Kód: Vybrat vše
Očakávam Váš e-mail
Zdravíme vás je pochopiteľné, že by ste mohli byť trochu obavy, pretože neviete, ale ja som sa lukratívne obchodné návrh spolocného záujmu sa s Vami podelit. Dostal som tvuj odkaz na muj dotaz na nekoho, kto spĺňa moje podnikanie návrhu. Dovoľte mi najprv predstavím. Som pán Patrick Chan, výkonný riaditeľ a finančný riaditeľ v Hang Seng Bank Ltd mám skryté podnikanie návrh pre vás.
Budem potrebovat, aby si mi bude asistovať pri vybavovaní podnikateľský projekt z Hongkongu do vašej zeme. To sa týka prevodu veľkú sumu penez. Všetko, čo o tejto transakcii musia byť právne ucinit bez zádrhel. Prosím Endeavour pozorovať veľmi diskrétne vo všetkých otázkach týkajúcich sa tejto problematiky.
Potom, čo financné prostriedky boli úspešne preneseny do vášho úctu, zdieľame v pomeru, ktoré majú byť dohodnuté obema z nás. V prípade Vášho záujmu pošlite prosím nasledujúce údaje kick-start procesu;
Celé meno
Adresa, Štátna
Vek, pohlavie, zamestnanie Rodinný Socha,
Súkromné telefónne císlo, faxové císlo súkromné.
Budem radeji, kdybys ku mne na muj súkromný e-mailovú adresu: (pchan2003@yahoo.cn) a nakoniec po ktorej som sa vybaviť si viac v útvaroch, o tejto operácii. Prosím, ak nemáte záujem zmazať tento e-mail a nebudú loviť me, pretože som uvedenie svoju kariéru a život mojej rodiny sú v hre na tejto akcii. Hoci sa odvážil sa nič nezíska. Vaše najbližšie reakciu na tento list ocenia.
S pozdravom,
Pán Patrick Chan.
google translator je svine