a za to se budes smazit v kremikovem pekleTalyn píše:Neresnul jsem vas

Schopný s minimální inteligencí, to jsem přesně já. Hlásím se tedy do klubuSofia píše:Dobře, nechť si každá guilda opatří jednoho slušného, schopného člověka, který by mohl být bastetem či GMkem. Dále pak také někoho s minimální inteligencí, kdo by mohl vyřešit questy nebo byl alespoň schopen přečíst návod![]()
Support mi je upně někde a je mi to jedno hraju pro zábavu .. ale když 4 výpravy lehnou na Chybnej save, který nás zabije když nemáme možnost nic udělat tak by GM aspoň mohly aspoň cleriky s magy resnout a kopnout dal a pochybuju že to bude trvat dýl než 5 minut .. ale to raděj jdou GM na lidi co jsou afk maj to pohodlenější daj si poison filed pak daj jail a je to..Sofia píše:Dobře, nechť si každá guilda opatří jednoho slušného, schopného člověka, který by mohl být bastetem či GMkem. Dále pak také někoho s minimální inteligencí, kdo by mohl vyřešit questy nebo byl alespoň schopen přečíst návod![]()
A ano, velmi mi vadí nařčení ze supportu a dělá mi problém rozdejchat vaše kecy. Zatím rozdejchávám, až jednou nerozdejchám, tak to prostě vzdám. Ne, nečekala jsem nic jiného, ale stále znovu a znovu mě udivuje zlo, které v některých lidech je. Ale o tom tenhle topic asi není
A co kdyz nekde byla 5,6 vypava ktera nelehla? Bylo by to spravedlive nekoho resovat, kdyz asi neni tolik schopny jako nekdo jiny? Tim nechci rikat ze treba opravdu byl naky spatny save, ale na kazdou vec existuje mnoho uhlu pohledu a pro gm je hold jednodussi neresit zadny tento uhel, nez vybirat ten ktery je "spravny"Smoce píše:Support mi je upně někde a je mi to jedno hraju pro zábavu .. ale když 4 výpravy lehnou na Chybnej save
Hele ja sem šel za vampa a o Eqip mě tam moc nešlo ale jde mi o to že save byl dlouhej a pak jsme se skoro ani nehli a když tak chcipnou 4 výpravy tak to je diky neschopnosti jo ?? tak chlapečku zamysli se co říkáž ... vychcipat za neschopnost je lehky ale když si dávaš pohodově dung a po save lehneš tak to neni neschopnosti ale prostě chybnym save za ktery zodpovída v poctatě GM sice Gm se vymlouvaj na capoviny a resnout po špatnym save by mohli aspoň ty Cleriky .. a když se pak po save roz skáčeš po místnoti tak nevim co mám dělat .. hid mě nešel a bandy jsem zkousel a jen tak 2 jsem hodil pak nešli .. nejvíc kecu tu maj ti co to nezažili .. takže buď to jsou strašne vlezdoprdelky GM a nebo jsou tak moc machři že všechno zažili všechno znaj....Byotch píše:A co kdyz nekde byla 5,6 vypava ktera nelehla? Bylo by to spravedlive nekoho resovat, kdyz asi neni tolik schopny jako nekdo jiny? Tim nechci rikat ze treba opravdu byl naky spatny save, ale na kazdou vec existuje mnoho uhlu pohledu a pro gm je hold jednodussi neresit zadny tento uhel, nez vybirat ten ktery je "spravny"Smoce píše:Support mi je upně někde a je mi to jedno hraju pro zábavu .. ale když 4 výpravy lehnou na Chybnej save
Beztak zato muze skodoliby Kaj s jeho choutky odlevat neco ze sveta (equip)
Možná to by to bylo třeba taky tím, že tato pátá a šestá výprava , která nelehla, byla zrovna na místě, kde jim nehrozilo žádné nebezpečí.Byotch píše: A co kdyz nekde byla 5,6 vypava ktera nelehla?
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Chlapecku, co si precist poradne to co sem psal a premyslet u toho nez mit oci zality krvi krivdy zes nekde nechal equip a kopat kolem sebe.Smoce píše: tak chlapečku zamysli se co říkáž ..... nejvíc kecu tu maj ti co to nezažili .. takže buď to jsou strašne vlezdoprdelky GM....
A co kdyz hrozilo a ustala to? Jak velky nebezpeci je teda potreba aby GM reslo vypravu? O to de, ze to je tak subjektivni pocit kdy by to melo byt a kdy ne, ze by se to nemelo dit vubec.Miky Mora píše:Možná to by to bylo třeba taky tím, že tato pátá a šestá výprava , která nelehla, byla zrovna na místě, kde jim nehrozilo žádné nebezpečí.
Byotch píše:Chlapecku, co si precist poradne to co sem psal a premyslet u toho nez mit zality oci krvi krivdy zes nekde nechal equip a kopat kolem sebe.Smoce píše: tak chlapečku zamysli se co říkáž ..... nejvíc kecu tu maj ti co to nezažili .. takže buď to jsou strašne vlezdoprdelky GM....
Jojo gm lezu strasen do ( | ), hlavne bacha abych tam nevlezl brzo tobe (pry to dost boli). Na lagy jsem vylehal nekolikrat a to i v despu, proste to je hra na DP.
no my v risi nelehli,ale docela nam ty save zatopily...Miky Mora píše:Možná to by to bylo třeba taky tím, že tato pátá a šestá výprava , která nelehla, byla zrovna na místě, kde jim nehrozilo žádné nebezpečí.Byotch píše: A co kdyz nekde byla 5,6 vypava ktera nelehla?
My jsme byly v řiši jak jsou ti poisoni za molochama pohoda krasa .. ale po save najednou sup dole .. což bylo na mě moc...Nasoska píše:no my v risi nelehli,ale docela nam ty save zatopily...Miky Mora píše:Možná to by to bylo třeba taky tím, že tato pátá a šestá výprava , která nelehla, byla zrovna na místě, kde jim nehrozilo žádné nebezpečí.Byotch píše: A co kdyz nekde byla 5,6 vypava ktera nelehla?
Dalsi trotl s totalni spravedlnosti, napadlo te nekdy ze jedina totalni spravedlnost kterou lze hracum dodat je smazat je vsecky bez vyjimky? Kecy o tom jak by neco bylo a nebylo spravedlny zni hrozne jakoze fajn a vypada to pak ze i nemelete jen sra*ky, ale je to naprosto irelevantni. Jedine oc tu jde je, ze jak si spravne poznamenal, by u toho gm museli aj obcas zapnout mozkovnu a sve rozhodnuti si nasledne byt schopni i obhajit.Byotch píše:A co kdyz nekde byla 5,6 vypava ktera nelehla? Bylo by to spravedlive nekoho resovat, kdyz asi neni tolik schopny jako nekdo jiny? Tim nechci rikat ze treba opravdu byl naky spatny save, ale na kazdou vec existuje mnoho uhlu pohledu a pro gm je hold jednodussi neresit zadny tento uhel, nez vybirat ten ktery je "spravny"
Beztak zato muze skodoliby Kaj s jeho choutky odlevat neco ze sveta (equip)
Jak uz sem psal na predchozi strance, me bohate postaci dyz naky gm napise "ano dyz budete mit priste obdobny problem, polibte si, nejsme tu od toho abysme resili vase problemy, ktere jste si zpusobili sami lognutim na tento server", je dobre vedet na cem clovek je.Skodic píše:Jak to čtu hádáte se páté přes deváté o tom a samém a nemá a nebude to mít žádný efektivní výsledek. Ty hráče co je to postihlo a odevzdali nedobrovolně svoje equipy kouli to mrzí to je pochopitelné, ale zase vědí kde hrají jaké podmínky Naše stará koule nabízí a jaká rizika přináší. Tak hlavu vzhůru protože to není poprvé ani naposledy kdy to díky kouli odevzdáme.
Sejra, který na druhé stránce tohoto topiku citoval z novinek (DP, ne .cz), píše:
- 12.12.2004
Vážení hráči,
upozorňujeme Vás, že ode dneška budeme důsledně trvat na plném dodržování bodu Pravidel, podle kterého GM zásadně nenahrazují žádné ztráty, které vznikly hráči ve hře, a to ani v případě, že ztráta vznikla zcela zřejmě vinou serveru bez dalšího zavinění hráče (například dlouhý lag v době, kdy obvykle lagy nejsou, smrt následkem výpadku konektivity nebo pádu Sphery).
Bohužel nás k tomuto kroku donutily stále častější pokusy hráčů o neoprávněnou pomoc ve standardních situacích. Žádat o ress po smrti následkem lagů v době víkendové špičky a odvolávat se přitom na to, že jiné výprava byly po zhroucení serveru také ressnuty je opravdu přehnané.
Za zneužití page bude nadále považováno i zneužití jiného komunikačního prostředku (např. ICQ).