbovka chcel by som videt toho machra co by s lba a 90sw nemissol aspon 3 rany po sebe (tactika max.) ale sak to je na vas a k tomu fizzu mne sa este ani raz nestalo ze by to fizzlo
Jestli ano, rad bych si te najal jako mistra vyroby