Ranger

Odpovědět
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Wilson »

měl by být v Britu u hl. banky + v chrámu klidu (jak se tam leze z bank, nevim jak se to ted presne jmenuje)
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Jeee tak to se omlouvám za zbytečnou otázku:) Opravdu jsem ho našel v Chrámu klidu. Do těhlech míst moc člověk nechodí, tak jsem si ho nevšimnul:) Díky
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Jde předělat Tempest na LC tempest, aby ho mohl unest i druid ? Pkud ano, kde ? :)
Díky předem za odpověď
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Nagash píše:Jde předělat Tempest na LC tempest, aby ho mohl unest i druid ? Pkud ano, kde ? :)
Díky předem za odpověď
Wilson píše:měl by být v Britu u hl. banky + v chrámu klidu (jak se tam leze z bank, nevim jak se to ted presne jmenuje)
Sir Arthorius
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Arthorius »

chtěl bych se zeptat je nějak ošetřenej fire pro druida aby tam mohl mit medvěda a nebo tam s medvědem prostě nemuže bejt? mam medvěda ted tak nějak nb a s vampem když byl na urovni toho medvěda sem aspon harvil skillpointy a šlo to lip než kdekoliv venku,nehledě na to že tam krasně člověk doplni fame a karmu
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Acarus píše:
erunno píše:Slo by povolit vstup SHAMANUM do Fire? Slo by udělat nejaky Q jako maji upíři aby Shaman ziskal veci na morfovaní?
neplanuje se
Za predpokladu ze si pletes shamana s druidem teda
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Sir Arthorius
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Arthorius »

nebyl to zaměr jen nečtu cely forum protože bych tu ztravil mladi ale dik za odpověď:-)
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Vážený gms teame co jste opět provedli se shamnem beru jako obrovskou buzeraci. Chápu, že by si shamani neměli opravovat staty a shazovat haluze přes morf, ale nejde to vyřešit jinak než touhletou naprostou pakárnou?
Tak otestoval jsem si vše v dungeonu a mohu říct, že prskám oprávněně. Chápu proč by nemělo jít morfnout když má člověk haldy nebo curse, ale proč by to nemělo jít s gskem či blesem. Shaman nemá an ort aby si upravil staty a i čekani na vypršení gska je velmi nepohodlné....dále se mi moc nelíbí,že za poslední půl rok byl nejblížší konkurent shamana gangrel třikrát posílen a shaman jen oslaben. Mám tento subclass rád, moc se mi líbí prosím opravte tento poslední krok jen na deboost
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

S schazovacími spelly a haluzemi remorfovat nepůjde. Momentální nastavení je provizorní a bude doladěno do zítřka.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Ocroc píše:S schazovacími spelly a haluzemi remorfovat nepůjde. Momentální nastavení je provizorní a bude doladěno do zítřka.
Zajímalo by mě kolik je ještě šamanů na světě - je to totiž čím dál silnější a využitelnější povolání, jen aby ho nakonec nehráli všichni... :wink:
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Tak jsem to vyzkousel a je to neco hroznyho:)
Neslo by to udelat uplne jinou cestou? treba aby se poklikanim na formu nic nedelo? nebo zrusilo formu popr zralo karmu za srovnani statu a vyleceni haluzi.
Takhle kdyz mam bost a nebo podhozeny staty, tak neni nic krasnejsiho nez-li ostatni povolani otravovat o dispel, nedej boze 2 minutky si hidnout abych mohl aktivovat formu, kdyz by tam nikdo nebyl.
Nahozeni statu nic neresi, item na ort neni - eventuelne hodit nejakou aktivni vlastnost shaman odznaku, po nejakem case by se aktivovat a po kliku by mohl ortnout?
Kdyz uz by se slo touto cestou pres mrtvoly:)
Takhle jsem odkazanej na ostatni a sam nic nezvratim.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Chtěl bych se zeptat, nevim jak se statama, ale když máš haluze nemužeš vypit GC?
Jinak, item na ortování by nebyl špatnej, třeba už proto, abych si za ranga mohl poortovat vlastní sumy.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Dudek píše:Chtěl bych se zeptat, nevim jak se statama, ale když máš haluze nemužeš vypit GC?
Jinak, item na ortování by nebyl špatnej, třeba už proto, abych si za ranga mohl poortovat vlastní sumy.
Item na ortovani sumu pro ranga je... War Fork of Dark Flame (pokud se nemylim, tahal jsem ji za wampa, ale ted za wara uz jsem ji nemel ). I kdyz nejstastnejsi reseni to neni. Potom jsou lavabomby - ortujou sumy, pokud se nemylim, ale jak jsou vyuzitelny... netusim...

Ovsem zavest "ort elixir" stejne jako je GSko by mohlo byt zajimave... Vypitim by si postava docasne zablokovala jine alternativy lektravu (napr. GSko) a mohlo by se to michat z nevyuzitejch regu (regu nevyuzitejch na alchemku - napriklad necro koule - at uz cerveny, nebo hnedy a nebo bone podle DP webu "Prášek z kostí mrtvých napomáhá rychlému navrácení ztracené síly." :D ). Kolik reagentu na lektvar bych resit nechtel, ale kdyz ted po svatcich mezi sichtama budu opravovat stranky ( ano, konecne jsem se k tomu dokopal, kdyz uz mame tak krasnou vyvesku, ktera konecne korektne funguje ... ), tak by nemel byt problem tam pripsat jeden lektvarek s obrazkem...

A pokud se GM nelibi napad "Ort zadarmo", tak neni asi problem nascriptovat, ze po vypiti nahodi HP na 1... Zamezi tim piti v boji...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Myslel jsem to jinak, třeba jako nástroj, komu chceš zahrát -> sumovi -> je fuč, určitě bych to nosil víc, než ostatní nástroje, ty nenosím téměř vůbec.
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Dudek píše:Myslel jsem to jinak, třeba jako nástroj, komu chceš zahrát -> sumovi -> je fuč, určitě bych to nosil víc, než ostatní nástroje, ty nenosím téměř vůbec.
Tedka je otazka, jestli GMka chteji delat ort item na klamaky... Ale item "ort self" by mohl byt v podobe potionu...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

No, když už, tak na oboje, navic myslim, že item ort self je blbost, to by monstra, co shazuji staty byly k ničemu. (Jak kdyby ted k něčemu byly, kromě toho, že je to otravný.)
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Ono se nemusí dělat vůbec žádná ort věc zbytečnost stačí když bude povolen morf s GS, str, nebo sniženýma statama s tím že prostě snížený staty zůstanou gs se při morfu zruší, a haluze zůstanou a myslím si že to tak i dopadne protože je to nejpřijatelnější varianta a stejně to má vamp
Blem
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blem »

Soucasna situace opravdu zabavna. Staty ve forme neustale buguji, ci jak to nazvat... nahazovat kazdych par minut staty je trosku otrava. Jinak, neslo by pridat jeste moznost morfnout s agilitou? Prece jen par upiru tu jeste hraje a cekat s nahozenymi staty nez mi spadnou?
cara
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cara »

Neviem či má ešte niekto rovnakú skúsenosť, ale mne sa stalo u shamana v dungu to, že pri poklikaní na sochu vo forme mi to namiesto iba zhodenia formy i znulovalo nabitia v oboch itemoch na formy. Jaj a aby som nezabudla ... to bugovanie statov je fakt otrasne, 10x za dung to opravovať je všetko možné len nie vtipné.
Eithel, klerik na dôchodku :)
Triple ranger
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Poklikani na sosku ve forme uz temer od zacatku schazuje i veskere nabiti forem.
Odpovědět