Shaman

Odpovědět
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Shaman

Příspěvek od Polarka »

Wallace píše:to uz by bylo az moc....
Mne kopanie mapiek nepride ako preboost :P Ked uz si ten mining natreni... :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Wallace píše:to uz by bylo az moc....
A proc ?
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Mohla by být třeba podmínka být ve stříbrný formě polara a pomocí magických shamanských drápů by se poklady daly vykopat. Přeci jen má ten medvěd ohromné tlapy a velkou sílu tak by to mohl zvládnout :wink:
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

Doufam že to nezavedou, nechci trenit jeste Mining :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Balsamiko píše:Doufam že to nezavedou, nechci trenit jeste Mining :)
no a na druhou stranu ta sama otazka proc to zavadet. nikde tu nikdo nenapsal duvody pro ano ci ne.

jen ze zvedavosti me hodne zajima co mi pan Wallace napise k tomu proc nezavadet zmenu a velmi se tesim i na to proc ano.

Je dobre mit nejake duvody proc ano/ne
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Acarus píše: no a na druhou stranu ta sama otazka proc to zavadet. nikde tu nikdo nenapsal duvody pro ano ci ne.
Já mám důvod pro ano: aby shamani na vykopnutí mapky nemuseli remorfovat
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

jeden duvod proc to zavest u gangrela bych vedel protoze kdyz to bude mit shaman proc ne vamp :P
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Winis píše:
Acarus píše: no a na druhou stranu ta sama otazka proc to zavadet. nikde tu nikdo nenapsal duvody pro ano ci ne.
Já mám důvod pro ano: aby shamani na vykopnutí mapky nemuseli remorfovat
chapal bych u ww trebas, nemaji moznost morfu do humana.

V tom pripade zrusit tem co budou mit tuto abilitu kompletne morf do cloveka ?
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Dle meho by to bylo zpestreni ( quest nebo hledani receptu ) a nemyslim si, ze moznost kopat mapky lvl 1-2 je takovy preboost. Kazdopadne to byl jen napad.

Ale koukam, ze uz tu zaclo byt standardne, ze by to mel mit wamp a prijdou i dalsi, takze bych to radsi stornoval nez se to tu rozjede. :(
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Bizon píše:Dle meho by to bylo zpestreni ( quest nebo hledani receptu ) a nemyslim si, ze moznost kopat mapky lvl 1-2 je takovy preboost. Kazdopadne to byl jen napad.

Ale koukam, ze uz tu zaclo byt standardne, ze by to mel mit wamp a prijdou i dalsi, takze bych to radsi stornoval nez se to tu rozjede. :(
v pohode, argument kdyz on ja taky nebereme ... :)

jen me zajimalo jak si to dotycni chteji obhajit. Rozhodne tema nezavrhuju, ze neni o cem diskutovat.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Acarus píše:
Bizon píše:Dle meho by to bylo zpestreni ( quest nebo hledani receptu ) a nemyslim si, ze moznost kopat mapky lvl 1-2 je takovy preboost. Kazdopadne to byl jen napad.

jen me zajimalo jak si to dotycni chteji obhajit. Rozhodne tema nezavrhuju, ze neni o cem diskutovat.
Třeba proto že na každý morf Shaman musí sežrat rybku, přijde o min. 500 - 600karmy a fame a ještě se zasytí. Takže cca po 10mapce je mu jeho schopnost morfovat k ničemu protože přišel o 5-6k karmy a fame + už nesežere ani jednu rybku. Nedej bože že onen shaman nebude mít odznak tak přijde o 9K karmy a fame (pravda něco titerného zpět zase nabere z monster ale žádná sláva) a opět nebude moci jíst další rybky.

Stačilo by ti to jako dostatečný zdůvodnění Acare? ;)

Edit: 1lvl a 2lvl by nikomu neuškodili kdyby šly kopat (ještě možná 3lvl) rozhodně bych nedával kopání v morfu 4lvl a 5lvl to by bylo už trochu moc.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

erunno píše: Edit: 1lvl a 2lvl by nikomu neuškodili kdyby šly kopat (ještě možná 3lvl) rozhodně bych nedával kopání v morfu 4lvl a 5lvl to by bylo už trochu moc.
Šamana nemám i když co sem viděl tak je to pěkná přeboost postava. Nicméně mi není jasné co je přeboost na tom že by mohl kopat i ty vyšší lvl4-5 mapky ? Imho jediná věc která by mě na tom štvala je že bych zabil o 5 minut víc cestováním na mapky kdybych si je chtěl solovat šamanem kvůli relogu z kopací postavy. Je to jen opruz nic víc.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Raziel píše:
erunno píše: Edit: 1lvl a 2lvl by nikomu neuškodili kdyby šly kopat (ještě možná 3lvl) rozhodně bych nedával kopání v morfu 4lvl a 5lvl to by bylo už trochu moc.
Šamana nemám i když co sem viděl tak je to pěkná přeboost postava. Nicméně mi není jasné co je přeboost na tom že by mohl kopat i ty vyšší lvl4-5 mapky ? Imho jediná věc která by mě na tom štvala je že bych zabil o 5 minut víc cestováním na mapky kdybych si je chtěl solovat šamanem kvůli relogu z kopací postavy. Je to jen opruz nic víc.
To je proto že když chceš moc zpravidla nedostaneš ani to málo :P
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Acarus píše:

Rozhodně si myslím ,že šaman mapy lvl1-2 může v klidu zajít v člověčí formě. Nikde přece není dáno ,že by musel trávit celý čas v morfu. Šaman je velice silný charakter. Škoda ,že hráči prozatím neumí využít jeho potenciál. Zas na druhou stranu si myslím , proč by nemohla mít každá z postav , která nemá human tělo šanci vykopat mapky typu lvl 1-3.

Mapky vždy byly o zábavě, když člověk zrovna nikoho neměl na dung online, tak si rád ty mapy zajde. Je škoda ,že si je pak nemůže zajít za postavu , která ho baví. At už kvůli nabití/hladovosti.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Acarus píše:
Balsamiko píše:Doufam že to nezavedou, nechci trenit jeste Mining :)
no a na druhou stranu ta sama otazka proc to zavadet. nikde tu nikdo nenapsal duvody pro ano ci ne.

jen ze zvedavosti me hodne zajima co mi pan Wallace napise k tomu proc nezavadet zmenu a velmi se tesim i na to proc ano.

Je dobre mit nejake duvody proc ano/ne
1 .Ma moznost remorfu, muze snad hrat i jak human... mit luk.To same u vampa s kopanim horizitu, stejny nesmysl, xy let to fungovalo a najednou ne?
Kazda postava nema mit a umet vsechno za kazdych podminek( proto tu mas styl povolani ne, to rovnou pak muzem byt jak na kelevaru)....
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

a co chuda vlcik ten nemoze odmorfnut :(
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Nyní při větší ceně morfu si myslím nebylo od věci opravdu dát šamanovi aby mohl kopat v morfu. Samozřejmě by to mohl i gangrel. Nevidím sebemenší důvod proč by to šamana nebo gangrela hrozivě posílilo. Naopak by lidi mohli na lvl 1,2 chodit solo. A při jejich rychlosti je stejně první PK vykostí. Spíš je to jen pro pohodlnost, takhle se nevyplatí ani lvl 1,2,3 za toho šamana či gangrela chodit , pokud bych musel odmorfnout. A když už si lidi ten mining udělali.

Ale pokud by to některým lidem mělo dělat noční můry, tak se to zavádět nebude, server půjde i bez toho :-D.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

in that case nech shaman tamuje z morfu a gangrel miesa z morfu n? sak tj len o pohodlnosti. a ked uz si tie skilly urobili...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Shadowsong píše:in that case nech shaman tamuje z morfu a gangrel miesa z morfu n? sak tj len o pohodlnosti. a ked uz si tie skilly urobili...
Songu, v poslednej dobe si nejaky podrazdeny ... Skus si uvedomit/pozriet sa na to aj z druhej strany, ze gangrel i shaman, maju prioritne byt v morfe, tam maju bonusy/vyhody a (o shamanovi neviem ako velmi) v humanovi su velmi slaby. To ako keby mal brujah moznost len prebodavat zo zalohy a castit v morfe a tremere bleskovat a kastit. Ty hras vkuse humana, takze teba to netrapi ... ale skus si uvedomit, ze su tu aj hraci co ich bavi kopat si mapky lvl 1,2,3 a maju radi tieto chary ... z tychto mapiek mamon nebudu mat, je to skôr o zabave tak im ju nekazme ... Ja taketo mapky nekopem :), takze za seba nelobujem (moj gangrel nema mining a shamana nemam). Takze ak im nechcete nechat vyhodu kopat mapky, umoznite im aspon tie lvl 1 a 2 popripade 3 ... taketo mapky nie su hlboko takze ich mozu vykopat drapami/rukami takze to mate aj RP ... A aspon bude odliv takychto mapiek, ked sa rozmohol rybolov ...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

mozno je to mnou, ale mne zas pride ze v poslednej dobe su hraci neskutocne rozmaznany. nebudem to nejak viac riesit, v podstate som uz viac menej zlomil palicu a je mi jedno co kde komu. ako som povedal kluudne aj to kopanie a miesanie v morfe, sak preco nie... ale ako napisal volis "Kazda postava nema mit a umet vsechno za kazdych podminek". ono mozno keby tu hru ludia nebrali len ako kalkulacku na dmg, tak by zistili ze skusit nieco ine, mozno aj trosku narocnejsie, moze byt zabava...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Odpovědět