Save 01:00am

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Zamčeno
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Talyn píše:Neresnul jsem vas :(
a za to se budes smazit v kremikovem pekle :twisted:
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Sofia píše:Dobře, nechť si každá guilda opatří jednoho slušného, schopného člověka, který by mohl být bastetem či GMkem. Dále pak také někoho s minimální inteligencí, kdo by mohl vyřešit questy nebo byl alespoň schopen přečíst návod :roll:
Schopný s minimální inteligencí, to jsem přesně já. Hlásím se tedy do klubu :)

Smutne ze nekdo lehl, priste to zas bude nekdo jiny, lagy byly jsou a budou to je hold hra.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

save 1':00 am

Příspěvek od Smoce »

Sofia píše:Dobře, nechť si každá guilda opatří jednoho slušného, schopného člověka, který by mohl být bastetem či GMkem. Dále pak také někoho s minimální inteligencí, kdo by mohl vyřešit questy nebo byl alespoň schopen přečíst návod :roll:

A ano, velmi mi vadí nařčení ze supportu a dělá mi problém rozdejchat vaše kecy. Zatím rozdejchávám, až jednou nerozdejchám, tak to prostě vzdám. Ne, nečekala jsem nic jiného, ale stále znovu a znovu mě udivuje zlo, které v některých lidech je. Ale o tom tenhle topic asi není :)
Support mi je upně někde a je mi to jedno hraju pro zábavu .. ale když 4 výpravy lehnou na Chybnej save, který nás zabije když nemáme možnost nic udělat tak by GM aspoň mohly aspoň cleriky s magy resnout a kopnout dal a pochybuju že to bude trvat dýl než 5 minut .. ale to raděj jdou GM na lidi co jsou afk maj to pohodlenější daj si poison filed pak daj jail a je to..
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: save 1':00 am

Příspěvek od Byotch »

Smoce píše:Support mi je upně někde a je mi to jedno hraju pro zábavu .. ale když 4 výpravy lehnou na Chybnej save
A co kdyz nekde byla 5,6 vypava ktera nelehla? Bylo by to spravedlive nekoho resovat, kdyz asi neni tolik schopny jako nekdo jiny? Tim nechci rikat ze treba opravdu byl naky spatny save, ale na kazdou vec existuje mnoho uhlu pohledu a pro gm je hold jednodussi neresit zadny tento uhel, nez vybirat ten ktery je "spravny"

Beztak zato muze skodoliby Kaj s jeho choutky odlevat neco ze sveta (equip) :)
Vulcane - The Craftman
[/size]
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Byotch píše:
Smoce píše:Support mi je upně někde a je mi to jedno hraju pro zábavu .. ale když 4 výpravy lehnou na Chybnej save
A co kdyz nekde byla 5,6 vypava ktera nelehla? Bylo by to spravedlive nekoho resovat, kdyz asi neni tolik schopny jako nekdo jiny? Tim nechci rikat ze treba opravdu byl naky spatny save, ale na kazdou vec existuje mnoho uhlu pohledu a pro gm je hold jednodussi neresit zadny tento uhel, nez vybirat ten ktery je "spravny"

Hele ja sem šel za vampa a o Eqip mě tam moc nešlo ale jde mi o to že save byl dlouhej a pak jsme se skoro ani nehli a když tak chcipnou 4 výpravy tak to je diky neschopnosti jo ?? tak chlapečku zamysli se co říkáž ... vychcipat za neschopnost je lehky ale když si dávaš pohodově dung a po save lehneš tak to neni neschopnosti ale prostě chybnym save za ktery zodpovída v poctatě GM sice Gm se vymlouvaj na capoviny a resnout po špatnym save by mohli aspoň ty Cleriky .. a když se pak po save roz skáčeš po místnoti tak nevim co mám dělat .. hid mě nešel a bandy jsem zkousel a jen tak 2 jsem hodil pak nešli .. nejvíc kecu tu maj ti co to nezažili .. takže buď to jsou strašne vlezdoprdelky GM a nebo jsou tak moc machři že všechno zažili všechno znaj....
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Byotch píše: A co kdyz nekde byla 5,6 vypava ktera nelehla?
Možná to by to bylo třeba taky tím, že tato pátá a šestá výprava , která nelehla, byla zrovna na místě, kde jim nehrozilo žádné nebezpečí.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Smoce píše: tak chlapečku zamysli se co říkáž ..... nejvíc kecu tu maj ti co to nezažili .. takže buď to jsou strašne vlezdoprdelky GM....
Chlapecku, co si precist poradne to co sem psal a premyslet u toho nez mit oci zality krvi krivdy zes nekde nechal equip a kopat kolem sebe.

Jojo gm lezu strasen do ( | ), hlavne bacha abych tam nevlezl brzo tobe (pry to dost boli). Na lagy(save) jsem vylehal nekolikrat a to i v despu, proste to je hra na DP.
Miky Mora píše:Možná to by to bylo třeba taky tím, že tato pátá a šestá výprava , která nelehla, byla zrovna na místě, kde jim nehrozilo žádné nebezpečí.
A co kdyz hrozilo a ustala to? Jak velky nebezpeci je teda potreba aby GM reslo vypravu? O to de, ze to je tak subjektivni pocit kdy by to melo byt a kdy ne, ze by se to nemelo dit vubec.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Byotch píše:
Smoce píše: tak chlapečku zamysli se co říkáž ..... nejvíc kecu tu maj ti co to nezažili .. takže buď to jsou strašne vlezdoprdelky GM....
Chlapecku, co si precist poradne to co sem psal a premyslet u toho nez mit zality oci krvi krivdy zes nekde nechal equip a kopat kolem sebe.

Jojo gm lezu strasen do ( | ), hlavne bacha abych tam nevlezl brzo tobe (pry to dost boli). Na lagy jsem vylehal nekolikrat a to i v despu, proste to je hra na DP.

Jo vychcipat na lagy je normalni to beru ale nemam rad lidi co se brani GM kdyz nastane chyba po save a hromadne porazce...tys tam nevychcipal tak nemuzes rict ze to byli lagy .. lagy nastali az pote... uz z tohoto forka de videt ze GM a 2 skupiny hracu maj odlisne nazory... a diky te druhe skupine nez sme mi po vylehu .. křičijou že nic nedostali než někdo jiny a podobne tak potom začnou tady na forku nadavat GM se naserou a pak se divite že na každeho se vyserou ... tak to vidim ja sice ted bude dalsi post jak se milim atd.. ale při vši uctou to tak je ..

sry za hrubky ..
Nasoska
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nasoska »

Miky Mora píše:
Možná to by to bylo třeba taky tím, že tato pátá a šestá výprava , která nelehla, byla zrovna na místě, kde jim nehrozilo žádné nebezpečí.
no my v risi nelehli,ale docela nam ty save zatopily...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a kde v tej risi ste boli?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Nasoska
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nasoska »

kousek pred molochama,na relativne bezpecnym miste ale stejne nas nasraly :)
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Nasoska píše:
Miky Mora píše:
no my v risi nelehli,ale docela nam ty save zatopily...
My jsme byly v řiši jak jsou ti poisoni za molochama pohoda krasa .. ale po save najednou sup dole .. což bylo na mě moc...
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Byotch píše:A co kdyz nekde byla 5,6 vypava ktera nelehla? Bylo by to spravedlive nekoho resovat, kdyz asi neni tolik schopny jako nekdo jiny? Tim nechci rikat ze treba opravdu byl naky spatny save, ale na kazdou vec existuje mnoho uhlu pohledu a pro gm je hold jednodussi neresit zadny tento uhel, nez vybirat ten ktery je "spravny"

Dalsi trotl s totalni spravedlnosti, napadlo te nekdy ze jedina totalni spravedlnost kterou lze hracum dodat je smazat je vsecky bez vyjimky? Kecy o tom jak by neco bylo a nebylo spravedlny zni hrozne jakoze fajn a vypada to pak ze i nemelete jen sra*ky, ale je to naprosto irelevantni. Jedine oc tu jde je, ze jak si spravne poznamenal, by u toho gm museli aj obcas zapnout mozkovnu a sve rozhodnuti si nasledne byt schopni i obhajit.

Jinak to ze nekdo leh a nekdo ne, obavam se ze to melo s hracskym umem pramalo spolecneho, ti kdoz preziji minutovej zasek a nasledne lagy, sou bud na miste kde jde hidnout a nebo maj proste stesti, ze sou na miste bez monster (nebo s mensim poctem slabych monster).
Svatý bojovník bez víry
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Jak to čtu hádáte se páté přes deváté o tom a samém a nemá a nebude to mít žádný efektivní výsledek. Ty hráče co je to postihlo a odevzdali nedobrovolně svoje equipy kouli to mrzí to je pochopitelné, ale zase vědí kde hrají jaké podmínky Naše stará koule nabízí a jaká rizika přináší. Tak hlavu vzhůru protože to není poprvé ani naposledy kdy to díky kouli odevzdáme.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Moj tatko bol akurat v sprche... Chudak co s nim ty lagy porobily... Aj mydlo mu padlo :(
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Skodic píše:Jak to čtu hádáte se páté přes deváté o tom a samém a nemá a nebude to mít žádný efektivní výsledek. Ty hráče co je to postihlo a odevzdali nedobrovolně svoje equipy kouli to mrzí to je pochopitelné, ale zase vědí kde hrají jaké podmínky Naše stará koule nabízí a jaká rizika přináší. Tak hlavu vzhůru protože to není poprvé ani naposledy kdy to díky kouli odevzdáme.
Jak uz sem psal na predchozi strance, me bohate postaci dyz naky gm napise "ano dyz budete mit priste obdobny problem, polibte si, nejsme tu od toho abysme resili vase problemy, ktere jste si zpusobili sami lognutim na tento server", je dobre vedet na cem clovek je.
Svatý bojovník bez víry
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Sejra, který na druhé stránce tohoto topiku citoval z novinek (DP, ne .cz), píše:
  • 12.12.2004

Vážení hráči,

upozorňujeme Vás, že ode dneška budeme důsledně trvat na plném dodržování bodu Pravidel, podle kterého GM zásadně nenahrazují žádné ztráty, které vznikly hráči ve hře, a to ani v případě, že ztráta vznikla zcela zřejmě vinou serveru bez dalšího zavinění hráče (například dlouhý lag v době, kdy obvykle lagy nejsou, smrt následkem výpadku konektivity nebo pádu Sphery).

Bohužel nás k tomuto kroku donutily stále častější pokusy hráčů o neoprávněnou pomoc ve standardních situacích. Žádat o ress po smrti následkem lagů v době víkendové špičky a odvolávat se přitom na to, že jiné výprava byly po zhroucení serveru také ressnuty je opravdu přehnané.

Za zneužití page bude nadále považováno i zneužití jiného komunikačního prostředku (např. ICQ).
Nexios
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Tohle bych moc nevytahoval, bo tim jdete proti sobe vsichni. Az vam trebas v gilde bugne treba GM mortar nebo podobna blbost obrovsky hodnoty a GMka vas odkazou na tuhle novinku tak budete plakat. Jeste chvily to tady quotujte aby si na to GMka vzpomeli pokazdy kdyz budete mit nakej problem.... :?
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

12.12.2004

Vážení hráči,

upozorňujeme Vás, že ode dneška budeme důsledně trvat na plném dodržování bodu Pravidel, podle kterého GM zásadně nenahrazují žádné ztráty, které vznikly hráči ve hře, a to ani v případě, že ztráta vznikla zcela zřejmě vinou serveru bez dalšího zavinění hráče (například dlouhý lag v době, kdy obvykle lagy nejsou, smrt následkem výpadku konektivity nebo pádu Sphery).

Bohužel nás k tomuto kroku donutily stále častější pokusy hráčů o neoprávněnou pomoc ve standardních situacích. Žádat o ress po smrti následkem lagů v době víkendové špičky a odvolávat se přitom na to, že jiné výprava byly po zhroucení serveru také ressnuty je opravdu přehnané.

Za zneužití page bude nadále považováno i zneužití jiného komunikačního prostředku (např. ICQ).

jedna podmínka s výstrahou, pokud ti už někdo náhodou ten ban nedal v čase stráveném mazáním
Pokec nePokec
/Soap
neexistující stranka
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

tak dal :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Zamčeno