Cleric

Odpovědět
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Cleric

Příspěvek od Corax »

Jo jo, ranger mi přišel taky fajn jak byl...
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Ja uz hlavne nemam naladu ani silu sa ucit nieco ine alebo zistovat apod :p
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Illidan píše:Ja uz hlavne nemam naladu ani silu sa ucit nieco ine alebo zistovat apod :p
napodobne, hlavne kdyz by lidi chteli takhle rozdeleny chary, tak jdou na _ ze jo :)
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

mne by sa uprava klerika teda pacila
asi tak jak shaman vo wowku
poctivy helaer, dmger shealom, kuzelnik s healom, imho preco ne :p
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Bernard Williams
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bernard Williams »

Jestli jsem to pochopil dobře, tak vás do toho rozdělení nikdo nutit nebude, ne? Možnost tady bude, ale kdo bude chtít zůstat při starém charu, tak bude moct - nebo se pletu?
Naposledy upravil(a) Bernard Williams dne 22.11.2010 17:18:32, celkem upraveno 1 x.
Rozdělovat restauraci na kuřáckou a nekuřáckou část je stejné, jako rozdělit bazén na strany "smí se močit" a "nesmí se močit".

Santiaco.cz | Maturitní tabla | BikerSeason.com
Randall
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Randall »

Jekyll píše:
Bernard Williams píše:Jestli jsem to pochopil dobře, tak vás do toho rozdělení nikdo nutit nebude, ne? Možnost tady bude, ale kdo bude chtít zůstat při starém charu, tak bude moct - nebo se pletu?
Pletes sa pretoze za ranga start char bol okradnuty o vsetko takze nema na vyber, proste chce ist dung musi vybrat chce ist pvp musi vybrat.... stary rang uz neni dobry ani na farmenie HB.

to je presne ako povedat: Zrusili sme vam char ktory ste trenili dlho, bol dobry, ale len ked mal eqvip za x mega, ale mozete si za odmenu vybrat 3 chary kt su na hovno ;) popripade mozete hrat maga nekra ktory su overpowered a nikto s nimi nic robit nebude ;)
tohle je tak desátý tvůj post se stejnou tematikou jen s jinými nadávkami.. nepřeskakuje ti doma cdčko? :shock:
Sneh
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Sneh »

dnes som v dungu zistil, ze nemozem ressovat aj ked mam 95.0 real skill :( bola nejaka zmena? alebo je nato nejake riesenie?
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Sneh píše:dnes som v dungu zistil, ze nemozem ressovat aj ked mam 95.0 real skill :( bola nejaka zmena? alebo je nato nejake riesenie?
O zadne zmene nevim, i ve skillech je porad od 95 real, takze bud ti to nejak zablblo nebo si nemel uz dost cistych band nebo nevim :) Doufam, ze se v tomhle taky nic nemenilo, jinak uz me tu trefi z toho slak... :roll:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

nemenilo, je potreba mit vice nez 95. Tedy 95.1.
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Clerik - stit ako skladacka? Kite, mensi AR vela, viac durabky? non stop in lor?
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

až na to světlo se už uvažovalo o skladace stitu spise pro pala a mam za to ,ze gm se k tomu vyjadrilo, ze mozna i jo;)
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Paladin? No nehovorim ze to musi byt pure cler, ale ide mi viac o toho clera, paladin je paladin, ma viac moznosti ako cler, napadlo ma to preto lebo cler je aj neni buchacie povolanie, v dungu teda neni, tak by sa mu ten stit hodil viac
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Akorát na to léčení potřebuješ obě ruce, obvazovat bandažema někoho s heather shieldem na ruce, nevim jestli bys mu spíš neublížil, jako skládačku něco jinýho.

PS. Klera nemam, jen mi to z hlediska RP připadne divny.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Dudek píše:Akorát na to léčení potřebuješ obě ruce, obvazovat bandažema někoho s heather shieldem na ruce, nevim jestli bys mu spíš neublížil, jako skládačku něco jinýho.

PS. Klera nemam, jen mi to z hlediska RP připadne divny.
Léčení bandama kdysi opravdu shazovalo zbraň i štít do batohu, ale toto celkem rozumné řešení bylo zrušeno. Tuším že to bylo v rámci akcí "pro lepší svět bez lagů" - a stejně jako mnoho podobných opatření (dual accounty...) je stále v platnosti i v době, kdy je shard s 250 aktivními hráči pouhou vzdálenou vzpomínkou :(
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Pamatuju to když to shazovalo, jan říkám, že štít jako skládačku klidně palovi, ale ne klerikovi.
Klerovi klidně knížku co mu navalí staty, nebo klidně armor, ale aby to nebyl štít a nedalo se to nosit se štítem dokupy. (takže technicky by to štít stejně byl,... ja su vůl...)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Urcite som nenapisal Heather.
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Damska Angelic hrud asi shazuje na trvalo magery o 5 procent. Baltik uz to jednou opravoval aa zrejme se nepovedlo :)
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Elmar
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Elmar »

Zdravím,

dnes jsem si všimnul, že jako Cleric nemůžu používat nůž. Když se pokusím vzít nůž do ruky, napíše mi to, že: "Cleric nemuze zadne pouzivat bodne zbrane." (ano ten slovosled jsem opsal přesně). Ještě minulý týden mi to fungovalo. Rád bych se zeptal jestli je to plánovaná změna nebo nějaká chyba.

Elmar
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Elmar píše:Zdravím,

dnes jsem si všimnul, že jako Cleric nemůžu používat nůž. Když se pokusím vzít nůž do ruky, napíše mi to, že: "Cleric nemuze zadne pouzivat bodne zbrane." (ano ten slovosled jsem opsal přesně). Ještě minulý týden mi to fungovalo. Rád bych se zeptal jestli je to plánovaná změna nebo nějaká chyba.

Elmar
Asi jsi to uz cetl, ale kdyby ne, tak http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=relnotes
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Tj, jediná škoda... akorát před 4 dnama sem si vyrobil a nechal otrávit Verite Dagery :-(

Ale mnohem Horší je že už s Clerikem nenasekm ani jedno poleno, protože už nemohu vzít do ruky Hatchet, na Lumber.
Natož abych si vzal do ruky Fighting Hatchet co jsem si před X Lety jo Nbíček vytvořil v Decaitu.

Očividně Lumber neroste když sekam Draw Knifem.
Naposledy upravil(a) Driana dne 04.04.2011 23:21:59, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět