dungy vs pk

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Raynor píše:Výdělčné a bezztrátové není totéž... Každá činnost na dp má mít svoje rizika(když opomeneme macrovaní) v low dungách je těch rizik minimum a pk ty rizika výtvářejí.Řekl bych že jsou v normě :p
Podle me je teda pro hrace riziko navstevy dungu i bez zlodeju podle jejich zkusenosti, vybav
Samozrejme, ze kdyz pujdou hraci pro ktere je ten dung i na solo jen o tom jak rychle a jestli ne lagy, tak moc riziko nemaji
Ale ti kteri hrat neumi a uci se to, nemaji zkusenosti a vybavy, myslim, ze je hloupe rikat, ze jsou lehci dungy temer bez rizika i bez zlodeju a ty jses zlodej, ktery si rekne tak pro tohodle bylo riziko jit dung i bezeme a neokrades ho?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

trosku viac ciarok a bodiek prosim pheme. ta posledna veta znie divne.
a ja nahodou nemam problem s tym niekoho resnut aj bez lootu a nechat ho dojst dung (hovorim o tych strasne ohrozenych nb). zvysok shardu uz dnes v dungoch skutocne moc rizika nenajde
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Shadowsong píše:trosku viac ciarok a bodiek prosim pheme. ta posledna veta znie divne.
a ja nahodou nemam problem s tym niekoho resnut aj bez lootu a nechat ho dojst dung (hovorim o tych strasne ohrozenych nb). zvysok shardu uz dnes v dungoch skutocne moc rizika nenajde
Je od tebe hezke, ze nemas problem nekoho resnout a neokrast, aby dosel dung, kdyz je to strasne ohrozeny nb
Ale me spis jde o to vase chytre, ze pk jsou od toho, aby lehke dungy nebyli bez rizika
Jestli tohle je duvod proc jsou zde pk, je to vec gm
Vase obhajoba toho, ze hrajete pk nema byt "pk jsou tu od toho, aby nebyli dungy bez rizika", ale delam to, protoze me to bavi
Vse osatni je falesne
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Zrušit PK a bude po zadku. Stejně by to bylo nejlepší. Zrušit PK a total wipe nebo smazat mamon.

AAA do meeeeee!!!
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

A vetsina lidi by se ti na to po Wipu vys..kakalo:p
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Kdo chce wipe, ať si začne u sebe a těch deset valorite setů co vlastní, si smaže. A pak nechť doufá, že svým činem inspiruje další.
Nexios
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

pheme píše:spis jde o to vase chytre, ze pk jsou od toho, aby lehke dungy nebyli bez rizika
pk niesu len od toho aby robili riziko v dungu, ale splnaju aj tu funkciu.

btw pekne ze pk davas do postavenia v ktorom sa musime obhajovat, a nie odovodnovat ^^
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Xiin píše:Zrušit PK a bude po zadku. Stejně by to bylo nejlepší. Zrušit PK a total wipe nebo smazat mamon.

AAA do meeeeee!!!
TO ne to by pootom bylo na hb plno :wink:
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

já stejně furt nevím co tu kecáte o low dungách, který nejsou vůbec pojížděný...příde mi že ty pojíždíte nejvíc...

deceit v guild hrách? non-stop kempování na skoku. yomo, tk....vůbec se to nepojíždí co?
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Myth píše:já stejně furt nevím co tu kecáte o low dungách, který nejsou vůbec pojížděný...příde mi že ty pojíždíte nejvíc...

deceit v guild hrách? non-stop kempování na skoku. yomo, tk....vůbec se to nepojíždí co?
Tak je treba se nad tim zamyslet. doopravdy low dung je dec (nedobihatelnej, se specialnim pristupem) a pak mozna aj to jomo tery je na ostrove kam se pk bez runy taky blbe dostavaj. Ktere se sice dobehnout da pomerne slusne, avsak pk tam treknes i s jinejma charama nez jen rang (z vlastni zkusenosti vim).

Tk urcite neni low dung... proto se dobiha hodne, snadne na dobeh a casto to chodi mensi pocty lidi treba cler a pal si to zajdou jen tak pro srandu. A to se pojezd vyplati, protoze tomu se kolektivni mobovani nerika! ;]
Me prijde ze to vidis moc z modre strany a nemas moc prectavu o tom co se pojizdi a co ne. Z vlastni zkusenosti muzu rict ze pojezd decu uz sem nebyl cca rok, ve srovnani s wrongem/cove/tk a ted v poslednich dnech taky DC ktere se chodi doopravdy denně i nekolikrat ... je to uplne neco jinačího .)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Myth píše:já stejně furt nevím co tu kecáte o low dungách, který nejsou vůbec pojížděný...příde mi že ty pojíždíte nejvíc...

Co třebas Cyclop dung nebo ankhy? Kolikrat tam potkáš pk?

Jo dec byl zakmepnej v průměru tak 4 hodiny denne.Přes to ho hunters proběhly i 5x denne :p tak to asi tak zlé nebude.
Správce charity válečníků
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

No na to kolikrat jsem byl Ankh tak jsem tam teda PK potkal celkem casto:p
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

4 hodiny denně, ale to asi jen od vaší guildy...připočti ostatní a dostaneme se někam jinam. Já osobně sem se na deceit v půlce guild her vykašlal a nikdo by mě tam nedotáhl ani párem volů. Takže pro nbiky co hráli v guild hrách....skvělá věc.

yomo...no asi sem měl blbýho rangera, ale fakt mi ty pkčka netracknul ( nevim, nezjišťoval sem jak je to možný)

TK není low dung? aha, novinka pro mě, dík za info. (někde se tu vede diskuze o výšce horizitu...asi by bylo teda fajn dát tam to medium :p )

cyclop dung je asi jedinej relativně bezpečnej z low dungů...na tom se s tebou klidně shodnu.

ankh já nepovažuju za low dung, ale to už je asi úhel pohledu. Něco jako to TK pro mě...

Ano vidím to z modrýho pohledu, protože sem nikdy červnej nebyl a nebudu, ale taky si chci hrát. A kecy o nepojížděnejch low dungách sou fakt trošku mimo. imho.
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Myth píše:4 hodiny denně, ale to asi jen od vaší guildy...připočti ostatní a dostaneme se někam jinam. Já osobně sem se na deceit v půlce guild her vykašlal a nikdo by mě tam nedotáhl ani párem volů. Takže pro nbiky co hráli v guild hrách....skvělá věc.

yomo...no asi sem měl blbýho rangera, ale fakt mi ty pkčka netracknul ( nevim, nezjišťoval sem jak je to možný)

TK není low dung? aha, novinka pro mě, dík za info. (někde se tu vede diskuze o výšce horizitu...asi by bylo teda fajn dát tam to medium :p )

cyclop dung je asi jedinej relativně bezpečnej z low dungů...na tom se s tebou klidně shodnu.

ankh já nepovažuju za low dung, ale to už je asi úhel pohledu. Něco jako to TK pro mě...

Ano vidím to z modrýho pohledu, protože sem nikdy červnej nebyl a nebudu, ale taky si chci hrát. A kecy o nepojížděnejch low dungách sou fakt trošku mimo. imho.
jako deceit je najbezpecnejsi low dung ktory existuje neviem ako vy ale ja za low dung povazujem napriklad aj ice a ten som bol raz a boli pk (aj ked sme dali ale boli) v TK som stretol pk raz a to ich trackol rang tak sme kopli a bol som ho vela krat cyclop dung praveze vobec neni bezpecny za pk sa tam dostat neni problem aj s vypatim monitorom a ankh vazne low neni...
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

někdy mam pocit že jsou ti modráci poněkud paranoidni :p já dunguju poměrně dost a pk porostě nepotkávám...
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Raynor píše:někdy mam pocit že jsou ti modráci poněkud paranoidni :p já dunguju poměrně dost a pk porostě nepotkávám...
hovorim ze deceit je bezpecny :p... ale ne robim si srandu tak jako neni to kazdodenna rutina stretnut v dungu pk ale stane sa mi to aspon raz mesacne no
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

souhlasim s tim, že ped guild hrama sem je potkaval míň, ale v guild hrách skoro všude, takže tajně doufám, že se to zas uklidní :P

ale jo, paranoidní asi budu
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Raynor píše:Jo dec byl zakmepnej v průměru tak 4 hodiny denne.Přes to ho hunters proběhly i 5x denne :p tak to asi tak zlé nebude.
Jsme slavní :D
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Raynor píše:někdy mam pocit že jsou ti modráci poněkud paranoidni :p já dunguju poměrně dost a pk porostě nepotkávám...
Když si to napsal poprvé, bral sem to jako vtip.. Podruhé už mi to příjde, že máš nějakou inteligenční poruchu...
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Big Bud píše:
Když si to napsal poprvé, bral sem to jako vtip.. Podruhé už mi to příjde, že máš nějakou inteligenční poruchu...
proč?
Zamčeno