Nejlepsi PvPeri

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Pheme píše:,, ale odlognou zlodejum, tak to beru za jednu z moznosti boje bez pravidel, jaky s pk lze ocekavat
Ehm a toto jako má byt co? :lol: Zas další narážka na to, že PK hrajou ti zakomplexovaní tlustí, uhrovatí a já nevím co puboši, co tak strašně moc hrají nefér a kazí hru ostatním, protože v RL nejsou nic? :( :roll:

Pls popiš mi jak PK narozdíl od modráků (ti sou svatí!) hrajou strašně bez pravidel ? :-X

------------------------------------

Když modrák PKčku uteče do GZ města - ok to beru. Dokázal utýct zlým zlodějům a nyní je pod ochranou měst. stráží, na který si PK netroufne.
Co mě ale fakt nasere, je když mi lama jako je Fufák zdrhne k baráku, ohraničenýho ze všech stran GZ a tam mi odlogne... :roll:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Pheme píše:Jestli odlognou ve frakcnim souboji tak to beru za spatne, jestli, ale odlognou zlodejum, tak to beru za jednu z moznosti boje bez pravidel, jaky s pk lze ocekavat
Aha boj bez pravidiel :D Welcome to UFC paradise no... ale tak ok ak to bude bez pravidiel tak nech si odloguju guardia atd ja si tiez zapnem SH ci k tomu baraku potom dobehnu :D
Tik Tak
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tik Tak »

Miky Mora píše:
K těm odlogům..

Pamatuju si případ, když sem kdysi odlogl chaosu u trhu, protože jsem refoval na dung (to mě nijak neomlouvalo). Časem sem toho hodně litoval a až po nějaké době jsem zjistil, že sem se zachoval jak děcko a úplnej NBík. Pamatuju si jak se to okamžitě řešilo a nakonec mě z frakce vyhodili během několika minut!
Zatímco tady to PAKO fufák a celá ta gilda si vesele odloguje kdykoliv se jim zachce a neřeší se nic. Je to fakt pro smích a absolutně nechápu jak něco tak zbabělýho a ubohýho jako je BHW se může pyšnit frakčním štítem (opakuju se, já vím).
Znova opakuji že to byl odlog v rámci CH/Pk které nezakazuje žádné pravidlo našeho shardu (pokud jsem dobře pochopil O/Ch Pravidla) pokud je to myšleno i pro Frakci vs PK znova poporosím o upřesnění tohoto pravidla natolik, aby se od prvního přečtení dalo pochopit co se smí a co ne...
Pheme píše:Jestli odlognou ve frakcnim souboji tak to beru za spatne, jestli, ale odlognou zlodejum, tak to beru za jednu z moznosti boje bez pravidel, jaky s pk lze ocekavat
Pěkne řečeno :)
Naposledy upravil(a) Tik Tak dne 28.01.2010 19:48:47, celkem upraveno 1 x.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Miky Mora píše:Co mě ale fakt nasere, je když mi lama jako je Fufák zdrhne k baráku, ohraničenýho ze všech stran GZ a tam mi odlogne... :roll:
Zaprvé - tohle je trestatelné (při dlouhodobém užívání) i u modráka.

Zadruhé - pokud je to frakce, tak to je odlog v pvp. To, že běhá zrovna ne proti druhý frakci, ale proti pk ho neomlouvá. Napomenutí a výkop. Nevím, kde se tenhle postup zdržel, že ještě nebyl vykonán.

Jak jsem se už ptal - vede vůbec frakce ještě někdo? Nebo není leader, kterej by tohle řešil?

edit: Frakce je pro lidi, co chtějí hrát pvp na nějaké úrovni a s nějakými pravidly. Pokud chcete prasit aka cove a vymlouvat se na nějaký odstavečky, táhněte bejt modří, nebo červení. Tečka.

To mi zase připomíná Warla (no offense), co při revizi o/ch, kde se diskutovalo o tom, že se hk povolí (a nakonec v rámci o/ch nepovolilo), po pár dnech poprvý logl a první co ve hře udělal, tak dal dvoum mrtvejm frakčním pěkně HK. Tak se prostě jako frakce v pvp nechováš. Protože jako frakce neloguješ proto, abys hledal skulinky v pravidlech a pak dle nich co nejvíc prasil, ale proto, abysis zahrál pvp S PRAVIDLY. Pokud to má někdo jinak, nechápu, proč ještě ve frakci je.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 28.01.2010 19:53:03, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Za Chaos je to stale pokud mne pame tneklame
Chaos - Pusinka z Cove ICQ:352347693
Chaos Warriors - Noob ICQ:352347693
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Tik Tak píše:# Logout patří mezi největší "prohřešky". Nemůže být tolerován a to v žádném případě. V případě nějakého logoutéra (ujistěte se, zda jde opravdu o logout a nikoliv o client crash) informujte některého z leaderů.
A pls pls kde si tam vycital ze to plati len pre O/ch? ... Ja tam vidim ze clenovia O/CH musia dodrziavat tieto pravidla a nie ze clenovia O/CH musia len pri boji O vs CH dodrziavat tieto pravidla
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Hunter píše: ....
Jo já vím, že je to trestatelný, já jen chtěl zdůraznit ten můj případ, kdy sem odlogl ----> vyhozen do několika minut, kdežto Fufáci, Fufoři a podobná havěť to praktikují už nekolik měsíců, ne-li let ----> ztrestán jen Fufák a to ještě po takové době.. :roll:
Tik Tak
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tik Tak »

Nycte píše: A pls pls kde si tam vycital ze to plati len pre O/ch? ... Ja tam vidim ze clenovia O/CH musia dodrziavat tieto pravidla a nie ze clenovia O/CH musia len pri boji O vs CH dodrziavat tieto pravidla
Tak za a) celé tyto pravidla se nacházejí v sekci O/CH nikoli CH/Pk, O/PK, PK/O, PK/CH

za b) všecky pravidla už od prvního bodu mají charakter PvP mezi O a CH a ne mezi CH/PK, O/PK, PK/O, PK/CH....
Tik Tak
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tik Tak »

Miky Mora píše: Jo já vím, že je to trestatelný, já jen chtěl zdůraznit ten můj případ, kdy sem odlogl ----> vyhozen do několika minut, kdežto Fufáci, Fufoři a podobná havěť to praktikují už nekolik měsíců, ne-li let ----> ztrestán jen Fufák a to ještě po takové době.. :roll:
Tak znova pro Mikiho který čte jen posty které chce, ty jsi odlogl jako Očko Chčkům jestli jsem dobře pochopil s tvého postu...
Miky Mora píše:Pamatuju si případ, když sem kdysi odlogl chaosu u trhu
A toho už se pravidla O/CH aneb

8. Logout patří mezi největší "prohřešky". Nemůže být tolerován a to v žádném případě. V případě nějakého logoutéra (ujistěte se, zda jde opravdu o logout a nikoliv o client crash) informujte některého z leaderů.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Tik Tak píše: Tak za a) celé tyto pravidla se nacházejí v sekci O/CH nikoli CH/Pk, O/PK, PK/O, PK/CH

za b) všecky pravidla už od prvního bodu mají charakter PvP mezi O a CH a ne mezi CH/PK, O/PK, PK/O, PK/CH....
Hunter píše: Tak se prostě jako frakce v pvp nechováš. Protože jako frakce neloguješ proto, abys hledal skulinky v pravidlech a pak dle nich co nejvíc prasil, ale proto, abysis zahrál pvp S PRAVIDLY. Pokud to má někdo jinak, nechápu, proč ještě ve frakci je
... BHW ....

... Vision vs Speech test ...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jaka jsou prosimvas prvidla boje pk vs frakce?
Ja mel za to, ze zadna v ramci vseobecnych pravidel DP a ne zadnych pravidel O/CH
Ale tak jak vas posloucham by bhw udelali lip, kdyz by nebyli v zadne frakci a pvp by hrali jen za sebe
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Pheme píše: Ale tak jak vas posloucham by bhw udelali lip, kdyz by nebyli v zadne frakci a pvp by hrali jen za sebe
Naprostý souhlas :)
Tik Tak
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tik Tak »

Pheme píše:Jaka jsou prosimvas prvidla boje pk vs frakce?
Ja mel za to, ze zadna v ramci vseobecnych pravidel DP a ne zadnych pravidel O/CH
Ale tak jak vas posloucham by bhw udelali lip, kdyz by nebyli v zadne frakci a pvp by hrali jen za sebe
Znova chválím :-P

Obecná PvP Pravidla která jsou zahrnutá v Pravidlech Shardu Dark Paradise nehovoří o tom, že by bylo zakázáno odlogovávat PK během boje Frakce vs PK ani Modrý vs PK...
Ani O/CH pravidla nehovoří o odlogu Frakce vs PK
Wizzy píše:...BHW...
Gratuluji, vyhráváš cenu za dva jediné a stejné posty za tři poslední strany topicu...
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Tak pro Tik Taka budu znova odkazovat na pravidla (všeobecná pravidla, nevztahující se jen na O/CH pvp), aby to pochopil :

Kód: Vybrat vše

Zavrženíhodné chování (zasahování do cizích bojů voláním stráží, zneužívání stráží, LOG-OUTOVÁNÍM Z BOJE, provokování hráčů, relogerství apod) nebo úmyslné kažení hry, bez ohledu na porušení konkrétních pravidel může být oceněno snížením karmy, nastavením killů, nebo flagem Prudič .
Tzn., že jeden ze zmiňovaných trestů měl Fufáka už dávno postihnout.
Tik Tak
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tik Tak »

No vidiš :-P

Nemluvě o již zmíněném 4x trestáném Nyctem :-P

Buď jsem to pravidlo přehlídl, nebo to tam někdo teď editl :P
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Tik Tak píše:No vidiš :-P

Nemluvě o již zmíněném 4x trestáném Nyctem :-P

Buď jsem to pravidlo přehlídl, nebo to tam někdo teď editl :P
Někdo to tu postoval a viděl sem tam jen 3 prohřešky, maže se až za 4.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Miky Mora píše:Tak pro Tik Taka budu znova odkazovat na pravidla (všeobecná pravidla, nevztahující se jen na O/CH pvp), aby to pochopil :

Zavrženíhodné chování (zasahování do cizích bojů voláním stráží, zneužívání stráží, LOG-OUTOVÁNÍM Z BOJE, provokování hráčů, relogerství apod) nebo úmyslné kažení hry, bez ohledu na porušení konkrétních pravidel může být oceněno snížením karmy, nastavením killů, nebo flagem Prudič .
Takze bych potreboval blize vysvetlit to "LOG-OUTOVÁNÍM Z BOJE", znamena to, ze kdyz me bude honit pk a ja mu odlognu porusuju pravidla a muzu cekat snizeni karmy, nastaveni killu, nebo flag prudic ANO/NE ?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:Takze bych potreboval blize vysvetlit to "LOG-OUTOVÁNÍM Z BOJE", znamena to, ze kdyz me bude honit pk a ja mu odlognu porusuju pravidla a muzu cekat snizeni karmy, nastaveni killu, nebo flag prudic ANO/NE ?
Množné číslo.

Za jeden logout tě nikdo trestat nebude. Za jedno zneužití stráží taky ne. Ale když budeš ostatním záměrně kurvit (licence pls; ano, vážně je to nutné) pvp delší dobu, tak tě doufám někdo zprudičuje, nebo jinak ztrestá mocným trestem a divokým hněvem.

Alespoň tak by to mělo chodit. Jen to tak někdy - zdá se - nechodí.
Nexios
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Pheme píše:
Miky Mora píše:Tak pro Tik Taka budu znova odkazovat na pravidla (všeobecná pravidla, nevztahující se jen na O/CH pvp), aby to pochopil :

Takze bych potreboval blize vysvetlit to "LOG-OUTOVÁNÍM Z BOJE", znamena to, ze kdyz me bude honit pk a ja mu odlognu porusuju pravidla a muzu cekat snizeni karmy, nastaveni killu, nebo flag prudic ANO/NE ?
To se ptáš teda brzo. Vzhledem k tomu, že tu nehraješ první den, tak bys měl být obeznámen s alespoň těmi základními pravidly, mezi jež tento případ zcela jistě patří. Odlog v PvP je porušení pravidla, tudíž by si za to měl být potrestaný (dle pravidel).
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

To je tak krásné, jak jeden post dokáže vyprovokovat tak krásný flame o ničem...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Odpovědět