(^v^)Duffy píše:a: kaj si ty howado doma?
b: jj cest
b: hej me ten hash moc rozsekal
a: si fakt kar xD
b: mama prisla domu a ja sem byl ve vane zabaleny v sacku na odpadky
b: a vysvetluj ji ze si ponorka
Archiv: Něco pro pobavení I
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Supr, dik zes mi to prozradil predem.Atalia píše:Kráása Fakt že první co mě v tý rychlosti napadlo, byl ***. By mě zajímalo, čím nám to do tý hlavy nacpou...
Naposledy upravil(a) Schonny dne 06 bře 2008 10:23, celkem upraveno 1 x.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
[lehceironicky] Na tom plakátu od školy upozorňují na jeho chybu "sem=jsem." Mezitím mají ještě v té samé větě chybku, nemají mezeru za tečkou a v další větě mají ve slově pytlících 2x ch... Těšíte se na vejšku kde ani "úřední papíry" nedokáží vypsat bez gramatických chyb? [/lehceironicky]
EDIT: Najdu tam víc chybek... "uzavřeny pánská WC" je také špatně, teda alespoň imho buď uzavřena pánská nebo uzavřeny pánské... Před podtrženým LH zase bez mezery za čárkou, v dalším řádku mezera před místo za čárkou, chybí mezera za dvojtečkou. Poslední podtržená věta má nakonec mezery před i za čárkou. Slovosled nezmíním, některá slovíčka se mi taky nezdála příliš spisovná.
Naposledy upravil(a) Amadeus dne 06 bře 2008 19:28, celkem upraveno 2 x.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
ty bys taky urcite premejslel nad nejakym pravopisem kdybys byl nasranej ze ti nekdo po baraku patla hovna :pAmadeus píše:Na tom plakátu od školy upozorňují na jeho chybu "sem=jsem." Mezitím mají ještě v té samé větě chybku, nemají mezeru za tečkou a v další větě mají ve slově pytlících 2x ch... Těšíte se na vejšku kde ani "úřední papíry" nedokáží vypsat bez gramatických chyb? [/lehceironicky]
EDIT: Najdu tam víc chybek... "uzavřeny pánská WC" je také špatně, teda alespoň imho buď uzavřena pánská nebo uzavřeny pánské... Před podtrženým LH zase bez mezery za čárkou, v dalším řádku mezera před místo za čárkou, chybí mezera za dvojtečkou. Poslední podtržená věta má nakonec mezery před i za čárkou. Slovosled nezmíním, některá slovíčka se mi taky nezdála příliš spisovná.
hemeneks more gadzo vazelina!
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Já to dělám běžně.Dave Lister píše:ty bys taky urcite premejslel nad nejakym pravopisem kdybys byl nasranej ze ti nekdo po baraku patla hovna :pAmadeus píše:Na tom plakátu od školy upozorňují na jeho chybu "sem=jsem." Mezitím mají ještě v té samé větě chybku, nemají mezeru za tečkou a v další větě mají ve slově pytlících 2x ch... Těšíte se na vejšku kde ani "úřední papíry" nedokáží vypsat bez gramatických chyb? [/lehceironicky]
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
Mr. PeKař
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
http://zdravi.centrum.cz/zdravi-a-rodin ... eme-drogy/
doporucuju otazky pod tim clankem, nektery sou fakt perly..
doporucuju otazky pod tim clankem, nektery sou fakt perly..
hemeneks more gadzo vazelina!