Chápeš, o čem je tady ta celá debata. Že ne? Potom jsem tu já, ochránce silných a rozdávač bohatým. Tedy.Mesmeric píše:[..] A pokud neskončíte, tak jenom dokazujete, že seberegulace opět zvítězila a vy jste jenom pobrečeli na foru.
Seberegulace imho znamená něco jako že "se to kurňa vyřešilo tak nějak samo žejo". No a potom tu je ale rozdíl mezi "červenou" a "modrou" seberegulací. A to protožééééé ..
.. červená znamená "stane se [něco] a ze situace, kdy se "skoro nedá pojíždět", se stane klasická situace "sem tam se pojíždí" a později "pojíždí se pořád" .. pak zase opět "nedá se pojíždět" a tak dokola
- nutno dodat, že [něco] není zásah gm (ale třeba jánevim - nová taktika, noví sehraní červěňáci, úpadek frakcí, blabla) a TUDÍŽ je to ona samoregulace
- zde je nutno dodat, že [něco jiného] obvykle znamená zásah gm (příkladně porty, hlídači&dveře, dungy v pk těžko přístupných místech, samotná nopk místa, stráže, blabla)
No ten problém, proč se tu lidé hádají je ale ten, ke kterému jsem se KONEČNĚ teda dostal. No a to tedy: Když maj problém pk, tak si to musí vyřešit hráči sami (ale vždycky si to zatím vyřešili). Ale když maj problém modráci, tak si to buď mohou taky vyřešit tedy sami, ale spíše se stane, že to vyřeší zásah GM. No a vo vo vo votom to celý je, žejo.