Miky Mora píše:Co mě ale fakt nasere, je když mi lama jako je Fufák zdrhne k baráku, ohraničenýho ze všech stran GZ a tam mi odlogne...

Zaprvé - tohle je trestatelné (při dlouhodobém užívání) i u modráka.
Zadruhé - pokud je to frakce, tak to je odlog v pvp. To, že běhá zrovna ne proti druhý frakci, ale proti pk ho neomlouvá. Napomenutí a výkop. Nevím, kde se tenhle postup zdržel, že ještě nebyl vykonán.
Jak jsem se už ptal - vede vůbec frakce ještě někdo? Nebo není leader, kterej by tohle řešil?
edit: Frakce je pro lidi, co chtějí hrát pvp na nějaké úrovni a s nějakými pravidly. Pokud chcete prasit aka cove a vymlouvat se na nějaký odstavečky, táhněte bejt modří, nebo červení. Tečka.
To mi zase připomíná Warla (no offense), co při revizi o/ch, kde se diskutovalo o tom, že se hk povolí (a nakonec v rámci o/ch nepovolilo), po pár dnech poprvý logl a první co ve hře udělal, tak dal dvoum mrtvejm frakčním pěkně HK. Tak se prostě jako frakce v pvp nechováš. Protože jako frakce neloguješ proto, abys hledal skulinky v pravidlech a pak dle nich co nejvíc prasil, ale proto, abysis zahrál pvp S PRAVIDLY. Pokud to má někdo jinak, nechápu, proč ještě ve frakci je.