Ranger

Odpovědět
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Tymyan »

Je správně, že ikdyž jsem "starving" nemůžu sníst za shamana Magické ovoce? Prý jsem příliž sytý.
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Nezatoulal se nam nekam Martin? Uz delsi dobu jsme ho nikdo nikde nevidel.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Skuhry píše:Nezatoulal se nam nekam Martin? Uz delsi dobu jsme ho nikdo nikde nevidel.
Ne je normálně ve světě.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Kampak se nám zatoulala Djamila? u yewského hřbitova kde pobývala už není
Conina
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Conina »

Ciatronic píše:Kampak se nám zatoulala Djamila? u yewského hřbitova kde pobývala už není
Byla inhumovana. Uz je zpatky.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Mohli by jste prosím dát Dzamile invul aby ji nemohli nějaký k.... zabíjet aby si druidi nemohli nabíjet hole a shamani kupovat ryby?
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Pár postřehů z šamana:
1) Opravdu by nešel vytvořit non-NB item za 1m pro šamana aby nešlapal pasti ? Tím se totiž ta postava nedostane do despu,pride....Jde mi pouze o morf "polar bear"
2) Ort-self tu asi nemá cenu vůbec řešit
3) Neplánuje se vylepšit morph do "jelena" pro i sebemenší hratelnost ve větším dungeonu? Protože i ty jeho formy jsou více než nechápající. Teda jestli mi někdo vysvětlí sofistikovaný myšlenkový postup u výběru kouzel ?
-------------------------Agility, Heal, Protection, Mind Blast, Energy Vortex, Arch Cure a Mass Dispel, Dispel.-----------------------------
To snad nemá cenu ani rozepisovat. Už tam chybí jen create food :-)

Ve výsledku item, který jde koupit za 1M za nešlapání pastí by nebyl nejhorší.
+ Menší nápad.Zeslabení základního morfu v dmg a zavedení morfování do "vylepšeného základního morfu" pomocí + zbraně, by mohlo pomoci odlivu zbraní.

PS:Nedejbože časově nabitelný predmět, který by se nabíjel všelijakými +zbraněmi. V závislosti na "+sovosti" a "durabilitě" přidával čas ve kterém šaman nešlape pasti....... vím že to je asi hovadina zavádět a ještě větší scriptit. Ale i tupý návrh může vést k dobrému nápadu a tedy i řešení.
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

Náhodou dispel a mass dispel se hodí, agility taky není nejhorší. No, ostatní jsou už trošku k prdu...
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

hraju druida nejvice a agilita by se mi libila ale bylo by to moc i pro shamana stejne jako se mi zda moc kdyz si bude moc lecit otravu tremere nebo brujah
Punished
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Punished »

Neplánuje se něco dělat s + ring armorem? V součastné době je na to +/- stejně jako leather a nevím jestli to tak má být. Protože ani +25 ringy se nehodí brát do dungu.

Dál asi sem to někde přehlíd, ale proč druid když má paru, nemůže svitek? :p
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

V jelenovi je v tuto chvíli jen na resování....a v určitých situacích když jdeš třeba solo yomotsu tak vao u sumonerů. Základní chybou jelena je to, že pokud umře i ve formě tak ztrácí jak bonus do magery tak do stealth. Jinak pro item na nešlapaní pastí v polaru bych byl též.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

Punished píše:
v pare nedosahnes do baglu, proto nedosahnes ani na svitek, maji tak vsechna povolani
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Raona píše:
Punished píše:
v pare nedosahnes do baglu, proto nedosahnes ani na svitek, maji tak vsechna povolani
řekl bych že myslel tím že nemůže používat para svitek
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Punished píše:Dál asi sem to někde přehlíd, ale proč druid když má paru, nemůže svitek? :p
Asi ze stejného důvodu proč třeba gangrel nemůže použít ress svitek a taky má ress z hlavy
Punished
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Punished »

Mno nějakou takovou odpoveď sem čekal, ale rád bych nějaký logický vysvětlení.

armor + ringmailů všem ostatním příjde v pohodě?

Nešlo by u ostřostřelce zvětšit limit na sumony? Když je to tak perfekně udělaný, že i fizznutý sum ti bere slot. Ono sumit se 60 magery a mít těch pár slotů je k vzteku a následné breku.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Punished píše: armor + ringmailů všem ostatním příjde v pohodě?

Nešlo by u ostřostřelce zvětšit limit na sumony? Když je to tak perfekně udělaný, že i fizznutý sum ti bere slot. Ono sumit se 60 magery a mít těch pár slotů je k vzteku a následné breku.
Armor je opravdu (ne statově) ale přidanim AR trochu horší no, to s tebou souhlasím. (Zvyknout se dá nevěřím že se dá nějak prolobovat.)
Co se tyka summonu tam je to hold problem u všech. Profizovat se za ostra jde celkem snadno, zase ale ten summ muže byt nahrazen klamákem. Vím že je to o ničem, ale pochybuji stejně jak u armoru že se něco změní. Vadí mi to když obiham spawny jezditek tak na třetím už ty summy občas prostě nemam žádne. Ale da se to odkitovat. V dungu s tím problém není tam je vic možných summoneru, a mohou se vyhodit klamaci.

BTW: doufam že si mě nedaš hned do hated skupiny jako mihal kteremu jsem odporoval u změny spawnu a zdražení bachařky a ten teď na každý můj topik reaguje jak býk na červenou.
Punished
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Punished »

zvyknout se dá na všechno, ale proč? z rangera se díky specializacím staly 2 klony, kde oboje sou "nuda". Jeden se chová jako ranger před změnou, akorát nestřílí (to raděj budu hrát nekra), nebo naopak co jenom střílí (war,wamp) a ještě šlape pasti. Aby toho nebylo málo, za ostra pak 15 minut tamuju musta a na závěr se nechám dát pár killu u lockáče i s max lockpickingem.

Co třeba u ostrostřelce zrušit ten limit sumonů? Protože nepříjde mi v pohodě, když někdo není schopý dosáhnout fungujicího stavu ( aby sloty žrali jenom vykouzlení sumoni) a ostatní si u toho hold budou rvát vlasy. Kdo se někdy snažl sumit za ostra tak asi chápe moje pocity. Ano vím, že mám klamáky i když teda s pauzou (nechápu proč u rangera, který je dokáže ochočit). Ale já chci využívat summy v dungu, které mi daný char umožňuje, ale boužel už mi to neumožňuje nastavení serveru.

Jestli máte strach, z armády grizzly, tak raděj než co je teďka umožněte rangovi vyvolat pouze 1 peta, kterej by ale nefízoval.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Nevim, já ostrostřelce mám a se summením nevidím žádnej problém, stalo se mi jednou, že jsem měl jen dva medvědy, jinak vždycky v pohodě.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Conina
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Conina »

Dudek píše:Nevim, já ostrostřelce mám a se summením nevidím žádnej problém, stalo se mi jednou, že jsem měl jen dva medvědy, jinak vždycky v pohodě.
Tak to bud mas ty obrovske stesti, nebo ja strasnou smulu, protoze mne medvedi fizzuji silene.
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Conina píše:
Dudek píše:Nevim, já ostrostřelce mám a se summením nevidím žádnej problém, stalo se mi jednou, že jsem měl jen dva medvědy, jinak vždycky v pohodě.
Tak to bud mas ty obrovske stesti, nebo ja strasnou smulu, protoze mne medvedi fizzuji silene.
Kde je napisane ze musis carovat medvedov ?
Odpovědět