Mne kopanie mapiek nepride ako preboostWallace píše:to uz by bylo az moc....

Mne kopanie mapiek nepride ako preboostWallace píše:to uz by bylo az moc....
no a na druhou stranu ta sama otazka proc to zavadet. nikde tu nikdo nenapsal duvody pro ano ci ne.Balsamiko píše:Doufam že to nezavedou, nechci trenit jeste Mining
Já mám důvod pro ano: aby shamani na vykopnutí mapky nemuseli remorfovatAcarus píše: no a na druhou stranu ta sama otazka proc to zavadet. nikde tu nikdo nenapsal duvody pro ano ci ne.
chapal bych u ww trebas, nemaji moznost morfu do humana.Winis píše:Já mám důvod pro ano: aby shamani na vykopnutí mapky nemuseli remorfovatAcarus píše: no a na druhou stranu ta sama otazka proc to zavadet. nikde tu nikdo nenapsal duvody pro ano ci ne.
v pohode, argument kdyz on ja taky nebereme ...Bizon píše:Dle meho by to bylo zpestreni ( quest nebo hledani receptu ) a nemyslim si, ze moznost kopat mapky lvl 1-2 je takovy preboost. Kazdopadne to byl jen napad.
Ale koukam, ze uz tu zaclo byt standardne, ze by to mel mit wamp a prijdou i dalsi, takze bych to radsi stornoval nez se to tu rozjede.
Třeba proto že na každý morf Shaman musí sežrat rybku, přijde o min. 500 - 600karmy a fame a ještě se zasytí. Takže cca po 10mapce je mu jeho schopnost morfovat k ničemu protože přišel o 5-6k karmy a fame + už nesežere ani jednu rybku. Nedej bože že onen shaman nebude mít odznak tak přijde o 9K karmy a fame (pravda něco titerného zpět zase nabere z monster ale žádná sláva) a opět nebude moci jíst další rybky.Acarus píše:v pohode, argument kdyz on ja taky nebereme ...Bizon píše:Dle meho by to bylo zpestreni ( quest nebo hledani receptu ) a nemyslim si, ze moznost kopat mapky lvl 1-2 je takovy preboost. Kazdopadne to byl jen napad.
Ale koukam, ze uz tu zaclo byt standardne, ze by to mel mit wamp a prijdou i dalsi, takze bych to radsi stornoval nez se to tu rozjede.
jen me zajimalo jak si to dotycni chteji obhajit. Rozhodne tema nezavrhuju, ze neni o cem diskutovat.
Šamana nemám i když co sem viděl tak je to pěkná přeboost postava. Nicméně mi není jasné co je přeboost na tom že by mohl kopat i ty vyšší lvl4-5 mapky ? Imho jediná věc která by mě na tom štvala je že bych zabil o 5 minut víc cestováním na mapky kdybych si je chtěl solovat šamanem kvůli relogu z kopací postavy. Je to jen opruz nic víc.erunno píše: Edit: 1lvl a 2lvl by nikomu neuškodili kdyby šly kopat (ještě možná 3lvl) rozhodně bych nedával kopání v morfu 4lvl a 5lvl to by bylo už trochu moc.
To je proto že když chceš moc zpravidla nedostaneš ani to máloRaziel píše:Šamana nemám i když co sem viděl tak je to pěkná přeboost postava. Nicméně mi není jasné co je přeboost na tom že by mohl kopat i ty vyšší lvl4-5 mapky ? Imho jediná věc která by mě na tom štvala je že bych zabil o 5 minut víc cestováním na mapky kdybych si je chtěl solovat šamanem kvůli relogu z kopací postavy. Je to jen opruz nic víc.erunno píše: Edit: 1lvl a 2lvl by nikomu neuškodili kdyby šly kopat (ještě možná 3lvl) rozhodně bych nedával kopání v morfu 4lvl a 5lvl to by bylo už trochu moc.
Rozhodně si myslím ,že šaman mapy lvl1-2 může v klidu zajít v člověčí formě. Nikde přece není dáno ,že by musel trávit celý čas v morfu. Šaman je velice silný charakter. Škoda ,že hráči prozatím neumí využít jeho potenciál. Zas na druhou stranu si myslím , proč by nemohla mít každá z postav , která nemá human tělo šanci vykopat mapky typu lvl 1-3.Acarus píše:v pohode, argument kdyz on ja taky nebereme ...Bizon píše:Dle meho by to bylo zpestreni ( quest nebo hledani receptu ) a nemyslim si, ze moznost kopat mapky lvl 1-2 je takovy preboost. Kazdopadne to byl jen napad.
jen me zajimalo jak si to dotycni chteji obhajit. Rozhodne tema nezavrhuju, ze neni o cem diskutovat.
1 .Ma moznost remorfu, muze snad hrat i jak human... mit luk.To same u vampa s kopanim horizitu, stejny nesmysl, xy let to fungovalo a najednou ne?Acarus píše:no a na druhou stranu ta sama otazka proc to zavadet. nikde tu nikdo nenapsal duvody pro ano ci ne.Balsamiko píše:Doufam že to nezavedou, nechci trenit jeste Mining
jen ze zvedavosti me hodne zajima co mi pan Wallace napise k tomu proc nezavadet zmenu a velmi se tesim i na to proc ano.
Je dobre mit nejake duvody proc ano/ne
Songu, v poslednej dobe si nejaky podrazdeny ... Skus si uvedomit/pozriet sa na to aj z druhej strany, ze gangrel i shaman, maju prioritne byt v morfe, tam maju bonusy/vyhody a (o shamanovi neviem ako velmi) v humanovi su velmi slaby. To ako keby mal brujah moznost len prebodavat zo zalohy a castit v morfe a tremere bleskovat a kastit. Ty hras vkuse humana, takze teba to netrapi ... ale skus si uvedomit, ze su tu aj hraci co ich bavi kopat si mapky lvl 1,2,3 a maju radi tieto chary ... z tychto mapiek mamon nebudu mat, je to skôr o zabave tak im ju nekazme ... Ja taketo mapky nekopemShadowsong píše:in that case nech shaman tamuje z morfu a gangrel miesa z morfu n? sak tj len o pohodlnosti. a ked uz si tie skilly urobili...