Ranger
Re: Ranger
Je správně, že ikdyž jsem "starving" nemůžu sníst za shamana Magické ovoce? Prý jsem příliž sytý.
Nezatoulal se nam nekam Martin? Uz delsi dobu jsme ho nikdo nikde nevidel.
Ne je normálně ve světě.Skuhry píše:Nezatoulal se nam nekam Martin? Uz delsi dobu jsme ho nikdo nikde nevidel.
Kampak se nám zatoulala Djamila? u yewského hřbitova kde pobývala už není
Byla inhumovana. Uz je zpatky.Ciatronic píše:Kampak se nám zatoulala Djamila? u yewského hřbitova kde pobývala už není
Mohli by jste prosím dát Dzamile invul aby ji nemohli nějaký k.... zabíjet aby si druidi nemohli nabíjet hole a shamani kupovat ryby?
Pár postřehů z šamana:
1) Opravdu by nešel vytvořit non-NB item za 1m pro šamana aby nešlapal pasti ? Tím se totiž ta postava nedostane do despu,pride....Jde mi pouze o morf "polar bear"
2) Ort-self tu asi nemá cenu vůbec řešit
3) Neplánuje se vylepšit morph do "jelena" pro i sebemenší hratelnost ve větším dungeonu? Protože i ty jeho formy jsou více než nechápající. Teda jestli mi někdo vysvětlí sofistikovaný myšlenkový postup u výběru kouzel ?
-------------------------Agility, Heal, Protection, Mind Blast, Energy Vortex, Arch Cure a Mass Dispel, Dispel.-----------------------------
To snad nemá cenu ani rozepisovat. Už tam chybí jen create food
Ve výsledku item, který jde koupit za 1M za nešlapání pastí by nebyl nejhorší.
+ Menší nápad.Zeslabení základního morfu v dmg a zavedení morfování do "vylepšeného základního morfu" pomocí + zbraně, by mohlo pomoci odlivu zbraní.
PS:Nedejbože časově nabitelný predmět, který by se nabíjel všelijakými +zbraněmi. V závislosti na "+sovosti" a "durabilitě" přidával čas ve kterém šaman nešlape pasti....... vím že to je asi hovadina zavádět a ještě větší scriptit. Ale i tupý návrh může vést k dobrému nápadu a tedy i řešení.
1) Opravdu by nešel vytvořit non-NB item za 1m pro šamana aby nešlapal pasti ? Tím se totiž ta postava nedostane do despu,pride....Jde mi pouze o morf "polar bear"
2) Ort-self tu asi nemá cenu vůbec řešit
3) Neplánuje se vylepšit morph do "jelena" pro i sebemenší hratelnost ve větším dungeonu? Protože i ty jeho formy jsou více než nechápající. Teda jestli mi někdo vysvětlí sofistikovaný myšlenkový postup u výběru kouzel ?
-------------------------Agility, Heal, Protection, Mind Blast, Energy Vortex, Arch Cure a Mass Dispel, Dispel.-----------------------------
To snad nemá cenu ani rozepisovat. Už tam chybí jen create food

Ve výsledku item, který jde koupit za 1M za nešlapání pastí by nebyl nejhorší.
+ Menší nápad.Zeslabení základního morfu v dmg a zavedení morfování do "vylepšeného základního morfu" pomocí + zbraně, by mohlo pomoci odlivu zbraní.
PS:Nedejbože časově nabitelný predmět, který by se nabíjel všelijakými +zbraněmi. V závislosti na "+sovosti" a "durabilitě" přidával čas ve kterém šaman nešlape pasti....... vím že to je asi hovadina zavádět a ještě větší scriptit. Ale i tupý návrh může vést k dobrému nápadu a tedy i řešení.
Náhodou dispel a mass dispel se hodí, agility taky není nejhorší. No, ostatní jsou už trošku k prdu...
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
hraju druida nejvice a agilita by se mi libila ale bylo by to moc i pro shamana stejne jako se mi zda moc kdyz si bude moc lecit otravu tremere nebo brujah
Neplánuje se něco dělat s + ring armorem? V součastné době je na to +/- stejně jako leather a nevím jestli to tak má být. Protože ani +25 ringy se nehodí brát do dungu.
Dál asi sem to někde přehlíd, ale proč druid když má paru, nemůže svitek? :p
V jelenovi je v tuto chvíli jen na resování....a v určitých situacích když jdeš třeba solo yomotsu tak vao u sumonerů. Základní chybou jelena je to, že pokud umře i ve formě tak ztrácí jak bonus do magery tak do stealth. Jinak pro item na nešlapaní pastí v polaru bych byl též.
v pare nedosahnes do baglu, proto nedosahnes ani na svitek, maji tak vsechna povolaniPunished píše:
řekl bych že myslel tím že nemůže používat para svitekRaona píše:v pare nedosahnes do baglu, proto nedosahnes ani na svitek, maji tak vsechna povolaniPunished píše:
Asi ze stejného důvodu proč třeba gangrel nemůže použít ress svitek a taky má ress z hlavyPunished píše:Dál asi sem to někde přehlíd, ale proč druid když má paru, nemůže svitek? :p
Mno nějakou takovou odpoveď sem čekal, ale rád bych nějaký logický vysvětlení.
armor + ringmailů všem ostatním příjde v pohodě?
Nešlo by u ostřostřelce zvětšit limit na sumony? Když je to tak perfekně udělaný, že i fizznutý sum ti bere slot. Ono sumit se 60 magery a mít těch pár slotů je k vzteku a následné breku.
armor + ringmailů všem ostatním příjde v pohodě?
Nešlo by u ostřostřelce zvětšit limit na sumony? Když je to tak perfekně udělaný, že i fizznutý sum ti bere slot. Ono sumit se 60 magery a mít těch pár slotů je k vzteku a následné breku.
Armor je opravdu (ne statově) ale přidanim AR trochu horší no, to s tebou souhlasím. (Zvyknout se dá nevěřím že se dá nějak prolobovat.)Punished píše: armor + ringmailů všem ostatním příjde v pohodě?
Co se tyka summonu tam je to hold problem u všech. Profizovat se za ostra jde celkem snadno, zase ale ten summ muže byt nahrazen klamákem. Vím že je to o ničem, ale pochybuji stejně jak u armoru že se něco změní. Vadí mi to když obiham spawny jezditek tak na třetím už ty summy občas prostě nemam žádne. Ale da se to odkitovat. V dungu s tím problém není tam je vic možných summoneru, a mohou se vyhodit klamaci.
BTW: doufam že si mě nedaš hned do hated skupiny jako mihal kteremu jsem odporoval u změny spawnu a zdražení bachařky a ten teď na každý můj topik reaguje jak býk na červenou.
zvyknout se dá na všechno, ale proč? z rangera se díky specializacím staly 2 klony, kde oboje sou "nuda". Jeden se chová jako ranger před změnou, akorát nestřílí (to raděj budu hrát nekra), nebo naopak co jenom střílí (war,wamp) a ještě šlape pasti. Aby toho nebylo málo, za ostra pak 15 minut tamuju musta a na závěr se nechám dát pár killu u lockáče i s max lockpickingem.
Co třeba u ostrostřelce zrušit ten limit sumonů? Protože nepříjde mi v pohodě, když někdo není schopý dosáhnout fungujicího stavu ( aby sloty žrali jenom vykouzlení sumoni) a ostatní si u toho hold budou rvát vlasy. Kdo se někdy snažl sumit za ostra tak asi chápe moje pocity. Ano vím, že mám klamáky i když teda s pauzou (nechápu proč u rangera, který je dokáže ochočit). Ale já chci využívat summy v dungu, které mi daný char umožňuje, ale boužel už mi to neumožňuje nastavení serveru.
Jestli máte strach, z armády grizzly, tak raděj než co je teďka umožněte rangovi vyvolat pouze 1 peta, kterej by ale nefízoval.
Co třeba u ostrostřelce zrušit ten limit sumonů? Protože nepříjde mi v pohodě, když někdo není schopý dosáhnout fungujicího stavu ( aby sloty žrali jenom vykouzlení sumoni) a ostatní si u toho hold budou rvát vlasy. Kdo se někdy snažl sumit za ostra tak asi chápe moje pocity. Ano vím, že mám klamáky i když teda s pauzou (nechápu proč u rangera, který je dokáže ochočit). Ale já chci využívat summy v dungu, které mi daný char umožňuje, ale boužel už mi to neumožňuje nastavení serveru.
Jestli máte strach, z armády grizzly, tak raděj než co je teďka umožněte rangovi vyvolat pouze 1 peta, kterej by ale nefízoval.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, já ostrostřelce mám a se summením nevidím žádnej problém, stalo se mi jednou, že jsem měl jen dva medvědy, jinak vždycky v pohodě.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Tak to bud mas ty obrovske stesti, nebo ja strasnou smulu, protoze mne medvedi fizzuji silene.Dudek píše:Nevim, já ostrostřelce mám a se summením nevidím žádnej problém, stalo se mi jednou, že jsem měl jen dva medvědy, jinak vždycky v pohodě.
Kde je napisane ze musis carovat medvedov ?Conina píše:Tak to bud mas ty obrovske stesti, nebo ja strasnou smulu, protoze mne medvedi fizzuji silene.Dudek píše:Nevim, já ostrostřelce mám a se summením nevidím žádnej problém, stalo se mi jednou, že jsem měl jen dva medvědy, jinak vždycky v pohodě.