Vampire
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vampire
neda sa k tym telam v kt ide pohnut s krystalom aj vamp v imunke. prosim prosim (:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mel bych stejnou otazku na bloodko pro wampa. Taky se budou zavadet krky do tohoto brneni ?Ciatronic píše:No tak moje otazka se nejak zazdila tak se ptam znovu. Ted me tak napadlo když už se zavedli ty ringmail krky nešlo by dodělat k rangers a phoenix kompletum ty krky warrior a paladin komplety je maji udelany plate tak proc by rangum nemohli byt dodelany ranger's a phoenix krky a nechtěli by ste konecne zmenit skinn rangers a phoenix nohou na normalni ring a ne ten hnusnej a de... skladovej kozenej skinn nohavic
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
to iste gangrel, morf zeleny 150/140/10 odmorf 110/100/90 orpava stats 90 a dalej nepametamWizzy píše:pri odmorfu ze zelenyho mam vzdycky 110str 90int (v brujahu)
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Něco není v pořádku se vstupem na impa. Konkrétně ta poslední část u Koloběhu času.
Včera jsem to dvakrát zkoušel a ani jednou se mi nepodařilo Upířího ducha dostat na potřebné místo. Vždy se mu vyhýbal.
Včera jsem to dvakrát zkoušel a ani jednou se mi nepodařilo Upířího ducha dostat na potřebné místo. Vždy se mu vyhýbal.
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
u gangrela v obycajnych morfoch (zeleny a horizit) nemam gain tactiky a wrestu, je to naschval alebo je to chyba u mna a mam si napisat page ?
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
v utocnom morfe, upozornoval na to neme ale nevidel som reakciu 105 wrest, werewolf shaman dokaze gangrelovi nahodit str...
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
este taka finta, po smrti z gangrela a naslednom rese mimo telo, nemohol som si lotnut gangrel krystal lebo som bol v morfe, a na druhu stranu nemohol som si sa odmorfnut cez zeleny krystal
takze mi ten krystal museli lotnut

Do cechu upírů vede port z helproomu pro true upíry, hezké ... Ale někdo z cechu smazal res kříž, čili když se tam člověk portne za ducha, tak je mu to prd platné ... jen takový postřeh ...
edit: děkuji.
edit: děkuji.
Kelnor - Člen Spolku
Gangrel
Jak vam funguje nabirani do gangrelovy kade na krev?
Po zjisteni ze hned nemohu morfovat ony morfy jsem morfnul do stona pomoci stone krystalu, vysel pro krev.
V dungu jsem si nabral jak nabiti do stone krystalu, nabiti do imunky, a nabiti do gangrelovy kade na krev.
V cechu jsem zjistil ze potrebuji 2 nabiti temne krve (predpokladam z gangrelovy kade). Momentalne kad neukazuje zadne pocty o nabiti.
Tak jsem se vydal do dalsiho dungu pro krev, v domneni ze to vse uz pujde, kde jsem taky vsechno nabil, jen u gangrelovy kade to rvalo neco ve smyslu ze ji uz mam.
Jen uz nevim presne poradi jak jsem to vsechno nabijel, jeslti to treba neblbne s kadi do imunky atpod.
Jaky mate zkusenosti? jak to presne funguje?:)
Po zjisteni ze hned nemohu morfovat ony morfy jsem morfnul do stona pomoci stone krystalu, vysel pro krev.
V dungu jsem si nabral jak nabiti do stone krystalu, nabiti do imunky, a nabiti do gangrelovy kade na krev.
V cechu jsem zjistil ze potrebuji 2 nabiti temne krve (predpokladam z gangrelovy kade). Momentalne kad neukazuje zadne pocty o nabiti.
Tak jsem se vydal do dalsiho dungu pro krev, v domneni ze to vse uz pujde, kde jsem taky vsechno nabil, jen u gangrelovy kade to rvalo neco ve smyslu ze ji uz mam.
Jen uz nevim presne poradi jak jsem to vsechno nabijel, jeslti to treba neblbne s kadi do imunky atpod.
- Neme
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Zajdi si popovidat se Staff of Blood, mozna ze kdyz ji reknes z jakeho si klanu tak pomuzeSkuhry píše:Gangrel

Edit: A pokud nepomuze tak si nekam schovej kad s imunitou, nevim jestli zlobi, kdyz ji mas u sebe...ja uz jsem tu svou odlozil na policku...
The Vampire
- Neme
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Jsou spravne nastavene ty bonus skilly v morfu u gangrela (podle webu +10 tac a wrest)? v utocnem morfu mam +5 wrest a tac +10, v obranem mam oboji 10, v gangrel impovi pak zadny bonus neni....navic se to chova tak, ze po morfu mi bonus zustane, takze je pro me nejvyhodnejsi morfnout obrany tim si nahodit skilly (+10,10) a pak treba stone morf....
The Vampire
Dik moc, funguje.Neme píše: Zajdi si popovidat se Staff of Blood, mozna ze kdyz ji reknes z jakeho si klanu tak pomuze
Edit: A pokud nepomuze tak si nekam schovej kad s imunitou, nevim jestli zlobi, kdyz ji mas u sebe...ja uz jsem tu svou odlozil na policku...
Netusil jsem ze meziclanek je ten clovicek.
Jeste k tem skillum u gangrela.
Po morfu to setuje na 110, nepridava +10.
Pred morfem jsem mel cca 98 tc, potom pic 110
Po morfu to setuje na 110, nepridava +10.
Pred morfem jsem mel cca 98 tc, potom pic 110
zdravim, je umyslom aby klan brujah nemohol sekery aj ked ma 110 SW ?
aaano, nikde neni napsane ze by umel neco se sekerou, leda by to byl trpaslik.Lucyfer píše:zdravim, je umyslom aby klan brujah nemohol sekery aj ked ma 110 SW ?
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
zdravim, gangerlova kniha by mala byt nb, neviem ci buguje vseobecne, alebo proste bugla len mne kazdopadne ju nemam id postavy 0x0015AAAB
Koukam koukal ze na webu je opravdu psano, ale ve scriptech pri vytvoreni ten nb status nema, a ziskat se asi neda jinak. Takze tam hazu pri poklikani pokud neni nb tak se to opravi.Morlith píše:zdravim, gangerlova kniha by mala byt nb, neviem ci buguje vseobecne, alebo proste bugla len mne kazdopadne ju nemam id postavy 0x0015AAAB
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ok, mohol by som ked tak potom poprosit pridat jednu ? pretoze ja som akosi bez nej a ziskat sa neda
Stone Garga má timer furt 33 minut, dojdu vždy tak do půlky..
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi to už 2x vykoplo po 33min a to i po "opravě". Protože je to jeden z nejdůležitějšícu vamp kvestů, mohl by se na to někdo prosím podívat co nejdřív ?