Warrior - Specializace
Re: Warrior - Specializace
obyč tiež nemôže portit ...
Zdravicko chci se optat zda se nebude trosku hybat s dmg (trosilinku posilit :p ) u master vika pro Guardiana vzhledme k tomuz e destro dostal u bersy vyhodu 

ja si myslim, že guardian ma vyhod už dosť vdaka tym stítom a zbraniam ...Arianna píše:Zdravicko chci se optat zda se nebude trosku hybat s dmg (trosilinku posilit :p ) u master vika pro Guardiana vzhledme k tomuz e destro dostal u bersy vyhodu
Zatím netuším proč nejdou ty Teleport svitky :). Guardianovi se "jiný" master vik neplánuje, možná v budoucnu bude s abilitou na přidávání nabití.
co tak udelat jednorucní verzi mystiku pro guarda?
jasně, chápu že 99% hráčů to použije pouze na prásk ale může mít i jinou funkci , kdyby byl pro guarda jednoruč.
A co ten piercing? Je to neplusový luk ale nasadit nejde.
jasně, chápu že 99% hráčů to použije pouze na prásk ale může mít i jinou funkci , kdyby byl pro guarda jednoruč.
A co ten piercing? Je to neplusový luk ale nasadit nejde.
Shaman jiný mystik taky nemá...Fuu píše:co tak udelat jednorucní verzi mystiku pro guarda?...

Shamanův mystik střílí a poisnuje a hiduje... hidovací abilitka je spíš na mapky a solo zabíjení licha v přirodě atd.Tymyan píše:Shaman jiný mystik taky nemá...Fuu píše:co tak udelat jednorucní verzi mystiku pro guarda?...
Shaman má brutální poison přez grizzlyho.
Pokud by se náhodou stalo že nemůžeš rybu (to se ti nestane..)
tak teda v humanovi ten mystik vyuzijes.
Kde je problem? Chybí mu? Ne.
Tymyane, dekuji za postreh.
Prosim GM o vyjadreni.
E: mam shamana i guarda.
E2: i to prásknutí mu shodí nabití ze štítu.
samozrejme me taky nesmírně štve neustálá potřeba opravování statů (při World Save), která taky shodí nabití ze štítu.. s tím taky nejde nic dělat? shaman a gangrel maj staty vysoko nad 200 a jsou v pohode. byl bych vděčný za opravu i u guarda.(případně všech warů/palů ... ale ostatním to až tak nevadí imho.)
Prečo nemôže zakladny warr retaze ?
Quellx Warrior
Windex Mage
Hunter of Blood Wampire
Windex Mage
Hunter of Blood Wampire
Co takhle, kdyby mohl enchantovat štíty ? Už existuje oenchantovat brněníFuu píše:Uz to nemuzu najit ale hned ze startu kdyz sem cetl o tech specialnich soul shardech... tak sem pochopil ze je to vec kterou bude delat destro .. asi proto ze on jediny ma bonus do skillu z plusovosti zbrane.Daren13 píše:Nedostane aj Gard moznost toho speci enchantovania alebo aby aspon destrojer mohol enchantovat aj guardians zbrane
Ale zbran potom uz muze pouzivat kdokoliv. Plusovost zustane. Takze neni problem si draze a bezpecne udelat +17 war mace/viking sword/war fork.
Pokud není tak, opravte mě.

Hele tak myslím, že shamana hraju dobře a jako jeden z nejdýl lidí na dp a nikdy jsem u něj nepoužil mystik......to, že nemůžeš jíst rybu je jen tím že nemáš musicanship a žereš kouzlené ryby nebo si zkoušel kolik salátů sníš.....jednou jsem se dostal v dungu na malou fame a v tu chvíli jsem pogoval, protože tak máš stejně větší dmg než s mystikem a co nešlo pogovat jsem střílel piercingem, takže mystik u shamana naprosto useless věc.
presne.. shaman mystika nepotrebuje.. proto mi to prijde jako nevhodny argument.. proti _lepsimu zpristupneni mystika pro guarda_.
pro gm: nepremyslelo se o tom, aby GS daval treba 40-50 str? kdyz uz se nemuze jak bostit jak reaktiv str nic, myslim ze GS by bylo vskutku prijatelne, aspon o 10, na 40....?
Opět mi včera s destroyerem bugly staty. Stalo se to, když sem měl štít a po smrti na lokáči mi spadly bojovky na 70.
Ten, co se pořád válí!
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na GM nebo čerstvé witch huntery - může WH používat poison zbraně nebo se ho týkají nějaká omezení?
si to vyzkosej ne? muze
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Ok díky. Ta cena za specku je na vyzkoušení poměrně dost.Wallace píše:si to vyzkosej ne? muze
ani ne pak si specku menis za 50K, takze muzes vyzkouset co ti vyhovuje
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Zmena specky na jinou stoji jen 50k? A nejaky dalsi omezeni tam jsou? Nebo si za 50k muzu premorfovavat mezi speckama podle nalady?Wallace píše:ani ne pak si specku menis za 50K, takze muzes vyzkouset co ti vyhovuje

Jako specka na stity a obranu, bych mu spis dal nejakou specialitku pro ada heater.Arianna píše:Zdravicko chci se optat zda se nebude trosku hybat s dmg (trosilinku posilit :p ) u master vika pro Guardiana vzhledme k tomuz e destro dostal u bersy vyhodu
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
děláte si srandu? proč wara stojí změna specky jenom 50k?
tj trochu divné
dnes pvp , zitra dunga, pozitri pvp , pak dung... hmmmm
tj trochu divné

- Silmegil
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Imho proto, ze je to kratce po zavedeni a nekteri lidi se mohli rozhodnout, ze jim to nesedi. Predpokladam casem zdrazeni, ale samozrejme je to jen muj odhad - zni to logicky.