http://dl.dropbox.com/u/7651700/wut.jpgWallace píše:ma blesk, dobry klan na pvp, btw co s tema pk? me neodpovida nic
aneb stranku zpatky....
http://dl.dropbox.com/u/7651700/wut.jpgWallace píše:ma blesk, dobry klan na pvp, btw co s tema pk? me neodpovida nic
Ten item sem taky psal no par stran dopredu, jinac si nemuzu pomoct, ale proste kdyz sem chtel hrat dp uo sel sem na dp kdyz sem chtel hrat wowko sel sem na wowko... ted je totu vse takovy zprzneny, sic teda oziveny no.Morlith píše:promin, ale menej nostalgie, to ze bol rpedtym vamp brany tak ako bol, je jedna vec, tzo ze si si zvykol dalsia, a to ze prisli zmeny, ktore tym klanom konecne dali aj zmysel uplne inaShadowsong píše:...mrzi ma ze to znicilo toho praveho dp upira ktoreho som mal tak rad...
pretoze predtym boli klany len o +10 taktika/heal/magery ako si sam iste dobre pametas, je sice pravda ze vampir bol svojim sposobom univerzalnejsi... ale myslim ze ak si vezmes takeho temera aj po uprave tak mas presne toho univerzalneho vampa s par bonusmi naviac... imho nemas as na co stazovat
edit: tak pozeram ze tremerak nema ani ziadny spesl item
Jednoduchý, gangrel nemůže (i když ji má), zbytek může.Lucky píše: Chtel bych se zeptat jak se to s imunkou gangrel na ni ma radoby item ktery neni nb (coz je fakt ulitly tedy...)
Jinak zbytek muze pouzivat starou ? Nebo vsichni kdo maji starou ji muzou pouzivat? V tomhle ohledu jsem trosku zmateny :\
ono spis nejde o to, ze si pk, ale o to, ze si prisel za spatnym npc nejdriv a prave to se tu uz resiloWallace píše:ohleedne pk sem nikde nic nevycetl :p
predtym nez prijdes za gangrelem musis zaplatit 1m za specializaci venku pri cechu...Wallace píše:prisel sem za gangrelem, ja sem gangrel, a rekl mi ze se mnou mluvit nebude jen s gangrelem, a to mam uz new q na klan:p
gangrel > (dlouho nic) > tremere > brujah imo celkem ohledne morfuWallace píše:kdyz chces byt nabitej morf tak jdi brujah bo gangrel, tremer je spis na humana dle meho nazoru))
btw asi jo no ))Lahmia píše:Mohl bych se zeptat zda-li se to stahuje i na blood ringmaily(takovy ty za 25k/cast)? Asi jo ze?Je tam napsany jenom chainmail tak me to zmatlo. Diky za odpoved
Tremere
"Tento klan naproti svým výhodám je takto omezen oproti upírovi:
nemožnost nosit chainmail brnění (Netýka se TOP brnění Elder Vampire)"
Ps.: asi jo jak si to tak ctu kdyz to bloodbrnki pridava do str a int..