Cleric
Re: Cleric
Jo jo, ranger mi přišel taky fajn jak byl...
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Ja uz hlavne nemam naladu ani silu sa ucit nieco ine alebo zistovat apod :p
napodobne, hlavne kdyz by lidi chteli takhle rozdeleny chary, tak jdou na _ ze joIllidan píše:Ja uz hlavne nemam naladu ani silu sa ucit nieco ine alebo zistovat apod :p

Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
mne by sa uprava klerika teda pacila
asi tak jak shaman vo wowku
poctivy helaer, dmger shealom, kuzelnik s healom, imho preco ne :p
asi tak jak shaman vo wowku
poctivy helaer, dmger shealom, kuzelnik s healom, imho preco ne :p
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Bernard Williams
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsem to pochopil dobře, tak vás do toho rozdělení nikdo nutit nebude, ne? Možnost tady bude, ale kdo bude chtít zůstat při starém charu, tak bude moct - nebo se pletu?
Naposledy upravil(a) Bernard Williams dne 22.11.2010 17:18:32, celkem upraveno 1 x.
Rozdělovat restauraci na kuřáckou a nekuřáckou část je stejné, jako rozdělit bazén na strany "smí se močit" a "nesmí se močit".
Santiaco.cz | Maturitní tabla | BikerSeason.com
Santiaco.cz | Maturitní tabla | BikerSeason.com
tohle je tak desátý tvůj post se stejnou tematikou jen s jinými nadávkami.. nepřeskakuje ti doma cdčko?Jekyll píše:Pletes sa pretoze za ranga start char bol okradnuty o vsetko takze nema na vyber, proste chce ist dung musi vybrat chce ist pvp musi vybrat.... stary rang uz neni dobry ani na farmenie HB.Bernard Williams píše:Jestli jsem to pochopil dobře, tak vás do toho rozdělení nikdo nutit nebude, ne? Možnost tady bude, ale kdo bude chtít zůstat při starém charu, tak bude moct - nebo se pletu?
to je presne ako povedat: Zrusili sme vam char ktory ste trenili dlho, bol dobry, ale len ked mal eqvip za x mega, ale mozete si za odmenu vybrat 3 chary kt su na hovnopopripade mozete hrat maga nekra ktory su overpowered a nikto s nimi nic robit nebude

dnes som v dungu zistil, ze nemozem ressovat aj ked mam 95.0 real skill
bola nejaka zmena? alebo je nato nejake riesenie?

O zadne zmene nevim, i ve skillech je porad od 95 real, takze bud ti to nejak zablblo nebo si nemel uz dost cistych band nebo nevimSneh píše:dnes som v dungu zistil, ze nemozem ressovat aj ked mam 95.0 real skillbola nejaka zmena? alebo je nato nejake riesenie?

Clerik - stit ako skladacka? Kite, mensi AR vela, viac durabky? non stop in lor?
až na to světlo se už uvažovalo o skladace stitu spise pro pala a mam za to ,ze gm se k tomu vyjadrilo, ze mozna i jo;)
Paladin? No nehovorim ze to musi byt pure cler, ale ide mi viac o toho clera, paladin je paladin, ma viac moznosti ako cler, napadlo ma to preto lebo cler je aj neni buchacie povolanie, v dungu teda neni, tak by sa mu ten stit hodil viac
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Akorát na to léčení potřebuješ obě ruce, obvazovat bandažema někoho s heather shieldem na ruce, nevim jestli bys mu spíš neublížil, jako skládačku něco jinýho.
PS. Klera nemam, jen mi to z hlediska RP připadne divny.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Léčení bandama kdysi opravdu shazovalo zbraň i štít do batohu, ale toto celkem rozumné řešení bylo zrušeno. Tuším že to bylo v rámci akcí "pro lepší svět bez lagů" - a stejně jako mnoho podobných opatření (dual accounty...) je stále v platnosti i v době, kdy je shard s 250 aktivními hráči pouhou vzdálenou vzpomínkouDudek píše:Akorát na to léčení potřebuješ obě ruce, obvazovat bandažema někoho s heather shieldem na ruce, nevim jestli bys mu spíš neublížil, jako skládačku něco jinýho.

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Pamatuju to když to shazovalo, jan říkám, že štít jako skládačku klidně palovi, ale ne klerikovi.
Klerovi klidně knížku co mu navalí staty, nebo klidně armor, ale aby to nebyl štít a nedalo se to nosit se štítem dokupy. (takže technicky by to štít stejně byl,... ja su vůl...)
Klerovi klidně knížku co mu navalí staty, nebo klidně armor, ale aby to nebyl štít a nedalo se to nosit se štítem dokupy. (takže technicky by to štít stejně byl,... ja su vůl...)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Urcite som nenapisal Heather.
Damska Angelic hrud asi shazuje na trvalo magery o 5 procent. Baltik uz to jednou opravoval aa zrejme se nepovedlo 

Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Zdravím,
dnes jsem si všimnul, že jako Cleric nemůžu používat nůž. Když se pokusím vzít nůž do ruky, napíše mi to, že: "Cleric nemuze zadne pouzivat bodne zbrane." (ano ten slovosled jsem opsal přesně). Ještě minulý týden mi to fungovalo. Rád bych se zeptal jestli je to plánovaná změna nebo nějaká chyba.
Elmar
dnes jsem si všimnul, že jako Cleric nemůžu používat nůž. Když se pokusím vzít nůž do ruky, napíše mi to, že: "Cleric nemuze zadne pouzivat bodne zbrane." (ano ten slovosled jsem opsal přesně). Ještě minulý týden mi to fungovalo. Rád bych se zeptal jestli je to plánovaná změna nebo nějaká chyba.
Elmar
Asi jsi to uz cetl, ale kdyby ne, tak http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=relnotesElmar píše:Zdravím,
Elmar
Tj, jediná škoda... akorát před 4 dnama sem si vyrobil a nechal otrávit Verite Dagery 
Ale mnohem Horší je že už s Clerikem nenasekm ani jedno poleno, protože už nemohu vzít do ruky Hatchet, na Lumber.
Natož abych si vzal do ruky Fighting Hatchet co jsem si před X Lety jo Nbíček vytvořil v Decaitu.
Očividně Lumber neroste když sekam Draw Knifem.

Ale mnohem Horší je že už s Clerikem nenasekm ani jedno poleno, protože už nemohu vzít do ruky Hatchet, na Lumber.
Natož abych si vzal do ruky Fighting Hatchet co jsem si před X Lety jo Nbíček vytvořil v Decaitu.
Očividně Lumber neroste když sekam Draw Knifem.
Naposledy upravil(a) Driana dne 04.04.2011 23:21:59, celkem upraveno 1 x.