Mallory píše:Hele me se libi jak tu je nekdo chytrej a vi co my jsme udelali spatne a ze tolerujem neco takvyho bla bla bla... Uvedomte si jednu vec, tuhle povest nam z nejvetsi casti udelali vase drby. Copak je neco spatnyho na tom ze se celou dobu zna DBsko s Nyctakem a z i ja jsem chodil napr Covecko ve trech. Ja Dbsko Nycte... mame to v galerce nekolikrat a nestydim se za to, Nycta si chtel zkouset pvm a cove ho bavilo, je na tom neco vysmivajiciho se kdzy je to v galerce? Ano stalo se tusim nevim kolikrat ze Nycte pojel podou vypravu co nas dobehla ale samozrejme jsme staly a nezucastnili se... je to spatny???? je to proti pravidlum? pokud vim nikdo nerek ani béééé, mam pravo po nekom chtit aby to nedelal kdyz je dospelej a nemuzu mu to nakazat a vim ze hraje pvp??
Ano diky takovemhle kamaradsoftum jsme se dostali do reci, nicmene myslite si ze vyhodim naprDbska jen proto ze se od zacatku kamaradi s Nyctakem a ma uz nej rekneme trosku protekci....To je ten duvod proc mame takovou povest chapu
Mam lidem nakazovat s kym muzou chodit a s kym ne?? Ano dokonce jednu chvili bylo zakazano pk, povolilo se pouze protoze ze uz me sralo ze ho ma kazdej druhej, tak ho ma kazdej povolenej s tim ze se nijak jeho chovani nesmi dotnout nasi guildy(jednalo se asi o 2 az 3 lidi co hrali pvp.. stalo se to... lidi byli potrestani, vyhozeni a ano takovej Sisel tu je uz na X tou podminku... kolik sanci tady dostavaj bugeri? a ja nemuzu dat sanci nekomu koho znam leta? ano nechoval se tak aby nepospinovla guildu ale i presto dostal sanci, zacal hrat aktivne pvm,nebyli na nej zadny stiznosti a stal se adeptem, aby se stal clenem mel prikaz naplanovat 5 strednim a strdne obtiznych ... jini 4 lidi Michal, Belf, Thorax a jeste nekdop byli vyhozeni ve stejnou dobu zhruba.. protoze u nich byla sance ze by neco takoveh provedli a nikdo z nich se nepriznal k onomu vykradeni truhly u nas v guildhouse.. byli vyhozeni vichni a minimalne jednomu zloveku z tehle bylo ublizeno a udelali jsme mu defacto krutou svinarnu a to jen proto aby jsem nasli vinika. Takze pro vas co tu nemuzete pochopit za to vedeni nechalo dojit az takhle daleko.... drzte pysk protoze vite uplny hovno o nas a usuzujete jen podle pomluv.Do nikoho sme se nikdy nesral a rozhodne ne bezduodne. V Decu i kdyz nevim presne jak se to odehralo vim ze tam nasi NESLI PRUDIT... to ze se z toho nakonec vyklubalo pomahani pk bylo zpusobeno zrejme zkratem jednoho a ostatni se pridali.. neomlouva je to..ja sme jim rikal kdyz uz musite jit s pk davejte si na to bach.. ale aspon tahnuli za jeden provaz a nestydel, to jestli brali provokaci ze na ne padnuli fieldy... to je snad v tu chvili rozhodnuti kazdho co udela jestli kopne, nebo jeslti to bude brat i jako utok na svoji postavu, osobne nechapu ze se obe guildy nedomluvil v dobrym a vzhledme k tomu ze hunters byli v predu meli nasi podle me kopnout, Ja osobne nemam rad kdyz jenda guilda kazi te druhe akci kdyz je vpredu to se proste nedela. Ale vyjadreni lidi co tam byli dotedka nemam , krome te casto co sem napsal Raz jako nezucastneny co byl uvnitr. Takze koho mam potrestat? za co presne? Jeden tu neni, druhej odjel pryc a zbytek guildy seka jak dementi a nemuzem se ani zeptat lidi co tam byli. NEvim co rek Acarovi log podle kteryho jailoval.Na webu sem to nechal za prvy proto ze kdby se neco resilo tak jsou tma napsany lidi co byli v dungu, za druhy jsem se tomu poprvy smal protoze sem porad nechapal co se vlastne stalo, myslel sem z toho topicu ze jste je napadnuli atd.Ten pristup maj do galerky a na web skoro vsichni, kazdej ma povoleno aktualizovat vecma tykajici se uo a uspechu kazdyho na uo... nic vic, pristup ten clovek uz nema na web ale fakt asi tedka tezko budem neco resit a nekoho vyhazovat kdyz guilda uz nejede a nepojede, ja uz v guilde nejsem a na GM je jail na 10 let jeste.takze diky za trefny pripominky vy chytraci. V tom deciku sice byli novacci.Ale urcite tam nesli prudit a byl s nima i clovek clen za kterhyo bych dal ruku do ohne a znam ho asi 5 nebo 6 let... ano mrzi me ze to tenhle clovek neuklidnil, mel moc to srovnat dokud byl jeste cas...
nesroval...nesrovnal.... nesrovnal. Takze jsem udelal chybu ze jsem veril 5 let clovekovi kterej kdyby chtel s jeho pristupama zrusi celou guildu? je mi jedno kdo to vyprovokoval, on to mel vcas stopnout... i presto si myslite ze je spravny ho za tohle vyhodil? vite co napr ten clovek udelal pro guildu? vite co je to za cloveka? myslite si ze je to prase? on ani nema pk.... nezastavil to , posral to ale z pohledu toho jak ho znam dlouho bych mu to proste musel odpustit at chci nebo ne... trest by dostal..dostal by v ramci guildy, Hunters by samozrejme dostali veci zpet a odeme jeste bolestný klidne. Ale resit jail 40 postav... tzv cca 12 lidi !! za zády tech dotycnejch akteru? Driv na DP fungovala komunikace.... nekdo z nasi guildy neco proved, nekdo mi napsal a ja nebo nekdo z vedeni jednal , resil.... dneska?? pomluvy,závist, a dokonce uz se bonzuje rovnou GMkum misto vedeni jine guildy...myslel jsem ze psat GM je az druhy krok pokud si to guildy nevyresi mezi sebou.... nevim ale dycky to tak fungovalo v cem je tohle jiny? 2 dny se nic nedeje nikdo neozve a pak jste jail a nejakej chytrak sem pise proc jsme neyhodili viniky a jak to muzem trpet.. vic uz o nasi guilde nenapisu nic vam do toho neni a ospravedlnovat se uz vic nebudu, napisu pouze jsme spravna guilda, a kdo ma vuci nasi guilde nejake stiznosti a pripominky muze mi napsat nebo nekomu z vedeni na icq a vyresime to... copak se nase vedeni nekdy k nekomu chovalo hrube? nevyslechlo ho atd? proc tu nefunguje komunikace mezi vedenim guildy a GMkem ?? Myslite si ze jsme jedina guilda co ma problemy s napr novejma lidma? dohaje nikdo tady neni idealista ale snazime se vyjit s tim co mame. ... tak custe musim jit taky vydelavat real...
enom tolik pisemnek vidi ma uz je jasne ze cist si to nebudu