Dubnovej sraz v Mongolsku
Re: Dubnovej sraz v Mongolsku
mozna ze se pochcal sam:p
-
- Elder Letter
sem ho pochcal já
Alassea píše:stejne sme se dneska rano shodli, ze nikdo ani neiv, ze si tam bylPerun píše: ...
Tondo to nerikej, protoze Wilzn to nevi a mysli si to, ze jsem tam byl. Bylo mu hrozne lito, ze me nepoznal. :p
V.I.R.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju všem, které jsem tam potkal za pěkný společný víkend, dále pak Quamovi, že se o nás staral a pak abych aspoň někoho naštval, tak děkuju klukům z Amonthie, že jsme se zase někde sešli.
Bude-li příští rok podobná sešlost, tak to chce vymyslet nový dungeon, protože z tolika lidí jsme k tomu pokladu pod ty mlýny došli jen dva s Mikeem!
)
Bude-li příští rok podobná sešlost, tak to chce vymyslet nový dungeon, protože z tolika lidí jsme k tomu pokladu pod ty mlýny došli jen dva s Mikeem!

-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Pffff, já jsem byl čestným zástupcem Silmarillionu!!!Acarus píše:Guildovni zastoupeni
Amothia, Fast Arrows, Cont, Braterstvo, Generation Progress, Camelot, Loozers a hlavne V.I.R.

- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
a ja Bastian Coimbra de la Coronolla y Azevedo
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
L.B.A. tam melo taky zastupce :p
...a patri ti za nas DIKY, HedviBloodboy píše:Pffff, já jsem byl čestným zástupcem Silmarillionu!!!Acarus píše:Guildovni zastoupeni
Amothia, Fast Arrows, Cont, Braterstvo, Generation Progress, Camelot, Loozers a hlavne V.I.R.

Fotky nekdo nahodite, mladezi?

Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Kdo chtěl být, tak byl - byl, viděl a zažil. Nadruhou stranu je pochopitelné, že sraz byl naplánován jen rok/dva měsíce dopředu, čili těžko bylo s ním počítat ;P
Nexios
Tak ja bych nejel i kdyz by to bylo planovano rok a tri mesiceHunter píše:Kdo chtěl být, tak byl - byl, viděl a zažil. Nadruhou stranu je pochopitelné, že sraz byl naplánován jen rok/dva měsíce dopředu, čili těžko bylo s ním počítat ;P
A chapu, proc tam nejela mil, ale i presto ji zajima jestli nekdo nefotitl ty vase opilecky obliceje
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Ouč :/ Skutečný průšvih pro národ ;PPheme píše:Tak ja bych nejel i kdyz by to bylo planovano rok a tri mesice
Tam nikdo nepil, čili nemožné něco takového vyfotit.Pheme píše:A chapu, proc tam nejela mil, ale i presto ji zajima jestli nekdo nefotitl ty vase opilecky obliceje
Nebo možná nikdo nefotil.
Anebo fotil, ale foťák ztratil (mu byl ztracen?).
Hlavní je nerozšiřovat fotky z akcí, to je skutečně základ. Ano.
Nexios
nebo vsichni tak pili, ze nebyli schopni fotit?Hunter píše: ...

Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Picme jestli chceš fotku musíš říct Sederonovi nebo Hikimu to byli jediní picshunteři 

[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Fotky jsou prd, ale tak lepsi nez nic
Samozrejme, ze bych tam s vama radeji pokecal a popil, ale jak ctu hunter tak si rikam o nic sem neprisel
Samozrejme, ze bych tam s vama radeji pokecal a popil, ale jak ctu hunter tak si rikam o nic sem neprisel
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
tusim aj mara daco fotila :pPrafotr Morava píše:Picme jestli chceš fotku musíš říct Sederonovi nebo Hikimu to byli jediní picshunteři
To pheme: tieto akcie ale maju vzdy svoje caro aj keby si tam na triezvo :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Věru.Pheme píše:Samozrejme, ze bych tam s vama radeji pokecal a popil, ale jak ctu hunter tak si rikam o nic sem neprisel
Nexios
Pheme, diky, ze si dobre pochopil. Ja bych vazne jela, kdyby nezasahovala vyssi moc, ktere nemam sanci porucit. Loni jsem chtela jet a byla operace (i pokoj jsem si u Acara zamluvila, chystala jsem se poprosit jeho maminku a napect vam tam kolace, proste pech) ...Letos jsem radej neplanovala, jen se pomalu chystala (vidte Pony, Spoone a Pondo.. dokonce jsem si nejak zmatene vydedukovala odjezd koncem brezna, ale zase radost vzala nemocnice, kupodivu uz i v tom breznu). Rikala jsem si, ze by mne tam treba hodil bracha ze Sokolova. Ale i presny termin si opet sbalila nemocnice.Pheme píše:Tak ja bych nejel i kdyz by to bylo planovano rok a tri mesiceHunter píše:Kdo chtěl být, tak byl - byl, viděl a zažil. Nadruhou stranu je pochopitelné, že sraz byl naplánován jen rok/dva měsíce dopředu, čili těžko bylo s ním počítat ;P
A chapu, proc tam nejela mil, ale i presto ji zajima jestli nekdo nefotitl ty vase opilecky obliceje
Tudiz, Huntere, jela bych jela, a videt jsem vas taky chtela, clovek mini, matka priroda meni, asi tak... Hezke dny v zivote si rada pripominam a jeste, kdyz vidim real pratele. Kapisto??

... Trebas nekdo to foto ma

Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul